![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
|
Ai putea sa o faci albastru metalizat (acadar mi se pare ca se numeste nuanta).Cand eram mic avea tata un Oltcit de culoarea aceasta si arata super.
|
agadar,e faina dar e cam deschisa,prea tipatoare...
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ca asta e albastru agadir.Poza e gasita pe net sper sa te ajute sa iti formezi o idee.:D
|
2 Attachment(s)
mm da interesanta culoarea,dar e stock,daca tot ii schimb culoare(desi nu cred) vreau sao fac ceva mai special.cer si eu o parere,cum credeti ca arata mai bine sparele?ca in prima sau a doua poza(daca afara ploua si e urat,macar virtual tuning sa fac):D ... sau sa vopsesc partea aia de jos cu negru,fara sa o mai tai
|
Eu spun ca ar fi mai fai daca ar fi in stilul spoiler-ului lui Cojones2good.
Despre culoare eu tot la albastrul ala turcoaz visez, oricum eu la a mea mai am de asteptat ca intai s-o trec prin itp si s-o trec in culoarea stock si apoi sa ii shimb infatisarea insa intre timp inca astept si a2-a masina sa ma apuc sa curat piesele si sa le dau o vopsea dupa care sa le montez pe a mea in locul celor cu defecte care necesita mult mai multa rabdare si mai mult timp pt finisare.... Deci eu raman cu parerea ca mai bine ar da spoilerul ala umplut si lasate doar 2 iesiri pe lateral pt tobe, cu turcoazul ala pe ea si cred ca cel mai bine e sa lasi haionul la numar asa cum e el original. Acum gusturile fiecaruia trebuie respectate. Cu stima,Edward! |
pererea mea ca varianta 2 ar fi mai buna, dar cu ceva retusuri, si o toba ceva mai mica.
p.s: mie unul nu-mi place chestia aia pe care vrei sa o faci la nr de inmatriculare, dar fiecare cu gusturile lui... |
Quote:
Quote:
|
Si eu zic ca tot a 2-a varianta e cea mai buna.
|
3 Attachment(s)
scaune noi :twisted:
|
Lol nu se poate :X:X: bv . foarte tari
|
10 Attachment(s)
brock b1 9j spate, 7.5 fata,16" :twisted:
|
Pai le pui pe astea pe oltcit sau opel ?
|
ce citroen ma ?:))))) stii si tu masinile cum stie bunicamea sa repare ceasuri elvetiene...e range rover frate:|
ontopic: frumoase scaunele, acum le-am vazut |
Quote:
Quote:
|
sincer nu, al tau e primul:)))
|
1 Attachment(s)
pun si o poza cu viitoarele stopuri.cine stie de unde pot sa iau leduri rosii cu dubla faza(cercurile alea rosii vreau sa fie si pozitii si stop pe frana)
|
Quote:
|
ms de pont,cand ajung pe acolo ma interesez ;)
|
Quote:
@ VL 02 ABU iti recomand sa arunci un ochi si aici http://www.xenonline.ro/18-t25-leduri-pentru-stopuri |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=AAmam...layer_embedded |
daca dupa ce faci masina pui mizerii pe faruri ca la haudi personal ii dau foc si nu glumesc!
|
Quote:
|
da,pe stopuri vrea,dar poti sa stii ce idei ii vin :lol: mai bine sa-l previn decat sa-i dau foc la masina :twisted:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
vei folosi leduri cu doua faze (parca asa ii zice) :D... lumina mai slaba pe pozitie si mai puternica pe frana
|
nu stiu bre,daca ti le face un prieten stie el ce face nu? :P
|
Dre vreau si eu :| cine ti le face si cat iti ia ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Perfect.Danke
|
sunt becuri pe led cu 2 faze pt pozitie si frana. de ce nu cauti pe net. au asa aveam pe masina cand aveam triplele clare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
au ajuns benzile cu leduri si am inceput sa fac triplele.urmeaza sa imi iau geam clar ptr ele...poze
|
De ce nu faci cercuri duble, un cerc cu 2 retele de led-uri, aia interioara pe pozitie si cealalta mai mare pe frana, pozitia cu a ei, cand apesi frana, hop si banda mai larga,noaptea, intensitatea dubla, 2 led-uri in loc de unu, si pozitia si frana, fiecare cu cercul ei. eu asa as face, adica......fiecare cu ideea lui, bineinteles cred ca costa mai mult, dar ma scapa de.....piesele pt acea sursa de reglare a intensitatii......oricum, bafta, e super ideea ta cu modificarea farurilor.....asteptam rezultatul;)
|
Si semnalizarile vor fi in interiorul unora din cercuri? Ceata, marsarierul unde isi vor mai avea locul...daca intentionezi sa le mai pui. :-P
Bafta in continuare, arata foarte bine! ;) |
Quote:
Quote:
|
superba masina...abia astept rezultatul final8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning