![]() |
Re:
Quote:
|
ray si eu am vazut modena ala in constanta 77 uno..se incorda prin mamaia pacat ca nu eram cu masina mea.. :twisted:
|
catalin rs4 .. ce rost avea? si daca alergi il intreci pe ala :D tu, in schimb, nu aveai unde sa te duci cu bijuteria.. ramaneai blocat in trafic..
|
Off-topic... Off-TOpic la greu... :x V-am scris mai sus unde sa vb. despre asta! :cry:
|
am vazut..multe masini tari in constanta....dar am fost fara masina.... :cry: :cry: :cry:
|
Re:
Quote:
|
ce off topic man??ce vrei sa faci ?? sa ma bati?? :lol:
|
BA MAI TERMINATI CU CERTURILE!
|
da cine se cearta?? :twisted:
|
WTF... parca scria Masini Exlusiv Cluj la numele topicului...
|
Re:
Quote:
|
ba oamenilor da ce sa intamplat cu voi ??nare omul voie sa mai glumeasca..un pic voi cand faceti of topic si vb aiurea cum ii??nam zis la nimeni niciodata nimica si acuma sariti toti pe mine??vezi ce inseamna sa fi prea bun :anger: :2gun: :chainsaw:
|
fuck'd up shit... sa nu imi spunetzi ca vatz suparat pe mine pt ce am scris mai sus...
nu da nime' in cap la nime'... yo am atras atentzia numa' ca suntem pe langa... WTF.... chill y'all :chillpill asta nu e motiv de scandal... :wink: |
Re:
Quote:
|
cata cu mine ai fost corect atunci cand ai zis ca daca vin la legale la tm ma duci o tura cu rs4......si de atunci nu mai simt senzatia aia cand ma urc intr-o masina sa zic pana in 150 -160 de cai .tu esti de vina..glumeam
da pe bune ma dau cu ceva si nu mai se urca stomacu spre gat ..ciudat |
lool... deocamdata ce am simtzit atunci declar senzatzia anului! :lol: :wink:
|
3 Attachment(s)
revenind la topik... ce mai aveam eu pe cduri..acum mai puneti si voi poze :) pana ma intorc ;)
bordu alb e de la cj 12 gti si ala portocaliu e de la cj 69 wob broasca portocalie :) e luata de pe net poza |
ma lasa ca bine ca nu mai scrii added by wob ... ?
ce era cu scandalu ala cu micky mouse? |
3 Attachment(s)
Pacat de Golf ca si-a lipit tampenii in spate :D
|
1 Attachment(s)
hmmm cred ca avandut mashina ala acui era... e ca fanu acuma
Yo yo! LAPD niggaz!!! :lol: :lol: :lol: |
faine si bune si masinile din Turda :)
|
3 Attachment(s)
...
|
din pacat... golfu 3 cu nr de austria e doar 1.4l
|
da,acum are motor de 1.4,dar a fost un vr6 si mai din pacate nu cred ca mai e in cluj masina!!!din cate stiu eu a fost vanduta !!!! :((
|
de la VR6 a ajuns la 1.4???? :shock: :shock: :shock: moama... ce oamini...
|
3 Attachment(s)
...
mah clujeni da voi cu ce va okupati? :twisted: numai eu postez??? cand m-i se termina pozele....o sa trebuiasca sa ma intorc in cj sa mai fac?? :lol: :lol: :lol: anywaY ENJOY |
pai noi nu prea avem poze :P yo unu am stricat aparatu digital :lol: shi nici nu era almeu :lol:
|
no maq , nu o mai aparut nici un tunat prin cj?!?!
nici o poza nimik cand am plecat eu tocmai am vazut un astra argintiu tunat , si cu stikere pe el!! prin manastur tot l.am vazut..nime nimik?? |
bada... toata lumea i-l vede mai nou pe ala numa eu nuh :lol:
|
1 Attachment(s)
...
cool |
1 Attachment(s)
My interior !
|
3 Attachment(s)
my interior 2
|
1 Attachment(s)
aci faceam un Raba tuning .. cu lemne
La Tarnitza..l-am combinat pe un shofer sa ne care lemnele cu masina vreo 2 km :twisted: |
am vazut in zorilor supra albastra cu nr de Elvetia . Cred ca era aia de la Dej . Superba
|
eap... creca e tot aia... :wink: superba huh? :twisted:
|
nothing new?
|
ba da dar nex aparat si cateodata nex vreme :D
|
Statzi numa unpic baietzii mei...vine maine poimaine buburuza mea din germania...seat arosa 1.4 tdi pd top sport...90 cp indesati in doar 3 cilindrii...
|
poze :lol:
|
Ti-as trimite poza piry...dar are o mica problema...in usa dreapta a intrat un motociclist pe la 100-100 si la ora...poate bag poza...dar deocamdata numai la rubrica:ACCIDENTE
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning