![]() |
Eu nu am spus k e imposibil,doar k mie nu mi s-a intamplat asta si personal niki nu as cauta sa intalnesc o pers d pe mirc.
Felicitari pt relatie!Multi ani inainte! |
sti cum faza cu date-urile de pe net hai sa zicem ca mai mergea acum vreo 2 ani cand inca mai intra lume...acuma sunt foarte slabe sansele sa gasesti ceva calumea pe mirc ca nu mai intra numai....cei lipsiti de ocupatie....sau mai intra si din astia seriosi da aia nu intra pe canale din astea belite pe care umbla astia cu asl-u, ca intra pe canale unde este numai un cerc de prieten care se cunosc intre ei....
eu unul nu m0am dus niki odata sa ma intalnesc cu o pres pe care am cunoscut-o pe net, si nici nu cred ca o sa se intample.... |
Re:
Quote:
|
Intre a-ti face o relatie de 2(doi) ani cu o tipa pe care-ai vrajit-o alte 3-4 luni, pe net si a agata fete, e ca diferenta dintre adunare si adunatura!
Sunt unii care si-au facut un scop din a agata cele mai bune tipe in scopuri evidente, dar asta se face in Mall-uri, Cluburi de noapte, in zonele universitare, la mare, evenimente mondene(prezentari de moda, petreceri private, etc), unde gasesti calitate d.p.d.v. fizic. Pentru majoritatea tipelor care nu au ceva de osebit de aratat, nu-ti trebuie o logistica deosebita, dar cand tzinteshti sus... chiar trebuie sa te pui la punkt!!! |
Re:
Quote:
|
eu am cunoscut multe tipe pe net, mai ales la inceput(acum 3ani). Acuma...rar mai dai de o persoana dragutza, inteligenta. Toti schizofrenicii freaca asl'ul toata ziua.
Si actuala prietena am cunoscut'o tot pe net, defapt ea m-a agatat:) Mi-am facut multe prietene prin toata tara, prietene de prietene...nu din astea care umbla dupa ban(si majoritatea sunt dragutze) |
adica oare n-o sa te intalnesti cu una de pe net in viitor?
|
il ultima vreme tot mai rar...pentru ca dau doar de astia cu 'asl pls+jpg'....
mai demult era fun sa agati o tipa pe net...mai ales daca statea la cateva calculatoare de tine:)) ma intalnesc si ma voi intalni cu oameni de pe net(fete si baieti), chiar daca vom ramane doar amici, pentru ca macar cunosti lume noua, iti faci noi prieteni(poate mai valorosi decat pe cei care ii ai). in legatura cu agatatul....mie nu-mi place sa ma dau drept altcineva. Daca ma place asa cum sunt, bine, daca nu...asta e...ce pot sa-i fac?! Agatat doar din plictiseala....hmmm...nu stiu...suna a...a nu stiu cum...nu e genul meu(si tot mai des ii vad pe unii...azi cu una...maine cu alta....si cand ii intrebi ce simte pt ea, iti raspunde flegmatic: am f***-o si doar atat, acum ma intalnesc cu X) |
ma... inseamna ca tu inca nu ti-ai luat-o ...
o sa gandesti la fel ;) ca aia de care vbesti tu in mesaj ;) cauta ce scria sniper pe undeva pe aici mai exact la tot ceea ce nu poate fi incadrat ,,, - topicul numit sentimente durere dezamagire etc pe la pagina 25 .. pe acolo .. incepe sa citesti de pe acolo si o sa vezi un postu lu sniper .. e lung .. citeste-l ;) sa vezi si sa nu crezi mare adevar ce-a spus tipu ;) |
mi-am luat'o....si nu odata...dar...nu stiu...sunt un fel de luptator....desi...de fiecare data....te implici cu ceva mai putin ca anterior...si niciodata nu va fi ce'a fost vreodata....
|
nu se merita ma ...
pe cuvant .. NU SE MERITA distreaza-te naibii cat poti , cu cate poti , si aia e ;) |
Re:
Quote:
Votasem la \"solo-combinat\",solo.Am fost ultimele 2 satamani cu ex-girlfrienda mea dupa o pauza de cateva luni,prima saptamana a fost bine,a 2-a au inceput deja problemele....Acum iar SoLo si parka e mai bine asa! Nu iti pierde timpul,mai ales la 18 ani!e prea devreme sa incepi o relatie serioasa!Crede-ma la varsta asta fetele vieseaza altceva....! |
ITI ZIC EU CE VISEAZA FETELE LA 18 ANI............UNU CU 4 SAU 5 ANI MAI MARE CA EA....SA CONDUCA UN BMW SUPARAT RAU PE RESTU MASINILOR DIN ORAS....SA O SATISFACA DIN CAND IN CAND.......SI NU IN ULTIMUL RAND FFFFFFFFF MULTI BANI (EURO)
|
si io am cam renuntat la ideea unei relatii serioase
si ma oftic.ce prostie am acut azi(k nu am facut nimic).deci ma intorceam din mamaia(eram singur in masina)si ma gandeam io la nemurirea sufletului,cand le vad pe unele in statia de troleu.se uitau ele la mine,io la ele.ba da' si io batut in cap,in loc sa ma duc la ele si sa ma ofer sa le fac o tura cu masina,etc,io mi-amcontinuat drumul. si ma oftic k erau bune de pUl_@ |
Re:
Quote:
|
bah..daca tot faceti voi pe RATBu, sa veniti sa va dau si cate un numar de autobuz, ca am vreo cateva p-acasa, le puneti in geam si ziceti ca sunteti 102 :lol: ...le-ati pus sa composteze biletu? :lol: :twisted: :D si daca mai luati, sa le preveniti sa se tina de bara, ca nu se stie ce se poate intampla... :wink:
|
Re:
Quote:
|
pai si ce frate daca nu mai scapai de ele?
te bagai si u intr-o parcare mai retrasa si.......discutai cu ele despre lebedele din indonezia |
Am mai avut si eu cazuri din astea,cand am invitat fata la un suc,o plimbare cu masina si la un moment dat kand am reusit sa trag concluzia si sa imi fac o idee despre cam cat o duce kpul si apoi....nu mai stiam cum sa scap d ea!Ma tot rugam sa imi sune telefonul,sa bag un motiv mai suptil pt k nu voiam sa o fac sa se simta prost(proasta :wink: )
|
probleme?lasa frate ca poooola n-are mustrari de constiintza
doar masturbari de constiintza in fond,are fata vreo vina ca-i mai proasta?are si ea rolul ei in viatza |
:lol: ...nu stiam,avem voie sa folosim si cuvinte d genu' \"p...\"?
Da,ai dreptate,dar daca ajungeam la concluzia k mie nu imi place fata ,trebuia sa scap cumva d ea,si totusi sa fac asta intr-un mod subtil sa nu se supere...cine stie poate odata o sa fie pliktiseala mare,si brusc o sa imi placa! :lol: |
dar cine te pune sa ramai cu ea?
adica u potzi sa ramai cu o tipa care se lasa agatzata? io nu pot. ies cu ea la un suc,doua,trei,dar atat. o mai chem la vreo chindie k sa fie fete etc,dar atat |
Aleks, de unde crezi? :twisted: inainte aveam semnatura pe forum autoboombuz....sunt prieten cu toata linia 102..iti dai seama si garajul titan... :lol:
i-am facut unui prieten muzica pe autobuz, cu sub si tot ce trebuie, sa vedeti acolo baieti cum se agata, 2-3 pe zi, in cabina autobuzului, cand e autobuzu plin... :D apropo, prietenu asta venea la curse, si facea curse, din cand in cand venea si cu autobuzu, inca de la inceput, in ozana, pt ca acolo sta... |
Re:
Quote:
|
loool :lol: :lol: :lol:
ik4 nu?! :D |
si cat costa un autobuz? :lol:
|
Re:
Quote:
ai permis categ d, ai licenta de executie, ai licenta de transport, ai traseu obtinut de la arr, ai garaj propriu, ai omologare de la rar? :lol: :lol: mai bine te orientezi spre altceva cu banii astia :twisted: :twisted: |
dar ce mah,il cumpar pe pe pers fizica,asa k sa ma plimb cu el.ce,trebuie neaparat sa il bag pe un traseu?merg pe unde vrea muschii mei :lol:
|
Re:
Quote:
|
ii pun folii sa nu se vada in interior :lol:
|
Re:
Quote:
tu esti clar hotarat sa agati cu autobuzul, vad k nici un argument nu e de natura sa te opreasca :twisted: |
pai il transform intr-un \"tour bus\"
cu dormitor in spate pt.......cand sunt obosit :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bai deci o tipa care as pescui-o de pe strada cand sunt cu masina....pai cum draq sa raman cu ea?pai daca stau la semafor cu ea-n masina,opreste unu cu un bmw langa,ii face cu ochi....pai aea e-n stare sa coboare de la mine si sa se urce la ala in sch,la o petrecere e altceva,si prefer sa vb cu ea inainte de a \"ataca\" |
Re:
Quote:
dar dc ar fi sa aeg intre un sentiment si celalalt l-asi alege pe primul...e mai uman :) |
la mine depinde
daca n-am mai f de mult......... dar daca am f........aleg primul :lol: |
pai l ai alege pe celalalt ca ai 2 in 1 :D
|
aha,+ momente adevarate in compania ei
|
AHA :) geniale posturi hahahahahah
Concluziile mele sunt : 1. vinde masina, cumpara autoBuz 2. asl autobuz = rosu(optional flori) , 550 hp turbo, pneuri late ca shenila, sub + ecrane, suspensii sport, eleron in spate, dar si in fata, o placuta pe care plachezi cu aur numele tau, stergatoare cu lamele triple si , sus pe tavan, oglinda (frosting senzatie) sa mareasca spatiul 3. pui pe un geam in loc de folie un ecran legat la bc(bus computer) pe care scrii replica de agatat sa o citeasca fata (ca deh, nu poti vorbi de muzica 4. zilnic tractezi manual autobuzu 3-4 m sa faci mushchi ( asa nu dai nici bani pe abonamente la sala ) 5. te vopsesti blond 6. iti iei inele etc si lasi pormoneul sa se vada cum atarna 1/6 din buzunar |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning