![]() |
Re: Provocari
Am incaruntit deja:x...m-am saturat de masini vechi...in loc sa merg pe strand sa beau si sa ma simt bine,tre sa umblu dupa piese, sa lucru la ea,sa o duc la mecanic.
|
Quote:
|
trebuie sa ne grabin sa terminam masinile..........:lol: tot mai repede se apropie data de 17 iunie:shock: trebuie sa facem o impresie buna bihorenilor om fi multi cred ........ numai io mai vin cu vreo 3:D noi o sa fim doar cu masini italenieti
:-) ...................... |
bah nu tre sa facetzi impresie nimanui...trebuie doar sa incercatzi sa devenitzi cei mai buni daca tot v-atzi bagat in treaba asta !
|
Quote:
|
alfa romeo 156jtd 116cp alfa romeo 156 2.4 jtdm 175 cp cel care lo facut pe corado ...........o stiti:D io si mai vb pote mai vin cativa.......:D
|
Quote:
|
Circula un zvon ca in data de 9 iunie e ceva la chisineu cris... e adevrat oare?
Ceva liniute... Stie cineva ceva de asa ceva? Nu are nimeni pile pe la primarie? |
update:
Dragracing: grupa E: criss-200sx DOGtuning-200sx PIT- fiat turbo BULLETTT- vw vr6 alfa romeo 156 2.4 jtdm grupa D : tristan- corrado G60 grupa C alfa romeo 156jtd 116cp show'n shine: morghen-porsche intel23-out (avariat) |
Pariez una lada de bere pe Tristan ca face jtd-u de 175cp 8)
|
Sunt si eu curios cum stau cu italianca de 175 cp:oops:
|
dap....fac fata cu motor de 2.2 vtec 200 de cai ???? am comandat motoru asta si sper ca ajunge pana in 6
|
criss:lol: .................si pe tine te face jtd-u
|
cati bani pui ca il face pe corado..................? ii da distanta in tiruri:D
|
Quote:
|
cand o dat cu g60 ala portocaliu io dat distanta f mare................ nu conteaza ce are modificat vedem la legale................. ori cum nu ii in clasa cu g60:D
|
Intrebam si eu;) ...cade cu mine in grupa..si studiam si eu situatia:rolleyes2
|
u ce masina ai.............?
|
bullettt ce masina ai......?
|
Un passat 1.6 dat pe ulei:shock:
|
lare fin la nr
|
PIT ce zici treci de Tekin ?:D e cu noi in grupa 8)
|
Quote:
|
Deja se incing spiritele:poke:
La gratare cel mai bine e fara spectatori...2 se joaca 50 se uita:lol: ...apar zeci de interpretarii. |
tekin dai cu o alfa romeo de 116cp..............? 1.9cm
|
Quote:
|
Quote:
|
da hai lamureste-ne... s-a urcat tirul ala pe alfa sau cum e treaba?
|
nu sa urcat nici un tir pe alfa ..................... mai un pic si o vedeti pe centru daca ii vine piesa vine si pe 9 la chisinau:D
|
Quote:
|
Quote:
|
2.2 Vtec :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
adica daca vine in 6 motoru care am comandat....
|
cand ne vedem la 4 benzi tekin .............cu honda ta nu?
cu max da pe cati bani zici tu o zis propietaru alfei 1.9 jtd |
ne vedem cand e gata masina....cincisute de ouro
|
stai omu asta e italian....daca da atunci o mie de ouro....
|
Zici ca suntei in NFS....ati uitat de kindere si beri:cry: ...1000e e toata masina mea:lol:
|
pai eu vorbesc foarte serios.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning