![]() |
Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
theabsolutsound!!!!!!!!!ADI de te prind ma besesc pe nasu tau si o sa fii dependent de acel parfum ca de nicotina!!!!!ba io stiu lucra in fibra???daca e vorba de a face fac si io multe mai putin fibra si incinte modelate la care nu refuzam clientu ci il indrumam.....daca nu am atelier unde sa exersez??/pe strada?tu stii sa faci diferenta intre strada si atelier ca doar ai acasa luxu ala....te bagi ca musca-n cur ...ce comentariu bazat crezi tu ca ai pus...exact asa esti deja ca si toti restu ai tai....fleac....esti schimbat 380 de grade tzi-am mai spuso io da nu ma crezi...
|
Quote:
|
Quote:
|
ba ia mai terminati cu cearta pe topicul asta,
vorba multa fara fapte,si mai lasatil pe sandu in pace ce tot va legati de p.... lui are ambitie si daca nu stie tot, dar cu timpul va invata si o sa va dea peste nas(il ajut eu daca nu stie) |
datii cupe ca le merita,nu hartii
|
Quote:
poti sa bagi 100 de difuri adevarate ca daca dai in ele cu ce ai dat si acum tot degeaba. la cate difuri ai avut tu acolo trebuia amplificatoare nu gluma sa nu mai vb de curent. Sa nu mi-o iei in nume de rau ca nu am nimic cu tine dar masina aia e departe de a fi competitiva. |
Quote:
|
Quote:
|
dj81 bas
sa vorbim de curent 2 buc acumulatoare varta 150 a 6 buc rombat calciu 75 a total 750 A/h cred ca e suficient ptr 6 kw cat aveau cele doua monoblocuri. altceva era acolo problema,gandestete ca de aia ai capu pe umeri:) gura mare fa tu o masina in 5 zile si sa sune asa si sa arate asa cum a fost fiatu si mai vorbim bafta |
zozo...nu e relevant alibiul tau...ne tot ameninti aici ca ai facut masina in 5zile.
de 2luni ne-ai tot vorbit ca faci masina, ca rezolvi, ca tai, ca bagi, ca duci...iar acum vrei sa te scoti ca ai facut-o in 5zile. si da, daca avem la dispozitie ceea ce ai tu...aproape oricine ar putea face ceea ce ai realizat tu cu fiatu` |
NU..ce a realizat el cu fiat-ul se poate realiza cu un difuzor de 10" de 250w RMS. A fost si realizat...dar nu oficial :)
|
mai zozo!!!nu mai ai scapare...tre sa taci si sa faci ;)
|
mai zozo!!!nu mai ai scapare...tre sa taci si sa faci ;)
|
sa ma exprim mai expicit:voi credeti ca castig bani ca fac o masina de db drag sau fac alte prosti,e cand mai am timp mai fac si asa ceva,dupa cum ai zis "ca io daca aveam sculele si garajul tau faceam si io in cinci zile masina"
ati dau voie sa vi la garaj ati pun la dispozitie toate sculele,ati pun in brate aparatura ce tre pusa in masina,si dai bataie si fa tu una sa vedem ce sti.nu te tot baga in seama ca de la vorbe pana la fapte este mult. eu lucrez ptr bani si investesc in scule ,si domeniu si inca ceva pana nu se premiaza si apreciaza cum trebuie,nici nam sa ma obosesc sa fac,doar sa vada uni ca zozo are cel mai tare bas.TOTUL SE REZUMA LA BANI. ceam facut am facut doar de show,ptr spectatori care au venit la 4tuning day. am sa fac un peugeot 107 nou nout de db drag dar mai incolo,ca am altceva de lucru acuma mai serios. sper ca mai inteles. daca nu te superi imi pui si mie niste poze cu care te poti mandri? |
sefu...nu ma supar, si eu nu am poze, pentru ca in primul rand nu ma laud ca o sa fie asa si asa si asa si o sa scoata atata, si l-am facut in atata vreme, si atata o sa scoata de va rupe pe toti...si cand e gata...si scoate de jumate` pe cat ai promis...incepi sa te scoti cu fel si fel de motive.
da bre...cand e gata oltcitu`...o sa te contactez, si daca te tii de promisiunea cu garaju` si sculele&restu`...o sa iti arat ca si unu` mai nestiutor poate scoate aproape cat scoti tu, dar cu nici un sfert de laude` Citez: "si inca ceva pana nu se premiaza si apreciaza cum trebuie,nici nam sa ma obosesc sa fac,doar sa vada uni ca zozo are cel mai tare bas.TOTUL SE REZUMA LA BANI." Daca nu te obosesti sa faci...de ce te lauzi ca o sa ai cea mai tare masina din parcare, iar cand pici de fraier ca nu scoate cat trebuie, incepi sa te scoti cu fel si fel de motive? Nu vreau sa crezi ca vreau sa iti fiu dusman, dar ar fi mai simplu pentru toata lumea sa faci prima data, dupa aia sa ai cu ce te lauda, nu sa te lauzi inainte sa fie gata... Sper sa nu te superi ca te iau asa...:):) da si daca te superi, o sa iti treaca cand o sa bem o bere:):) |
Quote:
o masina facuta intr-o saptamana cu 2 amplificatoare de 1.2kw la 2ohm, cu UN SINGUR DIF. de 18"(difuzorul poate pana la 16kw in burst. in el s-a dat acum cu doar 2.4kw) si cu doua baterii Kinetik de 100ah. masina trebuia sa vina la Oradea dar am avut nesansa de a-mi fi suspendate numerele pe motivul expirarii verificarii tehnice cu mai mult de 90 de zile pe care nu am putut sa o fac din cauza anumitor modificari care nu au fost acceptate de RAR dar se va rezolva si aceasta problema cat de curand:twisted: |
6 Attachment(s)
zozo: foto cu masina de care vb.
|
zozo: daca tu consideri ca Fiatul suna.....:D :D :D , inseamna ca NU ai anii aia de experienta cu care te lauzi. Lumea vrea fapte nu vorbe.
|
Quote:
1 la mana 153 de decibeli esti in varf cateva secunde pe frecventa corespunzatoare...asta stim bine cu toti sper ca esti constient 2 la mana aveti un avantaj voi trupa hertz cu term labu si va puteti cauta si gasi varfurile la sigur nu ca si noi care ne chinuim sa ascultam oare unde si cum ar fi bine(deci aici nici o replica proasta doar era vorba de un mare avantaj de al vostru fata de restu....dar vom avea si noi in oradea in curand ;) ) 3 la mana eu de cand il stiu pe zozo si nu numai eu ci toata oradea minim de 10 ani si pe atunci ii bubuiau masinile cu bas asta oricine iti confirma din orasu asta fie ca nu e cel mai mare idol si placuta persoana dar ce e a lui e a lui....iar la design in domeniu de sound deci repet design e de neinvins..si cum vad ca ai avea 25 de ani acu 10 ani te jucai fotbal prin parc :) 4 la mana daca iti faci masina de db drag si sunt doar 6 etape pe an fa bine si vino sa demonstrezi nu tot tasta aicea demonstratii scriptive ca mult te legi de zozo...ia mai prezinta tu ceva proiecte cum arata o instalatie de sound ce o faci catre client ...;)hai pa |
SoundIdentity: ma nene:
1 la mana: daca nu ma cunosti nu face afirmatii despre mine si nu iti mai da tu cu presupusul ce faceam eu acum 10 ani ca habar nu ai. 2 la mana: un termlab costa 1000usd adus la bot. daca voi nu sunteti in stare sa va cumparati unul asta este problema voastra si nu cred ca este o problema de bani. 3 la mana: oricine poate cu o investitie minima sa faca galagie prin cartier cu un sub de 12" in portbagaj. nu i-a contestat nimeni talentul in design si paint lui zozo dar la capitolul ureche muzicala mai are multe de invatat. 4 la mana: masina mea de dbdrag va intra in concurs atunci cand voi considera eu ca este competitiva si stai linistit ca va participa si chiar la clasa ta. sincer rezultatul meu de 153db este unul f prost tinand cont ca in germania tot cu un singur difuzor ca ala se scoate 166db. te intreb pe tine acum: tu esti multumit de rezultatul tau tinand cont de ce ai avut in masina??? nu stau in spatele calculatorului si ma iau de lume fara motiv. am fost prezent la toate evenimentele de acest gen fie ca am venit sa particip fie ca am venit ca simplu spectator dar nu am comentat niciodata masina altuia decat atunci cand a fost cazul. 5 la mana: zozo se intreaba de ce se ia lumea de el???? daca nu ar fi atat de inganfat si nu s-ar mai crede atat de superior nu ar avea nimeni nimic cu el. din partea mea poate sa monteze muzica nu de 10 ani ci de 100 de ani ca tot degeaba. te lauzi ca esti mare si tare, pai daca tu consideri ca, masina lui zozo care a avut montate difuzoarele cu suprafata radianta in interiorul incintelor care aveau drept porturi niste rezonatoare ordinare de 70mm, este o masina de DB DRAG??? pai atunci inseamna ca esti la acelasi nivel ca si el. 6 la mana: pozele postate de mine au fost doar o replica la ce a spus zozo in ultimul lui post. 7 la mana: referitor la proiectele facute de mine, o sa le vezi cat de curand in amanunt si sunt masini care CANTA TARE, NU, URLA TARE. Este o mare diferenta si sunt putini oameni in domeniul asta care fac aceasta diferenta. Sper ca esti unul dintre ei, de zozo ... m-am convins. "HAI PA" |
Quote:
1 la mana...eu sunt multumit de ceea ce a scos golfuletu meu fiind in acest stadiu un fel de demo car by ground zero si nu este exclusiv db drag car se si vede pe constructie fiind mai de show acele ''bidoane''cica vroiau sa reprezinte niste munti iar pictura interioara o lava ....infine per total de era gata era alta senzatie dar nu am vrut sa ratez nici db dragu 2 la mana de ii trageam perete cred ca ai ochi si esti constient ca lovea 160...nu??? 3 la mana nu stiu de ai avut tangente cu muzici de ale mele dar un singur exemplu daca imi cunosti polo portocaliu poti da cu parerea mai ales in acesta noua configuratie jbl power cred ca acu am scos tot ce se poate scoate dintr-un polo la un sq nicidecum db drag 4 la mana daca vii si tu la un show de ce nu vii si zici bei io sunt ala de pe net si eu sunt in domeniu de muzica si sa ne mai cunoastem sa ne criticam live nu pe scrise si wati ascunselea...ca practic orice critica poate fi un sfat sau o parere nu? 5 la mana poti sa participi la ce clasa vrei cu mine fara mine ma faci te fac tot un draq e nu vreau eu sa ma ambitionez si sa ma omor in investitii acuma numa de dragu unui brr ca nu are rost eu zic ca in romania peste 150 este ceva lux inca dar cand trecem de 160 voi face eforturi mai mari...si pana aici e ok.....uite un exemplu tu 153 black zice de 155 voi sunteti cu pereti si in capu decibelmetrului dar radu de la arad cu lancia cu basii in spate de tot si 152 de acel rezultat ce parere ai???cat e interiorul vostru si cat e a lui???asta numa un exemplu de rezultat fara nici un comentariu 6 la mana zozo il ia gura mult mai mult decat e informat...iti spun io ca el nici pana azi nu a priceput sistemu db drag si nu e in clar cu cautarea frecventei :):):) si a recunoscut mie personal sandule din mnc mai mult nu pot :):):) a zis sa ii dau ce am in masina mea imprumut sa isi prezinte talentu dar nu ma risc :)zozo e criminal de difuzoare le da pana prajesc daca rezista un dif la el 1 ssaptamana merita luat ;) 7 la mana nu mai am cuvinte aaaaaa si cu lovele de term lab sunt love dar noua ne tre ala ca a lui radu sa bata cu realitatea db dragului in romania si il vom cumpara 2 3 firme ...hai pa nene!!! |
Quote:
|
SoundIdentity: tu vad ca o tii tot pe a ta. im primul rand tu m-ai luat peste picior, nu eu pe tine. eu nu ti-am comentat tie masina. a dat un rezultat bun raportat la ce se scoate in Romania la DB DRAG. Eu am raspuns la topicul lui zozo care se lauda ca taie ca face ca spanzura ca doboara recorduri si pana la urma a facut un part. Tu ai sarit in discutie cu gura mare tratandu-ma ca pe un putoi care vede pt prima data un difuzor de bas. Sunt de ceva timp in domeniul car audio si de mult mai mult timp in audio de casa. Am trait cu un audiofil inrait in casa iar inainte de a "bate mingea prin parc" ma jucam cu maguri Revox si Teac.
Rezultate bune ???? iti spun eu ce mi se pare mie un rezultat bun. In SUA cu doua difuri de 12" (nu cu o marca consacrata in SPL) de 300w rms cu un amplificator de 1600w rms cu o singura baterie, intr-un SUV non wall se scoate 154db. Aia e performanta. La zozo prima problema a fost strict de montaj(nu ca MNC-ul l-ar fi ajutat foarte mult), iar a doua de amplificare. Eu am auzit masina aia la Oradea sau mai bine zis am mirosit-o ca putea a ars de la o posta si nu cred ca din cauza puterii ci din contra, din lipsa de putere. Sa fim seriosi, 8 dif de 12" cu wall intr-o ascutitoare de masina, 144db???? rusinos. Ti se pare un lucru de laudat sa arzi difuzoare pe banda rulanta??? trebuie sa sti sa le combini in asa fel incat sa nu cedeze. un difuzor poti sa-l arzi foarte usor dand in el cu jumate din puterea lui decat daca ai da cu dublu puterii lui. zozo le arde pt ca nu stie sa dea in ele si asta am vazut-o cu ochii mei la Oradea. Referitor la Polo de care zici tu, daca e cel care a fost la Oradea.....:lol: , eu zic sa mai asculti si alte masini de SQ din tara si dupa sa faci afirmatii in materie de SQ. Referitor la "bei io sunt ala de pe net si eu sunt in domeniu de muzica si sa ne mai cunoastem sa ne criticam live nu pe scrise si wati ascunselea", nu am nimic de impartit cu nimeni dar vad ca au altii de impartit cu mine tinand cont ca tu te-ai bagat in acesta discutie fara sa te fi criticat nimeni. Sper ca am clarificat acest conflict si pe viitor nu te mai amesteca daca nu esti implicat. Poate o sa avem posibilitatea sa ne cunoastem personal dar pana una alta m-ai jignit fara sa ma cunosti si fara sa te fi deranjat cu ceva. |
scuze,am avut 8 difuri de 10 toli.da nare inportanta,si daca fiatul meu avea disignul masinei tale nici nul scoteam din caraj cu totul ca a ta suna mult mai bine,db dragul la noi este o pierdere de timp deocamdata ,clienti vor sound in masini
|
Quote:
Eu am mai spus si repet: nu am nimic cu tine in domeniul paint si design. |
ia mai lasatzi certurile astea dreq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
ce cauti tu pe topicu oradea si faci pe muschetaru si critici pe alti ?mai lasa tastatura si veziti de ale tale pe de unde esti tu si nu fii asa de critic in domeniu sound....nu suntem curiosi de parerea ta si mai lasa povestile ca nu ne mai intereseaza...termina cu prostiile si jignestete definitiv chiar te rog .....nu mai dovedim nimic nimanui....taci si faci...zozo a zis si el ceva voi ati muscat si el o muscat-o acuma si peste un an tot asta va fi termenul de discutie?m-am bagat in discutia ta ca esti cam obraznic da la oradea vii cu coada intre picioare si mergi acasa si pe tastatura faci de ras omu fata de toti....noi care suntem in domeniu mai stim sa analizam problemele dar lumea care vede numai critici si jigniri ce parere are....mai termina cu prostiile repet si inchide subiectu asta...fa si tu cotetzu tau si scoatel in concurs si dupa aia sa fii muschetar......la urmatoru db drag te astept sa te prezinti ca sunt tare curios de tine si live iti mere gura ca si scriptic....???si nu te mai da la viatza mea ca io nu is zozo ....si de polo meu sa nu ai curaju sa scoti o vorba ca pe ala is cel mai sensibil ...apropo ce masini de sq sunt in romania asta ca chiar nu stiu???io cam peste tot am fost si sunt sigur ca ma stii si personal eu iti spun soto ca nu...dar ce masini avem in romania la sq???depinde ce intelegi tu prin sq...la mine in polo sunt 6 basi din care 2 de design 2 de show si functionale sun parbriz spate si 2 functionale im mod normal si nu agresiv chiar un bas moale compresie.......si coboara bine bine....infine polo excludel din mintile tale ca aia imi este jucaria copilului...si termina cu prostile sper ca am fost clar... |
SoundIdentity: nu stiam ca esti avocatul lui zozo si vad ca va cam doare cand vi se spune adevarul in fata. nu are rost sa mai continuam discutia ca cu tine nu se ajunge nici unde.
|
di88bas ti-am vazut masina in revista 4tuningro ii frumoasa cam cati bani ai bagat in ea:lol: :lol:
|
Quote:
|
Mey sandule vad ca iar zici de masina mea .... da 155db cu wall... asta e...
Dar nu are nici o importanta cum da...daca e wall sau nu... sunt la clasa speciala pt wall.... nu ne mai lua cu lancia lui chevereseanu... a scos odata 152... apoi poc.. nu mai scoate nimik.... Nu conteaza cum arata ! E DB DRAG ! Daca nu ti-ai facut masina pt db drag nu mai participa cu ea.... si masina lui albert a fost facuta pt db drag ;) ...wall cum o fi da 153 db ... Iar in legatura cu zozo .... cred k isi poate singur lua apararea! Nu o lua iar in nume de rau... Peace ;) |
Quote:
sincer zozo e moale acuma si nu il recunosc dar poate mtivatia e rezultatu s acuma e cu coada intre picioare :):):) ;) |
Quote:
|
Sandule ,mai inteles gresit. M-am exprimat eu prost. Scuze. Simplul fapt pe care doream sa il scot in evidenta este comparatia dintre masinile de Db Drag,construite special pentru acest tip de concurs cu cele SQL.
Masina ta este SQL din cate am inteles eu,deci nu prea merita sa fie comparata cu alte masini care au fost construite pentru acest tip de concurs numit Db Drag. Daca tu esti multumuit de rezultatul tau este perfect! In legatura cu Cheveresean nu pot sa spun nimic,el stie prea bine ce contine sistemul lui ,sau ce va modifica ,sau ce a patit de nu a mai reusit sa atinga cei 152db,cert este ca in ultimul concurs a dat mult sub pragul de 152db,sau cine stie, poate pur si simplu nu a dorit a forta iarasi sistemul daca nu a avut concurent ;) In concluzie sa participe cat mai multa lume , si te astept ca adversar :) P.S Glumeam la faza cu adversarul! |
Iar in legatura cu Zozo , el a ales aceasta cale, a zis ca va da 165db si le va arata la cei cu Db Drag cum sta treaba in domeniu .
Nu e nici o scuza ca masina a fost facuta in 5 zile , sau ca a participat cu Brand-ul M.N.C! In concurs ai voie sa participi cu orice Brand, fie el M.N.C, fie Atomic Apx,fie D.D,fie JBL,fie JL si lista poate continua la nesfarsit! Rezultatul cred ca a spus totul ;) Poate data viitoare va fi cu noroc pentru el ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning