![]() |
Re: A.C.S Anonymous Motorsport Romania
ba cine merge la buzau si pe cat este cursa
|
Cursa este pe 10.
|
si cine merge din club ... un anunt din partea conduceri
|
O sa afli sambata.
Pana acum sunt 6 masini care s-au inscris la cursa. |
ba se mai tine cursa sau nu
|
nu se mai tine ... au aflat ashtia k vine ceres si nu au ce sa-i dea sa bea :D .... oficial nu se mai tine :) neoficial se mai discuta :D
|
haha...da ce mah nu venea nimeni din tara ? 5-uriile....pepy...si ceilalti...:D
|
si oficial si neoficial cursa nu se mai tine ..asta e clar.
Pacat de baietii care au pregatit masinile ptr prima legala a anului...care de fapt a fost o farsa.Explicatia lor este puerila si de prost gust..dar in fine ei s-au umplut de kk |
1 Attachment(s)
as vrea si eu sa intru in clubul asta?cum pot face rost de un parasolar cu anonymous?vreau neaprat asa ceva.am parasolarul negru deja imi trebuie doar scrisul.astept raspuns
|
Originally Posted by EvLSant0S
Cum bine se stie , orice ideologie de viata are un raspuns direct in comportamentul uman, noi am incercat sa gasim raspuns la intrebarile "asa fel ... ?! asa stil?! asa viata?! " ne defineste , noi cei care am crezut in aceast slogan , va aducem la cunostiinta ca din acest moment , avem si un raspuns; stilul nostru de viata se numeste Anonymous Motorsport, denumirea noii Asociatii club Sportiv proaspat botezata la Tuning Show. In data de 31.03.2006, A.C.S Anonymous Motorsport a intrat in deplina legalitate. Cumva crezi ca avem nevoie de reclama? Eu cred ca exista in slobozia cel putin un centru unde poti sa te duci sa-ti alegi un model ptr parasolarul tau . |
eu am zis ca vreau sa intru si eu in clubul asta nu altceva.si nu sunt din slobozia.sau in clubul asta se poate intra doar de la subaru in sus.nu ma asteptam la asa raspuns
|
1.Pai vad ca tu vrei neaparat parasolarul....treaba cu intratul in club este relativa pt tine dupa cum reiese din ceea ce ai zis in primul post.
2.In ideea ca m-am inselat eu referitor la tine pot sa iti dau urmatoarele informatii: Pentru a intra in club trebuie sa indeplinesti anumite conditii...pt detalii suna-l pe presedintele filialei Cta. Numarul lui de telefon ti-l voi da in p.m. |
Quote:
Primul pas era facut...dupa care ai dat cu bata-n balta... Vrei sa intrii in clubul Anonymous Motorsport ptr ca ai un parasolar negru si iti mai trebuie scrisul.......adica purtator de stiker Scuza-ma amice dar cred ca nici un club din lume nu te-ar primi in randurile lui ptr ca ai u nevoie sa-ti pui un inscris pe parasolar. In clubul asta sunt si dacii asa ca nu vad afirmatia ta in leg cu 'masini de la Subaru in sus'. |
pai eu primul lucru care lam zis am zis asa as vrea si eu sa intru i clubul asta si pe urma am zis de parasolar pt ca am vazut la cineva si mi sa parut belea.si u ai zis da ce crezi ca avem nevoie de reclama.intelegi?ca si cum navem nevoie de tine.nu e problema nu ma primiti nu ma primiti asta e .ok.bafta in contiunare
|
mda
vreau shi eu sa intru in club shi nu vreau nici un parasolar // sticker. se poate? brgds edi |
lasa un nr de contact si la urmatoarea intalnirei vei fi contactat ca sa vii sa te prezinti dupa care v-om hotara
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
modificarile care leam facut masini le gasesti pe forum la masina mea se prezinta la vw la bora 2.0 sunt destule si mai urmeaza:-P :-P :-P
|
Salut. O sa incerc sa-ti explic eu putin mai clar. In afara de permis de conducere si masina modificata (exterior, interior, sound sau performanta) trebuie sa mai indeplinesti o conditie foarte importanta. Sa fi propus de unul din membrii deja existenti.
PS: Cand te duci sa te angajezi undeva prezinti un CV nu doar spui ca vrei sa te angajezi si gata. PPS: Daca vrei sa-ti prezinti masina nu ne pui sa cautam VW Bora modificate pe sectiunea "Masina mea". Daca ti-e lene sa scrii sau e prea mult de scris macar dai un link. |
Quote:
|
naka66vio ti-am dat un pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning