![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
Quote:
|
Quote:
Si masina ta arata foarte bine.....;) |
ce are semnatura mea? ti se pare prea usoara mazda mea_ fiesta are 1150 kg:) vin cu placere. singurul lucru care nu imi place la jaful meu e ca are tractiune fata. urmaTOAREA VA FI CU PROPULSIE SAU CU 4X4.BAFTA
|
cel mai fain ursulet l-a avut un prieten de al meu...violet perlat...pana la trosnit. parca ajunsese pe la mina 1 mai.
era preparat in germania parca...avea un demaraj demential...doar ca nu mai avea viteza maxima mare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ACCELERATE Club on Facebook.
Salutare 22ror,
Va invit sa sa aderati la grupul Accelerate Club de pe Facebook...cine are cont. Link... AICI |
Galeria foto de la indemanara din sfantu' o gasiti pe site , felicitari concurentilor , a fost spectacol , a si sa nu uit de tombola accelerate !!! premiile sunt oferite deaccesati http://accelerateclub.ro/ pt. mai multe detalii
|
Accelerate Club Brasov
1 Attachment(s)
Bravo Accelerate!
|
care vine la 4 tuning days?
|
problema mare , duminica nu cred ca se mai tine nimic , in rest numai sambata , pt sambata eu personal merg cu cristi , rares si dani , acuma plm ... asta e o masina , a mea e mucios , nu stiu cici , voi? banuiesc ca aveti ceva consum la ursi .... cu stati?
|
Quote:
|
Quote:
Care-i problema cu duminica, de ce nu se mai tine? |
Dupa lungi asteptari forumul Accelerate este gata !!
nu este varianta finala inca lucrez la el dar se poate discuta ! Va invit pe http://forum.accelerateclub.ro |
|
fratzilor cre k nati postat nmk despre speed and sound-u din iunie din bv :(
citisem mai de mult la voi pe forum ps:vad cam des ursuletu cu nfs si skoda in drum spre casa in cristian :) frumoase masini bafta |
Quote:
;) |
de postu de pe forumu vostru stiam si eu :P
ma refeream sa puneti aici undeva ... sa vina si sa stie lumea pt k nu toti scotocesc prin toate colturile dupa info :D ahh tre sa plec la faculta :( |
"Brasov Speed & Sound Festival" Este un eveniment care se va tine in primul weekend din Iunie (5,6-06-2010) Organizat de clubul Accelerate.
In cadrul evenimentului se vor tine : O indemanare tinuta de Clubul Autocrono Etapa a -II-a E.M.M.A Romania (SPL & SQ) O Expozitie de masini "Tuning" si daca sunt pretendenti poate un mic show de drift > si Burnout Un Orar Temorar va fii expus in curand pe forum si afisul evenimentului Locatia : Parcarea hotelului ALINALEX (Paradisul Acvatic) http://forum.accelerateclub.ro/downl...d=81&mode=view |
am anuntat si la "evenimente"
|
atat ;)
sper sa va vina lumea |
Felicitari Accelerate pentru buna organizare si desfasurare a concursului de indemanare!
Tineti-o tot asa! |
Quote:
|
Intalnire Accelerate Club 16.07.2010
" Vineri 16.07.2010 are loc intalnirea clubului Accelerate.
Locatie: Rasnov, Valea Cetatii (in parcarea de langa stadion), ora 22:00 " |
Poze cu masina lu ShuShu?
Adica asta in ce stadiu mai e? |
5 Attachment(s)
Brasov speed & sound festival , sincer tot am probleme cu netu si nu am avut timp de site poze exista , o gramada ...
|
mai traiti fratilor ???
|
Quote:
vineri avem meeting ;-) |
Quote:
|
OFERTA !!! pt membri Accelerate Club Brasov - achizitionand ulei + filtru ulei - SCHIMB GRATUIT !!!
|
PROMOTIE !!! ACUMULATORI VARTA SI QWP
|
Quote:
|
Quote:
|
PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - Dragi Romani (care mai sunteti ) haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de Benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa o astfel de actiune pretul benzinei / motorinei sigur va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe ...17-18-19. ianuarie. sa mergem cu TREN, RATB, cu bicicletele sau pe jos , (exclus TAXI) sau alimentati inainte . Amintiti-va ca si in ALTE TARII CETATENII RECURG LA ASTFEL DE MASURII SI AU REZULTATE INCERCATI SA FACETI LA FEL. DA-TI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA !
|
Intalnire Accelerate
Intalnire Accelerate:
Vineri, 14 Ianuarie la ora 22:00 are loc intalnirea clubului in Livada Postei. Va asteptam!!! |
Intalnirea pasionatilor de Car-audio
MAI MULTE DETALII: www. facebook .com/event.php?eid=190648334311886 |
ce e asa liniste pe aici?
|
Accelerate Club is back in "Draft Pub" for another crazy party to celebrate 4 years of ACCELERATE!!!
http://accelerateclub.ro/ |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning