![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Quote:
Nu mai am timp sa ma apuc si de desenat masini, am cateva masini desenate, dar toate numai din profil... si nu prea au legatura cu realitatea... |
Quote:
|
Cred ca ma bag si eu cu Dacia aia...dar nu prea gasesc o poza care sa imi convina
|
2 Attachment(s)
am facut si eu 2 dacii..succes baieti
|
1 Attachment(s)
am facut-o, aproape integral, la un seminar:), fara sursa de inspiratie
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scz a trebuit sa lungesc timpul cu VW-ul deoarece s-a stricat scanner-ul.
|
1 Attachment(s)
Scuza`ti intarzierea...prima poza la scaner,masina este facuta pentru provocarea cu dacia 1310,Tema:Golf 1
Va rog face`ti poll-ul, Multumesc |
un moderator sa faca poll-ul cu dacia 1300 va rog..
|
1 Attachment(s)
dak tot nu se mai face poll propun sa continuam..propun un dric..provocare pt oricine..orice marca..nu conteaza..numai dric sa fie..un exemplu sa stiti la ce ma refer..
termen 4 zile! succes! |
Ba terminati odata cu provocarile :| silviun95 nu ai 5 desene calumea postate da lansezi provocari fara numar !La pollul cu dacia nu mi se par decat 2 lucrari demne de poll,no offence.ar trebui sters threadul cu provocari pe langa cel mare..prea mult haos pe aici:)Luati cum vreti ce am spus,numai faceti ceva sa fie si ceva liniste pe sectiunea asta.
|
Nu trebuie sters, sa nu exageram, trebuie facut putina curatenie.
ps: kenzor dar tu ai 5 desene calumea postate? |
ms cristi..deci..am lansat provocarea k mi se parea cam pustiu forumul..si am vrut sa ii dau putina viata cu tema asta"chiar dak masina e de morti..mi se pare o tema interesanta..dak nu`ti convine n`ai dekt sa nu participi..si asta e prima provocare pe care am lansat`o..
|
io accept provocarea cu dricu :D
|
Quote:
s-o puna cineva de-un poll la dacia 1300 va rog! |
Faceti prea multe provocari!
Rog userii care au propus provocari sa posteze aici, intrun singur post: - tema provocarii care au dato - termenul care s-a dat - lista (in ordinea alfabetica) participantilor - lucrarile in manage attachments (numite dupa nick-ul userului care le-a facut si in ordinea alfabetica). Aveti pana duminica pentru a va manifesta. De luni incep sa postez poll-urile cu provocariile cate doua de o data si in ordinea chronologica. Pana nu postez toate poll-urile, nu mai propuneti provocari! |
5 Attachment(s)
Provocarea lansata de mine:
Tema:Fiat Punto Termen:01.04.2010-10.04.2010 Participanti: -Dacia 1310 -Mirceasilvyu -Myaytza -Sydaniel -Yonutz_Design |
1 Attachment(s)
sper sa va placa bmw-ul..nu cred ca exista asa ceva :D..mai facusem un renault dar l`am rupt..
-pana maine la ora 18:08 va astept cu desenele ca sa pun lista cu participantii..succes |
Ai dat 4 zile termen, si pe langa ca e scurt il mai si scurtezi. Dupa logica mea, 21.04.2010 21:08 + 4days = 25.04.2010 21:08.
|
25 ora 18:08 *
|
Quote:
cine spune aiureli acum :lol: |
da nah..am fost cam solicitat azi ..spun prostii de acum :D
|
Quote:
|
cred ca ma bag si eu cu dricul,dar nici eu nu am inceput,fiindca nu am avut timp mai deloc (sunt si eu nou :D )
|
ok..pana pe 27 e bine?
|
pentru mine este perfect,fiindca aproape am terminat schita :-)
|
2 Attachment(s)
Provocarea lansata de Dacia 1310
Tema:VW Golf I Termen:10.04.2010-16.04.2010 Participanti: -Dacia 1310 -Mirceasilvyu |
1 Attachment(s)
Opel Insignia dric..nu fiti duri cu mine (am doar 10 ani).Am terminat-o azi..pe la ora 5,dar am uitat sa ii fac poza.
Attachment 1439651 |
postai si eu un desen, de ce a fost sters, daca se poate?
|
Am verificat acuma. Nu ti s-a sters nici un post pe acest topic in ultima perioda (decat cel pe care l-ai sters tu acuma ;)).
|
1 Attachment(s)
Quote:
nu stiu cat de dric e...da asta a iesit:) ( m-am bazat pe audi A4 ) |
3 Attachment(s)
Provocare : DRIC
Termen: 21.04.2010- 27.04.2010 Participanti: 1: shu.lee 2: Criss 10 3: silviun95 |
Pe hori nu-l asteptati? Inca nu s-a terminat ziua, poate o posteaza de seara :)
|
1 Attachment(s)
ce m`as face fara tine >:D<
dricu meu... |
scuze hori..nu credeam k se mai baga cineva..si eu trebuia sa plec undeva si de asta facusem lista..evo..te rog include`l si pe hori..inca odata scuze
|
Am facut pollul.
Momentan sunt trei polluri in desfasurare, sper ca este clar pentru toata lumea ca este o situatie exceptionala. In mod normal nu ar trebui sa fie in acelasi timp mai mult de o provocare si un challenge! Provocarile sunt un mod de a progresa impreuna. Parerea mea este ca mai bine decat sa propuneti zeci de provocari la care sa participe trei sau patru insi (cu termen in general prea scurt), mai bine propuneti o provocare din cand in cand, cu un termen mai lung putin si la care sa participati mai multi si la care sa aveti timp sa lucrati si sa progresati! Sper ca ati inteles ce vreu sa spun si ca in viitor veti posta mai putin provocari insa mai calitative. [ Un exemplu concret: Dricul, tema era super. Insa daca era un termen de doua saptamani poate se mai bagau doua trei persoane la dric... si probabil ati fi lucrat mai mult la desene ;) ] |
Quote:
|
Paullardo , desenezi foarte frumos..dar ...scuza'ma....din fatza tie t'i se pare a Ferrari F360 ?...e F40 toata ziua...spatele intrat'devar este....fara suparare
|
Daca vrei sa comentezi lucrarile lui paullardo, te rog mergi si comenteaza pe topicul sau. Aici se organizeaza provocari.
shu.lee, in nici un caz. Si daca tot ai adus vorba, va rog sa incercati sa variati subiectele provocarilor (nu doar Golf, Dacia, Audi...). Daca tot suntem designeri, atunci sa fim putin creativi! Exista peste 4000 de masini in productie si au mai existat si inainte zeci de mii de modele... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning