![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
10 Attachment(s)
iti voi spune si pozele promise cu tunul de bass,butonul unde l-am pus si stergatoarele.imi cer scuze de claritatea pozelor dar le-am facut cu telefonul ca nu am mai luat din casa aparatul foto
|
41 Attachment(s)
Alanteieri am facut niste stikere cu 4tuning provizoriu pana imi vine comanda de stikere am cumparat si semnalizari albe pentru la aripi si le-am si montat si o toba de inox sport de dacie.Si pun si niste poze cu tunul de bass.Dar toba nu am montato momentan dar va urma
|
stie careva daca trebe omologare pentru stopurile care le am eu pe masina?
|
Trebuie sa ghicim ce stopuri ai tu pe masina, nu?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1258616960 |
Quote:
|
Quote:
mersi andi_campeanu de de ajutor ca deaia un baiat imi zicea ca tre sa am un certificat la ele de omologare da nu mi-a dat nimica |
azi din pacate am facut accidenct cu masina dar norocu meu ca nu am lovito rau
|
bine ca nu ai patit tu ceva!!!!;) dar cum sa intamplat totusi?cat de tare ai busit masina?!
|
pai am urcat o coasta numai cu masina impinsa si apoi a venit o coborare foarte abrupta si era gheata pe jos si am luat prima curba si apoi la a doua mise au blocat rotile si a luato masina taras si a intrat in parapet.masina nu e asa rau lovita e la spoiler si la aripa dreapra
|
mai cristi mai! tu tot nu te inveti minte!? pe vremuri de alea si ziceai ca nai nici cauciucuri bune, tot te mananca undeva sa faci drumuri de astea?:( deja de cate ori ai busit masina aia, no sa mai ramana nimik din ea!:(( cat ii timp de iarna, si esti constient ca nu poti umbla cu ea, laso in paracre si gata!nu?:)
|
sandor am fost nevoit sa plec cu masina ca a trebuit sa duc pe cineva important intr-un loc dar lasa ca masina va avea schimbate toate piesele de au fost avariate dar asta in vara cand va da caldura si masina nu o voi mai clinti din parcare pana nu trece zapada.si asta a fost din cauza autoritatilor ca nu au aruncat nici macar cu nisip dar u nu mai dai niciun semn de viata pe mess?
|
imi puteti spune si mie daca sa iau folie la 90ron pt geamuri sau nu este buna de nimica?ea este omologata.scuzatima de dublupost
|
Quote:
cauta folie lumar,e singura omologata si calitativa. |
Quote:
|
Quote:
|
Ce vi se pare aşa aiurea să găsească folie autorizată la 90 de lei?
Deşi autorizarea aia se obţine numai dacă o montezi la o firmă specializată. Mai sunt şi altele în afară de Llumar sau 3M. Nu mai fiţi snobi. |
actipildele le poti lua de pe orice sticla de ulei;)
|
daca imi da certificatu de omologare la ea e bine inseamna ca e omologata caci daca nu imi da niciun certifica imi bag picioarele in ea decat sa imi ia garda certificatu masini mai bine dau 4 milioane si iau folie Llumar si aia mi-o si monteaza
|
nu se compara folia lumar cu cealalta...eu am folie omologata la 90ron..(a cautat politia sami dea amenda pt folie dar nu a putut ca eram in regula-tre sa ai si papagal sa nu te blochezi sa-i demonstrezi k esti ok) dar dupa un an s-a decolorat in proportie de 20%..deci in 3-4ani pa.CALITATIV - SLABA asa lumar 5ani garantie
DECI EXISTA FOLIE OMOLOGAT LA 90 RON (eu am ALFA ROM TRANS) cu toate abtipildurile semnaturile si certificatele necesare complete fara ala de garantie...atat e faza nu ai garantie la folie decat dak o montezi la service autorizat(ori la ei ori in alta parte)sa faca poze si masuratori si te baga in baza lor de date si la R.A.R. dar mai costa 100ron _________doar pt garantie la folie__________ atat dai 1 ban da' stii k face ps: nasol cu accidentul. |
imi puteti spune si mie cu ce culoare as putea vopsi si eu unele accesori de la bord?va rog frumos
|
14 Attachment(s)
azi am pregatit pentru vopsire unele accesori din bord iar pana maine seara vor fi deja vopsite daca imi va iesi si am cumparat si un set de semnalizari de vin puse la far .
Pun si niste poze |
20 Attachment(s)
amz am terminat si eu insfarsit modificarile la bord.urmatoarea modificare va fi sa mai vopsesc inca niste piese din interior si sa imbrac tot interioru in piele alba.Pun si poze asa cum am promis.Sper sa va placa si scuzati claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul voi face cand voi avea timp niste poze cu camera sa se vada mai clar
|
incearca sa nu mai faci poze intunecate si neclare ca nu se intelege mai nimic din ce ai vrut tu sa arati;)
|
Quote:
|
hmm a iesit bn interioru,totul acum e sa si tzina,bft in cont:)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
mai pun si eu niste poze de la Straja facute azi
|
si eu acu ce ar trebui sa fac sa rasucesc monitorul?ar fi trebuit sa le intorci inainte de a urca poze pe topic...in fine, renunta la pleoape am avut si eu si e super aiurea, te folosesti de portbagajul dupa masina?daca nu dal jos, ai putea renunta si la scrisul din spate cu dacia;)in rest arata binisor masina
|
Quote:
|
1 la mana scr-umiera aia e vopsita aiurea rau...portbagajul de pe masina da impresia ca o sa pui 5 saci de ciment pe ea......ai pe bord lipita o cheste cu INTEL INSIDE CRED:))) ...si sincer eu nu as fii facut bordul in halul ala :|
|
Quote:
|
cum sa fie lipita din fabrica...sunt curios cati posesori de dacii mai au asa ceva din fabrica pe bord...;)
|
Quote:
|
si crezi ca esti singuru care are dacie din 2004?poate mai sunt baieti cu dacii din 2004 si ne pot confirma;)
|
Quote:
|
stiu ca Daciile astea noi pe injectie au calculator,da nici chiar cu procesor "Intel"...sa fim seriosi "Intel" face procesoare pentru Lap-Top si DescTop...
|
Quote:
|
da nu ai cumparat de nou asai?
|
actibildul acela cu intel este de pe calculatoare!=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning