![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
am comandat azi o valva "disa" ca se aude un zgomot de la motor care ma zgarie pe creier, sa vad daca se rezolva cu asta, si in rest, benzina si plimbat momentan ..
|
mare probl...
buna ...sper sa nu fiu chiar off topic... Am achizitionat de cateva saptamani un e46 318ci din 2001, masina super ok.Singura problema pe care o are inca de cand am cumparat-o este ca nu are stica de la oglinda dr. De ce e problema?..Pentru ca am comandat oglinda dupa codul afisat in real oem pe original si e mai mica cam cu 1,5 cm...dimensiunile la a mea ar fi 16.5/10.5/9.5(ext).Poate ma puteti ajuta spunandu-mi cu aprox cam ce dimensiuni sunt ale voastre. Dupa catalog bmw la mine singura oglinda care ar veni e cea de seria 7 care e versiune de 16.7cm, dar e vreo 2200 lei-doar oe..si parca nu as vrea sa dau bani de aiurea ca nu pot sa ii mai fac retur( deja am facut la 2)..Ma gandesc totusi ca masina e tunata tare atat exterior cat si motoradus de la 118 cp la 150..oare chiar sa fie de seria 7? e cu striatii, dezaburire, memorie,pliabila,albastru inchis.Va multumesc anticipat
|
deci te intereseaza marimea geamului oglinzii ? ca nu prea am inteles ..
|
Re:
dap:(
|
nu ar fi mai usor sa rogi pe cineva din iasi sa iti dea un geam de oglinda si sa il probezi ? ca am si cautat prin casa si nu am cu ce sa masor ..
updates: azi am schimbat valva disa, era cam dusa membrana de la clapeta, tragea aer fals pe langa zgomotul care il auzeam eu, si era si riscu sa se rupa pe viitor si sa o dau in alte chestii .. motorul merge mai rotund acum |
3 Attachment(s)
"tuning" dom'le
|
Quote:
|
ce ai patit ma si tu ? :???:
|
Urat, urat..
|
cand o sa vina piesele si ma duc sa dau jos bara/farurile etc, o sa vad daca mai e ceva, asa la prima vedere e decat superficiala, nu curge radiatorul sau sa se mareasca temperatura sau ceva .. am de schimbat capota, narile, farurile, ornamentele de sub faruri, de revopsit bara fata, si parbrizu de la o piatra nu de acum, si cum s-a intamplat ? la iesirea din pasajul baneasca, dinspre ikeea spre piata presei, deabia incepuse sa ploua, deci nu era ud pe jos, era un fel de mazga, putina apa cu praf ma rog, + frana brusca de la un cielo din fata mea, ii mai mergea si decat un stop deabia deabia si ala, am vazut din prima si am pus frana, dar degeaba, parca iar era iarna si era gheata pe jos .. m-am dus sanie cu bara mea fata sub bara lui spate, si avariile se vad, la mine, ca lui decat i-am rupt suportul de la numar
|
NASPAAAAAAAAA!!! Se mai intampa...si'i nasol tare...da mai intai Babone, acu tu...pastrati domle distanta regulamentara, ce drq (glumesc ma)...hai, cheer up si fix it ;)
Iti urez succes!!! P.S. Is sigur ca arata mai urat decat este situatia defapt... |
mersi morph, oricum cand o scot, o scot cu niste mici imbunatatiri, nu la fel cum era, deci tot raul spre bine intr-un fel ..
|
Quote:
|
Quote:
|
nah .. chiar conduceam normal
|
8 Attachment(s)
back in business
|
Bravo, a iesit frumos. Au mana alex, turcanu si ceilalti baieti :) Eu am vazut masina mai de mult dar nevopsita. Felicitari.
|
Quote:
|
frumos bad boy hai cu suspensia si gata masina :D:D:D
|
@ robynet: tnx dude
@ lopezz: ceva de genul .. @ marian: tnx, si mai sunt ceva planuri inafara de suspensie .. dar mai greu cu banii :P |
Pfffffff ce sifonata a iesit in urma accidentului...moama fa ceva la capota aia ca arata prea demential asa, rili now! It gives me the heeby geeebeeez :)) altfel spus FOARTE FOARTE TARE!!! Can't wait LUPE! Angel suparat! Suspensie! DA DA DA!!!
Mult succes! |
Salut !
Astazi aceasta masinuta a stat parcata fix in fata blocului meu , am admirat-o ceva ba chiar i-am dat si 2 ture , foarte frumoasa , in special jantele ! |
salut, mersi billy :D si mai exact in fata la ce bloc ?
|
Pe Camil Ressu , daca te uitai la 2 masini de a ta in stanga era si cotoiul meu parcat :lol:
|
n-am stiut sa ma uit, maybe next time :D ca updates, azi am demontat si montat bratele stergatoarelor, ca se dadeau invers, adica in jos, de cand scosesem borna se resetase ceva pe acolo, si am fost sa imi verific unghiul de fuga, ca mi se parea ca imi trage dreapta, unghiul e ok, era de la presiunea in pneuri
|
Era si normal sa nu o zaresti , umila mea pisica nu se ridica nici la sfertul sfertului masinii tale !
Numai bine si drumuri lipsite de incidente ! |
mersi mult de complimente, desi nu e cine stie ce inca, si in legatura cu pisica ta, cred ca esti doar modest, dar asa e mai bine decat "atotcunoscator"
|
2 Attachment(s)
star stickers in da' house !
|
frumos !
si eu caut de ceva timp stickerul 2 si 3 in formate vectoriale dar nu le gasesc :( |
Quote:
|
la motoru ala nu ii faci nimic? sa se auda si el un pic macar o evacuare nesimtita..
|
Quote:
|
@ crysty tnx, si ai pm de unde poti sa iei ;)
@ sprinter eu cel mai mult l-am vazut pe renumitul so good, altele mai rar @ lopezz pe viitor urmeaza, dar nu nesimtita, un tips de m tech 2 doar de aspect, ca nu intotdeauna atentia atrasa de evacuare e buna .. + ca m-am saturat de evacuare de pe vremea cand aveam pisica |
Quote:
P.S. Da jos panaramele alea sa mi le pun eu =)) |
sa stii ca la tine m-am gandit cu evacuarea :)) daca vrei iti fac eu unele cu un marker pana iti iei si tu :D
|
Quote:
@plictisit: nu ai cautat destul, dintre toti astia care au descoperit peste noapte stanceworks, bfc, m5board s.a.m.d. o sti vre-unu unde sa gaseasca si stickerele :lol: |
n-am cautat, zic unde s-a nimerit sa vad, n-am zis ca nu sunt, dar ala l-am vazut cel mai mult, si probabil cate un fwd sucks si stanceworks pe ici pe colo
|
azi am luat si am schimbat manerul ala de care tragi sa ridici capota dupa ce tragi de maneta din interior, era indoit, si nici nu mai statea bagat inauntru, iesea prin nara .. acum e ok
|
1 Attachment(s)
Hi hi hi :twisted:
|
ahhhhhhh gata am inteles acum unde .. da da da :D mersi de poza :)
updates: azi s-a facut al doilea schimb de filtre si ulei ( filtre mann si ulei bmw 5w40 ) de cand e la mine masinuta P.S. billy aia e pisica ta din stanga ? de aia imi ziceai data trecuta ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning