Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

Mustang 20-07-06 13:03

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

momentan se duce lumea cu zaharelu'...
pe 31 o noo infatisare ..
so far...nimic rezolvat :(

Psycho 22-07-06 10:23

nici nu o sa se rezolve .... stai calm ... :(

Kolegosu' 24-07-06 14:35

Quote:

Originally Posted by Psycho
nici nu o sa se rezolve .... stai calm ... :(

Si eu am urmarit tot thread-ul si mi-ar parea rau sa nu se rezolve nimic.... Ce sa faci capetele de creta la datorie ..... :(

Seat_TDI 25-07-06 19:40

bah frate e belea bah in romania asta,gabori imputiti si corupti,nu sa schimbat nimik decand am plecat,aceleas minti corupte care face legea.ma iau nervii cand aud chestiile astea aleagasar prafu de politia romana

59AFA 25-07-06 20:49

acum 5 min am vazut la tv de accidentul lui tariceanu si m am scarbit...si astia laudau ca idiotii politia k uite ce promt actioneaza , s au dus la fata locului sa faca masuratori ...dak facea oricare dintre noi un accident similar ii durea in cot...trebuia sa ne prezentam frumusel astia implicati in accident la politie si sa rezolvam totul fara ancheta , pe baza de declaratie...probabil dak era nevoie de salvare si aia venea dupa 20 de min (...eventual de la deces ).iar tamtamul asta care il fac astia se face de pomana , k tariceanu nici macar nu era in interes de serviciu , ci iesise sa isi etaleze motorul, deci era un simplu participant la trafic , ca noi toti...de ce beneficiaza de tratament special ?! pt ca suntem in romania...de aia nici cazul asta nu se va rezolva...:x

tico_rs 25-07-06 21:07

sa stii totusi ca este o diferenta mare intre politie si justitie, evaluabila in ani de scoala in principal... eu am avut contact cu tribunalul si asteptand in sala am vazut mai multe cazuri si in general curentul este de dispretuire a politiei de catre judecator, bineinteles daca nu il iei cu manca-ti-as si vii imbracat in training in fata lui....

Spark 25-07-06 22:05

hmm .. deci a fost vina lui tariceanu` ...
da` sincer nu m-ar mira dak l-ar scoate pe soferul masinii vinovat pt accident ...
oare ar mai mira asta pe cineva ?

59AFA 26-07-06 08:52

ar fi o nesimtire prea mare....s a spus clar k tariceanu era pe contrasens...sunt curios dak ii suspenda permisul....

Mustang 27-07-06 11:56

lasati-l dreacu pe tariceanu ...
e un retardat ... l-a mancat in cwr sa faca ce a facut ... sa isi suporte consecintele ...

am vazut fordul cum arata...
daca doamne iarta-ma din cazul asta murea soferul masinii ???
ca nu ar fi primul caz (din lume ma refer)...

Nautilus 28-07-06 02:43

Quote:

Originally Posted by 59AFA
ar fi o nesimtire prea mare....s a spus clar k tariceanu era pe contrasens...sunt curios dak ii suspenda permisul....

Au anuntat ca i l-au suspendat deja (nu ca asta are importanta, mai multe luni de zile de acum incolo oricum nu mai poate conduce cu cizma aia de ghips).

Apropo de mentalitatea lui Garcea si a spectatorului roman(sa-i zicem Mitica): aud pe unii si altii ca trebuie sa fi avut viteza, ca a condus nebuneste etc - daca avea peste 60 km/h ar fi adunat Salvarea mici bucati de Tariceanu cu farashul de pe asfalt :D nici el nici soferul Fordului nu mergeau prea repede

~Nautilus

59AFA 28-07-06 08:06

pai romanul care nu prea stie ce vorbeste , s a gandit k avea viteza mare daca a fost fortat sa intre pe contrasens....da' topicul asta nu era pt tariceanu deci sa revenim la asteptatul vestilor cu privire la accidentul cu o masina CD...sunt chiar curios dak si in cazul asta se face justitia de kko

Mustang 01-08-06 08:58

maine seara o sa incerc sa vb cu catalin sa vdm ce a rezolvat ieri ...
sincer ???
am impresia ca aia trag de timp ca el sa renunte la acuzatii ...

si oricum ... tot nu cred ca se va rezolva ceva ... :(

SirNenea 02-08-06 10:07

traim in romania
cred ca e indejuns

florin_cars 03-08-06 05:00

am citit toate cele 12 pagini...
sincer nush dk a aparut ceva la ziar...in mass media pe undeva..dar trebuia sa faca asta din primele zile de dupa accident, indiferent de ce i-ar fi promis mai marii politiei cu anchete interne, blah, blah...oricum de pierdut nu avea nimic..de cashtigat poate..
asa uite..tot sta :( numa' nervii sigur nu-i stau in loc

Bafta multa...da parca suna "in zadar" :???: :rolleyes2

Mustang 03-08-06 23:09

Desi eram pesimisti ... Catalin a castigat procesul !

I s-a dat dreptate 100%!
Procesul verbal, amenda, retinerea permisului au fost anulate !
Politistul care a facut ce a facut a fost mutat disciplinar in alta sectie (prin Rahova / Ferentari ... asa se zvoneste) plus ca e taxat cu 10% din salariu pe 6 luni !

Daca ar tine-o tot asa tara asta...ar fi beton :D

Spark 03-08-06 23:46

atunci felicitari !
ca a reusit sa obtzina ceva pana la urma ... si ca a castigat
totusi acest lucru este bine deoarece era o cauza dreapta
daca s-ar continua tot asa cu justitzia poate s-ar misca ceva in tara asta.

Mustang 04-08-06 07:16

sa speram ;)

aleks 04-08-06 22:41

incredibil, nu ma asteptam sa mai aiba vreo sansa de reusita
felicitari

florin_cars 05-08-06 02:31

intr-adevar, a avut bulan, bafta..si parte de dreptate :) pacat k galbejitu' a scapat :x ...chiar fara nici o problema?...sau :rolleyes2

valib 05-08-06 11:29

felicitari!
si acum...pasul urmator?

P.s: reparatia masinii ? daune ?

florin_cars 05-08-06 12:17

pai masina si-a reparat-o din cate am inteles....

Mustang 06-08-06 14:48

@valib - masina a fost reparata in urma cu ... aproximativ 2 luni...

@florincars - galbejitu' ??? a scapat ... era si firesc ...

valib 07-08-06 09:02

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
@valib - masina a fost reparata in urma cu ... aproximativ 2 luni...

asta ma gandeam si eu, dar ma intrebam daca nu plateste statul reparatia masinii si ceva daune
:???:

Mustang 07-08-06 11:33

Quote:

Originally Posted by valib
asta ma gandeam si eu, dar ma intrebam daca nu plateste statul reparatia masinii si ceva daune
:???:

statu' deja s-a spalat pe maini ...
au dat dreptate...s-a rezolvat din punctul lor de vedere ...

59AFA 09-08-06 22:42

extraordinar , asta da veste :D bravo justiei romane ( nu credeam k o sa spun asta in viata asta ) dar asta e doar un caz dintre mii si mii...oricum sa zicem k e un inceput bun :D

aleks 11-08-06 14:11

trebuie deskis un alt proces, tu ca parte vatamata si cetateanul chinez ca reclamat.
aici nu mai ai sanse de castig, parerea mea...

59AFA 11-08-06 14:46

pai de ce ?! dak statul a hotarat k nu a fost el devina .... e totul limpede , nuh ?

florin_cars 11-08-06 22:39

statu' a decis k a procedat gresit politzaiu' prin procesul verbal, prin administrarea probelor incorect, pana la a demonstra ce si cum a facut chinezu..cred k mai e mult de furca...plus k si imunitatea aia..nu-i degeaba :wink:..parerea mea

SFW 12-08-06 02:43

Quote:

Originally Posted by florin_cars
statu' a decis k a procedat gresit politzaiu' prin procesul verbal, prin administrarea probelor incorect, pana la a demonstra ce si cum a facut chinezu..cred k mai e mult de furca...plus k si imunitatea aia..nu-i degeaba :wink:..parerea mea

Imunitatea e penala, nu si civila ;)

Dar oricum, el trebuia sa se indrepte impotriva statului dpdv civil, dupa care statul se putea indrepta impotriva politistului

Mustang 16-08-06 22:35

Quote:

Originally Posted by SFW
Imunitatea e penala, nu si civila ;)

Dar oricum, el trebuia sa se indrepte impotriva statului dpdv civil, dupa care statul se putea indrepta impotriva politistului

intre noi fie vorba ...
nu a existat nicio DOVADA ca galbejitul a fost baut ...
si nici dupa martori nu cred ca s-ar putea lua in considerare...
plus ca scapa ei de chestiile astea ca sa ramanem "tovarasi" cu ei ;)

se va musamaliza cazul (daca va fi unul) ;)

Gogu02 17-08-06 10:33

Catalin prost ar fi acum ca a castigat procesu cu Statu sa nu dea in judecata si Ambasada Chinei si sa le ceara despagubiri, mai ales ca am inteles ca sotia lui a fost lovita in accident! Ar putea sa ceara despaguri si ridicarea imunitatii acelui "galbejit" dupa care poate sa ceara expulzarea pt ca a abuzat de functia pe care o avea si a influentat pe domnul garcea (trafic de influenta - se poate lasa si cu parnaie)!!!
Toate cele bune si asteptam sa vedem ce se mai intampla!!!

SFW 17-08-06 11:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
intre noi fie vorba ...
nu a existat nicio DOVADA ca galbejitul a fost baut ...
si nici dupa martori nu cred ca s-ar putea lua in considerare...
plus ca scapa ei de chestiile astea ca sa ramanem "tovarasi" cu ei ;)

se va musamaliza cazul (daca va fi unul) ;)

Da ce conteaza daca a baut sau nu ... ideea era ca instanta a decis ca el nu a gresit ci chinezul ... asta inseamna ca indiferent daca a baut sau nu, el poate cere despagurbiri ...

florin_cars 17-08-06 11:40

nu cred k in procesul castigat de cata s-a dovedit sau a fost vorba de stabilirea vinovatului accidentului sau ma insel? totul a fost legat de garcea si declaratiile lui false..(parca)

Sir_KnupSKull 17-08-06 15:45

sunt curios cat la costat pe catalin toata faza asta cu avocatu,procesu...?

florin_cars 17-08-06 17:27

si cine le-a platit...la final a primit despagubiri pt proces..au ba?

bobo32 17-08-06 21:57

Quote:

si cine le-a platit...la final a primit despagubiri pt proces..au ba?

pana a primi despagubiri trebuie 2 procese: unu prin care sa dovedeasca ca nu este vinovat de producerea accidentului, care l-a castigat, si unul prin care sa se gaseasca cel vinovat pentru producerea accidentului... asta poate dura mai mult. in functie de rezultatul celui de al doilea proces se va ajunge la partea cu primitul despagubirilor.

florin_cars 17-08-06 23:13

cat chin si bataie de cap....pt un om NEVINOVAT :(

Seat_TDI 18-08-06 00:19

acest tip de procese dureaza mult,mai bine laso asa decat sa cheltui iar bani cu hienele alea de avocati;)

SFW 18-08-06 03:16

Quote:

Originally Posted by Seat_TDI
acest tip de procese dureaza mult,mai bine laso asa decat sa cheltui iar bani cu hienele alea de avocati;)

De ce hiene de avocati ... sunteti culmea ... ei va scot nevinovati si tot ei sunt hiene ca nu o fac gratis ... eh ... :???: :rolleyes2

Mustang 19-08-06 16:44

Quote:

nu cred k in procesul castigat de cata s-a dovedit sau a fost vorba de stabilirea vinovatului accidentului sau ma insel? totul a fost legat de garcea si declaratiile lui false..(parca)

intr-adevar...tot procesul a constat in declaratiile false date de garcea !
faza cu chinezu' s-a prajit...s-a copt...speram doar sa nu mai existe incidente de acest gen pe viitor !

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning