Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Noul club auto-tuning "Wild West Winners" (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16301-noul-club-auto-tuning-wild-west-winners.html)

BH-15-RIC 08-06-06 21:39

Re: Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"

Quote:

Originally Posted by Eternity_M
Din cate stiu eu topicul se numeste == Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"== insa nu cred ca s-au scris mai mult de 6 post-uri pe seama acestui subiect. In rest lume multa, debitari la greu pe N teme, toata lumea se pricepe, toata lumea e experta.
Imi pare rau ca nu exista inca un club adevarat, format fie si dintr-o mana de oameni care sa se intalneasca odata pe sapt., care sa surubareasca la masini si sa se ajute reciproc. Poate cer si eu prea mult, insa in afara de ambitii, invidie si ironii prea multe n-am vazut pe sectiunea Oradea.

Cu stima
L.

Atunci incearca sa vii in fiecare vineri la ora 8 in parcare la HEAT si ai sa vezi .!!!!!!!!!!!!!;)

SoundIdentity 08-06-06 22:00

Re: Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"

Quote:

Originally Posted by Eternity_M
Din cate stiu eu topicul se numeste == Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"== insa nu cred ca s-au scris mai mult de 6 post-uri pe seama acestui subiect. In rest lume multa, debitari la greu pe N teme, toata lumea se pricepe, toata lumea e experta.
Imi pare rau ca nu exista inca un club adevarat, format fie si dintr-o mana de oameni care sa se intalneasca odata pe sapt., care sa surubareasca la masini si sa se ajute reciproc. Poate cer si eu prea mult, insa in afara de ambitii, invidie si ironii prea multe n-am vazut pe sectiunea Oradea.

Cu stima
L.

sa stii ca incep si io sa vad mai clar unele lucruri!!!!!si sincer nu contest si iti dau total dreptate....mai ales io de cand is pe net mai terorizez mai comentez dar io o fac din placere nu din rautate...si cand plec de langa calculator nici nu mai stiu ce am scris pe cine am jignit...io nu pun la suflet ma doare-n cot de multe si nu mai fiti asa femei sa va luati de prostiile astea de pe net ma !!!!ce sunteti tarfe sau barbati???:):):)

DR.ZOZO 08-06-06 23:58

Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"

noi cred ca o sa avem alt loc de intalnire...ceva mai retras ca sa ne mai putem si distra schimba o vorba bubui muzica etc,
o sa va comunic locul pe care lam gandit
spalatoria sta la dispozitia membrilor clubului peste 10 zile.
borsului in curte la vimex

DR.ZOZO 09-06-06 00:07

apropo,ma duc in ungaria la tuning sa mai cumpar niste cupe:))
ca asa am auzit ca alea care le am leam cumparat:))

Ciky 09-06-06 16:06

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
apropo,ma duc in ungaria la tuning sa mai cumpar niste cupe:))
ca asa am auzit ca alea care le am leam cumparat:))

sper ca ai multzi bani la tine:):):):):):)

horguemtuning 09-06-06 23:16

Mai Zozo cred iar va fi ploaie cat texas pe weekend asa ca nu stiu daca merita mers

SoundIdentity 10-06-06 20:41

ploaia din anul acesta nu ne lasa sa ne distram :(

DR.ZOZO 11-06-06 22:49

deci fratilor am fost in ungaria la miskolc deci nam cuvinte sa va spun ce beton a fost si cum sa desfasurat,la secunda nu altceva nota 10 mai avem de invatat.
si ce showuri,fetite de fetite,striptis la fiecare 30 min,spalat de masini in tatele goale,concursuri,muzica,body-painting,burnout tot la 2 ore,si inca o gramada de festivitati
cadilacul a primit premiul de EXCLUSIVE SHOW CAR al doilea cel mai mare premiu care se acorda in ungaria,
peste 1 luna plec la TUNING&STEREO sa vedem cea fi si pe acolo
vremea a fost super 25...28 grade soare non stop

civic_ex 12-06-06 00:06

poate in 10 ani va fi si la noi la oradea asa ceva.

Ciky 12-06-06 15:54

poate chiar mai repede!;)

DR.ZOZO 03-07-06 23:50

din pacate prea putini sant care ma inteleg dar ma multumesc si cu atata,
clubul va ramane in piciore pana io traiesc,nu uitati ce pot realiza,si ce am realizat.

CJ02VDV 14-07-06 20:10

Daca ar fi oameni care sa iubesca masinile ar fi alt cumva.Dar acum nu spun ca nu sant dar santem putini.DR ZOZO as putea sa primesc niste info despre clubul!!!Ce este cu reducere?Cum se poate profita de asta?Iar pe 4tuning sant niste moderatori fr...!ca si TAU 69 are o dacie si se crede mare!!Mandria lui ie prea mare!!

SoundIdentity 14-07-06 21:51

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV
Daca ar fi oameni care sa iubesca masinile ar fi alt cumva.Dar acum nu spun ca nu sant dar santem putini.DR ZOZO as putea sa primesc niste info despre clubul!!!Ce este cu reducere?Cum se poate profita de asta?Iar pe 4tuning sant niste moderatori fr...!ca si TAU 69 are o dacie si se crede mare!!Mandria lui ie prea mare!!

NU UITA!!!fiecare cu ce are...el are o dacie ..tu ai ceva sa te prezinti???nu tre sa ai un lamburghini sau diferite modele tari sa iesi in evidenta tuningului...de faci un tuning cu gust cand tragi linie ai investitie serioasa asa ca bravo lui de dacia lui..;)

BIG_mafia 15-07-06 17:34

Quote:

omule...tau 69 are o dacie...e adevar dar una care a devenit vedeta asa peste noapte...asa k...no comment...ii singura dacie care chiar imi place....u cand o sa ai o mashina care a participat intr-un videoclip?!

CJ02VDV 15-07-06 18:45

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
omule...tau 69 are o dacie...e adevar dar una care a devenit vedeta asa peste noapte...asa k...no comment...ii singura dacie care chiar imi place....u cand o sa ai o mashina care a participat intr-un videoclip?!

Ok a participat in videoclip dar aia ie baiu ca mandria liu ie prea mare.Am avut un cert cu tau din motivul ca na crezut ca dacia mea are servo directie si frana.Tau a inceput sa ma intrebe ca de la ce renault am luat jos dar nam spus si din asta a inceput totul!!vrei sa trimit poze cu dacia mea???

CJ02VDV 15-07-06 18:48

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
NU UITA!!!fiecare cu ce are...el are o dacie ..tu ai ceva sa te prezinti???nu tre sa ai un lamburghini sau diferite modele tari sa iesi in evidenta tuningului...de faci un tuning cu gust cand tragi linie ai investitie serioasa asa ca bravo lui de dacia lui..;)

Am o dacie si io.Dar nu aia ie bai ca are o adcie tuning ci aia ca ie prea mandria.Si ie moderator si face ce vrea el pe topicul lui!!!

Mihaitza_tdi 15-07-06 19:01

Pune si tu poze cu dacia ta la topicul "masinile din oradea";) sa vedem si noi!!:)scuze pt off topic!

BIG_mafia 15-07-06 19:06

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Pune si tu poze cu dacia ta la topicul "masinile din oradea";) sa vedem si noi!!:)scuze pt off topic!

faza ii k ii b 69 tau da uitate pe home la 4 tuning sau chiar in revista este reportaj cu mashina :)

Zuky 15-07-06 21:35

Quote:

faza ii k ii b 69 tau da uitate pe home la 4 tuning sau chiar in revista este reportaj cu mashina :)

Eu cred ca Mihai cerea poze cu mashina lui CJ02VDV....;)

valib 15-07-06 22:14

Quote:

Am o dacie si io.Dar nu aia ie bai ca are o adcie tuning ci aia ca ie prea mandria.Si ie moderator si face ce vrea el pe topicul lui!!!

nenea...
mi se pare normal sa faci ce vrei pe topicul tau...ca doar e al tau. NU?
si nu vad ce legatura are cu clubul WWW
daca ai ceva probleme personale cu cineva...le rezolvi in privat.
in cazul in care ai nelamuriri in legatura cu unele actiuni ale unui moderator, poti sa iei legatura cu administratorii forumului.

P.s: hai sa terminam cu offtopicul...

Ciky 16-07-06 04:03

Quote:

Originally Posted by valib
nenea...
mi se pare normal sa faci ce vrei pe topicul tau...ca doar e al tau. NU?
si nu vad ce legatura are cu clubul WWW
daca ai ceva probleme personale cu cineva...le rezolvi in privat.
in cazul in care ai nelamuriri in legatura cu unele actiuni ale unui moderator, poti sa iei legatura cu administratorii forumului.

P.s: hai sa terminam cu offtopicul...

de acord vali!;)

ReLLaXX 16-07-06 04:11

Baiatu' are 16 ani, nu leaga bine doua cuvinte si e suparat ca un om cu vechime si MOTIVE de mandrie face ce vrea pe topicul lui. Mi se pare si normal.

CJ02VDV....Cum spune SoundIdentity, baga TU banii si fa-ti Dacia la fel de cunoscuta si dupa aceea poti sa ridici pretentii la TAU. Si te rog frumos, chiar daca te chinui putin mai mult si iti ia mai mult timp, INCEARCA SA SCRII MAI CORECT. Trebuie sa ghicesc ce vrei sa zici. In rest, daca vrei topic cu masina ta, deschide-l separat si nu mai face off topic. Bine ai venit pe forum.

Ciky 16-07-06 04:12

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Baiatu' are 16 ani, nu leaga bine doua cuvinte si e suparat ca un om cu vechime si MOTIVE de mandrie face ce vrea pe topicul lui. Mi se pare si normal.

CJ02VDV....Cum spune SoundIdentity, baga TU banii si fa-ti Dacia la fel de cunoscuta si dupa aceea poti sa ridici pretentii la TAU. Si te rog frumos, chiar daca te chinui putin mai mult si iti ia mai mult timp, INCEARCA SA SCRII MAI CORECT. Trebuie sa ghicesc ce vrei sa zici. In rest, daca vrei topic cu masina ta, deschide-l separat si nu mai face off topic. Bine ai venit pe forum.

este replica cea mai corecta,deci fa bine shi asculta,omule!

BIG_mafia 16-07-06 08:53

Quote:

Originally Posted by Zuky
Eu cred ca Mihai cerea poze cu mashina lui CJ02VDV....;)

ooops....mia scapat scz :)

CJ02VDV 16-07-06 20:53

OK!!sa lasam pe tau!!!Daca nu scriu corec sa ma iertatii,din motiv sant ung...!ma interesaza clubul!!!Numa atunci pun poze daca vretii!!Nu vreau sa am conflict ca si cum cu tau!!In masina na fost investit prea mult banii,dar mi se pare unicat.Are 95 de cai,motor renault!+cutie+servo+DIR+>>>>>etc.Dar as vrea sa fiu un nembru dintrun club daca sar putea?!

Zuky 16-07-06 21:59

Quote:

OK!!sa lasam pe tau!!!Daca nu scriu corec sa ma iertatii,din motiv sant ung...!ma interesaza clubul!!!Numa atunci pun poze daca vretii!!Nu vreau sa am conflict ca si cum cu tau!!In masina na fost investit prea mult banii,dar mi se pare unicat.Are 95 de cai,motor renault!+cutie+servo+DIR+>>>>>etc.Dar as vrea sa fiu un nembru dintrun club daca sar putea?!

Ashteptam pozele tale...eu zic sa le pui la "Poze cu mashinile din oradea" ca sa nu ai probleme...;)

SoundIdentity 16-07-06 23:53

Quote:

pustiule!!! nu are nimeni nimic cu tine dar daca observi cand e de afisat dacia ta de exemplu nu ai ce sa le arati....TAU e unicata in felul ei e vedeta bravo lui si aici e vorba de tuninguri nu de puterea critizarilor in creatia altora..;) bafta!

BIG_mafia 17-07-06 18:12

o intrebare interesanta...dak ai 16 ani cum ai mashina?!

valib 17-07-06 21:41

Quote:

o intrebare interesanta...dak ai 16 ani cum ai mashina?!

taci amu...
trebe tu neaparat sa faci pe desteptu:lol:

BIG_mafia 17-07-06 21:43

:)))) era o intrebare retorika :))))

Autoperform 21-07-06 10:57

2 Attachment(s)
un logo mai original pt wild west weeners nu se putea?
amu sincer....
plagiatura asta ma seaca....si nu ma refer numai la logo

civic_ex 21-07-06 23:48

Quote:

Originally Posted by Autoperform
un logo mai original pt wild west weeners nu se putea?
amu sincer....
plagiatura asta ma seaca....si nu ma refer numai la logo

haha. acuma am bagat si eu de seama!

Ciky 22-07-06 08:18

no shi?ce daca ii inspirata din wcc?

Autoperform 22-07-06 10:40

inspirat ii una, copiat 100% ii alta

Ciky 23-07-06 13:17

:):):):):):):):):)

daflyer_oradea 25-07-06 00:48

weeners? s-a stricat tastatura, fir-ar mama ei...

Xender 25-07-06 19:41

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
weeners? s-a stricat tastatura, fir-ar mama ei...

Da chiar k nu ne mai zice nimic..

Autoperform 25-07-06 22:38

mdah, s-o stricat rau de tot tastatura

BIG_mafia 25-07-06 22:53

nu va mai legatzi de saraku baiat :D

Autoperform 25-07-06 23:15

Quote:

nu va mai legatzi de saraku baiat :D

adica sa nu ma mai leg de mine? eu am scris weeners mey

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning