![]() |
Re: Freehand Design - Challenge
adevarat ca nu de incadreaza...m-am grabit l-am facut in 2 minute
|
eu...aaaa....nu stiu ...ce sa zic ?!
publicul decide daca e sau nu e.... da' nu mai stiu...eu parca puteam sa particip ??? |
:))oamani buni ce inseamana la voi 18 ale luni?18 minute?sau 18 sec? :D inseamana pana pe data de 18 !:Dsi asta da dovata ca aveti 9 zile la dispozitie .deci masini34 mai faci o data masina daca vrei nu e o obligatie doar cu o singura linie!!:D nu cu 100
PS:sper ca nu comentez aiurea:D |
tek_tm3, nu am inteles prea bine.
Daca intrebarea ta era daca poti participa la challengeul dat de tine. Raspunsul este: da, sigur ca da! |
1 Attachment(s)
maserati refacut
|
Quote:
ps: Evo, daca consideri ca nu este potrivit postul, se poate sterge. |
E in vacanta Teo, ne facem de cap.
Revenind la subiect, nu inteleg care va e tot timpul problema. Ce nu va convine, ca a facut desenul in stilul ala? chiar daca e cu 1000etc. linii, e mai reusit decat al unora care dau din gura si fac cu O SINGURA linie, vezi Doamne. Eu zic sa terminati cu aceste copilarii, parca am fi la gradinita..."doamna, el a facut mai frumos decat mine...ba nu...ba da...ba nu"...:evil:. |
1 Attachment(s)
Si daca sunt in vacanta cine face poll-uri? :D
|
1 Attachment(s)
eee....daca tot pot sa particip...de ce nu!?
|
1 Attachment(s)
maserati
|
2 Attachment(s)
intru si eu cu desenul meu...
daca chiar ma puneti sa aleg, as alege varianta mai inchisa la culoare. |
1 Attachment(s)
aha...deci se pun 2 poze acum.....ok
|
4 Attachment(s)
astai amia, va place ?
|
1 Attachment(s)
a doa
|
scuzatima am vrut sa zic ca ii al meu :D
|
Te scuzam, dar vezi ca ai facut triplu post
|
1 Attachment(s)
mi se pare mie sau tu chiar ai colorat peste o poza...???
si stiu ca mnc.risty o sa sara iar pe mine....dar daca tu nu ti-ai dat silinta sa citesti un pic pe acest forum, iti spun eu ca exista o alta sectiune unde se foloseste tableta si PS : Virtual Tuning 2D :evil: si pun si poza de referinta: |
Ce le mai gasesti tek :)) recunosc ca si mie mi s`a parut ceva in neregula la "desenul" lui, dar nu m`am bagat
|
4 Attachment(s)
ieu nu am copiat:evil:, scuzatima da si voi acasa puteti face lejer pe hartie transparenta un desen si supaia il scanat
jos is demostratiile |
2 Attachment(s)
vreau sa las un lucru la tek care ma acusa din burta fara nic un motiv
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
2...invata ,te rog, dialectul de aici de pe forum...se cheama limba romana (scuze ca nu pot sa scriu cu diacritice) 3...rareori ma insala privirea...nu e cazul acum 4...imi pare bine ca ai pus si pozele preliminare...in acest fel sarcina mea a devenit mai usoara.... 5...incearca pe la ferrari...vezi poate lor le place;) |
1 Attachment(s)
Scuzatima in ainte de tot pentru limba pentru ca traiesc intro tara straina si nu am norocu s scriu si sa vorbesc toata ziua romana si stind alte limbi ma mai confund, atunci am vrut sa zic ca numai de linile de baza am avut nevoie, restu l'am inventa ieu, pecand tu care sti numai sa ofensezi pe alti tu chiar ca ai folosit imaginati ai cipiat egzact tot. Ieu nu folosesc creon normal ci virtual aia nu inseamna ca nui un desen de mana.
UiTate la tine inainte a critica pe alti si ieu nam venit aic ca sa fiu criticat ci sa las desenele mele aic ca sa le vedeti si sa ma confruntez cu voi asta de jos ii al tau ;) |
Quote:
Altceva ce vroiam sa-ti spun, ai spus ca ai avut nevoie doar de liniile de baza..deci dupa mine inseamna copiat..ca ti`a iesit restul e altceva..dar nu e nevoie de multa imaginatie sa faci ceea ce ai facut tu. Intai incearca sa faci ce face tek..dupa aia sa comentezi..sa vezi..ti`e iti iese la fel ca in poza? am vazut ca ai mai atasat inca o data poza cu maserati-ul, crezi ca noi nu ne`am dat seama dupa ce poza s`a luat? e chiar pe prima pagina pe google :)) Scuze evo ;;) |
1 Attachment(s)
Quote:
pai tu nu te "confruntezi" (:lol::lol::lol:) cu nimeni.....ca nu stii sa desenezi ,ai doar impresia ca stii cat despre poza ...n-ai nimerit-o mai bine ne lasi :!: DAR SA CONTINUAM...MAI ASTEPT CONCURENTI:!: |
Quote:
Baietii...David stie de forum de la mine si stiu cate ceva despre el, asa ca tin sa va lamuresc. Gradinita si clasa I le-a facut in limba maghiara, apoi clasele II-III-IV in limba romana iar de atunci sta in Italia[care nu e in Romania, Silviu...], unde vorbeste...italiana, normal. Parerea mea este ca greselile de exprimare nu ar trebui sa fie un impediment aici pe forum, mai ales in situatii ca aceasta... Iar in legatura cu desenul lui, pozele atasate de tek_tm3 "spun" totul. Am vorbit cu el, i-am explicat, si zicea ca face alt Maserati...acum, sa vedem. |
Scuzatima pentru ca nam inteles, acuma am sa fac una cum se cuvine fara sa copiez nimic asa o sa vedeti ce stiu, scuzatima inca odata pentru temperamentul meu. Desenul inca nu e gata
Sorry :oops: |
1 Attachment(s)
maserati...
|
1 Attachment(s)
scuzatima nam creiane de desen la dispozitie
|
Quote:
|
Serios Radu, chiar nu este in Romania?
In legatura cu bmw-ul..v`am explicat (desigur nu ma asteptam sa inteleaga cineva) cum sta treaba..daca as fi copiat`o recunosteam fara nicio problema.. dar cand stiu ca e cum zic eu, chiar nu ma las, anyway, poate am fost cam dur cu angelxsis.. imi cer scuze,credeam ca esti unul dintr-ala care a stat maxim 2-3 ani prin alte tari si deja a uitat de unde a venit... tek..simt nevoia sa fac alt maserati..se poate? |
Quote:
da in fine, nu-mi mai bat capu':???: |
:lol: bine daca tu iesti convins ok :D
|
Quote:
|
Maine, 19.07.2010, ora 16:00, se va face poll-ul pentru Maserati. Cei care mai au lucrari de pus sa se grabeasca.
|
1 Attachment(s)
I am back
|
1 Attachment(s)
........
|
asteptam un pasionat de meserati...dar se pare ca s-a razgandit:???:
n-are cine sa faca poll ??? |
poll - maserati 5 zile la dispozitie
|
nu se poate da deja tema?ma intreb....ca de castigat castiga tek_tm3 si tot el propune tema...asa ca spuneo te rog:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning