![]() |
Re: Sibiu
Daca mai avem parte de intalniri de astea "fleshcaite" precum cea de aseara eu ma las,ce naiba...
Sorine,e vorba de difu' mare a lu Radu? |
si vremea a fost de ***
|
vremea ca vremea...da promisiuniile nu sunt respectate...
|
ai dreptate....poate in viitor o sa fie mult mai bine
|
...io am ramas fara baterie,am dat vineri seara 2 ture prin sb cu volumul la 28,farurile aprinse,***u ala de alternator nu a incarcat destul si ...acum tre sa fac rost de redresor,bateria are 2 luni de cand o am ,dar dacia...tot cotet ramane...fmm de dacie:(
|
pai da si atunci de ce nu i-ai dat un nr de telefon lu bassu ca sa stim si noi chestia asta sa nu te astepte lumea ca ai promis ca vii...
|
bulldogule azi noapte am fost si io prin cisnadie....slaba activitate
|
|
bulldogule , tu pe unde o arzi in cisnadie?
si zi si tu un nr de telefon:D |
0744374963...nu o prea ard:),mai mult pe la baietii cu atelierul,in rest,doar mici plimbarele de cand m-am apucat de counter:)
am,dar in dacie nu suna destu de bine si nici instalatia electrica nu e buna,am ars o statie de 2 ori..instalatie proasta si nu am nici condensator Quote:
|
pai iti trebe condensator...e un "must" pt instalatia audio....are GTi de vanzare un condensator Stinger de 1Farad
|
bulldogule in dacie suna f bine muzica ......tre doar sa stii cum sa o reglezi:D....vorbesc din experienta
|
:)))....nu cred....am pus muzica in calibra,1 bass si ...iti zic ca suna de te inebunea.....condensator imi iau cand imi iau masina.....deja am bagat vreo 450 in sound....
|
io iti zic ca am avut in dacie muzica care o am acum in opel si se auzea demential.....si investitia a fost pe masura
|
nu vorbeste prostii bassu...
|
Poate ma supar si imi pun "sculele" audio in GTI pana la urma.Bass-ule,imi garantezi ca Dragos nu face treaba de mantuiala?
|
sal... de la Agnita sunt ,se poate .......
|
da ma i ala a lu radu vrea sal dea , s iyo am zis daca e interesat cineva sau daca ma ajuta cineva sa l vand , yo va cred ca aveti
|
Salut blackufo!
Bun venit pe forum! |
cred ca era necesar asa ceva ,imi pare bine ca am dat de voi........
|
hopa se mai aduna lumea pe forum...bun venit blackufo
|
da,bun,se aude,dar iti spun in comparatie de cum se aude in calibra,1 woofer se aude mortal ca ambi in dacie....suna,nu zic ca nu suna,dar problema este ca nu suna ca in alte masini.
bun venit pe forum blackufo Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2981-manuale-specificatii-tehnice/page-2.html
bassule uite aici manual de reparatie pt opel vectra a si pt calibra...gasesti la jumatea paginii |
bassule n-ai mai sunat ieri. Sambata ii 30 si plec la cj ca incep facultatile, propun o intalnire pe vineri sau inainte sa plec si stam mai mult ca pan' acu n-am stat niciodata mai mult de o ora. Mergem sa mancam undeva unde iti convine si tie bassule :) nu la Mc. Intrebare: Cine stie unde pot scoate ce am filmat de pe o caseta miniDV pe cd/DVD, cat mai rapid posibil. pe caseta ii 4tuningDay, raliul Brasovului si raliul Sibiului.
|
....bah baieti,am cautat revista la majoritatea chioscuriolor din zona centrala,cedonia,calea dumbravii,m.viteazu...si nu am gasit-o:((...am facut vreo 10km cautand-o...dar,degeaba
|
eu am luat-o de la xxl...acolo erau mai multe parca...iar GTI si-a luat-o ultima de pe vasile aron...
|
ne putem intalni vineri seara....putem sta pana dimineata:D
|
M-am gandit. Plec sambata dimneata cu masina sa ma instalez in camin si ma intorc seara si stau pana luni cand plec definitiv (timp de o sapt) la cj, cu dacosu. Deci putem sa ne intalnim sambata da sa vina lume ca asa e balarie, macar 2 ore sa stam undeva si sa vb, da sa fim toti.
@ Bulldog: Incearca la Univers'All ca acolo am mai vazut niste reviste, io de acolo o am, daca nu ai gasit-o deja. |
io-s prezent....numa sa vina toti:D
|
Mai, puneti banu de-o parte ca vine cj tuning show. Benzina se imparte si io zic ca merita sa fim cat mai multi
|
o idee buna sa ne intalnim vineri da nu stiu daca pot veni...oricum mai vb pana atunci
|
Cred ca ramane pe vineri cel mai bine pt toti.Paul,n-ai de unde sa stii la cat te intorci de la Cj.Poate intervine ceva si nu mai ajungi si iar iti dai pumni in....:D
Si oricum,am mai spus-o si o mai spun,presimt ca o sa fie ceva frumos la Cj,numa sa tina si vremea cu noi. |
io as veni pt db drag:D
sunt curios in ce categorie intru:D daca nu intervine nimic mergem |
io oricum ies si vineri si sambata da vineri nu stau nush cat daca plec dimineata la 6. + ca vine alin vineri si nu prea poate radu sa iasa. hai ca vedem noi
|
Quote:
@bulldogule am vazut la univers'all aveau cel putin 5 reviste acolo |
bulldogule n-ai niste bari de vectra a 2000??
|
ce-i Bass-ule,iti place mai nou Vectra 2000?????????????:D:D:D
Pai mah,eu ma inteleg cu Alin,ma abtin cel putin... |
mi-au placut cele din catalogul de la rieger....dar sunt cam scumpe
|
Hai Radu sa postam la greu sa ii facem in ciuda lu grasu' =)))
|
da da...ne mutam discutia de pe messenger pe forum :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning