![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Dap merge...dar cred ca ar trebui sa iti prezinti masina in alta parte ;)
|
am vazut k aici se vorbeste numai de calibra (masina visurilor mele) , pot sa fac parte din aceasta "familie" :oops: , sunt un mare fan calibra...... apropo arata super fain calibra-ul alb-albastru :twisted: :twisted: :peace:
|
Daca tot ai inceput sa iti prezinti si tu masina da cateva detali....eu nu de mult am vazuto pe autovit.Cat ai dat pe ea?
|
MiShto Calibra da mi se pare k am vazuto prin craiova mai de
mult |
care...a mea sau aia alba?...eu din craiova mi-am luato!
|
Quote:
|
Aia cu rosu shi alb
am vazuto la mine in cartier |
ma bucur ca o stii din vedere:P
|
LiviuTZ.... masina ta arata super :peace:.... cat ai bagat in ea :D , sunt curios sa vad ce preturi ma asteapta cand o sa incep si yo sa imi modific calibra-ul (in curand) :twisted:
|
minim 2000 de euro daca vrei sa iasa ceva frumos si cu bun gust si sa si poata ceva
|
Cam asa te ajunge...
|
Quote:
numai in exterior? :???: sau si la motor ceva :?: k motorul e pus ultimul la mine pe lista...cred k bagi cei mai multi bani in el ;) |
Cei mai multi bani bagi im motor sa mearga masina...mereu gasesti cate ceva ce trebuie facut oricand se poate strica cate ceva la el.
|
yo is de parere k depinde de ce vrei sa faci din mashina...putere sau look dak vrei putere bagi in motor...dak vrei look bagi in exterior interior si audio :)
|
Daca ai bani le faci pe toate ;)
|
:):):):) rareori se intampla sa reuseshti toate din prima :D
|
1 Attachment(s)
stiti careva pe cineva cine ar putea aduce asa ceva??
|
...se poate rezolva...www.horguemtuning.ro vb cu el ;)
|
calibra alb albastra o aveam de ceva vreme dar am vindut-o nu de mult la cineva din alba iulia.imi pare rau de ea dar asta e mai am si alte masini si nu mai puteam sa o tin.ce era interesant la ea in afara de vopsea(tin cu stiinta craiova) faptul ca avea 180 cp asa am luat-o de la nemti in 2001 si faptul ca nu am rupt-o deloc.in iasi nu prea avea concurenta(sau nu am gasit eu pe nimeni?) si mai si mergea bine.am vindut-o de mai bine de 2 sapt si omul nu s-a plins.
|
Cu cat ai dato?
|
Ceva poze mai noi!
3 Attachment(s)
Astea sunt niste poze mai noi...masina acum este demontata,o renevez putin sa zic asa...tocmai am terminat de chituit si vopsit pragurile si eleronul,maine le montez la loc si o sa urmeze sa imi fac spoilarul fatza...Bafta
|
daca vrea cineva calibra turbo.........am....eu..
|
Re: Ceva poze mai noi!
Quote:
Masina asta nu ai cumparat-o cumva din craiova? Era una de vanzare aici dar vara trecuta parca si semana foarte mult cu a ta DJ-87-RVN. Oricum frumushik masina. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente :-P |
Dap asta este...
|
Stii ceva din trecutu ei???
|
2 Attachment(s)
:twisted: Niste poza cu spoilarul cum arata facut
|
faina omule ;) pe la ceva show-uri ai fost cu ea?!
|
Pai la mine nu este nimic in zona:(...si sa merg pana la craiaova sau buc etc...nu prea pot:)
Oricum am inceput sa mai investesc cate ceva in ea...dar se vad si rezultatele! |
in oradea in curand un show de proportzi....dak te intereseaza intreb de inscriere si una alta :)
|
imi place ce modificare i-ai facut,tu ai facut-o?
...e tot acelasio spoiler:)imi place,arata mult mai bine...asa mi se pare,la schimbat |
pai da eu l-am facut:D...daca tot am conditii si pot sa fac si eu...doar cu vopsitu merg la cineva:)
si faza cu oradea este cam departe |
4 Attachment(s)
Am terminat in mare parte si exteriorul...mai trebuie pusa plasa.Urmeaza interiorul:) dupa o scurta pauza!
|
dai jos frate priza aia de pe capota!.. in rest e ok :) da` fara priza aia ordinara
|
As dao dar nu stiu cum sa fac sa nu se duca si vopseaua
|
exterioru ii mai reusit...mai putzin priza de aer cum a zis si DRooPY...la interior ce teai gandit sa faci`?
|
Pai vreau sa pun un dvd portabil...si eventual sa vopsesc si o parte din bord u rosu
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti sa imi vopsesc cu negru la faruri cum este in poza asta??
|
Quote:
ar arata bestial..:peace: :peace: pe bune!!! 8) (parerea mea)...dak ar fii a mea asa mi le-as face ;) |
bine o sa arate dar sa nimeresti negrul potrivit...nici foarte lucitor..nici mat...ceva sa se imbine bine cu farurile...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning