Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 04-03-10 21:28

Re: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3147804)
NSL sau CTL :D

astea doua le prefer si eu...ramane de vazut pe care le aleg!!

gaby_net 04-03-10 21:36

DJ-89-CTL

giny 04-03-10 23:10

Quote:

Originally Posted by gaby_net (Post 3147897)
DJ-89-CTL

idem:lol:

GJ 64 GAB 05-03-10 06:24

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3147804)
NSL sau CTL :D

+1
Astea imi par si mie cele mai frumoase...

electric_style 05-03-10 22:45

ca tot mi-au iesit noxele ok si nu am avut probleme la RAR...ma bate gandul sa dau catalizatorul jos....sa-l inlocuiesc cu tzeava direct sau toba de presiune ? daca totusi il dau jos catalizatorul....imi vor aparea martori in bord gen "ceck engine" sau altele !!! ma avantajeaza in vrun' fel sau altul scoaterea catalizatorului ? din ce stiu eu motorul ar respira mai bine si ar trage ceva mai bine....afecteaza cumva si consumul ? need help...

DaBotta 05-03-10 22:53

Linistit poti sa il dai jos. Eu la NE l-am dat jos si intradevar imi mergea mult mai bine masina.
Sfat. Da catalizatorul jos , teava de acelasi diametru si cauta sa pui o toba remus , dupa 3.000 de ture o sa ai un sunet de invidiat.
Nu iti apare absolut nimic in bord. O sa iti creasca consumul stii de ce ? Ca o sa iti placa cum suna si o sa ii dai mai des in freza :))

electric_style 05-03-10 22:58

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3151733)
Linistit poti sa il dai jos. Eu la NE l-am dat jos si intradevar imi mergea mult mai bine masina.
Sfat. Da catalizatorul jos , teava de acelasi diametru si cauta sa pui o toba remus , dupa 3.000 de ture o sa ai un sunet de invidiat.
Nu iti apare absolut nimic in bord. O sa iti creasca consumul stii de ce ? Ca o sa iti placa cum suna si o sa ii dai mai des in freza :))

hehehehe:twisted: be ware...multzam man !

DaBotta 05-03-10 23:07

Poti incerca si varianta cu accelerator de gaze

Flow_Flexatu 06-03-10 18:30

si eu acuma vreau sa-mi scot catalizatoru,deci stii cum suna ne'u lui Dabotta inainte sa-si faca transplantu,meserie,deci chiar se auzea mistho,+ca avea si filtru ala sport,tragea intr-un mare fel...pacat de motoru ala:???:

electric_style 06-03-10 18:37

1 Attachment(s)
azi am primit o oferta cu urmatoarele jante...si anume Valbrem GMA , 4x100 , 7.5 J gume noi V-uri (205/50/R15) + o diferenta de la el !

ce ziceti ar merge sa le dau p'ale mele pe 17" (avand in vedere ca necesita gumele schimbate) pe astea ?

Flow_Flexatu 06-03-10 19:11

adevaru ca is faine jantele..pacat ca is pe 15.,acuma tu stii ,seamana mult cu ozn''-urile mele:D

electric_style 06-03-10 19:31

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3154298)
adevaru ca is faine jantele..pacat ca is pe 15.,acuma tu stii ,seamana mult cu ozn''-urile mele:D

ma incanta mult astea pe 15" ca's foarte usoare si ma ajuta la tras , au gume noi V-uri.. plus ca omu ofera diferenta...ceea ce ma surprinde si pe mine...!!! ale mele necesita din start alte gume...pentru ca cele care sunt pe ele sunt praf , si mai trebuie ici colo reconditionate !!! asa ca maine le dau :D

DaBotta 06-03-10 20:45

La tras o sa fie diferenta foarte putina. Calibra arata impresionant cu roti pe 17 :). Eeee daca tie ti se merita si ii afacere buna atunci da-i bice , dar verifica prima data rotile sa fie in stare buna , si pune-le pe masina , dai 100 120 si daca nu iti trepideaza volanu la viteza asta atunci ii ok.

Flexi nu o sa mai am eu sunet dinala in evacuare :D. 8V`u suna mult mult mai frumos

Un filmulet cu sunetu evacuarii , era rece motoru atunci si toba rece. Sunetul difera foarte mult dupa ce se incinge toba

https://www.youtube.com/watch?v=MXltrHu8GTE

Si un sunet cand masina era la cluj pe dyno

https://www.youtube.com/watch?v=no-D2WXjeyo

electric_style 06-03-10 21:37

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3154590)
La tras o sa fie diferenta foarte putina. Calibra arata impresionant cu roti pe 17 :). Eeee daca tie ti se merita si ii afacere buna atunci da-i bice , dar verifica prima data rotile sa fie in stare buna , si pune-le pe masina , dai 100 120 si daca nu iti trepideaza volanu la viteza asta atunci ii ok.

Flexi nu o sa mai am eu sunet dinala in evacuare :D. 8V`u suna mult mult mai frumos

Un filmulet cu sunetu evacuarii , era rece motoru atunci si toba rece. Sunetul difera foarte mult dupa ce se incinge toba

https://www.youtube.com/watch?v=MXltrHu8GTE

Si un sunet cand masina era la cluj pe dyno

https://www.youtube.com/watch?v=no-D2WXjeyo

man iau jantele astea si le tin pana le pot da mai departe si cu ce mai strag eu sa-mi iau unele pe 17" dupa placul inimii mele !!! ps: prea crima sunetul ala cu NE-ul !!

electric_style 07-03-10 14:55

4 Attachment(s)
new photos !!!

gaby_net 07-03-10 15:01

deja luasi jantele alea sau mi se pare mie??alea erau albe in poza.

GJ 64 GAB 07-03-10 15:04

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3156678)
new photos !!!

Vin super super jantele!... Felicitări pentru achiziţie...
Poate pui şi o suspensie sport!...

electric_style 07-03-10 15:09

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3156708)
Vin super super jantele!... Felicitări pentru achiziţie...
Poate pui şi o suspensie sport!...

ms frumos...dar are deja suspensie sport KONI drop -40mm !!! jantele sunt extraodinar de usoare...mai usoare si decat borbeturile...cu toate ca tot pe 15" sunt !!! dadui o tura cu ea...si parca nu o recunosc...trage grav pentru un NE!

maine toba sport si sa-i vopsesc etririi rosii !:D

willy_d 07-03-10 15:13

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3156678)
new photos !!!

arata bine cu jantele astea si stiu ca e 'racheta' .. nu poti vopsi capacele alea sa fie negre..?

electric_style 07-03-10 15:18

Quote:

Originally Posted by willy_d (Post 3156737)
arata bine cu jantele astea si stiu ca e 'racheta' .. nu poti vopsi capacele alea sa fie negre..?

ba da man...o sa le fac si p'alea negre ! ms frumos pentru aprecieri :D

Flow_Flexatu 07-03-10 15:41

felicitari pt.alegerea facuta,arata excelent ,bv :D;)

giny 07-03-10 17:12

hai ca arata mai bine cu jentile astea...bv
sa vopsesti tamburii si etrieri rosii

electric_style 07-03-10 17:36

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3156839)
felicitari pt.alegerea facuta,arata excelent ,bv :D;)

ms frumos man !:D
Quote:

Originally Posted by giny (Post 3157146)
hai ca arata mai bine cu jentile astea...bv
sa vopsesti tamburii si etrieri rosii

ms frumos si tie...maine fac etrierii rosii ! ps: bafta cu JOF-u prinde forma din ce in ce mai mult !

giny 07-03-10 17:41

ms...si a ta la fel...
folia cand o pui si stalpii cand ii faci negrii?!

electric_style 07-03-10 18:06

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3157256)
ms...si a ta la fel...
folia cand o pui si stalpii cand ii faci negrii?!

dupa ce termin cu actele...si sa iau numerele !!! dupa toate aste ma pot apuca linisit de toate maruntzisurile !:-)

claude307 07-03-10 20:19

frumusica calibra..sa o stapanesti sanatos!
eu ma mir cat de bine se imbina spoileru fata pe la aripi cu capota...la mine e jale cu imbinarile
ce mi-ar fi placut mie sa mai vad la ea...daca zici ca masina are -40...ar cam trebui pe fata un -60 sa se vada mai fromos, niste distantiere si..capacele alea de la jante vopsite :D

a..uitasem...faina masina de la semnatura :))

electric_style 07-03-10 20:53

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 3157845)
frumusica calibra..sa o stapanesti sanatos!
eu ma mir cat de bine se imbina spoileru fata pe la aripi cu capota...la mine e jale cu imbinarile
ce mi-ar fi placut mie sa mai vad la ea...daca zici ca masina are -40...ar cam trebui pe fata un -60 sa se vada mai fromos, niste distantiere si..capacele alea de la jante vopsite :D

a..uitasem...faina masina de la semnatura :))

ms frumos man...! ramane de vazut...deocamdata ramane asa..pe viitor poate cu jante mai mari o sa pun un drop de -60mm !! app: frumoasa si calibra ta :D

badeaboy_jr 07-03-10 22:13

Draguta calibra, pacat ca ai renuntat la jantele pe 17. Arata foarte bine masina! Vad ca ai 20 de ani, exact ca mine. Bugetul tau de student e dedicat in totalitate masinii? :))

DaBotta 07-03-10 23:02

Hai ca arata chiar foarte bine. Prind bine fiind negre rotile.

electric_style 07-03-10 23:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3158570)
Hai ca arata chiar foarte bine. Prind bine fiind negre rotile.

mda...arata chiar bine si dupa ce voi vopsii etrierii rosu , folie si stalpii negrii va arata super bine ! plus de asta masina trage bine de tot cu jantele astea...diferenta e mare de tot de la jantele pe 17" la astea pe 15"...trage bine chiar si cu alea borbet tot pe 15" fiind...deci sunt tare incantat de ele si da bine pe masina !!!:D

Quote:

Originally Posted by badeaboy_jr (Post 3158363)
Draguta calibra, pacat ca ai renuntat la jantele pe 17. Arata foarte bine masina! Vad ca ai 20 de ani, exact ca mine. Bugetul tau de student e dedicat in totalitate masinii? :))

n-am renuntat definitiv la jantele pe 17", le-am luat p'astea pe 15" pentru ca am iesit foarte bine din afacerea asta...si anume :4 gume michelin profiv V rulate maxim 500 km + inca 2 gume noi (nu stiu exact marca) + toba sport + 100 ron...zic eu ca e super super bine , avand in vedere k jantele mele necesitau o reconditionare + gume noi !!! jantele aste pe 15" pe viitor sa le vand si cu o diferenta de bani stransa de mine...sper sa-mi iau jante pe 17" dupa placul inimii mele...care sa nu-mi pot lua ochii de la ele !!!:D

alte poze !

electric_style 08-03-10 21:12

din pacate azi...nu ma lasa vremea sa-mi duc la capat obiectivul dea-mi vopsii etrierii :sad: !!!

electric_style 14-03-10 14:53

1 Attachment(s)
un mic update...azi am achizitionat un Mp3 kenwood kdc-w6541u...! urmeaza sa-l montez maine dupa ce vopsesc etrierii rosii !

giny 14-03-10 16:51

frumosi lautari...:D

electric_style 14-03-10 17:03

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3181781)
frumosi lautari...:D

si sa-i vezi ce bine canta :D

electric_style 16-03-10 19:53

4 Attachment(s)
azi montai Mp3 playeru impreuna cu niste pozitii smd alb-neon!

giny 16-03-10 21:45

cat ai dat pe mp3?cand te plictisesti de el sa ma anunti...:lol:

electric_style 16-03-10 22:07

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3191765)
cat ai dat pe mp3?cand te plictisesti de el sa ma anunti...:lol:

am dat un subwoofer la schimb...dar m-am dus dupa el vreo 200km dus intros (pana in corabia) ps: nu cred ca ma plictisesc prea curand de el...!:D

electric_style 17-03-10 21:12

azi plati taxa in valoare de 2.800 lei (28 mil) cu depreciere , dupa care ii facui si asigurarea! maine urmeaza sa iau numerele si anume:DJ-89-RMC!!!PS:calibrutza mea e cu acte in regula si de maine o scot la plimbare "batraneste" ca sunt in rodaj cu motorul !!!

revin maine cu poze :D

Flow_Flexatu 17-03-10 21:50

oo felicitari:D acu imi aduc aminte cum am mers si eu dupa numere... faina senzatie..numai bine;)

electric_style 17-03-10 22:50

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3195164)
oo felicitari:D acu imi aduc aminte cum am mers si eu dupa numere... faina senzatie..numai bine;)

ms frumos...abea astept ziua de maine !!!:D

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning