![]() |
Re: E30 - Coupe white
Da-mi add, sa iti pun un volan de'oparte, la naftalina. ( ai id-ul in PM, ti l-am dat aseara. ) Va iesi ceva frumos :D
|
Quote:
|
Ce mai faci Aline ? ... Ai mai facut ceva la urs sau ce v-a urma sa-i faci in viitorul apropiat ?:).
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ultimele poze cu ultimele upgrade-uri ...:rolleyes2
Am schimbat farurile care le aveam cu altele care au reglaje si se pot numi faruri:) (chiar vad ceva cu ele). Oricum si acestea sunt provizorii pana ce vor veni Hella Smoked. In poze becurile de pozitie se vad albastre , ele de fapt sunt albe:!: La fel si grila este provizorie pana ce voi gasi una neagra dar la fel ca cea originala ( adica subtire):rolleyes2 daca are cineva:D pls say! Am legat proiectoarele , in care urmeaza un kit xenon la fel ca si in faruri!8) Si un mic prewiew la cum o sa arate jantele! Am reusit sa polishez numai una ..urmeaza si restu si apoi vopsite:twisted: |
Urmaresc acest thread de la inceput chiar daca nu am postat inca aici.
In primul rand ma bucura faptul ca masina a ajuns pe mainile tale! Felicitari pentru starea in care ai dus masina. Tot ce ai facut pana acum este clean si de bun gust! Keep it up si spor la treaba in continuare! Si acum iti spun si eu ce mi-ai spus tu cu ceva timp in urma, sudeaza difful ala si have fun! Felicitari Alin! |
3 Attachment(s)
Quote:
Si daca tot sunt aici ...UPGRADEE:shock::D |
OOOOOO ...binee Aline :)
ps. Are alb ? :lol: |
3 Attachment(s)
Galbene sau...albe..:rolleyes2;)
Multumesc pentru ele, abia astept sa le montez8) On: esti pe drumul cel bun cu masina, spor la treaba in continuare:-) |
Quote:
|
Quote:
Ma bucur ca am putut sa ajut ,ca tare-s scumpe sa le iei noi:rolleyes2 Astept topicul de prezentare! Spor si tie si ne mai auzim! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Frumos ursache ai grija de el si spor la modificari...
|
Quote:
Quote:
|
Pentru ca este vechi si original. Unul 'nou' nu ar da bine pe linia clasica a consolei centrale.
|
Quote:
|
M-am gandit si la asta. Acasa am aprox. 5 sertare pline 'ochi' cu casete audio ( parintii imi sunt profesori de muzica ). Si daca ma satur de muzica simfonica, apelez la un modulator fm, cu stick...si imi ajunge, nu ?! :lol:
:D |
Quote:
bv ali pt masina..arata din ce in ce mai bine :D bafta multa in continuare |
Quote:
|
Frumos frumos! Multa bafta!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Acum am nevoie de parerea voastra:) nu ma pot hotara...am probleme cu sticletzii - stopurile mele sunt facute negre ...vreau sa iau un set de stopuri si nu ma pot decide care so ...care? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am impresia ca cele smoked sunt model mare iar celelalte sunt ce ti se potrivesc tie, adica modelul ingust..;)..deci nu ai ce sa alegi dintre cele doua modele..insa ca idee, smoked e mult mai frumos8)
Si cu gaborii nu ai de ce sa iti faci griji..daca cumperi/ montezi ceva smoked din "fabrica" nu au ce comenta..:idea:..pe cand cum le ai tu vopsite se vad din avion ca sunt facute "la garaj"..;) |
1 Attachment(s)
Scurt si la obiect : stopurile din poza 2 sunt diferite.Daca gasesti pentru tine smoked, e OK. Daca te opreste spui ca asa sunt stopurile din fabrica ( Ex : Ford Sierra -vezi foto- ).
|
Quote:
|
cu alea fumurii nu spune nimeni nimic. mai am si eu unu pe masina.original.sa nu fie negre pacura ca atunci comenteaza.
|
Quote:
|
Azi am reusit sa fac evacuarea cu ajutorul colegului meu Catalin caruia din nou ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutor si orele multe petrecute pe sub masina :D!
Am schimbat galeriile de evacuare cu unele de 2,5 ,intermediara originala cu traseu intre galerie si intermediara marit la fel si intre intermediara si finala. Finala este una sport universala:oops: dubla rotunda ca asa ii sta cel mai bine la urs parerea mea! Rezultatul este un sunet de evacuare exact cum imi doream: grav, nu foarte tare ca si decibeli sunet care apoi se subtiaza pe masura ce urca in ture:twisted:. A iesit exact cum am vrut! Din pacate de poze nu am avut timp...avand mainile ocupate si murdare...dar o sa pregatesc un filmulet... cu un sound asta dupa ce se mai arde toba:twisted: Voi reveni:) |
Am aparut cam tarziu cu postu' da sa stii ca si eu votez tot SMOKED! (da bine mai ales pe masina alba ;)) din experientza :) zic) + astept sa bagi poze cu finala si filmuletz cu muzica ei :)
|
suna foarte frumos ursache :twisted: bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca stopuri prefacelift mie cel mai mult imi plac cele mov.
Am un E30 alb si arata bine combinatia alb-mov. |
Quote:
Poti pune 2-3 poze cu al tau? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ali_ump, o poza. Mai multe nu am, masina nu e tocmai fotogenica.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning