Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/157686-top-10-puternice-masini-tunate-romania.html)

gollum_ 12-01-10 23:37

Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2971685)
OK - back on topic daca se poate - exista deja o lista de 10 masini care pretind mai mult sau mai putin dovedit ca sunt cele mai puternice 10 si unele chiar cele mai rapide - eu raman la ceea ce am sustinut mai devreme - ar fi cazul ca fiecare sa si dovedeasca atat puterea cat si performanta. Daca la performanta exista sanse la fiecare cursa dragracing incepand din luna martie ar fi interesant sa aflam macar pana atunci sau chiar in acea perioada care este puterea masurata - deci exista cineva care este interesat sa participe activ la acest aspect?!?! adica cineva care are un dyno 4x4?!?! se poate organiza un dyno day?!?! sau ramanem fiecare la estimari si/sau masuratori personale?!?! daca se poate ar fi super daca nu asta este!!! inseamna ca suntem incapabili de mai mult!!! deci hai sa vedem ce iese sau daca iese ceva!!! se implica cineva?!?!?

Off - am gasit si eu treaba asta : http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

suna bine - defapt suna a cea mai mare provocare ever pt noi - avem ocazia sa dovedim cat de buni suntem atat intre noi cat si altora din afara tarii chiar la noi acasa - cred ca participarea va fi mai mult decat numeroasa nefiind impedimentul distantei - si cred ca pana pe 24 Iulie vor fi gata destul de multe masini - Virgil? George?

EU unul VOTEZ pentru Dyno Day - undeva in vara de ex. poate inainte de KOE. Dyno 4x4 sunt 3 in Bucuresti - avem varianta de volanta la Exelixis Motorsport / varianta la roata - Racing Code / Varianta cred ca la volanta mai nesigura ca valoare de la Auto Vit / s.c. Auto Test

Sa votam pentru locatie si sa facem ceva in aceasta privinta.....:D

georgerg 12-01-10 23:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2971734)
EU unul VOTEZ pentru Dyno Day - undeva in vara de ex. poate inainte de KOE. Dyno 4x4 sunt 3 in Bucuresti - avem varianta de volanta la Exelixis Motorsport / varianta la roata - Racing Code / Varianta cred ca la volanta mai nesigura ca valoare de la Auto Vit / s.c. Auto Test

Sa votam pentru locatie si sa facem ceva in aceasta privinta.....:D

man, daca nu gasim aici eu am gasit un dyno in state - si doamnele operatoare mi-au promis ca masoara tot............si nu au probleme daca suntem 10.............!!! :lol::lol::lol:

gollum_ 13-01-10 00:00

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2971755)
man, daca nu gasim aici eu am gasit un dyno in state - si doamnele operatoare mi-au promis ca masoara tot............si nu au probleme daca suntem 10.............!!! :lol::lol::lol:

Treaba cu doamnele nu este rea....:D
Dyno lui Racing Code este ceva similar cu modelul asta din poza/ brand-ul cel putin este identic. -- pe 4x4 din cate stiu eu se poate masura si o singura punte motrica asa ca este OK pentru totata lumea. Sper sa primim si un pret special asa de Craciun adica Tot ce este Moka este Bun :D

georgerg 13-01-10 00:01

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2971767)
Treaba cu doamnele nu este rea....:D
Dyno lui Racing Code este ceva similar cu modelul asta din poza/ brand-ul cel putin este identic. -- pe 4x4 din cate stiu eu se poate masura si o singura punte motrica asa ca este OK pentru totata lumea. Sper sa primim si un pret special asa de Craciun adica Tot ce este Moka este Bun :D

.......eh daca este moka vin eu cu doamnele....................!!!!:lol:

mab24v 13-01-10 00:02

felicitari georgerg si gollum ptr faptul ca incercatzi sa readuceti dicutia spre ceea ce ar trebui sa fie pe acest topic; stabilirea de comun acord de catre PROPRIETARII masinilor puternice din Romania a unuia sau mai multor evenimente gen dyno day sau similare care sa stabileasca cert la ce nivel de performanta a ajuns fiecare. Discutiile "paralele" care, desi nu recunoastem, ne caracterizeaza, ar trebui lasate deoparte.
Cred ca noi, "ceilalti", am avea mai mult de castigat daca am pune intrebari obiective referitor la modificarile aduse masinilor, pentru ca astfel evitam sa consumam o gramada de timp, nervi si bani facand aceleasi greseli inerente pe care cei care au investit deja o gramada in masini le-au facut deja

georgerg 13-01-10 00:07

ok, pai daca tot vorbim hai sa trecem la concret - lista arata cam asa:

NR,Nume,User,Marca,Model,2009 – HP,2010 – HP,402 m ET,0-300 km ET

1,Virgil,DZ1,Toyota,Supra,1047 BHP,NA,NA,NA
2,Theo,Exelixis,NISSAN, GTR R35,901 BHP,1000 + BHP,NA,NA
3,Pop Gheorghe,pop_gheorghe,PORSCHE,997 TURBO,700 BHP,NA,10.88,NA
4,George,georgerg,NISSAN,GTR R35,575 AWHP,800 AWHP,11.28,NA
5,George,gollum_,BMW,S38B36,505 RWHP,1000 RWHP,NA,NA
6,Nasi,DGH,BMW,S38B38,450 RWHP,650 RWHP,NA,NA
7,Bobi,bobiMOM,BMW,S50S30,480 BHP,NA,NA,NA
8,pepy opel speedster 2009:350rwhp 2010:450rwhp 1005kg 402m:11.8
9,Catalin Iuhasz Audi RS6 700HP (+ -)
10,Catalin, WPP, BMW e30, S50b32, 2010 - 700whp+

evident sunt necesare minim 6 voturi ca sa avem o decizie - cum facem? - votam public? - adica fiecare trece in dreptul poz. proprii optiunea - sau privat? - adica un pm la mine cu optiunea fiecaruia!??!?!

gollum_ 13-01-10 00:16

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2971785)

5,George,gollum_,BMW,S38B36,505 RWHP,1000 RWHP,NA,NA - eu VOTEZ afirmativ pentru DYNO DAY:D

evident sunt necesare minim 6 voturi ca sa avem o decizie - cum facem? - votam public? - adica fiecare trece in dreptul poz. proprii optiunea - sau privat? - adica un pm la mine cu optiunea fiecaruia!??!?!

.......

WPP 13-01-10 01:33

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2971685)
OK - back on topic daca se poate - exista deja o lista de 10 masini care pretind mai mult sau mai putin dovedit ca sunt cele mai puternice 10 si unele chiar cele mai rapide - eu raman la ceea ce am sustinut mai devreme - ar fi cazul ca fiecare sa si dovedeasca atat puterea cat si performanta. Daca la performanta exista sanse la fiecare cursa dragracing incepand din luna martie ar fi interesant sa aflam macar pana atunci sau chiar in acea perioada care este puterea masurata - deci exista cineva care este interesat sa participe activ la acest aspect?!?! adica cineva care are un dyno 4x4?!?! se poate organiza un dyno day?!?! sau ramanem fiecare la estimari si/sau masuratori personale?!?! daca se poate ar fi super daca nu asta este!!! inseamna ca suntem incapabili de mai mult!!! deci hai sa vedem ce iese sau daca iese ceva!!! se implica cineva?!?!?

Off - am gasit si eu treaba asta : http://www.kingofeurope.net/2010/ind...=114&Itemid=44

suna bine - defapt suna a cea mai mare provocare ever pt noi - avem ocazia sa dovedim cat de buni suntem atat intre noi cat si altora din afara tarii chiar la noi acasa - cred ca participarea va fi mai mult decat numeroasa nefiind impedimentul distantei - si cred ca pana pe 24 Iulie vor fi gata destul de multe masini - Virgil? George?

Pai dyno 4x4 ar fi exelixis sau racincode.
Eu unu am testat si softat destul de multe masini pe v-tech cum are exelixis si mastertuner.
Eu zic ca este ok avand in vedere ca poate arata puterea la roata sau la motor in functie de ce vrei sa vezi, asta pentru cei ce nu stiu lucrul asta...

WPP 13-01-10 01:45

george,
Cred ca ar fi cazul sa fie un topic separat pentru 402m.
De ex eu pot regla masina spre extrem cand fac dyno si as avea o putere mare dar pentru a proteja transmisia sau pentru a pastra fiabilitatea motorului setarea pentru drag ar fi mai putin agresiva.

DZ1 13-01-10 02:45

Eu sigur sunt in Romania la European Dragracing.
Iar sa pun masina pe un dyno nu ar fi nici o problema ca sa nu iasa vorbe , desi personal nu sunt incantat de sistemele de racire actuale de la standuri.Dar daca merg toti sigur nu dau inapoi!!!

yoda 13-01-10 06:30

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 2971663)
am zis eu ca am vre`o treaba cu wpp?...fan-club? stegulete..insigne...

luci4n_vl

Stage 4

luci4n_vl's Avatar

Oras: Rm Valcea

Default Re: TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania
Quote:
Originally Posted by WPP View Post
Catalin, WPP, BMW e30, S50b32, 2010 - 700whp+
salut cataline....sa nu zici k ti`ai scos bestia din "fabrica"......700 cai?....hahaaha.....cred k glumesti....daca ai pus turbina aia kre o stiu....zic k....esti invicibil....zic asta pt k uramresc top 10....si stiu si masina supra a lui virgil....in fine pana la proba contrarie....topul este bine facut la ora actuala...

https://www.youtube.com/watch?v=HN-hp3QAjmk
luci4n_vl is offline Reply With Quote

Old 11-01-10, 09:56 #132
luci4n_vl

Stage 4

luci4n_vl's Avatar

eu stiu ce poate wpp(catalin)...ambii...am vazut realizarea lor....MOM-ul spre exempu a fost facuta de ei in totalitate si pot spune k anu` trecut a fost invincibila...pt k pe "supra" nu l`am vazut anu` trecut la nici`o legala......stiu k MOM la tulcea si`a furat`o...dar...nu stiu ce sa intamplat dupa...ma refer pe autostrada.....parerea mea.....k anul asta va fi anul lui WPP......si stiu sigur ce spun....bine`neles...este doar parerea mea....
luci4n_vl is offline Reply With Quote

Old 11-01-10, 23:35 #143
luci4n_vl

Stage 4

luci4n_vl's Avatar

Quote:
Originally Posted by yoda View Post
stii ceva si de proiectul lui George(m5 turbo) sau traiesti in "lumea wpp"?
sunt nou in "lumea curselor"....m`am dat doar odata la baia mare...si odata la slatina....cu 325tds stok....dar....wpp mi`a facut o masina urs...325ix turbo....si MOM ma dus la el...si knd a vazut ce se lucreaza akolo,si ce masina va scoate catalin anul asta....sa speriat....deci MOM sa speriat...si pot spune k bobi anu` trecut a cam rupt cura targului....dar anu` asta....este greu cu WPP....cred ka va rupe tot...cred.....este doar o parere...de`a mea.

luci4n_vl is offline Report Post Reply With Quote

este bn tot ce ai scris acolo....se vede k te pricepi....este corect si ce ai mai zis..."pana la proba contrarie"......eu am sa il sustin p WPP

luci4n_vl

Stage 4

luci4n_vl's Avatar

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
nu ti se pare ca deja scrii prea mult si prea pe langa subiect? gata am inteles cu totii ca ai bembeu si ca esti fan wpp si ca esti fan wpp si ca esti fan wpp si ca ESTI FAN WPP....AM INTELES!
mda....se pare k....nu ai inteles aluzia...supra nu este din romania...ce`l putin nu am vazuto la curse anu` trecut......asa k este roman...jos palaria...k ii rupe pe aia in ungaria...la fel...jos palaria...dar...nu il mai tot umflati atat...k noi nu ne`am bucurat pt succesele lui aici in romania....asa k sa fim realisti...nu sunt fan wpp...nici mom...eu sunt fanul meu...si atat....dar...sa fim realisti si sa respectam munca celor din tara....nu a celor din alte parti...pt k si eu am "un unchi" in USa si are o masina de 3000 d cai....dar deh....este in "USA"......dar este roman...si sta akolo de "99" de ani....

MAI VREI DOVEZI VIS-A-VIS DE ABERATIILE TALE?!DESTUL CU OFFTOPICUL!

dragusu 13-01-10 10:49

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2971785)

5,George,gollum_,BMW,S38B36,505 RWHP,1000 RWHP,NA,NA

FARA SUPARARE dar cate masini din topul acesta merg pe strada acum sau daca au demonstrat (intr un fel anume) puterea declarata???

gollum_ 13-01-10 11:02

1 Attachment(s)
George,gollum_,BMW,S38B36,505 RWHP,1000 RWHP,NA,NA

- 505 RWHP - demonstrabil prin masuratoarea dyno ! :D

Unde scrie Na/Na - nu este demonstrat inca :D

georgerg 13-01-10 11:13

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2972525)
FARA SUPARARE dar cate masini din topul acesta merg pe strada acum sau daca au demonstrat (intr un fel anume) puterea declarata???

ca sa probeze fiecare puterea/performanta trebuie sa se regaseasca macar intr-una din situatiile de mai jos: masurare dyno, rezultate evidente la dragracing, rezultate evidente la curse head to head cu masini aflate in primele doua situatii - desigur in lista actuala apar si masini care nu se afla in nici una din situatiile de mai sus si evident nu apar (strict din lipsa de interes a posesorilor - macar toti cei sub 12 sec trebuie sa fie prezenti!!!) masini care au dovedit performanta si implicit puterea - nu vreau sa se inteleaga gresit - nu fac eu personal vreo lista a mea - corect ar fi ca cei care nu se regasesc in nici una din situatiile prezentate sa nu se inscrie aici momentan - o pot face in functie de rezultatele obtinute in perioada urmatoare - altfel vb 100% ipotetic si cum noi romanii suntem talentati in a exagera riscam sa aruncam cu sutele de cai in toate directiile desi nu putem dovedi mai nimic. si daca tot am spus asta ar fi bine ca fiecare sa mentioneze de "crede" ca se afla in lista - desigur la unii este deja evident.

georgerg 13-01-10 11:37

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 2971911)
george,
Cred ca ar fi cazul sa fie un topic separat pentru 402m.
De ex eu pot regla masina spre extrem cand fac dyno si as avea o putere mare dar pentru a proteja transmisia sau pentru a pastra fiabilitatea motorului setarea pentru drag ar fi mai putin agresiva.

din punctul meu de vedere singurul top real pt 402 este cel de la dragracing - ar fi inutil sa facem un top paralel - cat despre reglaje - fiecare este liber sa mearga cu cate harti vrea el - evident ca setarile unei masini se fac in functie de situatie - poate ca in 2010 ursii care sunt in largul lor doar pe autostrada de la 80 km in sus o sa dovedeasca si la drag pot avea rezultate - daca vrei performanta trebuie sa ii dai si la drag - mai rupi o planetara (ca la mine), mai rupi un pinion, un ax in transmisie(ca la Theo) - asta este cine vrea in fata trebuie sa sufere ca baba de frumusete!!!:D si oricum din punctul meu de vedere o masina completa ar fi una cam asa: cea mai rapida la 402 mt, cea mai rapida la 0-300 kmh si cea mai rapida pe circuit - cum ultima situatie tine foarte mult si de balls si talent macar hai sa ne raportam la primele doua - desi nu stau chiar rau ca rezultate treaba asta cu roll on mi se pare sex fara preludiu sau fara finalizare la ambii parteneri - e ca si cum tu termini si femeia nu sau invers ea termina si te lasa nesatisfacut - hai sa ne raportam cu totii la o regula normala - oricum la un 0-300 are loc oricine sa dovedeasca daca poate!!!

pepy 13-01-10 12:41

la fel cum se intampla aproape tot timpul pe 4tuning:
- vine cineva cu o idee buna dar nefinisata si o expune pe forum
- apar liste si clasificari fara sa existe inca reguli
- regulile incep sa fie facute ce cei ce sunt prezenti in acele liste pt ca vezidoamne sunt cei mai in masura sa judece(eu zic ca e gresit)
- apar discutiile visavi de reguli pt ca cei ce le propun nici macar ei nu sunt convinsi ca sunt corecte
- moare ideea(buna de altfel) din cauza ca multi se considera nedreptatiti( pe buna dreptate sau nu) datorita regulilor ambigue care se schimba de la o zi la alta.

Eu consider ca ar trebuii procedat diferit si o sa va expun cum cred ca ar functiona corect :

- apare cineva cu o idee pt un top sau o clasificare sau o lista.....
- se stabilesc clar regulile cat si un lider de proiect( in principiu cel care a lansat ideea)
- se prezinta public regulile
- se face o lista care sa nu fie publica cu cei ce vor sa participe la respectivul proiect
- se fac invitatii pt cei care nu au aflat sau nu si-au aratat interesul pt aceasta lista,top,clasificare dar liderul de proiect considera ca sunt importanti.
- se prezinta public lista,topul,clasificarea impreuna cu data la care este intocmita si se anunta data la care v-a fi reactualizata.

Eu zic ca in cazul de fata este inca posibil sa facem o clasificare corecta si precisa cu amendamentul ca nu este un top pe romania ci un top al userilor 4tuning.

Ps. Respect pt idee!

luci4n_vl 13-01-10 15:50

"yoda".....am zis "adios"....nu te mai baga in seama cu mn....te rog mult "intelepciunea universului"......fi tu ala destept,si lasa`-ma p mn in pace....

blazeyblaze 13-01-10 18:43

INVATA SA SCRII CA MA DOR OCHII!!!!

gata cu offtopicul!

dragos1989 13-01-10 20:45

Domnule Lucian...Daca vreti sa faceti parte dintr-o comunitate,primul lucru care trebuie facut este sa demonstrati ca respectati si meritati respectul acesteia.Mici reguli precum folosirea corecta a limbii romane (oamenii chiar vi-au aratat ca gresiti,dar refuzati sa intelegeti acest aspect) si retragerea dintr-o discutie in care ati deranjat sau macar corectarea deranjului ar ajuta foarte mult la imaginea d-voastra. Tind sa va inteleg dorinta de a fi implicat in aceasta lume,dar trebuie sa procedati corect in aceasta privinta. Si ca sa va spun si o mica zicala: Daca mergi pe strada,si iti zice un om ca esti beat,si iti mai zice inca unul,si inca unul...chiar daca nu te simti beat,ai face bine sa te duci acasa si sa te culci. Get the idea?
Ontopic: Nu va mai certati,cel mai ok ar fi sa va intalniti cativa dintre voi si sa luati o decizie in privinta organizarii topului,a unui Dyno Day,si sa mergeti cu totii la prima etapa de drag la Unguri sau sa asteptati KOE Drag Bucharest.Oricum,cand va intalniti,asigurati-va ca faceti multe filme si poze :D
PS: Pe Jeff de la Timisoara nu l-am vazut in lista? Parca si el avea un timp destul de bun...11.xx parca..

luci4n_vl 13-01-10 20:57

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2974478)
Domnule Lucian...Daca vreti sa faceti parte dintr-o comunitate,primul lucru care trebuie facut este sa demonstrati ca respectati si meritati respectul acesteia.Mici reguli precum folosirea corecta a limbii romane (oamenii chiar vi-au aratat ca gresiti,dar refuzati sa intelegeti acest aspect) si retragerea dintr-o discutie in care ati deranjat sau macar corectarea deranjului ar ajuta foarte mult la imaginea d-voastra. Tind sa va inteleg dorinta de a fi implicat in aceasta lume,dar trebuie sa procedati corect in aceasta privinta. Si ca sa va spun si o mica zicala: Daca mergi pe strada,si iti zice un om ca esti beat,si iti mai zice inca unul,si inca unul...chiar daca nu te simti beat,ai face bine sa te duci acasa si sa te culci. Get the idea?
Ontopic: Nu va mai certati,cel mai ok ar fi sa va intalniti cativa dintre voi si sa luati o decizie in privinta organizarii topului,a unui Dyno Day,si sa mergeti cu totii la prima etapa de drag la Unguri sau sa asteptati KOE Drag Bucharest.Oricum,cand va intalniti,asigurati-va ca faceti multe filme si poze :D
PS: Pe Jeff de la Timisoara nu l-am vazut in lista? Parca si el avea un timp destul de bun...11.xx parca..

domnule dragos, daca urmariti thread-ul acesta o sa constatati ca eu mi-am spus doar o parere,chiar daca nu fac parte din "lumea automobilistica" am dreptul la o opinie,nu am zis nimic sa denigreze imaginea cuiva aici pana nu am fost jignit cum ce eu m-as milogii de cineva sa imi de-a un "beemmbeeu" si alte chesti care m-au deranjat,in rest nu am zis nimic urat,dar se pare ca anumite persoane au fost deranjate ca mie imi place o anumita masina,si ca astept sa o vad pe strazi,si ca am mai zis ca supra nu am vazut-o anul trecut la nici-o cursa. ce a zis rau? nimic!!!nu pot sa ma abtin cand cineva imi vb urat si ma jigneste pt a vedea "lumea" ce inteligent este el cand se ia de cineva care are o opinie personala.

PS. ai pus punctul pe I, jeff dc nu este bagat in top? am vazut masina anul trecut la baia mare,pot spune deasemenea k isi merita locul in top 10.

DZ1 13-01-10 21:06

Uitate in Top si spune care masini nu ai mai vazut anul trecut la curse din top.
O dai buna cu supra!!! Ti sa pus o pasarica?

Cipilica 13-01-10 22:35

[QUOTE=dragos1989;2974
PS: Pe Jeff de la Timisoara nu l-am vazut in lista? Parca si el avea un timp destul de bun...11.xx parca..[/QUOTE]

Cu siguranta ca sunt mai multi care "ar fi avut un loc in top" daca e sa ne luam dupa timpi sau dupa cp. Insa l-ai vazut tu pe Jeff si pe ceilalti ca s-a inscris aici si nu a fost trecut in top?

PENTRU CEI DIN TOP: daca va puneti de acord puteti alege cel mai bun dyno dintre cele 2. asta daca este unul mai bun decat celalalt. daca nu, de ce nu merge cineva sa vorbeasca si sa obtina oferta mai buna, si atunci va va fi mai usor sa alegeti.

georgerg 14-01-10 09:19

mea culpa - recunosc ca eu sunt de vina ca am emis o idee si din lipsa de timp nu am dezvoltat mai in detaliu - sigur ma asteptam si la mai multa participare de la cei potential implicati - voi remedia acest aspect cat de repede imi permite timpul limitat dealtfel - pana atunci eu zic sa nu mai complicati discutia cu aspecte inutile - o sa ne intalnim cativa implicati, vorbim, stabilim si postam niste reguli clare ca sa nu mai fie interpretari!!!

PS rog pe cei care discuta aici paralel cu subiectul sa mute disputele in plan privat - devine dificil sa citesti tot ca sa poti selecta defapt ce are sau nu are legatura cu topicul

silviu_fxx 14-01-10 13:32

Mda, ar fi o idee sa se faca o competitie gen dyno day si la noi, cred ca rezultatele ar fi destul de elocvente.

privat4u2 14-01-10 19:09

Cu tot respectu pt totzi membrii 4 tuning...as dori sa imi exprim si eu parerea daca se poate si o sa fiu scurt si la obiect...dupa parerea mea Supra lui Virgil este cea mai rapida la ora actuala.De asemenea as dori sa felicit pe toti cei enumeratzi de voi in top pt masinile lor si as dori sa dau si eu un sfat....sunt multe masini in Romania care au participat sau nu la curse si dupa parerea mea nu sunt in top....eu cred ca ar trebui si ele luate in considerare...cum ar fii:
Subaru lui Elspa.....rar mi-a fost dat sa vad un subaru atat de ok
Evo de la Braila....deosebita masina
Jeff....si multi altii.In Top 3 dupa mine ordinea ar fii urmatoarea:
Supra lui Virgil
Gtr-eu lui Theo by Exelixis
BMW lui BobY MOM
Nu vreau sa mi se ia in nume de rau clasificarea aceasta dar dupa mine asta ar cam fii ordinea pana or sa apara si restu de rachete.
Stima tuturor....

Vj_AlecS 14-01-10 21:54

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 2977561)
.In Top 3 dupa mine ordinea ar fii urmatoarea:
Supra lui Virgil
Gtr-eu lui Theo by Exelixis
BMW lui BobY MOM
Nu vreau sa mi se ia in nume de rau clasificarea aceasta dar dupa mine asta ar cam fii ordinea pana or sa apara si restu de rachete.
Stima tuturor....

daca ai fi citit bine chiar de la inceput scrie CLAR !!!TOP 10 Cele mai Puternice Masini tunate din Romania!!! deci nu cele mai rapide ! strict cele care au mai mult cai adica 300-400-500 intelegi? sa prsesupnem ca tu ai o masina cu 1048cp esti pe primu loc chiar daca esti mai lent decat Boby MOM!!!

Jeff 14-01-10 21:58

Va multumesc ca nu m-ati uitat, dar nu ma intereseaza masuratorile dyno si topurile de putere, iar daca vreau sa demonstrez ceva o voi face pe pista, sunt omul sfertului de mila, nu al vorbelor.

ct77pia 15-01-10 07:38

poate are loc si czr-u

MadCow 15-01-10 19:28

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 2978790)
poate are loc si czr-u

in top 10? nu cred!

CZR 16-01-10 22:59

nu prea mai citesc/scriu pe forum dar mi s-a atras atentia ca am fost bagat intr-o discutie/clasament care nu ma intereseaza
ma bucur pt toti cei din topurile astea care isi pun "visurile" de putere pe tapet
eu lucrez de 3 ani la masina mea( 100% proiect romanesc) si datorita mai multor factori pe care nu o sa-i mentionez nu am perfectat inca o solutie fiabila si suficient de puternica pt gusturile mele
cand aceste "visuri" de putere vor merge zi de zi pe strada si vor fi in acest top 10, atunci sigur o sa merite respectul tuturor
pana atunci,unii au bani si masini scumpe,altii mai ieftine,dar cu siguranta anul asta la KOE se vor vedea aceste masini puternice sau nu?
bafta tuturor

b_gt 17-01-10 00:02

Re: Top 10 Fastest Sportscars Romania!!!

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2873286)
pai 911 este supercar ;)

puteai pune "top 10 masini puternice care fac curse in ro"

corect

luci4n_vl 17-01-10 00:23

care este clasamentul actual?

blazeyblaze 17-01-10 11:38

ti-e greu sa citesti putin mai inapoi?

WPP 17-01-10 18:32

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2986279)
PS: grow up people .. o sa fie KOE si atunci puteti face un astfel de clasament, pana atunci sunt numai niste discutii inutile

Se face King Of Europe DYNO ??? grow up mestere

Raul_WST 18-01-10 09:01

mestere la king of europe gasesti ceva ce prin Romania nu prea sa intalnit pana acum si anume cronometrare profi .. daca ai masina puternica demonstreaza pe 402m nu pe net sau pe stiu eu ce dyno ..

WPP 18-01-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Raul_WST (Post 2988257)
mestere la king of europe gasesti ceva ce prin Romania nu prea sa intalnit pana acum si anume cronometrare profi .. daca ai masina puternica demonstreaza pe 402m nu pe net sau pe stiu eu ce dyno ..

Pai aici e vorba de putere mestere. Timpul pe 402m nu o sa zica care este mai puternica o sa zica care este mai rapida, corect?

georgerg 18-01-10 11:25

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 2988580)
Pai aici e vorba de putere mestere. Timpul pe 402m nu o sa zica care este mai puternica o sa zica care este mai rapida, corect?

problema este alta - eu am inceput acest thread cu titlul: Top 10 Fastest Sportscars Romania!!! - in ideea de a prezenta vedea care sunt primele 10 masini mai reprezentative de pe aici - adica putere si performanta - rezultate - nu doar putere - noul titlu (care nu imi apartine) se refera doar la putere si tuning - din punctul meu de vedere trebuie sa vb si de rezultate - mai exact performanta - degeaba exprimam puteri pe forum care nu au sustinere in realitate - adica nici pe un dyno adevarat si nici in vreo competitie - pot eu sa zic ca am 1000 de cp dar daca ma bate o masina de 600 cp inseamna ca vorbesc prea mult - in plus degeaba am XXXX cp daca nu ii pun la treaba din diverse motive - tractiune, aderenta, etc..... sau daca la o anumita viteza pun frana pt ca nu ma tine decat motorul - recunosc ca la nivel personal nu ma impresioneaza puterea declarata la o masina cat ceea ce pune in valoare ca si putere si respectiv performanta - masina mea nu are asa multi cai la motor dar pune extraordinar de multi jos si asta se vede - si nu numai ca ii pune dar ii pune intr-un mod inteligent si liniar - nici nu imi doresc sa am mai mult putere decat este indicat la aceasta masina - nu are rost nici sa stric masina si nici sa devina altceva decat ceea ce a fost gandit din start - asta nu inseamna ca nu o sa bat masini cu putere mai mare!!!
in concluzie pt ca se pare ca eu sunt responsabil de acest thread o sa imi expun cat de curand parerea asupra criteriilor acestui top - nu de alta dar ideal ar fi sa vedem un top in care sunt implicati cei cu rezultate reale, sustinute si/sau sustenabile - nu are nici un rost sa vb aiurea de avioane doar pe forum si pe strada sa ne facem mici - eu zic ca este plin acest forum de discutii inutile ca sa mai facem inca una!!! poate ca ar fi frumos nu sa repetam istoria ci sa realizam ceva nou!!!

georgerg 18-01-10 12:22

Cateva din criteriile la care ma gandesc:

Performanta

- timp pe 402 mt (evident sub 12 sec)
- timp 0-100 kmh
- timp 0-200 kmh
- timp 100-200 kmh
- timp 0-300 kmh(evident masina trebuie macar sa atinga 300 kmh)
- viteza maxima

Caracteristici:
- putere masurata la roata
- cuplu masurat la roata
- capacitate cilindrica
- raport putere/greutate - cp/tona
- raport putere/litru - cp/litru

in plus cred ca trebuie sa vb de rezultate reale - ar fi ok ca fiecare sa fi participat macar odata la dragracing pt cronometrare oficiala si sa aiba o masurare dyno corespunzatoare - pt restul de masuratori cred ca sunt de ajuns cele de pe driftbox sau gtech

shantzu 18-01-10 13:24

Nu ar fi mai bine sa faceti un topic nou ?
Un topic care sa aibe in primul post toate detaliile ? in asa fel incat sa nu mai apara discutii inutile ...

WPP 18-01-10 14:02

george,
eu cred ca ar trebui sa fie doua topuri in paralel cu aceleasi masini, unul 402m si unul putere.
Ar merge ceva de genul de la 1 la 10 simplu doar masina si putere inca odata de la 1 la 10 timp 400m si mai jos toate masinile cu restul de detalii fara o ordine anume....

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning