![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
Quote:
aaaa si sa nu uit...imi patineaza ambreiaju`...deci urmeaza si el cat de curand...numai cheltuieli :sad: |
2 Attachment(s)
Din fata mi`e rusine sa v`o arat :oops:
Aveti idee cat ma costa sa`i fac ambreaju`? :cry: |
Quote:
vrei sa schimbi tot kit-ul sau numai discul ? un disc ajunge la 150 ron +/- 20...30 de lei.. depinde de producator, iar un kit cam la 400-450 ron dar la fel.. depinde de producator si de magazinul de unde il cumperi.. poti sa te uiti pe autokarma.ro ca sa iti faci o idee. |
ce ridicata-i de fata...:D
sau mi se pare |
ii ridicata ca stau si eu cu suspensia fatza in garaj de juma` de an :))
vreau sa schimb strictul necesar doar cat sa nu mai patineze :D L.E. prima data patina cand schimbam vitezele la turatii mari 5000+ si nu intra in viteza superioara....ac patineaza si cand accelerez fara sa schimb viteza parca umpic...deci ii cam gata :D |
1 Attachment(s)
Pentru ca tot nu am mai scris de mult timp pe acest topic...astazi am dat comanda la niste accesorii pentru exterior,kit de ambreiaj (inca nu stiu daca va fi complet sau numa elementul stricat) si un nou set de suspensii sport :D toate vin saptamana vitoare...iar pana atuncea poze cu accesoriile de exterior (grila fara semn si prize aer bara fata) :D
|
1 Attachment(s)
in final sper ca rezultatul sa fie cat mai apropiat de aceasta poza:D
|
O sa dea bine bara daca o faci ca in poza. Arcurile cat coboara?
|
2 Attachment(s)
am citit topicul tau pana acuma ii bine:D:Dscuza-ti restul ca schimb putin subiectul,dar ai rezolvat problema cu bordul?uite iti arat bordul meu sa vezi cum a iesit,si eu am bordul nou,dar am reusit pana in final.....multa bafta in continuare!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe mine m-a ajuns vreo 30 de lei ledurile si rezistentele pentru interior.
|
Quote:
|
Da asa e. Banda inca nu am dat comanda de ea, astept sa mai cumpar ceva si dupa va venii si ea:D
|
Quote:
|
trebuie sa faci neaparat si lumina din interior..:D schimba mai mult de cat iti imaginezi.. ii cu totul alta masina!
Succes in continuare cu ce vrei sa mai faci :D |
Am citit tot topicul :D Imi place toba, se aude foarte bine! Si ma bucur ca in sfarsit vine suspensia, si intra si ea la facut. Sa-i tragi si ei o sedinta foto dupa ce pui grila si suspensia :D Bafta!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si o mica "cosmetizare" la motor :D
|
New look.:-)
|
frumos sper sa urmeze un aspect cat mai clean 8)
|
marfa lucrarea de la motor, cum ti-a reusit ? care ar fi pasii ma refer...
|
Quote:
Capacu` acela in care intra un furtun l`am dat numa jos ca era prins in 2 suruburi si mi`a fost mult mai usor...in rest am vopsit direct pe masina :D |
Quote:
|
Asteptam sa o vedem si pe a ta la fel:)
|
Quote:
|
azi am primit suspensia sport...cine stie un montaj ieftin in Cluj? :???:
|
Quote:
|
pe spate e chiar foarte simplu, iar pe fata o sa iti trebuiasca presa de arcuri. spor la treaba!
|
a incercat azi un tip care se pricepe la el in garaj sa ma ajute si nu se desface piulita la suspensia fata nici cu pistol pneumatic sau cum se numeste ala :sad: se invarte in gol si nu am de unde sa fac rost de nu stiu ce cheie speciala care sa imi potriveasca acolo...chiar nu am nici o sansa singur
|
Quote:
|
Da pai pe spate e simplu eu le-am schimbat singur, tot asa pe fata astept sa ma duc si eu l service:D
|
Chiar nu au fost deloc desfacute suruburile alea de nu merg cu pistol pneumatic?:shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning