![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Salut , chiar ca ai o masina frumoasa "foc" :D Ce consum are ?
Ai grija de ea si cat mai multi km fara incidente !! |
la stilu meu de mers si la plimbare seara 9-10 in oras ziua daca ma grabesc si fac distante scurte cam 11.
ms mult incerc sa am grija de ea cat pot si eu |
Cat a costat buza de vr6 originala? E noua?
|
sebastian am luat-o de la un bun prieten din resita la pretu de 80 de lei nu a fost noua dar el mi-a dat cu plastic primer si negru mat si poti sa juri ca e noua
|
Ee...fain asa :D..
Frumoasa masina |
ms tu ce ai m-ai facut la a ta ca nu am mai vazut nici o poza pe niciunde:D.
|
nu am bani.... :(
|
din pacate problema asta o avem toti:sad::sad:
|
ca nu sunt bani pentru unele modificari la masina e una , dar mie imi trebuie neaparat masina ca am de umblat . acolo nu sunt bani :))
|
da asa e. dar masina ta ce are?
|
pai deocamdata nu am asta e problema . tot pe jos umblu si e cam nasol :) sper sa pun mana pe un golfuletz cat de curand .
|
da care e topicul lu Sebastian.C ca am incercat de vreo 3 ori sa`l cazesc si nu am dat de el...sau nu are? :???:
|
pe 4t mi se pare ca nu are. dar este pe alt forum
|
Quote:
|
astazi este o zi de doliu pentru Mr. Foc ia decedat un organ:)) si anume pompa de servo.
|
Quote:
|
totu a inceput cu un zgomot in zona alternatorului si am fost cu ea la mecanic si m-a programat azi. numa bine azi dim taicamiu lua masina la serv ca atunci cand iese sa se duca direct la mecanic si numa bine ca pe drum pica de tot. asa ca sper ca azi sa o si schimbe. eu din pacate nu sunt acasa ajung tocmai vineri sper sa se rezolve pana atunci.
ms de sfaturi |
5 Attachment(s)
astazi fiind vreme frumoasa am profitat putin si am spalat masina iar dupa aceea am folosit acea solutie sa zicem ca ii da un pic de luciu. pentru cei ce vor sa scoata zgarieturi sau ceva de genu cred ca ar trebui sa foloseasca pasta.
am curatat filtru de polen de gramada de frunze ce era acolo si am suflat aer in locasul lui iar dupa am procedat la fel la cel si de aer. Am uitat sa spun am schimbat si pompa de servo acuma merge super bine |
a iesit frumos vopseaua :D luceste de parca ieri a iesit din fabirca 8)
|
am si eu o intrebare ornamentele alea de pe aripi si pot prinde si pe un golf 3 1.4? dati pm.mc mult
|
Quote:
ovidiu ia zii o toba sport cand iti iei? :D |
Multumesc koala boy dar mai are niste puncte de rugina care ma streseaza si multe zgarieturi de la bunii soferi ai romaniei:D:D.
Miri se pot pune pe orice golf trebuie doar sa le cumperi si presupun sa dai doua gauri ca sa le prinzi si gata. Andrei va venii si toba eu asa sper dar vreau sa imi iau deocamdata un sistem pe fata ca nu am decat 2 originale:sad: si ma oftic ca nu am oprit ground zero-urile de pe cielo si pioneer-u:sad::sad:. si ma gandesc sa iau in toamna dupa ce fac itp-u. |
Quote:
|
Ms gab is tare curios cat o tine luciu da nu e problema mai am destul:D:D.
Boxele as vrea sa imi iau noi am gasit ceva sistem renegade.In principiu vreau sistem doarece am posibilitatea amplasarii tweetere-lor in bord si poate voi pune ceva inele din mdf sa am si bass putin pentru ca nu mai vreau subwoofer, am avut pe cielo si sincer incepuse sa imi dea dureri de cap. Acuma sa termin cu examenele ca iara ma dispera. |
nene cum merge sesiunea? cu alte cuvinte cand scapi sa te bucuri si tu de masina in randul lumii :D
polishul ala cum rezista apropo, ca vreau sa iau si eu pt al batran, ii fac o surpriza :D |
Abia sambata am primu examen ca eu is la politehnica:D:D.
Am fost weekendul asta acasa si am indoit buza la aripi ca sa nu mai atinga si astept un kit de xenon sper pana termin stresiunea sa vina. Pai polishu ala tine pana se pune jegu pe ea:sad::sad:. Nu i-am mai dat o spalare de atunci ca nu am mai avut cand, poate cand o fi curata arata la fel de frumos. |
in timp ce azi cica invatam pentru sesiune :cry: mi-a venit in cap o treaba. In spate sub stop pe stanga mi-a inflorit vopseaua si ma gandesc ca daca o las asa ar putea sa se agraveze. ce as putea face provizoriu? eu ma gandeam sa dau cu smirghel sa iau vopseaua si rugina si dupa sa chituiesc si sa vopsesc acea portiune.
Imi poate spune cineva care ar fi pasii? |
2 Attachment(s)
Azi am ajuns prin bricostore si mi-am pistol cu aer cald, la pretu de 40 de lei. am vorbit si cu tipu cu xenon-u si a zis ca nu mai face comenzi pana nu termina stock-u curent daca vreau cu balast normal. Nu prea stiu ce sa fac, cred ca pana la urma iau normale si gata cu toate ca am cumparat pentru prietena mea un kit cu balast slim si mi se pare mult mai stabil si se incarca mai repede si la un super pret de 190 de lei.
Am pus o poza cu pistolu si o poza cum as vrea sa fac farurile. |
eu am cu balast normal si ma declar multumit de el pana acum oricum diferenta de lumina fata de becul normal e imensa!!!
|
Eu am m-ai avut pe vechiul cielo si incepusera sa ma dispere.
Ma gandesc ca alea au facut figuri poate si din cauza ca erau h4 bixenon si posibil sa le fi dus din cauza flash-urilor. |
4 Attachment(s)
asta seara am facut si farurile negre si am montat becurile de xenon in ele. maine dimineata la prima ora vin montate pe masina ca nu mai pot de nerabdare :D:D .
Mie unu imi place la nebunie cum iesira si pot sa spun ca la ce frica mi-a fost mie ca se desfac greu imediat le dadui putin cu suflanta si se desfacura foarte usor. Iar pentru vopsire folosii o pensula de pe la desen de prin clasa a 10-a, cine se gandea ca imi prinde asa bine :lol::lol: |
Īmi plac!... Abia aştept să-le văd pe maşină, Ovidiu !
Săptămāna asta vin prin Sev, poate schimbăm o părere, ceva... :D Baftă! |
Crede-ma si eu abia astept sa le vad pe masina:D:D.
Gab eu duminica plec la timisoara ca mai am doua saptamani de sesiune dar dupa toata vara sunt aici deci o putem pune de o intalnire, un juice, o discutie:D |
Quote:
Vezi ce faci la sesiune... Baftă ! |
nu cumva trebuia sa lasi partea de jos (din interior) nevopsita? :???: si daca te uiti in poza ce ai pus`o tu mai sus are farulie inegrite numa pe muchia din exterior nu si oglinda de jos .
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ms gab sper sa fie de bine. O sa iti trimit un pm |
Quote:
|
e un baiat din constanta care le are facute asa de vreun an de zile si nu are probleme. oricum o sa le fac poze si maine pe zi si seara :D:D
|
Ovidiu, poze, ceva ?
Le-ai montat ? |
4 Attachment(s)
gabi chiar acuma descarcam pozele sa le pun pe thread. per total sunt super multumit. sa schimbat aspectu foarte mult dupa parerea mea. data viitoare cand vin o sa desfac sticla si de la proiectoare si le vopsesc si pe ele negre.
P.S: cred ca azi am avut parte de cea mai ciudata intamplare din viata mea m-am dus la masina si am deschis capota ca sa pun farurile ce credeti ca am gasit ditamai motanu dormea pe motor:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning