![]() |
Re: GTI vs. everyone
bai nu se poate :lol: :)
|
Quote:
|
m-a rugat sa nu-l deconspir pina nu e gata masina 100%.vrea revansa
|
noroc baieti....am si eu o problema...aveti idee de ce pm imi apare un semn de exclamare (!) (fara paranteze) pe harta aia mica mica in stanga jos in warcraft? minimap cred ca ii zice asa am auzit pe la hackeri....ma tot streseaza si face un zgomot enervant gen "ping ping!!!!!!!!!!!!!"
|
Quote:
e warcraft 1 cumva? ;) |
nu,nu e warcraft 3...chiar nimeni? :( :(: :(
|
cu toate ca suntem GRAV pe camp cu subiectul discutat, nu cumva iti ataca aia baza? sunetul nu seamana cu unul de metal pe metal? de regula facea asa cand iti atacau baza (cladiri, oameni, etc) sau cand aveai conflict cu alt inamic
|
cred ca e posibil sa fie faza cu conflictul pana la urma :D
thx :) |
Quote:
|
GTA...prin centrul orasului cred :)
dar nush dk ma mai dau akum k tre sa ii fac revizia, sa ii schimb cauciucurile si dupa... |
in curand... black CTR will be back :D se pare ca s-a mai animat orasul cat am lipsit...
@ZgB: felicitari pt noua "bestie"... felicitari si pt rezultatul cu Tom (Jabba) si tre' sa ne dam si noi o data ;) @Speeder: ultima oara cand ne-am dat si m-ai facut aveam traseul de admisie spart si tragea aer fals... acum am lasat deoparte admisia de carbon si merg pe cea stock (nu cre' ca e diferenta prea mare oricum)... p.s.: missed me !? :D @Maryo: stiu ca ma bati da' a ramas ca ne dam si noi sa vedem ce si cum... si din mers si de pe loc (ca sa am si eu 1% sanse) @KWX: felicitari pt noua masina si ca si inainte... sunt curios :) @GTi cu DSG: pana la urma te-ai dat cu Speeder... dak nu... ma bag eu @WTF (nu stiu exact nicku de pe forum): ai setat cum trebuie "melcul" ala ca sa ne dam si noi? si scapa de caucioacele alea ca altfel ramai in urma la start... ;) |
thx...te astept s-o scoti :)
|
care mai vrea :)
get it while it's stock |
eu te astept cand "iti pui soft sa vedem diferenta"
|
uoki..
am auzit k iai schimbat harta de cand neam 'intalnit' ultima oara :p daca trage si mai grav, o sa am nevoie mai multe ,nu doar soft vrei cu gti dsg remapat? :) |
blazeyblaze : eu te cred ca tu astepti pe toata lumea dar aici se discuta altceva va rog fiti ontopic |
Daca inca e stock, ma bag si eu cu Dacia, sa vedem ce iese.
|
ce sa iasa... iese iuresh :D ma da' cat N2O a mancat Dacia aia!? :D
|
da Sgmule :p e stock ink
nea Achim...cand scoti vtecaii putere la joaca? ma bazez k ai uitat cum sa ii dai si poa t fac :D |
mai eu sper ca in f scurt timp :) o sa ma vezi... crede-ma :D
|
hai repede :P pana nu ploua iar pe asfalt...
cat pentru altii...sa nu va fie frica... ultima masina care ma facut a fost o tigra care tragea f grav...pacat ca nu am mai avut cum sa ma mai testez cu ea :) cei care ma fac si vor sa incerce si un gti remapat, avem unul dsg cu harta abt de inca 40 caluti :D si p aceasta cale, poate aflu daca mai exista gtiuri remapate, dar nu aspad sau alti furnizori 'dubiosi'... dar sunt bune si alea pt 'teste' :D |
am papat unul ca tine,stock cu cutie manuala,acum cateva seri...Renault5 1.4 Turbo power...
|
vreau si eu sa vad cum stau cu tine.renault 5 GTT(B 83 BIV)
|
ho ho speedere au sarit 5 urile pe tine :)
|
Si dacia :D sa nu uitam de ea !
|
iar se ridica cu pretentii astia de la grupa mica :) ....
|
hehe :)
ne vedem si facem cumva... seara cel mai bine ;) |
seara iese fetele :p
|
Quote:
cand vii la un raliu in craiova...poate vorbesti cu el...de flash...cik sunt buni astia de ma mTm... |
are pe pm 270-272cp lol
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
a facut si toyota supra....care...avea cam 300 cai... acum si-a pus si jante de la mTm...pe 19"... |
ma foarte indoiesc ca o supra aspirata (aia de acolo) are 300 de cai...in primul rand....in al doilea rand cum zici tu...eu raman in continuare la parerea mea care mi-o super sustin : are pe **** mea 270 de cai
|
Quote:
Nu toata lumea stie ca supra Mk VI exista si aspirata si are 230 de cai pe 1650 kg :)) Golf-ul MTM l-a mucificat EVO 9 stock :D |
la 230 de cai pe 1650kg ... pai cu un gti stock il bati de-l asculti la cur cu ceasu ... da omu viseaza nfs-uri s.a.m.d. :lol: :lol:
|
Masina poate la limita turbinei 270CP dar nu numai din remapare. Cifra asta se obtine cu Turbo-back complet si intake la care adaugi stage 2 la remapare. Pana acum 2TFSI-urile remapate la noi au aratat cam toate 215-220CP la Mastertuner si 250-265CP pe G-tech. Eu personal, dupa cum trage caruta personala as inclina sa cred ca adevarul este cel mult la jumatate, adica maxim 240CP din remap ! Sunt convins ca se poate mai mult numai din cip dar majoritatea tunerilor prefera sa nu riste inutil, mai ales ca este un motor relativ nou. In state, stage 2 se face numai dupa ce pui cel putin downpipe (catalizator sport inclus) !
|
cursa intre masina mea la 4000 de km si Golful MTM de la Craiova, toamna trecuta ;)
right-click (save target as...) aici pt dwn! |
slaba prestatie din partea golfului emteem
|
Dap, dupa diferenta de distanta as spune ca este un cip absolut normal, deci cum ziceam mai sus, maxim 240CP. La 270CP si cu suspensia pe care vad ca o are (si sper sa nu ma insel) trebuia sa se duca mai tare !
|
un audi a4 2002 2.5 tdi mici imbunatatiri - ce zici ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning