![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
DJ-89-CTL
|
Quote:
|
Quote:
Astea imi par si mie cele mai frumoase... |
ca tot mi-au iesit noxele ok si nu am avut probleme la RAR...ma bate gandul sa dau catalizatorul jos....sa-l inlocuiesc cu tzeava direct sau toba de presiune ? daca totusi il dau jos catalizatorul....imi vor aparea martori in bord gen "ceck engine" sau altele !!! ma avantajeaza in vrun' fel sau altul scoaterea catalizatorului ? din ce stiu eu motorul ar respira mai bine si ar trage ceva mai bine....afecteaza cumva si consumul ? need help...
|
Linistit poti sa il dai jos. Eu la NE l-am dat jos si intradevar imi mergea mult mai bine masina.
Sfat. Da catalizatorul jos , teava de acelasi diametru si cauta sa pui o toba remus , dupa 3.000 de ture o sa ai un sunet de invidiat. Nu iti apare absolut nimic in bord. O sa iti creasca consumul stii de ce ? Ca o sa iti placa cum suna si o sa ii dai mai des in freza :)) |
Quote:
|
Poti incerca si varianta cu accelerator de gaze
|
si eu acuma vreau sa-mi scot catalizatoru,deci stii cum suna ne'u lui Dabotta inainte sa-si faca transplantu,meserie,deci chiar se auzea mistho,+ca avea si filtru ala sport,tragea intr-un mare fel...pacat de motoru ala:???:
|
1 Attachment(s)
azi am primit o oferta cu urmatoarele jante...si anume Valbrem GMA , 4x100 , 7.5 J gume noi V-uri (205/50/R15) + o diferenta de la el !
ce ziceti ar merge sa le dau p'ale mele pe 17" (avand in vedere ca necesita gumele schimbate) pe astea ? |
adevaru ca is faine jantele..pacat ca is pe 15.,acuma tu stii ,seamana mult cu ozn''-urile mele:D
|
Quote:
|
La tras o sa fie diferenta foarte putina. Calibra arata impresionant cu roti pe 17 :). Eeee daca tie ti se merita si ii afacere buna atunci da-i bice , dar verifica prima data rotile sa fie in stare buna , si pune-le pe masina , dai 100 120 si daca nu iti trepideaza volanu la viteza asta atunci ii ok.
Flexi nu o sa mai am eu sunet dinala in evacuare :D. 8V`u suna mult mult mai frumos Un filmulet cu sunetu evacuarii , era rece motoru atunci si toba rece. Sunetul difera foarte mult dupa ce se incinge toba https://www.youtube.com/watch?v=MXltrHu8GTE Si un sunet cand masina era la cluj pe dyno https://www.youtube.com/watch?v=no-D2WXjeyo |
Quote:
man iau jantele astea si le tin pana le pot da mai departe si cu ce mai strag eu sa-mi iau unele pe 17" dupa placul inimii mele !!! ps: prea crima sunetul ala cu NE-ul !! |
4 Attachment(s)
new photos !!!
|
deja luasi jantele alea sau mi se pare mie??alea erau albe in poza.
|
Quote:
Poate pui şi o suspensie sport!... |
Quote:
maine toba sport si sa-i vopsesc etririi rosii !:D |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pt.alegerea facuta,arata excelent ,bv :D;)
|
hai ca arata mai bine cu jentile astea...bv
sa vopsesti tamburii si etrieri rosii |
Quote:
Quote:
|
ms...si a ta la fel...
folia cand o pui si stalpii cand ii faci negrii?! |
Quote:
|
frumusica calibra..sa o stapanesti sanatos!
eu ma mir cat de bine se imbina spoileru fata pe la aripi cu capota...la mine e jale cu imbinarile ce mi-ar fi placut mie sa mai vad la ea...daca zici ca masina are -40...ar cam trebui pe fata un -60 sa se vada mai fromos, niste distantiere si..capacele alea de la jante vopsite :D a..uitasem...faina masina de la semnatura :)) |
Quote:
|
Draguta calibra, pacat ca ai renuntat la jantele pe 17. Arata foarte bine masina! Vad ca ai 20 de ani, exact ca mine. Bugetul tau de student e dedicat in totalitate masinii? :))
|
Hai ca arata chiar foarte bine. Prind bine fiind negre rotile.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
alte poze ! |
din pacate azi...nu ma lasa vremea sa-mi duc la capat obiectivul dea-mi vopsii etrierii :sad: !!!
|
1 Attachment(s)
un mic update...azi am achizitionat un Mp3 kenwood kdc-w6541u...! urmeaza sa-l montez maine dupa ce vopsesc etrierii rosii !
|
frumosi lautari...:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
azi montai Mp3 playeru impreuna cu niste pozitii smd alb-neon!
|
cat ai dat pe mp3?cand te plictisesti de el sa ma anunti...:lol:
|
Quote:
|
azi plati taxa in valoare de 2.800 lei (28 mil) cu depreciere , dupa care ii facui si asigurarea! maine urmeaza sa iau numerele si anume:DJ-89-RMC!!!PS:calibrutza mea e cu acte in regula si de maine o scot la plimbare "batraneste" ca sunt in rodaj cu motorul !!!
revin maine cu poze :D |
oo felicitari:D acu imi aduc aminte cum am mers si eu dupa numere... faina senzatie..numai bine;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning