Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/165732-vrei-auzi-gura-femei.html)

valitataye 04-05-11 19:33

Re: Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?

Pacat ca nu ii putem da "LIKE" pentru afirmatie:lol:

Sasha 05-05-11 14:23

eu una nu sunt deloc de acord cu afirmatia KAY-ului... adica numai femei peste XX ani sau cele independente financiar pot sa isi dea cu parere despre cat de bun e un barbat la pat, cum vine asta? Slava domnului o femeie poate sa isi gaseasca un partener pt sex de minim 10 ori mai usor decat un barbat. Si parerea mea este ca una cu putin creier e in stare sa isi gaseasca un barbat care sa o satisfaca pe plan sexual.
Acum nu luam in cosiderare cele care se f**t cu mosi de 70 de ani pt bani, desi si alea pe partea lor pot sa aiba o viata sexuala activa cu alte persoane.

edit: acum na... depinde ce fel de femei cunoaste fiecare dintre voi. De aici si comentariile de genu' ;)

aleks 05-05-11 23:20

Nu fi acidă.... serios.

Sasha 06-05-11 02:24

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4306154)
Nu fi acidă.... serios.

nu sunt, dar stii parerea mea despre generalizari.

teen.ager 06-05-11 09:15

Poate subiectul femei este singurul subiect unde generalizarea este corecta, este.. real fact.. Sper ca m-am facut inteles.

FXA- 01-09-11 13:16

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4306694)
Poate subiectul femei este singurul subiect unde generalizarea este corecta, este.. real fact.. Sper ca m-am facut inteles.

Esti mult prea tanar ca sa afirmi asta, crede-ma! :lol:

ValySK 07-11-11 09:59

Interesant topicul!
"Cum vrei"
"mai bine ramanem prieteni ca mai tarziu oricum ne certam si nu vreau sa stricam o prietenie"
"mai bine facem o pauza"
"hai sa ramanem amici"
"te iubesc dar inca tin la el si nu vreau sa te ranesc"
"valentiiin sau valentine"de obicei urmeaza ceva rau dupa asta

gigcutzu 07-11-11 10:03

Sau sa primesti un sms de la ea care sa sune asa: "Imi pare rau, a fost frumos, esti un baiat de treaba, in pat esti fenomenat, dar de azi nu mai putem fi impreuna"
Iar dupa vreo 5 minute sa mai primesti alt sms tot de la ea: "scuze iubi nu era pentru tine"
Asta cred ca ar pune capac...

eMH 07-11-11 14:50

Asta a fost cea mai tare :))))))))))

R.Equinox 13-11-11 12:49

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 4696472)
Sau sa primesti un sms de la ea care sa sune asa: "Imi pare rau, a fost frumos, esti un baiat de treaba, in pat esti fenomenat, dar de azi nu mai putem fi impreuna"
Iar dupa vreo 5 minute sa mai primesti alt sms tot de la ea: "scuze iubi nu era pentru tine"
Asta cred ca ar pune capac...

=))...Mor de ras:)))....Maxim...Unde e butonul de like?=)))=))

vacaroz 13-11-11 14:10

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4710895)
=))...Mor de ras:)))....Maxim...Unde e butonul de like?=)))=))

eu am facut faza asta cu o fosta odata. ca sa am acoperire cu 10 min inainte i-am trimis un mail (nu offline pe mess sa nu se intample ceva) si stiind ca doarme, ca in urmatoarea zi avea ceva treaba importanta mam gandit sa-i dau un impuls. am formulat un sms ceva de genu: da iubi, o sa scap de nebuna aia de bla bla bla, ca ma disperat bla bla si i-am trimis ei
la 6 25 a 2-a zi dim sa vezi ce explicatii dadeam:))

gigcutzu 13-11-11 14:14

Sau cum ar fi sa intrii in casa si s-o prinzi pe nevasta-ta in pat cu un prieten si ea sa spuna: "Tu nu stii sa bati la usa? Boule!!"
Sau: vii acasa, iti gasesti nevasta in pat cu amantul si intrebi:
- Ce se intampla aici?
La care ea sa ii zica amantului:
- Vezi? Eu ti-am zis ca e prost....

paulito 04-03-12 15:30

"Din pacate iubeste mai multe persoane"

vacaroz 04-03-12 23:10

sa zica hai in oras
mai rar platesc ele cosumatia lor... nu mai zic de toata masa

Radu. 31-08-12 02:05

E urata treaba cu, " nu mai suport sa fiu a doua roata de la bicicleta ":lol:

tambourine_man 21-11-12 13:26

ce nu vreau eu sa aud din gura femeilor:
"cine te-a sunat?" (dupa ce inchizi telefonul)
"nu te duci sa imi speli si mie masina / sa imi pui benzina / etc.?" (pana mea, astea ar trebui sa si le rezolve fiecare printre alte treburi / drumuri)
"da-mi si mie parola ta de la mail/mess/facebook" (unele lucruri tre sa ramana personale)

si in general nu imi place sa aud minciuni...

B3ST 23-11-12 16:13

Nu imi place sa aud cum schimba subiectu... la o cearta.

"Dar tu de ce .... nu ....."
"Nu te superi, nu?"
"Esti cuminteee??"

ariel 28-11-12 10:42

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4304821)
eu una nu sunt deloc de acord cu afirmatia KAY-ului... adica numai femei peste XX ani sau cele independente financiar pot sa isi dea cu parere despre cat de bun e un barbat la pat, cum vine asta? Slava domnului o femeie poate sa isi gaseasca un partener pt sex de minim 10 ori mai usor decat un barbat. Si parerea mea este ca una cu putin creier e in stare sa isi gaseasca un barbat care sa o satisfaca pe plan sexual.
Acum nu luam in cosiderare cele care se f**t cu mosi de 70 de ani pt bani, desi si alea pe partea lor pot sa aiba o viata sexuala activa cu alte persoane.

edit: acum na... depinde ce fel de femei cunoaste fiecare dintre voi. De aici si comentariile de genu' ;)

"Si parerea mea este ca una cu putin creier e in stare sa isi gaseasca un barbat care sa o satisfaca pe plan sexual".
prea multe variabile in ecuatie,depinde ce isi doreste,depinde cum arata(?),ce cere si ce poate oferi.
"Slava domnului o femeie poate sa isi gaseasca un partener pt sex de minim 10 ori mai usor decat un barbat"
evident,merge pe un santier,intr-o baraca si gaseste 10 barbati care sa o satifaca,GRATIS.

bodyn 28-11-12 20:34

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 4914563)
sa zica hai in oras
mai rar platesc ele cosumatia lor... nu mai zic de toata masa

:)) mare adevar!

aleks 27-01-13 18:47

Tocmai citeam un articol, si-mi sare in ochi titlul asta, fix ca topicul nostru :)
Iata o lista cu 8 lucruri pe care barbatii ar prefera sa nu le afle de la femei.

1. Nu vor sa afle ca chelesc

Caderea parului este un adevar dureros pentru multi barbati. Si n-au nevoie sa afle asta de la o femeie pentru ca isi dau seama si singuri. In fiecare dimineata, la baie, cand isi fac freza. Nici femeilor nu le prea convine sa fie “avertizate” ca s-au ingrasat “un pic”, cand ele sunt disperate ca nu mai au silueta de viespe de odinioara.

2. Cat costa pantofii cei noi

Pentru barbati, pantofii sunt pantofi. Acopera piciorul, arata sexy si unele perechi par a fi concepute de un dadaist. Si atat. Restul nu-i prea intereseaza. Cum nici pe femei nu le intereseaza cati bani au cheltuit barbatii pe colectia X de reviste pentru adulti. Banii lui, problema lui.
3. Cati iubiti ai avut inaintea lui

Sinceritatea e una, dar asta e prea greu de suportat. NU vor sa afle si nici n-ar trebui pana la urma. Partenerii de dinainte ai ei sau ai lui tin de istoria si de intimitate. Ce-a fost inainte nu prea conteaza, atat timp cat esti sigur ca are analizele la zi si nu sunt probleme legate de bolile cu transmitere sexuala.

4. Probleme de familie

Mai ales daca este vorba despre primele intalniri, cat de bine se inteleg sau cat de des se cearta, parintii tai, rudele etc., nu e problema barbatului. Este doar “tipul” cu care iesi in oras, nu psihiatru, nu psiholog. Si nici daca e vorba de o relatie pe termen lung, problemele rudelor n-ar trebui sa interfereze prea mult cu viata voastra de cuplu.

5. Un caine a mai bun decat un sot

Cu totii suntem de acord. Cateii sunt adorabili. Cel putin unii dintre ei. Te iubesc neconditionat, sunt loiali. Insa sa-i spui unui tip ca animalutul tau de casa este mai adorabil decat un barbat e cu totul alta poveste. Asa ca uita formula “mai bine un caine, decat un sot!”.

6. Ce amant bun era ex-ul

Una dintre cele mai grave erori pe care le poate face o femeie este sa-si laude fostul iubit, mai ales cand e vorba de sex. Daca sunt mai slabi si nu se ridica la pretentiile tale, lasa-l, nu e nevoie sa-l umilesti spunandu-i de ce.

7. Cat de rau iti este la menstruatie
Iata inca un detaliu ce tine de intimitate. Pe barbati nu-i intereseaza decat ziua de inceput si ziua de sfarsit. PUNCT. Orice se petrece intre cele doua zile nu-l priveste si mai ales nu vrea detalii.

8. Ca mimezi orgasmul
Daca faci asta, de ce trebuie sa i-o spui? Oricum, nu barbatul are de pierdut. In aceste situatii ai doua solutii: ori discuti cu el problema, ii spui sincer ca nu poti ajunge la orgasm si gasiti imprena solutii, ori renunti la relatie si gasesti pe cineva care sa te duca pe culmile extazului.

valitataye 28-01-13 20:44

Bune raspunsuri aleks :))

florin_sportivu 31-01-13 11:54

"Ti se pare ca m-am ingrasat"

aleks 02-02-13 23:40

Curat capcane intrebarile astea :lol:

Psycho 03-02-13 14:32

Nu acolo , dincolo !

aleks 03-02-13 19:10

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 5346678)
Nu acolo , dincolo !

:lol::twisted::twisted:
Ordinar om :twisted:

NTZ03 28-03-13 20:29

Mai stai mult?

gigcutzu 28-03-13 20:34

"vin in 5 minute"
"in 5 minute ma pregatesc si plecam"

sabothor 28-03-13 21:35

EA: Te duci la magazin? Vreau si eu ceva bun!
EU: Ce anume?
EA: Nu stiu, ceva bun sa fie ...

Sah mat! :cry:

gigcutzu 28-03-13 22:22

Daaaa si apoi urmeaza " da nu vroiam dastea..." :)))

teen.ager 29-03-13 13:18

Ce ma dispera pe mine, ii atunci cand o intreb ceva si ea raspunde "fa ce vrei". Fa, esti proasta la cap?! Daca faceam cum vroiam nu te mai intrebam.

eMH 29-03-13 21:30

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5419347)
Ce ma dispera pe mine, ii atunci cand o intreb ceva si ea raspunde "fa ce vrei". Fa, esti proasta la cap?! Daca faceam cum vroiam nu te mai intrebam.

Cel mai urat e cand esti plecat in deplasare cu serviciul si vii o data pe luna acasa si atunci o gasesti in perioada delicata lunii.

valitataye 29-03-13 22:48

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5419959)
Cel mai urat e cand esti plecat in deplasare cu serviciul si vii o data pe luna acasa si atunci o gasesti in perioada delicata lunii.

Iti mananci nervii la treaba asta :))

gigcutzu 30-03-13 22:42

Sau atunci cand facem ceva si ea spune pasional: "Mai adanc!!!"
In gandul meu ma opresc si-mi spun: "Sa stii ca chiar mai avea vro' juma' de p#la care o tineam blat exact pentru momentul asta..."

cruizer11 31-03-13 12:52

Daca iti spune asta e cam nasol... aici ori este de vina burghiul ca e prea mic ori gaura ca e prea adanca.

franz34sm 31-03-13 13:30

Vreau copii
Vreau sa ma casatoresc
Vreau cadouri ori flori de ziua mea
Vreau la shoping, punctul G al femei
Deci eu nu vreau sa aud nici in gluma chestiile astea. Le detest. Mii se face rau cind aud asa ceva : copii, casatorie, cadouri, shoping.

aleks 31-03-13 13:40

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 5421569)
Vreau copii
Vreau sa ma casatoresc
Vreau cadouri ori flori de ziua mea
Vreau la shoping, punctul G al femei
Deci eu nu vreau sa aud nici in gluma chestiile astea. Le detest. Mii se face rau cind aud asa ceva : copii, casatorie, cadouri, shoping.

macar o floare de ziua ei... e jumatatea ta, merita macar atata consideratie.... :rolleyes2

allexandru 31-03-13 16:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5421584)
macar o floare de ziua ei... e jumatatea ta, merita macar atata consideratie.... :rolleyes2

nu zice nimeni ca nu merita o floare, un cadou, sau altceva, dar gestul sa fie din propire initiativa, nu sa iti zica ea dinainte, adu-mi flori.

franz34sm 31-03-13 18:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5421584)

Am cunoscut una pe net, ne-am si intilnit, si am intreba-to, cum se face ca asa o fata faina si aratoasa, sa nu aiba pe cineva ? Ea mi-a raspuns asa : am avut dar ne-am despartit. Eu am intrebato de ce ? Ea mi-a raspuns asa : pt ca - a uitat de ziua mea, nici macar o floare nu mi-a cumparat. Intrebarea mea e : asta-i motiv sa-ti parasesti iubitul, pt ca a uitat sau nu ti-a cumparat o floare de ziua ta ?
Alt ex, : am cunoscut alta, in Ungaria, eram colegi de munca, si am observat ca se cam da la mine. Apoi vroia sa mearga la shoping, cu masina bineinteles, si ma intrebat daca nu vreau sa-mi cumpar si eu ceva, pt ca oricum are drum spre magazin. La care eu, ok, hai ca merg. Cind am intrat in magazin, am zis, hai so pun la incercare, si i-am zis asa : vreau sa-ti zic ceva, simt ca intre noi este ceva, poate ma insel. La care ea : si eu simt ca ar fi ceva. La care eu : atunci hai sa ne cunoastem mai bine. Am inceput eu : uite eu nu sint un tip romantic, nu cumpar flori la femei, nu vreau copii, si nici casatorie. Cam atit despre mine. La care raspunsul ei a fost asa : nu cumperi flori la o femeie ? Pfaaii, ai picat din start, zice ea. La care eu : foarte bine, ma bucur ca ma intelegi, e clar ca nu-s de nasul tau. Etc, etc ...
Astea sint frazele mele, cind cunosc o femeie. Imi placi, areti bine, dar problema e in felul urmator : fara copii, fara casatorie, fara cadouri si flori, si la shoping mergi singura. Scurt.
Si mai departe, ca sa vad ca femeia nu este materialista, ca nu merge dupa profit, ii mai zic si alte chestii, si anume : n-am locuinta proprie, pt ca stau la parinti, n-am masina, n-am bani, doar ceva rate la banca, si lucrez in croitorie pe un salar de 180 de euro. Si de aici imi dau seama, daca femeia ma mai vrea, saaauu nu-i mai curioasa de mine. Caa daca le zic ca am si asta si aia, pai asa e usor sa ageti cite femei vrei, ca trag la profit. Traim intr-o lume materiala, sa nu uitam. Deci sint sarac, sint fiul ploii, convine sau nu ? Nuu ? La revedere, urmatoarea.
Ajunge ca o femeie sa glumeasca cu asa ceva. Sa nu cumva sa pomeneasca ca-i trebe copii, sau casatorie, sau cadouri, ca a si zburat la masa. Daca-i trebuie ceva, are salar si sa-si cumpere. Ca daca cu timpu se hotareste femeia sa te paraseasca, atunci sa nu fie ca, vaaaii dar cite am facut pt tine, si cite cadouri ti-am cumparat, si cit te-am ajutat, etc etc. Ai picat de fraier, ea si-a facut plinul, si merge la urmatorul. Si ca sa nu profite nici una de pe urma mea, ii spun poezia di-nainte, ca sa nu aiba surprize dupa aia. Poezia - adica - nu copii, nu casatorie, nu cadouri si flori. Vrei ceva ? Cumparati din banii tai. Scurt. Ori stai cu mine, pt ca iti place de mine, sau ca te simti bine cu mine, ori - daca cauti altceva, in alta parte. Ca m-am saturat de femei, care numa dupa profit umbla.
De unde stiu toate astea ? Pt ca am experienta de viata. Alt ex : am avut o prietena, am trait impreuna, dar cistiga cam putin, si cum ca avea o casa in care traia, lasata de parinti bineinteles, nu avea bani sa puna casa la punct, sa o renoveze. Eu nu i-am dat bani, nici vorba, ca nu-s fraier. Apoi cu timpul ne-am despartit, din cauza unor neintelegeri. A trecut ceva timp, si o vad odata ca-mi scrie pe mes ca, are un nou iubit, si ca iubitul ei sta bine financiar, si ca ia pus casa la punct, adica - ala ia renovat toata casa, la care eu - ok foarte bine, si de ce-mi zici toate astea ? La care ea : paaii sa sti ca nu simt pt el ce am simtit pt tine, si ca i dor de mine, etc. Adica sa gindit ca ma voi intoarce la ea, nici vorba. Lectie de viata pt toti. Ala care ea renovat toata casa, a picat de fraier, si la urma a fost parasit. Eu am fost destept, si dupa mine nu a putut profita. Deci sint fraieri pe lumea asta, si sint destepti. Cam asta fac aproape toate femeile, se combina cu tine, vede ce poate profita dupa tine, daca nu are nimic de profitat, atunci te paraseste rapid. Si daca are ceva de profitat, profita cit poate, si la urma tot te va parasii, pt ca vrea si ea sa ajunga mai sus. Se culca cu unu cu altu, nu conteaza numa sa aibe ceva de profitat, pina ajunge un pic mai sus, dupa aia, iti spune asa : imi pare rau dar nu mai simt nimic pt tine, intre noi sa racit relatia, si ca-ti multumesc pt tot ce ai facut pt mine, ai fost un barbat de nota zece, vrajeli din astea, si te paraseste frumos. Alta te paraseste altfel, si anume - te face sa te simti tu vinovat, ca femeia e nevinovata de la facerea lumii.
Deci la mine o relatie dureaza 5 minute, pina ii spun poezia. Io spun in rime ca si Parazitii. Nu flori, nu copii, nu casatorie. Punct.
Binee mai sint si alte chesti ce nu vreau sa aud din gura unei femei, de ex :
Ma dor sanii, ma dor ovarele, ma doare burta ca mi-a venit ciclu, si chesti din astea :D :D :D Aaaa si inca ceva, data viitoare imi caut o femeie cheala, sau cu parul foarte scurt, pt ca la aia sigur nu-i mai pica parul.

teen.ager 31-03-13 19:51

Treaba cu parul, sincer, pe mine ma scoate din toti dracii!

Sasha 31-03-13 22:59

GET RUBBER DOLL!! - nu-i pica parul, nu vorbeste, nu are pretentii, nu cere cadouri si sta de fiecare data ;)

bai ce de pretentii pe aici, s-a terminat smecheria.. ai dracu perfectii unde erau...

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning