![]() |
Re: Intalnire dacia Timisoara
Quote:
|
cand nu stii despre ce e vorba intr-o discutie...si te apuca ganduri macabre din alea....sa scriu pe forum, sa nu scriu pe forum...
te rog sa iti aduci aminte de zicala aia....'ciocu mic si joc de glezne'... aka...'vrei sa iti creasca rating-ul? numarul de mesaje? sau de ce te bagi cand nu stii care-i faza? iti place sa comentezi tu neaparat orice apare pe forum?' Mentiuni: * acest mesaj nu necesita reply/answer, si nici nu ma intereseaza alte reactii/opinii. ** pentru conversatii, disertii, sau alte chestii de genul, exista Yahoo! messenger, iar id-ul meu e disponibil oricui (mai nou il gasiti si pe matrimoniale, ca cineva are prea mult timp liber) |
Dar de ce te ataci asa? Era vorba de tine cumva? aaa sau esti purtatorul lui de cuvant? N-am nimic cu tine si cu niciunul dintre voi, dar pur si simplu ma deranjeaza cate aere isi dau unii de pe aici, nimic altceva . . . De aici intelegi ce vrei tu, eu nu mai explic de zece ori. :)
|
Saptamana asta nu facem si noi o "ieseala"??
|
Quote:
|
eu zic ca sambata e cel mai ok si joi e ok
|
Quote:
|
Eu nu stiu daca nu o sa plec prin excursii in weekend.... daca nu plec vin si eu
|
ce facem azi? ne intalnim?
|
Quote:
|
pe cand programam urmatoarea intalnire?
ca sunt in TM o vreme :twisted: |
welcome back valib! Hai sa ne intalnim sambata seara....sau cand vreti voi....eu am terminat cu scoala ...dupa ora 18:00 ne putem intalni oricand :D
|
poate facem o intalnire mai mare.. ne adunam undeva pe la mijlocul drumului in ceva parcare .. mai adunam si de prin Arad si imprejurimi... ce ziceti de idee .. :twisted:
|
Quote:
Mijlocul distantei ar fi Chisineu Cris, dar cum acolo nu-i nimic interesant, nici macar vreo terasa mai calumea, ar ramane Aradu. Cine se baga?? Eu unu sunt de acord |
Quote:
|
Spuneti numa' cand vreti sa o faceti. Un RCA imi mai trebuie si odata is in Arad.
|
Nu stiu daca o sa mai tina vremea cu noi. Eu sunt dispus mai tot timpu. Daca vreti putem sa facem weekendul viitor. Spuneti si voi
|
Quote:
|
daca suntem numa cativa nu are sens.. hai da-ti vestea ca poate iese ceva :D
|
poi ar fi bine zic eu daca am face un topic separat. Poate o sa intre pe el mai multi.
|
Faceti cv azi?Ca as veni si eu..:D
|
Eu ma bag. Sa vedem restu...
|
bai baieti......haideti sa ne intalnim mai multi...vineri dupamasa ii ok? pe la ora 19:30 la Billa Circumvalatiunii.....astept sa ne strangem mai multi....ca de o luna tot cau SRG ma intalnesc........plmia zicde lumea ca suntem impreuna.. :)))
|
Eu vinerea si sambata asta nu pot,in rest sunt disponibil :))
|
Eu vin....oricand e :D
|
hai Duminica....sper ca atunci poate toata lumea....ar fi fain sa mergem la padurea verde....facem si un tenis cu piciorul :D
|
Quote:
|
Duminica la ora 14:00 la Billa Circumvalatiunii numai sa fim minim 3 :D
|
Eu cu tine si cu Oli.... suntem 3 :D
|
Oli vine pieton.....:D .....nu am ramas fara permis , am ramas fara instalatie el la masina:))
|
nasol oliver.....pff nu mai vrea nimeni sa vina la 14:00 la Billa Circumvalatiunii??
Deci: - vine sergiu - eu - Oliver fara masina.... Alti doritori? |
Quote:
|
ok Adi....
|
sergiu nu vine.....alti doritori?
|
Intalnirea de astazi a fost minunata.....am fost singur.....:(
|
Quote:
P.S. : Vineri si sambata e raliul Aradului,poate veniti mai multi pe acolo. |
mai baieti1 ati mutit toti? haisa facem o intalnire duminica....poate vine si dj 02 ado, sergiu vine sigur.....na? ce facem?
|
Vin...
|
bun....deci sunt eu cu bivolu` :D asteptam alti doritori
|
hai sambata.... merge?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning