![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A
Quote:
Ai zis mai sus ca ai scurtat amortizoarele si a mai coborat masina din cauza asta. Vreau sa fac si eu aceeasi chestie; acum am doar arcuri de 40mm si vreau sa scurtez si sa intaresc amortizoarele stock. Sa ma astept sa mai coboare masina dupa ? Stiam ca doar arcurile pot sa dea efectul asta. Mersi anticipat pt raspuns |
depinde... eu am scurtat aprox 10 cm fata de stock. am avut unele koni sport dupa care m-am ghidat. arcurile mele sunt 60/60. depinde de arcuri. poti taia 4-5cm din ele si sa le intaresti.
|
4 Attachment(s)
s-a cam pus praful....
|
Quote:
|
De cate ori vad nr ala bulit si bara cu vopseaua dusa,tampesc :))
Dar ma gandesc si eu la a mea ca saraca are nevoie de vopsea noua si suspensie si "nu ie bani" :rolleyes2 |
nu le spui baietilor ca pregatesti un 18e pt olteanca?:twisted:
|
Quote:
|
nu e secreta. e costisitoare, anevoioasa si mai e si in sesiune... incet incet o sa fie gata si motorul ala. deocamdata isi face treaba cu aia 75 de caluti apoi trece peste aia 115....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
......
|
masina a primit revizia de 10 000 de km,o suspensie noua....mult mai joasa. o ardem low low... poze in curand. sper sa ii refac bara fata cat mai repede...sau sa ii iau alta. in curand bucsi punte noi, si discuri fata de sfi brembo max.
|
Se poarta low :>
Felicitari . astept cu nerabdare pozele. Pana atunci , numai bine |
6 Attachment(s)
pozele promise. spolerul e in lucru. sper sa il schimb curand. sa scap de stresiunea asta.
|
asa.. asa mai merge :P
|
super tare!!!! imi place ce ai de gand ;) tine-o tot asa ;)
|
Ce suspensie are acum ? Ce firma si cat o coboara fata/spate ?
|
o suspensie hibrid...koni cu fk, si alte firme... incet incet o pun pe picioare....
|
Bv! Bv! Ii sta prea bine asa low... dar nu te gandesti sa mai maresti un pic aripile spate? Nuti atinge deloc?
|
in realitate este mai joasa decat pare. atinge destul de bine in aripi. tinand cont ca am si saibe la fuzete si stau rotile si inclinate. zilele astea o sa ii maontez nooua toba si mai umblu putin si la aripile spate. toata lumea se uita dupa ea pe strazi. e frumos asa jos dar nu poti sa ai o masina cu care sa mergi zi de zi.in curand o sa ii fac reglabila. nu pot merge asa cu ea.
|
Dai bataie Gaby ca`i dai bine... :shock:...mult succes in continuare cu bolidul, imi place ceea ce faci. :D
|
Te vazui astazi de dimineata iar la facultate eu eram la terasa beam cafeaua:D
Am vazut ca tot ai mai lucrat la ea, spor la treaba si buzunare pline:D |
s-au montat discurile brembo maxx de edition 2000, schimbat etrieri, bucsi punte,rulmenti spate. urmeaza alt spoiler fata, thinichigeria si alta vopsea. mecanica este gata!
|
poze ??
|
Bv ptr rezolvarea cu partea de mecanica! Asteptam poze cu masina vopsita . Sa traiesti !
|
se simte franarea mai buna acum cu discurile mai mari, rulmentul spate nu mai face zgomot, spoilerul inca este in finisaje...
|
Poi.........si.....cand e gata??:D:D
|
masina a primit bucsi brate fata noi, urmeaza distributia si apoi o bag in thinichigerie si vopsitorie. azi a primit cadou un set de scaune recaro in stere foarte buna. saptamana asta ne apucam de treaba.
ps: masina va avea trapa.... |
Sa ma chemi s`o tragem in poze , asa in lucru :>
|
Trapa ? Cum faci asta daca nu are ?
|
intrebare ?! nu iti freaca "roatele"pe fatza ?
bafta cu "machineta" |
daca nu are trapa punem. schimbam plafonul!
rotile fata momentan nu freaca tinant cont ca et pe fata este de 15. sunt la limita. o sa montez maine alta suspensie fata. azi a primit becuri h7 8000k. si lumea e mai albastra.... |
daca te intereseaza trapa vand eu!
|
5 Attachment(s)
Cam murdara! Dar nah, nu se vad discurile de frana deloc , cu jantele acestea . De aceea nu am atasat poze si cu incercarile de a poza discurile de frana:)
|
tare griul asta....bravo si bafta in continuare
|
Nu te mai intreb cum e cu suspensia! :lol:
Frumoasă maşina , foarte LOW! Cu cāteva retuşuri, ajunge chiar bine! |
cum am mai spus. am schimbat tot pe partea mecanica la masina. urmeaza thinichigeria aopoi vopitoria. pana nu termin cu suspensia si cu spoilerele nu o vopsesc. masina va fi low. mai low dw atat nu se poate, deja lovesc bieletele de directie in caroserie. cu mici modificari se face, maine urmeaza unghi fuga pt ca s-au schimbat capetele de bara si umflatul aripilor fata. toate la timpul lor...
|
s-a desfacut complet masina, maine urmeaza partea cu sudatul. s-au finisat aripile in proportie de 80% poze maine.
|
Foarte foarte bine da cu jantele :x superba asa low
de abia astept s'o vad vopsita |
2 Attachment(s)
sunt in dubii cu jantele. ori le las albe ori le fac pinky
ps: cu cine tre sa vb sa imi modifice titlul topicului? astept pm! |
Cum arata GTI'u :| :| :|
Pinky clar !! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |