Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Na, că Trabant nu era ! Este acum! (https://forum.4tuning.ro/400-europene/16474-na-trabant.html)

St3FaN 06-12-07 14:14

Re: Nah ca Trabant nu era ! E akuma!

3 Attachment(s)
Am revenit cu detalii :) filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=Vujv-C_top4 si poze

WOLFI3 09-12-07 14:09

Salut mann...acuma eu sunt la fel ca tine acus cateva luni, nu am nici io permis, dar deja conduc....pana in data de ayi m-am ocupat de un matiy, matiyu lu tati, dar VREAU NEAPARAT UN TRABANT.....deci tata ave, a vanduto dar nu au transcris-o...deci e al nnostru inca...asa ca o recumparam)o luam inapoiÖ sper...si incepe meseria.....dac ai timp trimitemi in pm. idul tau de mess'''

St3FaN 09-12-07 16:35

id: laipy_2oo6

St3FaN 13-12-07 11:23

3 Attachment(s)
poze :) din weekend

NightClubRacer 13-12-07 11:25

hai ca l-ai facut frumos!!! :D cat te-a costat tabla striata?

valib 13-12-07 11:31

hai sa ma bag si eu in seama, ca sunt oarecum mare fan.

- la ce pret se invarte un trabant in stare relativ buna?
- cu piesele de schimb care e miscarea? se mai gasesc prin magazine specializate? se mai gasesc piese noi? doar la dezmembrari? trebuie improvizat/adaptat totul de la alte masini? nu se mai gasesc deloc?

St3FaN 13-12-07 11:36

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1244280)
hai ca l-ai facut frumos!!! :D cat te-a costat tabla striata?

mersi :) tabla e 220 lei 1x2 m de 2 mm

St3FaN 13-12-07 11:39

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1244289)
hai sa ma bag si eu in seama, ca sunt oarecum mare fan.

- la ce pret se invarte un trabant in stare relativ buna?
- cu piesele de schimb care e miscarea? se mai gasesc prin magazine specializate? se mai gasesc piese noi? doar la dezmembrari? trebuie improvizat/adaptat totul de la alte masini? nu se mai gasesc deloc?

-un trabant bun la caroserie si mecanica e undeva pe la 10 - 20 mil da gasesti mai rar... deobicei il iei si il refaci tu din nou
-piese inca se mai gasesc si pe la magazine si pe la domni care mai merg la unguri si se ocupa de trabant wartburg si un pic din skodele vechi... piesele noi sunt foarte rare mai ales cele de la "nemtia" doar daca mai gasesti vreun motor printr`un pod, beci sau cine stie ce debara uitate :) cele mai multe se aduc de la unguri, la partea de motor mai toate sunt reconditionate!

Danutz Bratosin 13-12-07 16:56

prea frumoasa...imi place cum arata din fata...are asa un ''angry look'':lol:
ps: bafta imi place mult!! mi se pare unu dintre cele mai reusie trabanturi:-P

St3FaN 09-01-08 14:05

4 Attachment(s)
Trebuia sa o patesc si eu o data si iata ca s`a intamplat! Am botit Trabi... S`a intamplat cu un logan aveam viteza amandoi si pe jos era zapada afanata si dedesubt gheata... veneam fata in fata pe o straduta ingusta... eu am zis ca se fereste cel cu loganu si el la randu lui o crezut ca ma feresc eu si in ultimul moment ne`am trezit botiti! Iata si poze :| Asta s`a intamplat pe 22 dec dar scriu tocmai acum pt ca nu am avut cand!

Angel 5 09-01-08 15:55

Hai ma Stefane, ce i-ai facut... :(...

Danutz Bratosin 10-01-08 18:18

aripa noua..far nou...poate si capota...si neaparat vopsea dak schimbi aripa...alti bani alta distractie:(...bafta cu el...sper sa nu te lasi si sa-l faci iar;)

St3FaN 11-01-08 18:13

intr`adevar am de schimbat aripa, far, semnalizare... capota nu pt ca nu e crapata ci doar cadru metalic de dedesubt stramb. bineinteles ca vopsit frumos cum era inainte :) si nu, nu ma las doar pt acest mic accident, adica nu ma las deloc :d

aleyx_oltcit 14-01-08 16:51

frumoasa creatie....chiar imi place....is oleak de bani bagati...da la cum arata ii trebe un sunet mai frumos de alt motor....dak as avea trabant as pune roolbar pe el...pt orice eventualitate.....cam cat la % e facut din carton sau din ce e el facut...

Angel 5 15-01-08 09:10

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1292367)
frumoasa creatie....chiar imi place....is oleak de bani bagati...da la cum arata ii trebe un sunet mai frumos de alt motor....dak as avea trabant as pune roolbar pe el...pt orice eventualitate.....cam cat la % e facut din carton sau din ce e el facut...

Pai aripile fata/spate stanga/dreapta, capota motor, capota portbagaj, fetele exterioare ale usilor si acoperisul sunt din duroplast! Restu' tabla! :)

aleyx_oltcit 15-01-08 14:21

da ...aici sau nustiu unde zicea cnv...ca ar fi cat de cat rezistent...dak e din tabla ma rog nustiu cat o fi de rezistent...eu as zice sal consolidezi putin ca e pt siguranta ta...zic eu....

Danutz Bratosin 15-01-08 14:30

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1294010)
da ...aici sau nustiu unde zicea cnv...ca ar fi cat de cat rezistent...dak e din tabla ma rog nustiu cat o fi de rezistent...eu as zice sal consolidezi putin ca e pt siguranta ta...zic eu....

important e k Stefan nu a patit nimik...si sa-l faca cat mai repede:-P

aleyx_oltcit 15-01-08 14:34

da nu ziceam neaparat de accidentu asta...in general e cea mai slabuta masina..si dak il faci rapid tre sal faci sa si reziste....

Angel 5 15-01-08 17:45

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1294010)

Nu te gandi ca e o foaie din tabla sudata, e facuta cu cap ;), de DDR-isti :p!

St3FaN 16-01-08 11:07

3 Attachment(s)
stai linistit aleyx_oltcit ca e mult mai rezistent decat multe masini din perioada sa daca vrei sa te convingi cauta pe youtube trabant crash test si o sa vezi ! in legatura cu trabi il voi face dar mai peste 2 sapt pt ca am niste treaba si omul care mi`l face deasemenea! am luat faruri mai smechere ca cele vechi, aripa si semnal in total a fost 155 lei !

Danutz Bratosin 16-01-08 13:56

a afectat lonjeronu ceva? sasiu? din poze se pare k nu...:rolleyes2

St3FaN 16-01-08 14:49

Nu, nu a afectat .

St3FaN 20-01-08 12:17

2 Attachment(s)
poza cu farurile :)

kidu2006 20-01-08 20:58

Felicitari Stefane pt munca depusa si pt curaj..de admirat si apreciat tot ce ai facut pana acum..Imi pare rau pt accidentul suferit,sper sa il refaci cat mai repede si sa ne tii la curent,k ai atras atentia la foarte multi useri de pe forum;) si cu proiectul si cu varsta ta;)
Ti-as propune sa incerci niste angel-eyes`uri,nu crezi k ar da bine pe faruri si cu pleoapele alea?Eu as zice k da...voi restu ce parere aveti?
Multa bafta si te asteptam cu vesti bune si poze noi;)

St3FaN 20-01-08 21:21

1 Attachment(s)
Stai linistit ca asta aveam si eu in cap demult :) dar stau cam prost cu banii acum, dar promit ca le desfac si o sa vina si niste "cercuri"!

kidu2006 20-01-08 21:48

Aha bun asa..;) ..si pana la urma la motor te-ai hotarat?sau ramane decat filtru sport?

St3FaN 21-01-08 07:22

la motor totu e original pana in prezent in afara de cilindrii pistoane segmenti si carburator :) si va mai ramane asa un timp, dupa ....

St3FaN 26-01-08 16:33

si asa uite ca a ajuns si la "mecanic"! azi l`am dus in sfarsit la facut :) spere ca sapt asta sa il termine !

ALEX_Agressor 26-01-08 16:51

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1304150)
Stai linistit ca asta aveam si eu in cap demult :) dar stau cam prost cu banii acum, dar promit ca le desfac si o sa vina si niste "cercuri"!

Sal Stefane,auzi nu ti recomand sa desfaci sticla de far si sa pui cercuri,cel putin cercurile astea din comert is f naspa,eu mi am pus la Trabi ul meu ,da nu arata extraordinar!!!mai bine mergi pe ideea sa cumperi 2 faruri Angel pt golf 2 noi ,pt ca se potrivesc perfect si arata bine,si ce i de fabrica i de fabrica!!plus de asta faruri de golf2 Angel noi costa 2 mil perechea,eu am dat 1 mil pe 2 cercuri plus lucru ,mai bine iesi cu alea de golf..succes

St3FaN 26-01-08 17:08

3 Attachment(s)
in primul rand farurile de golf 2 nu vin exact, poate alea de golf 1, in al doilea rand am gasit angel la 50 lei alb neon amandoua cercuri si in al 3-lea rand faruri cu angel eyes nu gasesti mai ieftin de 80 euro oricare ar fi ele pt golf 1 sau 2 !
Prima poza faruri golf2
A doua golf 1
a treia trabant
Faceti diferenta :)

ALEX_Agressor 27-01-08 02:16

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1316054)
in primul rand farurile de golf 2 nu vin exact, poate alea de golf 1, in al doilea rand am gasit angel la 50 lei alb neon amandoua cercuri si in al 3-lea rand faruri cu angel eyes nu gasesti mai ieftin de 80 euro oricare ar fi ele pt golf 1 sau 2 !
Prima poza faruri golf2
A doua golf 1
a treia trabant
Faceti diferenta :)

esti tare no,deci eu personal am pus de far de golf 2 cu angel pe Trabant,cercurile alea cu 50o de mii is ***uri,si la noi la Cluj in Iulius mall is 2 mil perechea(FK-germania)i alegerea ta

St3FaN 27-01-08 09:51

Ce sa zic poate ai pus, dar eu am dat exemplu si poze pt cei care nu stiu si nu au vazut cum arata farurile! Din partea mea poa sa fie si turcesti cercurile important ca se vad bine, alea de la fk sunt cu neon si probabil au si un montaj mic care le aprinde... astea care le`am gasit sunt cu led si daca e sa se arda un led vreodata dar cam greu, gasesc led la 5 lei si destul de puternic. parerea mea :) o zi buna

St3FaN 04-02-08 17:29

8 Attachment(s)
Si iata ca a venit si ziua cea mare si m`am apucat de trabi impreuna cu nea meseriasu! Am dat aripa jos si am indreptat ce era de indreptat ! maine va veni montata si vopsita noua aripa si miercuri ultimele finisaje :) poze

Danutz Bratosin 04-02-08 21:29

imi place..incepe sa prinda forma iar;)
ps: gainile de pe acolo te ajutau cu reparatu'?:-)

St3FaN 04-02-08 21:31

imi tineau contra la indreptat :)) eh nah faceti exceptie la ele

IndyGG 05-02-08 08:03

te-ai gandit sa ii schimbi motoru?(ii destul de slab ala de traby)

aleyx_oltcit 05-02-08 10:11

tre sa fi fan adevarat sa te ti tare de el..bv.superbe rotile schimba complet imaginea masinii

St3FaN 05-02-08 11:48

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1336068)
te-ai gandit sa ii schimbi motoru?(ii destul de slab ala de traby)

Da am in plan dar deocamdata stau prost cu banii... si daca schimb motoru intai ma bag la frani si apoi motor pentru siguranta mea si a celorlalti!
O zi buna!

ALEX_Agressor 05-02-08 12:24

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1335487)
imi place..incepe sa prinda forma iar;)
ps: gainile de pe acolo te ajutau cu reparatu'?:-)

nu ma, aia erau mecanici,nu vezi ca se uitau sub masina ce motorizare are:lol: tre sa mi deschid si eu un atelier din ala(aer liber)apropoape de natura

St3FaN 05-02-08 13:00

era frumos afara si nu avea rost sa o bag in garaj :)

All times are GMT +2. The time now is 02:57.

- Copyright 2026 4Tuning