![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Frumos frumos,pe cel negru l-am luat si eu zilele trecute:D dar pe ORANGE,da-mi mie reclama aia ca merge mai bine la mine :)))
|
Quote:
|
Foarte faine utimele 4 (pick-up-urile), si vad ca ai destule:D. Bafta la vanat machete!;)
|
Eu o sa imi pun cu vodafone na...Sac sac sac
|
Frumos RAM-ul, si imi place mai ales cum se deschide spatele.
PS: Spor la instalat stalpi de telefonie mobila cu ea ! :lol: |
Quote:
Quote:
|
Competitie de competitie,caut eu in seara asta ce sa-i pun si maine il postez :)) o sa incerc sa-l trag in poze cat mai detaliate ca tot ce am facut pana acum am facut cu telefonu,dar am gasit o camera HP de vreo cativa ani poate scoate aia mai clare...:)
|
9 Attachment(s)
Astazi am sa va arat doua pick-up's care nu sunt truck ci mai mult masina cu bena (dacia papuc style :-P).
Hot Wheels 1/64 71.Chevy El Camino '68 (m-am bucurat mult cand am vazut ca a iesit modelul acesta fara motor in bena,acela nu imi placea, dar imi pare rau ca nu am cel la care se deschide capota ;) ) 72.Cadillac Custom '53 (un model foarte fain la care spre deosebire de alte machete ce au in bena ceva , cum e silverado cu motocicleta, nu se da jos cartul ala sau ce o fi ) |
Foarte foarte frumoase amandoua,El camino am vrut sa mi-l cumpar si eu aseara:)
|
Imi place mult Camino, sper sa-l mai gasesc... l-am avut in mana si imi pare rau ca nu l-am luat atunci;-)
|
Eu n-am stat pe ganduri la nici una dintre ele, fireste! :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu l-am cumparat ca luasem altceva,parca H2-ul...:) dar nu e timpul pierdut :D
|
11 Attachment(s)
|
ce faine sunt ultimele doau:shock:...sa ai grija de ele si bafta la cat mai multe machete:D:D
|
Foarte frumoase amandoua!! Mai ales La "Troaca" :D. Acum sincer, lasand gluma la o parte, chiar au ceva detalii astea doua mititele.
|
Merci baieti, da asa este , multe detalii pe suprafata mica, de aia am si facut mai multe poze la astea doua, ca sa se vada ca si masinutele pot fi machete ;)
|
Ozn-uri tata, ozn-uri, foarte tari. De astea numai fonduri sa ai ca sunt o gramada in Carrefour, de toate felurile si culorile. Sunt foarte faine asa fanteziste astea de la Hot Wheels.
|
Quote:
|
Foarte frumoase camionetele astea :D maine iau si eu F40-ul impreuna cu hummerele care trebuiau sa vina :D si La Troca e demential ! Felicitari
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Astazi va prezint un pick-up din seria 2007 Treasure Hunts si unu nu la fel de prestigios dar , zic eu, cel putin la fel de frumos. Amandoua sunt Chevy deci all American si amandoua Custom :-D
Hot Wheels 1/64 75.Custom '69 Chevy 76.Custom '62 Chevy |
eeeee, ai inceput cu bijuterii, asa da :D
|
Fain Chevy-ul TH! Imi place asa simplu cum e;-)
|
Al 2-lea este criminal imi place la nebunie,chestia aia din bena vrea sa fie macara de tractat?
|
E o placa de surf am impresia
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Pentru a da bine la numar azi va arat un model in dublura, diferenta e de PJ si accesorii (unul are 2 placi de surf :-D). Cea rosie e una din cele mai vechi pe care le am , din 2005 seria "Twenty+ Series" iar cel alb nu am putut rezista sa nu il iau in 2008 , am vrut sa fac toata seria "TEAM: Surf's Up" dar nu am gasit decat 2... Daca cineva folosete linkurile de la prezentare, sunt 2 diferite ;)
Hot Wheels 1/64 77.Switchback 78.Switchback |
super misto, mai ales cel alb. bravo tie ca le ai!!!!
|
foarte faine...sa ai grija de ele si bafta la cat mai multe machete:D:D;)
|
Foarte faine astea doua, chiar imi plac. Bravo!
|
Quote:
|
Waw foarte foarte frumoase,mai ales cel alb. Apropo te-am copiat mi-am luat si eu Custom62chevy si cu Custom53 caddilac,dar pe alte nuante :D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
@gabitzUU am vazut, foarte bine ai facut sunt niste modele faine ce merita avute in colectie --------------------------------------- Hot Wheels 1/64 79.Chevy Silverado (rotile sunt facute negre de mine :-D ) 80.Customized C3500 (ultimul din Customizers Corner Shop 5-Pk pentru ca motorul Blast Lane l-am facut cadou pretenei si nu am mai apucat sa ii fac poze ) |
Sunt misto amandoua, mai ales faina faza cu motorul ala in bena!
|
Motorul se da jos din bena cu putin curaj ;)
|
Superb Silverado, abia astept sa-l gasesc in editia pe 2010;-)
|
Foarte frumos silverado :d
|
8 Attachment(s)
Merci merci baieti, azi am prins un TH din 2009 si beetle-ul ce il are si VENOX :-D. In continuare cu Pick-up power H3T si Super Tuned.
Hot Wheels 1/64 81.Super Tuned 82.Hummer H3T |
Super Tuned nu era rau daca era lucrat mai bine, in schimb Hummer-ul arata brici!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning