![]() |
Re: Calendar evenimente 4Tuning 2010
De evenimentul monomarca Dacia se mai aude ceva?
MAI - Rezervat Drag 1 mai - KOE Drift: 15-16 Mai (Se puncteaza pozitiile si pentru Campionatul National de Drift) - Eveniment monomarca - Dacia - CNCA Etapa II - 29-30 Mai - Rezervat |
deci pana la urma un calendar aproximativ s-a stabilit? Am citit cam o ora la topicul asta si nu am inteles nimic... Unii sunt dispusi sa mearga sa vada evenimente chiar si cu trenul dar trebuie sa stie unde sa mearga... Asa ca un calendar aproximativ se poate?
|
Quote:
|
fisele pentru inscriere nu au aparut?pentru expo
|
Cand apar fisele de inscriere ca vad ca nu spune nimeni nimic?
|
Am si eu o intrebare:
Masina mea abia luni intra la retusuri. De inscris stiu ca se ocupa cei din club. Deci nu v-a fi o problema , daca e gata in ultimul moment sa spunem. Nu ? |
la pitesti se face cva candava in 2010 ??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Parerea mea e sa nu va mai agitati cu intrebari, momentan multi se axeaza pe primul eveniment ce va fi apoi o sa vedem. Toate la timpul lor. Succes organizatorilor, sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus |
Quote:
1-2 organizate de FullSpeed Racing ca si anul trecut 1 probabil organizat de Street 4 Cars 1-2 organizate de NIGHT ANGELS + eventualele liniute organizate de diversi care nu fac parte din nici un club din cele enumerate mai sus |
[QUOTE=KillerINC;3106037] mrs frumos
|
koe tot in cluj o sa aiba loc anul asta sau in bucuresti???
|
KoE Drift sunt sanse de 99% ca tot in cluj sa se tina ;)
|
KOE Drag o sa fie la Bucuresti si KOE Drift cred ca o sa fie tot la Cluj :)
|
multumesc frumos pentru datele comunicate si niste date de disputare a acestor concursuri imi puteti acord??
|
KOE Drift: 15-16 Mai
KOE Drag: 24-25 Iulie |
Quote:
|
Va fi vreodata vreun show,expo ceva in orasul Focani?:D
|
Nu mai puneti intrebari de genul fratilor ! Asteptati calendarul si gata, ca deocamdata nu stie nimeni nimic exact (dintre useri).
|
Quote:
Va doresc tuturor bafta , sanatate ( ca e cea mai importanta) si sper sa ne vedem cu bine. |
Quote:
|
Asa scrie in calendar :D
|
"KOE Drift: 15-16 Mai" va fi la cluj. 100% sigur. nu?
|
fisele de inscriere se prconizeaza cand apar ?
|
In mod sigur o sa fie Tulcea decalat...cu 1 sapt mai devreme sau mai tarziu...KOE nu e dupa noi, cel putin asa cred eu...
|
Quote:
|
ciao la toti,am citit discutiile pe acest topic si mi se par fara rost cind capul(grazian)a zis ceva face pt.ca anul acesta sa fie si mai bine decat in altii.nu stiu de ce va lamentati cu locurile(orasele si dece nu si satele) in care se vor tine expozitiile pt ca un tuner inrait nu se gindeste ca "ààààà e departe" ,ce sa zic eu ca fac vreo 2000km(dus si tot atitia la intors) pt a venii la expo in 13martie(cu masina tunata,pe si cu rotile ei).
@grazian spune cind e data limita pt.inscriere la tuning car si audio,despre regulament cred ca nu este mai dificil ca si la MY SPECIAL CAR SHOW(RIMINI,IT.unde particip si anul acesta),ma intereseaza costul si daca se stipuleaza o asigurare(pt masina care ramine inauntru pt 2 zile) intre organizatori si exponent. |
Quote:
|
Cred ca se referea la RIMINI -Italia!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o asteptam cu deosebit interes :D |
@angel 5 sint din timisoara si stiu citi km sint pina in bucale(miticilandia),dar eu acum nu stau in TM.,sint in IT.deci ca sa ajung la expo tre sa fac 1300km pina la TM si restul pina la expo
|
Baieti... reprezentatiile cu drifting la ce ora incep?
Nu vreau sa pierd nici expozitia.... dar nici grandiosu spectacol de DRIFT... purqoi... I LIKE IT!!! IT'S SHOW TIME....8) |
Anul acesta se mai transmite LIVE evenimentu, sper ca da nu??? si pe ce site tot pe acumlive.ro?
|
Quote:
Sau sa intreb altceva...in Timisoara va fi ceva anu asta(daca da, ce si cand? :) ) e mai aproape de casa... :rolleyes2 |
da, va fi ceva si in timisoara
|
Bitte schön ne poti spune si data? :suspiciou
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning