Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   A.C.S Anonymous Motorsport Romania (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/15394-anonymous-motorsport-romania.html)

PFLu 28-02-07 22:34

Re: A.C.S Anonymous Motorsport Romania

ba cine merge la buzau si pe cat este cursa

ERY 01-03-07 08:36

Cursa este pe 10.

PFLu 01-03-07 19:47

si cine merge din club ... un anunt din partea conduceri

CeReS 01-03-07 22:29

O sa afli sambata.
Pana acum sunt 6 masini care s-au inscris la cursa.

PFLu 04-03-07 15:12

ba se mai tine cursa sau nu

Psycho 04-03-07 15:23

nu se mai tine ... au aflat ashtia k vine ceres si nu au ce sa-i dea sa bea :D .... oficial nu se mai tine :) neoficial se mai discuta :D

peter 05-03-07 10:41

haha...da ce mah nu venea nimeni din tara ? 5-uriile....pepy...si ceilalti...:D

D_M_X 07-03-07 00:55

si oficial si neoficial cursa nu se mai tine ..asta e clar.
Pacat de baietii care au pregatit masinile ptr prima legala a anului...care de fapt a fost o farsa.Explicatia lor este puerila si de prost gust..dar in fine ei s-au umplut de kk

naka66vio 14-03-07 16:54

1 Attachment(s)
as vrea si eu sa intru in clubul asta?cum pot face rost de un parasolar cu anonymous?vreau neaprat asa ceva.am parasolarul negru deja imi trebuie doar scrisul.astept raspuns

D_M_X 14-03-07 19:04

Originally Posted by EvLSant0S
Cum bine se stie , orice ideologie de viata are un raspuns direct
in comportamentul uman, noi am incercat sa gasim raspuns la intrebarile "asa fel ... ?! asa stil?! asa viata?! " ne defineste , noi cei care am crezut in aceast slogan , va aducem la cunostiinta
ca din acest moment , avem si un raspuns; stilul nostru de viata se numeste
Anonymous Motorsport, denumirea noii Asociatii club Sportiv proaspat botezata la Tuning
Show. In data de 31.03.2006, A.C.S Anonymous Motorsport a intrat in deplina legalitate.

Cumva crezi ca avem nevoie de reclama? Eu cred ca exista in slobozia cel putin un centru unde poti sa te duci sa-ti alegi un model ptr parasolarul tau .

naka66vio 14-03-07 19:41

eu am zis ca vreau sa intru si eu in clubul asta nu altceva.si nu sunt din slobozia.sau in clubul asta se poate intra doar de la subaru in sus.nu ma asteptam la asa raspuns

ERY 14-03-07 21:30

1.Pai vad ca tu vrei neaparat parasolarul....treaba cu intratul in club este relativa pt tine dupa cum reiese din ceea ce ai zis in primul post.

2.In ideea ca m-am inselat eu referitor la tine pot sa iti dau urmatoarele informatii: Pentru a intra in club trebuie sa indeplinesti anumite conditii...pt detalii suna-l pe presedintele filialei Cta. Numarul lui de telefon ti-l voi da in p.m.

D_M_X 15-03-07 22:16

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 798153)
eu am zis ca vreau sa intru si eu in clubul asta nu altceva.si nu sunt din slobozia.sau in clubul asta se poate intra doar de la subaru in sus.nu ma asteptam la asa raspuns

U ai zis ca vrei sa intrii in clubul asta...ok
Primul pas era facut...dupa care ai dat cu bata-n balta...
Vrei sa intrii in clubul Anonymous Motorsport ptr ca ai un parasolar negru si iti mai trebuie scrisul.......adica purtator de stiker
Scuza-ma amice dar cred ca nici un club din lume nu te-ar primi in randurile lui ptr ca ai u nevoie sa-ti pui un inscris pe parasolar.
In clubul asta sunt si dacii asa ca nu vad afirmatia ta in leg cu 'masini de la Subaru in sus'.

naka66vio 15-03-07 22:23

pai eu primul lucru care lam zis am zis asa as vrea si eu sa intru i clubul asta si pe urma am zis de parasolar pt ca am vazut la cineva si mi sa parut belea.si u ai zis da ce crezi ca avem nevoie de reclama.intelegi?ca si cum navem nevoie de tine.nu e problema nu ma primiti nu ma primiti asta e .ok.bafta in contiunare

vdub 16-03-07 09:05

mda
vreau shi eu sa intru in club shi nu vreau nici un parasolar // sticker.
se poate?

brgds
edi

D_M_X 16-03-07 11:02

lasa un nr de contact si la urmatoarea intalnirei vei fi contactat ca sa vii sa te prezinti dupa care v-om hotara

naka66vio 16-03-07 11:06

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 801167)
lasa un nr de contact si la urmatoarea intalnirei vei fi contactat ca sa vii sa te prezinti dupa care v-om hotara

0720276605 daca era vb despre mine:-P

D_M_X 16-03-07 11:28

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 801172)
0720276605 daca era vb despre mine:-P

Astept sa-mi raspunzi in PM motivele ptr care vrei u sa intrii in clubul Anonymous Motorsport

D_M_X 16-03-07 11:31

Quote:

Originally Posted by rac3mast3r (Post 801033)
mda
vreau shi eu sa intru in club shi nu vreau nici un parasolar // sticker.
se poate?

brgds
edi

Astept pe PM motivele ptr care vrei sa intrii in Clubul Anonymous Motorsport ,masina(ile) care o(le) detii si ce modificari (au, nu au sau vor avea)

naka66vio 16-03-07 11:45

modificarile care leam facut masini le gasesti pe forum la masina mea se prezinta la vw la bora 2.0 sunt destule si mai urmeaza:-P :-P :-P

CeReS 18-03-07 23:04

Salut. O sa incerc sa-ti explic eu putin mai clar. In afara de permis de conducere si masina modificata (exterior, interior, sound sau performanta) trebuie sa mai indeplinesti o conditie foarte importanta. Sa fi propus de unul din membrii deja existenti.

PS: Cand te duci sa te angajezi undeva prezinti un CV nu doar spui ca vrei sa te angajezi si gata.
PPS: Daca vrei sa-ti prezinti masina nu ne pui sa cautam VW Bora modificate pe sectiunea "Masina mea". Daca ti-e lene sa scrii sau e prea mult de scris macar dai un link.

naka66vio 19-03-07 09:08

Quote:

Originally Posted by CeReS (Post 805276)
Salut. O sa incerc sa-ti explic eu putin mai clar. In afara de permis de conducere si masina modificata (exterior, interior, sound sau performanta) trebuie sa mai indeplinesti o conditie foarte importanta. Sa fi propus de unul din membrii deja existenti.

PS: Cand te duci sa te angajezi undeva prezinti un CV nu doar spui ca vrei sa te angajezi si gata.
PPS: Daca vrei sa-ti prezinti masina nu ne pui sa cautam VW Bora modificate pe sectiunea "Masina mea". Daca ti-e lene sa scrii sau e prea mult de scris macar dai un link.

ok deci numele meu este naca nicolae viorel sunt din fetesti ialomita am 24 de ani permis de conducere de 6 ani si ceva,sunt absolventul unei facultati de drept si a unei scoli postliceale,:-P :-P :-P ,si imi doresc f mult sa intru si eu intrun club cel mai apropiat de mine si accesibil consider ca este anonymous motor sport.masina mea este un vw bora din 2000 cu motor 2.o benzina de culoare negru perlefekt.la el sunt modificate urmatoarele:jante RH 17' cu 8,5j fatza 10 j spate cu cauciucuri michelin sp sport fatza 215 45 si apate 235 40,suspensie h&r,folie omologata rar toate 4 gemurile negru complet,capace oglinz si manere usi nichelate,tapiterie piele custom,plafoniera passat w8,pedale si foot rest de tt,cotiera,la motor pompa aer suplimentara vr6,filtru green in carcasa originala si CHIP masina avand acum putin peste 130 de cai.ce urmeaza:la exterior:plasticurile de sub spoiler cele de plastic mat negru fatza spate si pragurile de la jetta gli(model american),triple de gli sau unele after market pe fond negru,grila masca fatza fara semnul vw,interior cadrane cromate in bord,la cutia de viteze un short shifter.toate ce urmeaza sunt fie comandate fie sunt in cautare.masina are din fabrica:scaune tip recaro cu reglaj lombar pe inaltime si adancime,sasiu sport,volan sport piele vw in 3 spitze maneta si schimbator piele,oglinzi heliomate,senzori lumini si ploaie,climatronik cass,cdplayer si magazie originala vw,cotiera spate cea fatza am puso eu,poate mai ar fi cateva dar leam omis sau numi aduc aminte a si neaparat o polishare.mersi mult mai mult de atat numai stiu ce sa mai spun despre mine sau masina.acum ramane alegerea vostra :-P :-P :-P

CeReS 20-03-07 00:08

naka66vio ti-am dat un pm

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning