![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
stiu, dar unele modele erau si denominate pe hartie, de aia am zis "underrated" pt k doar cu acei 132CP garantat nu poti scoate acel timp la acele kg..ceva putere in plus mai are..chiar dk conteaza f mult cuplul si RWD, dar totusi..nu's doar atatia ponei, oricum sub 200CP aveau cam toate V8-le din epoca post 70's.
|
in sfarsit se vb si despre masini americane. pentru cei interesati pot aduce din state masini la comanda. PM si ne auzim/vedem la mine la firma.
pana atunci... astept sa-mi vina din state cutia pentru grand cherokee. "V8, like no other" :)) |
b68bry sunt interesat si eu (doar curios) cam cat costa un plymouth 'cuda sau un ford mustang (67) sau un Shelby GT 500 (ca in filmu Gone in 60 seconds)
|
gasesti pe net preturile la orice masina aproape..crezi k el iti ofera masini cadou?
intreaba-l cat e comisionul mai degraba..cred k asta vroiai sa afli..sau ma insel? Shelby GT 500 alea de fapt sunt denumite "Eleanor" pur si simplu, Shelby GT 500 sunt cu totul altceva..asa cva costa peste 100.000$, un Eleanor(look-a-like dupa cel din film) il poti gasi si la 12.000$ http://www.classicsandcustoms.com/se...ANOR_18732.asp |
vai de viatza mea..ce tare poate fi masina asta..florinee..si ce pretz are..asta e bijuterie ambulanta!!!!. La banii astia e chilipir.
|
F**k my ass and call me bitch... astia isi bat joc de noi.. fi atent.: http://www.classicsandcustoms.com/se...sp#first_image
daca asta e pretul real..si asa arata masina..ma sinucid!! |
hooopa, mi se parea mie ciudat..gen EBAY.DE ..ia cititi "Ads with invalid phone numbers and unusually low asking prices may be from fraudulant sellers." :oops:, inceark cineva sa-l sune? :lol:
|
lol =)) ar fi ceva,oricum,nu cred ca gasesti gt 500 la 12.000,sau chevy camaro la 5.000,in conditiile in care eu unul,numai pe motorul de 685 de cai as da minim 3.000 $...
|
pai u poate ai da 3.000$ pe un asemenea motor..dar faza e k nu vinde nimeni la banii aia, mai degraba de la 6.000$ in sus..in SUA :D
pai ala la 12.000$ nu e GT 500, alea costa de la 50-60.000$ in sus..am gasit GT 350 cu 110.000$ acum 1 an :wink: |
si daca ar fi clona ..replika ..cum vrei sa i zici..nu se poate sa fie la banii aia..is dume. Ala nu e seller real pana-i hauu!!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Salut !!! sunt nou pe aici...Am si eu un Pontiac Firebird 5.0 L..sper sa va placa
|
sa-ti traiasca, arata chiar foarte bine, evacuarile sunt facute..sau doar tips-uri?
si..succes la taxe :( |
ms...nu sunt tipsuri ! sunt tobe cu totu "BORLA"...si taxele nu ma intereseaza :D...sal
|
shmechere..e inmatriculata pe biserik, sau veteran ? :-P
|
Masina e inscrisa pe numele meu :) am masina de 5 ani ;)
|
tare,inseamna ca ai masina de la 17 ani...sunt curios,cu cat ai luat-o,cati HP are,si cam cu cat ai vrea sa o dai? :D
|
Nu eu am 33 de ani ...contu pe 4tuning e a lu "Feciormiu"...knd am luato am dat pe ea 3.500 E...Motoru e modificat...si nu m`am gandit sa o Vand :D...dc ori te intereseaza un "PONTIAC" :P ?
|
pai dk nu esti veteran nu vad d c nu te intereseaza de impozite..k sunt cam de 30milioane pe an..sau mai mult..pt motorul tau V8
pai original motorul are de la 165CP pana la 225Cp, acuma daca e modificat..e alta treaba :-P in ce tara a fost modificat si ce anume..cat consuma de curiozitate? e TPI sau carb quadri-corp? |
Masina nu are nici 165 de cp si nici 225 :))) e injectie masina..consuma 12 13 in oras ..e automat in 6 viteze....masina e modificata si la cuplu si la motor si la cutie :D atat iti pot zice :D
|
E de cateva saptamani un dodge charger pe langa ambasada frantei ,in piata romana .E gri si e :XX:X:X:X:X . Pacat ca a fost deja lovit in aripa stanga parca:))
|
Quote:
|
laso balta... :))))
|
contu a fost fakt de el..si a trecut datele la repezeala asa :) dar in fn ..
|
3 Attachment(s)
modelul vechi..sau nou ?
nou, este unul in TM de 2 ani deja, fain, cromat, mare :-P..:arrow: |
postul meu de mai sus se referea la :arrow:
Quote:
|
2 Attachment(s)
taote sunt misto, a mea am inteles ca e produtie japonea facuta pe state!!!;)
|
3 Attachment(s)
aveti careva model de toyota dintrasta??? pls da da aratami ms!!! 1980_81 63kw 1600 cm 2 carburatoare bicamerla(2x2) tractiune spate!!! 0743849479 sms sau un tel! dau o bere apoi
|
nu e pt state, e Celica MK II si atata.
Oricum mai sunt cateva..in TM sunt niste tipi care au ~4 bucati..modificate, una gen Eleanor...dar asta nu discutam aici..deci nu-i americana, am mai discutat despre masini facute pt america, dar sunt de fapt marca non US ...:???: |
Quote:
modificari "la cuplu si la motor" atata de ametitor suna..pai cuplul e produs de motor..:rolleyes2 sa nu mai vorbim de cv automata cu 6 !! trepte..exista, Da, stiu..dar la ce pret este :rolleyes2:rolleyes2 si totul doar...la 3.500Euro :?::???: o fi...dar e chilipir in cazul asta ;) |
masina nu arata asa knd am luato :)
|
mai merge asa...dar esti zgarcit rau la detalii si poze :-P
si nu-mi zi k n-ai ap foto..pt k vad k ai poze faine :lol: ce an e? |
Masina e din 89..are geamuri electrice,abs,servo,piele,aer conditionat,semi-decapotabila,jante borbet 9j fata si 10 j spatele,evacuare borla,...altceva :P
|
4 Attachment(s)
Ca sa va mai inveselesc ,uitati ce a fost acum 2 sapt la vanzare :).
Banii fac pamantul sa se invarta,deci daca erau bani erau aici in Ro din pacate le-au luat altii. |
Quote:
incearca sa te rezumi la citit |
chopper , multi suntem fani americane DAR
asta e un thread in care proprietarii sau pasionatii prezinta masinile americane DIN Romania. Sectiunea de bazar e in alta parte . Sper ca m-ai inteles |
4 Attachment(s)
1971 Pontiac Firebird,1995 Chevrolet Suburban,1986 Chevrolet m10008, si mai am un Suburban din 1991 si inca un Chevrolet K30 care inca nu sunt pozate,deci c-am astea am in curte si urmeaza si altele.
|
Cum arata PONTIAC ul ala....yaaaaammmiiii...:D
|
Quote:
|
La firma unde lucrez am mai multe masini americane. Dodge Durango 4.7L 2005, Jeep Grand Cherokee 3.7L 2005 , Dodge Grand Caravan 3.3L 2005, Jeep Patriot 2.4L 2007 si mai mute Ford Focus varianta americana. Am mai avut Lincoln Navigator 2002 si 2004, Crysler Sebring si Intreprid si altele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning