![]() |
Re: Audi A4 1.8T vs ...?
poate incercam si noi odata, un megane rs cu soft
dar in cadru legal ca ai prieteni dubiosi:) |
Quote:
Eu nu stiu ce stia soferul cu megane...eu nu ti am zis tie nimic cati cp am ca iar o iau de la capat cu povestea asta, tu cand vii si ma provoci eu nu stiu cati cp ai poti avea si 1 mie! Te astept! Toate bune! |
Quote:
|
Quote:
:)) |
Quote:
|
Quote:
ex:honda type R,corrado 2.9 de vreo 220 cai.ursi 2500 cu axe si altele dar fara turbo.pisici de 2500 senuite dar fara turbo,meganul rs imi da o aripa in fatza pe a3a.iar clio rs il bat daca plec perfect daca nu il prind din urma pe a3a,a4 1.8turbo fara integrala.passat 1.8 fara integrala si foarte smenuit ps: ce motro ai pe a3? sa ne scuze cbr ca ii poluam topicul |
calu german e german domne!:):)
|
Quote:
eu am batut cu dieselul ( golf 4)tot ce inseamna megane ... fara rs ca nu aparuse... deci... ori ai modificari...ori ne vrajesti... |
Quote:
cbr neamtul e neamt dar mai rasare si cate unu de la altii |
Quote:
|
Quote:
dupa modificari si pusa pe dyno abia a scos 150 cp si era tot aspirat ;-) |
Quote:
|
Cum stai cu kadettul BAS?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi a zis ca l ai facut, da trage si el bine !
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu am dat, am vrut la o cursa la PL da incepuse ploaia parca si n am mai apucat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
desi am mai multe kg si automat asta daca vrei... |
Quote:
|
Quote:
are rost sa iti zic ca o frantuzoaica de 230 de cai STOCK batea din mers S3 de 265 cai STOCK? sau aceeasi frantuzoaica de 230 de cai cu soft acum , bate S3`urile stock de pe loc? sa nu mai dezvoltam. scz de off CBR |
Quote:
|
Quote:
si cand se incalzeste vreau eu cu A8-ul..clio rs |
Quote:
Sa iti iei Logan 1.5 DCI , cu I rosu...consuma putin! p.s. eu am R26 sin in plus fata de un megane rs mai are o chestie si anume LSD . Eu zic ca ajuta pe 400m. astept datele pe Pm si cum se mai incalzeste face un test , 2 , 3 |
Quote:
|
aseara erai cumva in victoriei???
|
eu ?
|
da....
|
da eram.
|
Quote:
:-) |
Quote:
|
Vreau si eu cu Megan-ul r26 de mai sus, cum vrea el..de pe loc din mers...eu nu ma laud...am un Fiat Coupe Turbo,vechi,cai 200 daca mai sunt si aia asa ca astept un semn cand se mai incalzeste si usuca pe jos...
|
Quote:
ba dar mult mai minti? de cate ori m-am dat eu cu tine? m-am dat cu meganul dar nu cu tine, si masinile care le-ai enumerat u , nu le-ai batut u si meganul k nu era masina ta atunci! si cu meganul cu alex la volan, ma batut d epe loc cu mai mult d eo masina, nu vreau sa ma discupl, dra asa a fost la ziua respectiva si cand neam dat din mers eram egali dar pana una alta u nici nu cred k ai condus masina nici nbu stiu dak ai facuto si u vrei sa te dai intai reparo vezi dak mai merge si apoi iesi la interval si nu te mai lauda cu ce putea masina cand nu era a ta si cu altcineva la volan dar de ce nu scri de cate ori te-am chemat sa ne dam si nu ai venit( vezi versus brasov) cand o sa ma dau cu tine o sa filmez si o sa postez filmuletzul;, asa cum am facut si cu vio numai bine.... scuze cbr pt offf dar baiatul asta e mare narator si nu nareaza corect |
Quote:
|
Quote:
Pana una alta citeste mai jos: Quote:
|
Quote:
si mai lasa-ma ma cu datul din mers ai vreo 2000 de cai la roata si nu ii poti pune jos de tot vi tu cu datul din mers |
Hooya1985 : poti sa vii cu orice S3 condus de tine...atat timp cat e stock....doar esti pilot:)
apropo de prietene si condus...cand aveam vechea masina(acum 2 ani parca) m-am dat pe A2 cu masina ta....cu prietena ta la volan,sau ma rog nush daca era ea (o tipa blonda) dar nu m-am laudat ca bat S3 , era imposibil nu de alta:) Raul_WSt : nu iti lua frantuzoaica daca nu suporti plasticele ieftine, greierasii din interior si chestii de genul. Eu momentant atat imi permit + ca e foarte tare cand cu o masina de genu bati un S3 :) ramaneti voi cu conceptiile voastre mai bine , eu am terminat cu off pt ca nu imi plac discutiile de tip mahala , iar din cate am observat pana acum pe acest forum voi 2 va identificati foarte bine cu acest gen de discutii. Eddy si CBR ne vom vedea cu siguranta cand se usuca! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning