Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

turb0 11-04-10 18:47

Re: E30 - Coupe white

Da-mi add, sa iti pun un volan de'oparte, la naftalina. ( ai id-ul in PM, ti l-am dat aseara. ) Va iesi ceva frumos :D

Ali_ump 11-04-10 20:27

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3268161)
Da-mi add, sa iti pun un volan de'oparte, la naftalina. ( ai id-ul in PM, ti l-am dat aseara. ) Va iesi ceva frumos :D

Poate imi pui ceva poze sa le vad si eu:rolleyes2:D. Macar sa imi fac inima rea!

stefan_88 15-04-10 04:01

Ce mai faci Aline ? ... Ai mai facut ceva la urs sau ce v-a urma sa-i faci in viitorul apropiat ?:).

Ali_ump 15-04-10 10:30

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3279452)
Ce mai faci Aline ? ... Ai mai facut ceva la urs sau ce v-a urma sa-i faci in viitorul apropiat ?:).

Daca se face ceva se va vedea aici:) urmeaza ...pana acum am recuperat cu banutzii ...ca am platit refacutul la motor...urmeaza:rolleyes2

Ali_ump 19-04-10 08:30

8 Attachment(s)
Ultimele poze cu ultimele upgrade-uri ...:rolleyes2
Am schimbat farurile care le aveam cu altele care au reglaje si se pot numi faruri:) (chiar vad ceva cu ele). Oricum si acestea sunt provizorii pana ce vor veni Hella Smoked. In poze becurile de pozitie se vad albastre , ele de fapt sunt albe:!:
La fel si grila este provizorie pana ce voi gasi una neagra dar la fel ca cea originala ( adica subtire):rolleyes2 daca are cineva:D pls say!

Am legat proiectoarele , in care urmeaza un kit xenon la fel ca si in faruri!8)
Si un mic prewiew la cum o sa arate jantele! Am reusit sa polishez numai una ..urmeaza si restu si apoi vopsite:twisted:

PinkProbeLady 19-04-10 13:47

Urmaresc acest thread de la inceput chiar daca nu am postat inca aici.
In primul rand ma bucura faptul ca masina a ajuns pe mainile tale!
Felicitari pentru starea in care ai dus masina. Tot ce ai facut pana acum este clean si de bun gust! Keep it up si spor la treaba in continuare!

Si acum iti spun si eu ce mi-ai spus tu cu ceva timp in urma, sudeaza difful ala si have fun!

Felicitari Alin!

Ali_ump 27-04-10 15:22

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3291486)
Urmaresc acest thread de la inceput chiar daca nu am postat inca aici.
In primul rand ma bucura faptul ca masina a ajuns pe mainile tale!
Felicitari pentru starea in care ai dus masina. Tot ce ai facut pana acum este clean si de bun gust! Keep it up si spor la treaba in continuare!

Si acum iti spun si eu ce mi-ai spus tu cu ceva timp in urma, sudeaza difful ala si have fun!

Felicitari Alin!

Multumesc frumos:D

Si daca tot sunt aici ...UPGRADEE:shock::D

VaLeX 27-04-10 17:07

OOOOOO ...binee Aline :)

ps. Are alb ? :lol:

Nastase Bogdan 27-04-10 19:45

3 Attachment(s)
Galbene sau...albe..:rolleyes2;)
Multumesc pentru ele, abia astept sa le montez8)

On: esti pe drumul cel bun cu masina, spor la treaba in continuare:-)

Ali_ump 27-04-10 19:52

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3315309)
OOOOOO ...binee Aline :)

ps. Are alb ? :lol:

Are si alb da mai mult verde :lol: important e ca suna foarte bine si a fost schimb pe schimb cu ce am avut:rolleyes2:D

Ali_ump 27-04-10 19:55

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3315715)
Galbene sau...albe..:rolleyes2;)
Multumesc pentru ele, abia astept sa le montez8)

On: esti pe drumul cel bun cu masina, spor la treaba in continuare:-)

Eu cand le-am dat jos nu m-am mai uitat la ele ce culoare au ...fiind sigur ca sunt galbene:lol: le-am depozitat si acolo au ramas.
Ma bucur ca am putut sa ajut ,ca tare-s scumpe sa le iei noi:rolleyes2
Astept topicul de prezentare! Spor si tie si ne mai auzim!

Nastase Bogdan 27-04-10 20:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3315736)
Eu cand le-am dat jos nu m-am mai uitat la ele ce culoare au ...fiind sigur ca sunt galbene:lol: le-am depozitat si acolo au ramas.
Ma bucur ca am putut sa ajut ,ca tare-s scumpe sa le iei noi:rolleyes2
Astept topicul de prezentare! Spor si tie si ne mai auzim!

Vine si Topicul, azi am urcat Borbet-urile pe ea8)

turb0 27-04-10 21:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3315050)
Multumesc frumos:D

Si daca tot sunt aici ...UPGRADEE:shock::D

Eu nu voi renunta prea curand la blaupunkt. Sa-l folosesti sanatos si cu placere.

Greenhullk 27-04-10 22:37

Frumos ursache ai grija de el si spor la modificari...

Ali_ump 28-04-10 08:33

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316152)
Eu nu voi renunta prea curand la blaupunkt. Sa-l folosesti sanatos si cu placere.

Da de ce tii asa de drag :rolleyes2:oops::D

Quote:

Originally Posted by Greenhullk (Post 3316289)
Frumos ursache ai grija de el si spor la modificari...

Ms ... o sa am mare mare grija de el:!:

turb0 28-04-10 09:30

Pentru ca este vechi si original. Unul 'nou' nu ar da bine pe linia clasica a consolei centrale.

Ali_ump 28-04-10 09:31

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316924)
Pentru ca este vechi si original. Unul 'nou' nu ar da bine pe linia clasica a consolei centrale.

Singura problema e ca nu gasesti muzica care vrei sa o asculti pe formatul casetei:rolleyes2:D

turb0 28-04-10 09:43

M-am gandit si la asta. Acasa am aprox. 5 sertare pline 'ochi' cu casete audio ( parintii imi sunt profesori de muzica ). Si daca ma satur de muzica simfonica, apelez la un modulator fm, cu stick...si imi ajunge, nu ?! :lol:

:D

ulie.cozmi 28-04-10 10:56

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316955)
M-am gandit si la asta. Acasa am aprox. 5 sertare pline 'ochi' cu casete audio ( parintii imi sunt profesori de muzica ). Si daca ma satur de muzica simfonica, apelez la un modulator fm, cu stick...si imi ajunge, nu ?! :lol:

:D

merge bine si altfel...folosesti o caseta din aia electronica(sau cum so numi)gasesti in magazinele de electronice,electrocasnice..iti iei una din aia, un mp3 player( cu baterie din aia micuta ce se poate schimba),apoi un transformator de curent ce se baga la bricheta(setezi pe 1.5V) si legi firele pe + si - de la mp3 player(ca sa nu tot schimbi bateriile)...apoi conectezi caseta aia(care are fir ) la mp3 player..si iti pui ce muzica vrei :)

bv ali pt masina..arata din ce in ce mai bine :D
bafta multa in continuare

Ali_ump 28-04-10 11:01

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3317119)
merge bine si altfel...folosesti o caseta din aia electronica(sau cum so numi)gasesti in magazinele de electronice,electrocasnice..iti iei una din aia, un mp3 player( cu baterie din aia micuta ce se poate schimba),apoi un transformator de curent ce se baga la bricheta(setezi pe 1.5V) si legi firele pe + si - de la mp3 player(ca sa nu tot schimbi bateriile)...apoi conectezi caseta aia(care are fir ) la mp3 player..si iti pui ce muzica vrei :)

bv ali pt masina..arata din ce in ce mai bine :D
bafta multa in continuare

Mersi frumos ...o sa mai apara ceva schimbari majore luna care vine:) -> suspensie, anvelope, stopuri (ca ma cam opreste garda) xenon sunt in plan :rolleyes2 vedem ce rezolvam din ele:-P

PinkProbeLady 28-04-10 14:43

Frumos frumos! Multa bafta!

Ali_ump 29-04-10 10:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3317667)
Frumos frumos! Multa bafta!

THX:D
Acum am nevoie de parerea voastra:) nu ma pot hotara...am probleme cu sticletzii - stopurile mele sunt facute negre ...vreau sa iau un set de stopuri si nu ma pot decide care so ...care?

valyh 29-04-10 10:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3319830)
THX:D
Acum am nevoie de parerea voastra:) nu ma pot hotara...am probleme cu sticletzii - stopurile mele sunt facute negre ...vreau sa iau un set de stopuri si nu ma pot decide care so ...care?

daca zici ca pui faruri smoked merge mai bine al doilea model de stopuri ;) ca vorba aia: trebuie sa se asorteze :lol:

Ali_ump 29-04-10 10:44

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3319853)
daca zici ca pui faruri smoked merge mai bine al doilea model de stopuri ;) ca vorba aia: trebuie sa se asorteze :lol:

Asa inclin si eu ..dar mi-e ca tot ma vor opri pt ele:rolleyes2

valyh 29-04-10 10:48

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3319859)
Asa inclin si eu ..dar mi-e ca tot ma vor opri pt ele:rolleyes2

nu prea cred....o sa arate bine ursache cu ele 8)

Nastase Bogdan 29-04-10 10:50

Eu am impresia ca cele smoked sunt model mare iar celelalte sunt ce ti se potrivesc tie, adica modelul ingust..;)..deci nu ai ce sa alegi dintre cele doua modele..insa ca idee, smoked e mult mai frumos8)

Si cu gaborii nu ai de ce sa iti faci griji..daca cumperi/ montezi ceva smoked din "fabrica" nu au ce comenta..:idea:..pe cand cum le ai tu vopsite se vad din avion ca sunt facute "la garaj"..;)

turb0 29-04-10 10:50

1 Attachment(s)
Scurt si la obiect : stopurile din poza 2 sunt diferite.Daca gasesti pentru tine smoked, e OK. Daca te opreste spui ca asa sunt stopurile din fabrica ( Ex : Ford Sierra -vezi foto- ).

Ali_ump 29-04-10 11:19

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3319876)
Eu am impresia ca cele smoked sunt model mare iar celelalte sunt ce ti se potrivesc tie, adica modelul ingust..;)..deci nu ai ce sa alegi dintre cele doua modele..insa ca idee, smoked e mult mai frumos8)

Si cu gaborii nu ai de ce sa iti faci griji..daca cumperi/ montezi ceva smoked din "fabrica" nu au ce comenta..:idea:..pe cand cum le ai tu vopsite se vad din avion ca sunt facute "la garaj"..;)

Stiu ca sunt modelul lat , am pus poza ca model ... ok m-am lamurit intr-o oarecare masura, ramane de vazut ce comenteaza ei:lol:! Nu de alta dar acum 2 zile voiau sa imi retina certificatul pe treaba asta si vreau sa ma scap si de grija asta :rolleyes2

marian_sro 29-04-10 22:28

cu alea fumurii nu spune nimeni nimic. mai am si eu unu pe masina.original.sa nu fie negre pacura ca atunci comenteaza.

Ali_ump 30-04-10 09:10

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 3321769)
cu alea fumurii nu spune nimeni nimic. mai am si eu unu pe masina.original.sa nu fie negre pacura ca atunci comenteaza.

Smoked it is then! :D

Ali_ump 01-05-10 22:11

Azi am reusit sa fac evacuarea cu ajutorul colegului meu Catalin caruia din nou ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutor si orele multe petrecute pe sub masina :D!
Am schimbat galeriile de evacuare cu unele de 2,5 ,intermediara originala cu traseu intre galerie si intermediara marit la fel si intre intermediara si finala. Finala este una sport universala:oops: dubla rotunda ca asa ii sta cel mai bine la urs parerea mea!
Rezultatul este un sunet de evacuare exact cum imi doream: grav, nu foarte tare ca si decibeli sunet care apoi se subtiaza pe masura ce urca in ture:twisted:. A iesit exact cum am vrut!
Din pacate de poze nu am avut timp...avand mainile ocupate si murdare...dar o sa pregatesc un filmulet... cu un sound asta dupa ce se mai arde toba:twisted:
Voi reveni:)

morpheusmaster 02-05-10 02:33

Am aparut cam tarziu cu postu' da sa stii ca si eu votez tot SMOKED! (da bine mai ales pe masina alba ;)) din experientza :) zic) + astept sa bagi poze cu finala si filmuletz cu muzica ei :)

valyh 02-05-10 03:00

suna foarte frumos ursache :twisted: bafta in continuare

Ali_ump 03-05-10 08:12

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3326042)
Am aparut cam tarziu cu postu' da sa stii ca si eu votez tot SMOKED! (da bine mai ales pe masina alba ;)) din experientza :) zic) + astept sa bagi poze cu finala si filmuletz cu muzica ei :)

Cam tarziu si eu cu pozele si filmu dar... enjoy:twisted:

SiloS@1300 03-05-10 09:36

1 Attachment(s)
Ca stopuri prefacelift mie cel mai mult imi plac cele mov.
Am un E30 alb si arata bine combinatia alb-mov.

Ali_ump 03-05-10 09:42

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 3328768)
Ca stopuri prefacelift mie cel mai mult imi plac cele mov.
Am un E30 alb si arata bine combinatia alb-mov.

Frumoase si un pic diferite fatza de ce se gaseste aftermarket dar oare gasesc:rolleyes2:?: Ca de mult ma tot uit dupa una alta si n-am vaz nicaieri de vanzare :rolleyes2

Poti pune 2-3 poze cu al tau?

PinkProbeLady 03-05-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3328787)
Frumoase si un pic diferite fatza de ce se gaseste aftermarket dar oare gasesc:rolleyes2:?: Ca de mult ma tot uit dupa una alta si n-am vaz nicaieri de vanzare :rolleyes2

Poti pune 2-3 poze cu al tau?

8) mov

Ali_ump 03-05-10 11:46

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3329119)
8) mov

Mov mov dar nu stiu daca se gasesc, io n-am vazut:rolleyes2

SiloS@1300 03-05-10 23:53

1 Attachment(s)
Ali_ump, o poza. Mai multe nu am, masina nu e tocmai fotogenica.

VladM 04-05-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3328575)
Cam tarziu si eu cu pozele si filmu dar... enjoy:twisted:

Ce-i mai placea lui Valex,nu se mai oprea :) Super frumos se aude Alin,felicitari pentru sunetul asta,e exact "ce-i sta bine" la un urs.

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning