![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
foarte misto a iesit! felicitari!
un eleron micut acolo nu ii pui? :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mtech 2 :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
A iesit super masina felicitari ! Vii la bimmerfest? :D
|
Prea belea masina. :peace: ..felicitari....imi place f mult. Totul e cu bun gust si super. S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Cat mai multe gume arse :peace:
|
Quote:
ce motor are masina? |
Quote:
|
sa stii ca drumul pitesti-campulung-bran-brasov e cam praf. l-am facut eu acum 2-3 sapt si am indoit o janta si am ciupit un cauciuc si alta janta s-a fisurat si a rasuflat. bine ca nu am facut pana si pe aia ca o puneam :D
+ pitesti-bucuresti-ploiesti-cheia e mai lung cu ~60km, dar eu zic ca e mai bun drumul.. n-ai planuri si cu motoru? :D |
Pitic, superba masina. Acum 5 minute am urlat putin dupa tine (cand ai venit la mine la bloc), sa tainuim putin, da' n-ai auzit!
S-o stapanesti fara incidente! |
Quote:
ba da....2500....dupa licenta ca o am anu asta si costa....adica in toamna o sa-l am pus pe urs!!! |
Quote:
|
Quote:
invers nu stiu cum e ca m-am dus la pitesti prin alta parte.. |
Quote:
|
o iesit super super tare. felicitari...
|
A iesit super grav ....Bravo
|
a iesim zuper masina....nu pot sa spun decat bv xxs shi sa ai grija d ea shi d tine:-)..ar merge cu eleron micutz..shi ink cva...d c nu ti-ai vopsit clantele d la usi in culoare stikerelor d jos d langa prag sau invers..stikerele negre:-)???
|
3 Attachment(s)
tot eu ....
:) |
Superbe ambele masini, felicitari !
|
sunt adevarate pozele??? adica angels eyes alea. ca parca zici ca sunt facute pe calc
|
lol... sunt reale ma.. :D
|
A iesit marfa de tot ! S-o conduci sanatos si fara incidente ! Bafta cu licenta ! ;)
|
bv shi tie b 31 fxn...a iesit frumos shi al tau.ce motor ai pe el?d unde ai bara pe fatza??k imi place mult...frumosi ambi ursi
ps:scz pt offtopic.... |
bara este originala
|
2.5 24v ...
|
scuze pt offtopic DJ...mai am o intrebare...d cine sunt facute farurile??k se vad f bine shi vreau sa-mi iau shi io...si nush care sunt mai bune...?!?vi la bimmerfest??sau dak vrei un id d mess shi vb mai usor...ms.
|
piticule....ce mai .... a iesit super......nu am ce zice....
fxn......nu credeam sa mai vad vre-un urs cu spoilerele de mtecnik.....adik.....cum arata nos-u sincer sa fiu imi place chiar mai mult decat ursu lu' piticu sau dgh-u......fa si tu un topic ;) :-P sa pui acolo muuulte poze... da chiar...cum e cu farurile alea...? |
Felicitari si din partea mea. Am zis eu ca astia mici :) si ambitiosi fac lucruri mari. Nu ma uita cu ce am vb.
|
Quote:
|
Quote:
|
eram prea tampit de cap,nu stiu la ce ma gandeam......ma refeream la nfs ( asta e masina in cauza postata de fxn...nuh? )......si am incurcat numerele...:evil: :oops: ce tampit......
|
1 Attachment(s)
sunt atent si la detalii :)
|
@B 31 FXN marfa masina, pacat ca nu este tu posesorul ei !
|
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Piticule ai facut inca o data dovada ca stii sa faci masini de show. Bravo!
Sa-l conservi cum ai conservat si Oltcitul. |
Quote:
xxs, DE CE NU AI VENIT LA BIMMERFEST? :( :( |
da chiar.. :(
|
Quote:
|
nici eu nu am ajuns la bimmerfest, asta e, o sa ne multumim cu privitul pozelor :)
|
SALUTARI DIN TIMISOARA! DJ 16 XXS imi place cum a iesit bmw tau;) nu am mai fost o vreme pe net si acum am revenit din nou(off topic)sa-l conduci fara evenimente neplacute.NICI EU NU AM AJUNS LA BIMMERFEST:x ,DAR ASTA E FESTU VITOR:-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning