![]() |
Re: Autostrada A3
Quote:
E adevarat :)) :lol: |
ceva noutati totul este in grafic??pe cand ar trebui inaugurata portiunea?
|
Quote:
Azi s-a montat ultima Grinda U la Km 2+203 peste calea ferata, urmeaza placa de suprabetonare si partea de structura pe portiunea Turda -Campai Turzii este aproape gata. Termen de predare 15 Octombrie. Vom vedea ce se intampla dupa aceasta data. |
Se astern zilnic (cand permite vremea) in jur de 2600 tone de asfalt.
Pe un sens asfaltul este asternut pana la Km 5+600 in 2 straturi pe partea dreapta proiect. |
ce se mai aude cu bucata de autostrada? pe cand mergem din gilau pana in campia turzii dintr-un foc?
Edit: am uitat ceva...despre portiunea gilau-zalau-vama ungaria ce stiti? se mai face? |
A fost boloboc in vizita ieri pe acolo si pe centura. Vorba umbla ca se termina anul asta, dar cine ii mai crede?
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...strazii-90911/ si despre portiunea inspre vama nu am vazut nicaieri scris nimic.. mai umbla ceva vorbe de tg mures - brasov ... dar in ritmul asta de 10 km/an ... http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...00819-04215093 |
Quote:
Fara bani nu se poate face nimic. Care dintre voi lucreaza fara bani??? |
Quote:
glumesc si eu acum , nu cred ca forta de munca e problema ci materialele/utilajele scumpe |
Pana la urma, care portiune va fi inaugurata ? si cand ?
|
Quote:
|
Se monteaza parapetii.
H1- Pe partea dreapta proiect pe margine parapetii sunt aproape 90% montati de la km 10+081 pana la Km 0 Luna Interercenge. H3 - Pe zona mediana sunt montati de la km 10+081 pana la km 9+200. Din 4 octombrie se incepe lucrul la marcajele rutiere. |
Quote:
si ce se va intampla cu sensul giratoriu de la turda? daca mergi de la gilau la campia turzii va trebui sa faci sensul giratoriu? sau se va da in folosinta exit-ul spre turda sau alba? |
mai mult ca sigur o sa fie exit-uri ai vazut autostrada cu sens giratoriu :lol:
|
Quote:
intrebam daca se va schimba, ca la ce idei au unii romani nu m-as mira sa ramana asa |
Quote:
un alt sens giratoriu v-a fi la iesire din Campia Turzii pentru intrare/iesire pe si de pe autostrada. |
Ultimille stiri si imagini:
http://www.ziuadecj.ro/eveniment/tro...na--52265.html |
din cate am inteles e cam gata portiunea asta turda - c tuzii, nu ai ceva idee de ce se va lucra la anul?
|
Quote:
|
Quote:
|
deja nu mai exista sensul din Turda. Ieri am venit pe acolo si nu mai era.
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Explicatia logica pe care am gasit-o e faptul ca dupa acel acces pe autostrada e o urcare. O rampa normala ar fi avut probabil o inclinatie destul de mare, si un tir incarcat, sau ma rog intelegi ideea ar fi avut probleme sa ajunga la o viteza acceptabila, si nimeni nu cred ca vrea un camion cu 50km/h pe autostrada. Asa ca ma gandesc ca ei au facut podul acela destul de lung pentru ca oricine sa poata sa ajunga la o viteza acceptabila in momentul in care intra efectiv pe autostrada. De altfel sunt sigur ca nu e facut fara rost. Autostrada chiar pare facuta cu cap. |
Se putea face o a 3-a banda de mers pentru masinile de mare tonaj. Mai ieftin decat inca un pod ...
|
Quote:
Totul a fost bine gandit, iar fara podul despre care spui ca este inutil nu s-ar fi putut sa se coboare de pe autostrada iinspre directia Cluj sau Oradea. P.s. Portiunea de A3 dintre Turda si Campia Turzii se va deschide in 4 Noiembrie, datorita montarii conexiunilor dintre parapetii H1-H3 si H3-H4 , montare care nu se poate face din lipsa pieselor de conexiune care nu au venit din Italia. |
Si cine taie panglica?
|
podul acela a fost facut asa pt ca pe autostrada trebuie sa intri cu o anumita viteza pt a te incadra in trafic cat mai fluent fara nevoia de accelerare brusca plus ca daca este in curba se impune si o raza..care e destul de mare... daca v-ati uita un pic peste niste stasuri de drumuri ati intelege poate mult mai bine. (nu este un atac la nici o persoana si rog sa nu fie luat ca unul)
|
s-a deschis tronsonul Turda - CT?
|
Nu s-a deschis.
O comisie de la CNADNR este de o saptamana aici sa verifice toate detaliile, cand v-a termina, probabil se deschide traficul. |
Quote:
|
Macar de 1 decembrie se deschide ultimul tronson?
|
9 Attachment(s)
Astazi la ora 11 Primul Ministru va taia panglica de inaugurare a tronsonului Turda - Campia Turzii.
|
|
Am fost acum cateva zile pe autostrada .. gilau-turda .. si am observat .. ca spre turda in unele zone au aparut niste caneluri in asfalt .. nu sunt mari .. nu deranjeaza la condus .. inca.. asemenea urme de uzura nu ar trebui sa apara nici dupa 10 ani de functionare ..
Nu stiu daca e vb numai de stratul de uzura .. si daca ar fi .. nu ar trebui sa apara inca acele caneluri .. Acuma au aparut din cauza ca s-a grabit lucrarea .. sau nu a fost materialul de calitate ..? In rest .. toate bune si ma bucur ca s-a facut o iesire calumea de pe autostrada :p |
Auzeam la radio ieri ca varianta Apahida-Valcele s-ar deschide curand...e doar un zvon ?
|
Lil' D vezi ca esti offtopic, aici se discuta despre A3(Autostrada Transilvania).
|
Se vor deschide cerurile si va ploua cu fulgere asupra mea pentru o intrebare off-topic, de parca as fi intrebat ce ingrediente puneti voi in risotto.
Mersi ! |
Quote:
|
http://www.ziuadecj.ro/eveniment/150...ia--57210.html
hah , daca va intrebati pe cati i-au prins ... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning