Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (b5) OOOO (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/151384-audi-a4-b5-oooo.html)

Stanley 22-06-10 16:20

Re: Audi A4 (b5) OOOO

Bine v-am regasit! Nici pana in momentul asta nu am mai adus nici o modificare masini, dar pe sfarsitul saptamanii sau la inceputul saptamanii viitoare imi voi comanda un kit complet de suspensii reglabile de la 2cm la 10 cm:D:D kitul cred ca il voi comandata de la TA Tehnics.. un prieten de al meu a montat un astfel de kit pe un Audi a6 si este foarte multumit de cum se comporta masina cu ele si de calitatea acestora:D voi revenii cu mai multe informatii cand voi comanda kitul iar tot atunci voi pune arcurile ce le am acum pe masina de vanzare.. sunt arcuri sport rosii 35mm/35mm pt cei interesati!:D

kelevradodo 30-06-10 22:21

1 Attachment(s)
Sal nu stiu dak ti-ai schimbat jantele dar uite eu am gasit unele foarte frumoase si ar pica foarte bine pe audi.sunt si ieftine,.am vrut sa-mi iau si eu dar nu au dimensiunea care o vreau eu p spate.
Bafta la tunarit

Attachment 1545459

Stanley 01-07-10 00:12

nu pot sa vad poza:( incearca sa o incarci din nou sau trimite-mi un link ceva:D Multumesc la fel!

kelevradodo 01-07-10 01:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 3484345)
nu pot sa vad poza:( incearca sa o incarci din nou sau trimite-mi un link ceva:D Multumesc la fel!

Attachment 1545920

http://www.jantesianvelope.ro/Jante-...ne-17-8674.htm

Stanley 01-07-10 18:18

is frumusele jantele dar eu caut altceva:oops: astazi mi-a ajuns kitul de suspensii sport reglabile:D sper ca maine am sa le si montez daca are mecanicul meu timp.. suspensiile au reglaj de la 2cm pana la 10cm:-) daca maine le montez voi face si poze.. eu ma gandesc sa o las in jur de 6cm.. voi ce spuneti?

soosy 02-07-10 10:31

foarte bine...avea tare nevoie de o suspensie;)
legat de coborare depinde ce jante pui si ce gume ai pe ele...de ex la mine era la 7cm coborata jante pe 17 si talon de 40(cu aripiile ceva trase..)
daca pui jante inguste o poti cobora si mai mult

chestia ii sa vezi sa fie si low sa arate bine dar totusi sa nu tarai cu ea pe jos sau sa nu-ti atinga in guma..

depinde,nu exista niste gradatii ca cobori 5,7 sau 6 cat zici tu...

Stanley 02-07-10 18:17

Astazi am montat suspensia pe masina.. sunt foarte multumit de ea:oops: am coborato ceva mai mult decat era inainte doar cu arcurile sport.. acum aripa ajunge in drept cu roata..eu zic ca atat e destul ca sa nu intampin alte probleme:D masina o pot lasa pana atinge cu buza fata pamantul dar nu cred ca o voi cobora asa niciodata.. pentru cei interesati, arcurile sport pe care leam avut inainte le voi pune de vanzare la sectiunea de vanzari. Poate maine voi face cateva poze sa vedeti cum arata acum:D

BC-20-LET 04-07-10 12:33

Pune si tu niste poze sa vedem si noi .

La setarea actuala cum e suspensia ? Daca apesi pe masina se lasa ?

Stanley 04-07-10 15:51

la setarea actuala e foarte tare suspensia zic eu.. se lasa foarte foarte putin si greu.. adica daca merg cu vitez nu imi face niciun fel de balans:D sunt foarte foarte multumit de ea.. am facut cateva poze dar nu pot sa le descarc.. imediat ce le voi descarca voi posta:D

Stanley 05-07-10 20:33

7 Attachment(s)
am reusit sa fac asa pe viteza cateva poze la masina:D voi reveni cu poze mai frumoase pe sfarsitul saptamanii:D tin sa precizez ca suspensia este coborata doar doar la jumatate din cat se poate initial:-P

BC-20-LET 05-07-10 21:27

Arata beeton .

Nu stiu ce stil de condus ai dar ai mare grija in viraje sa nu-ti zdrelesti aripile.

Eu am reusit acum o saptamana , sa trag buza aripii in jos in cateva locuri. Am reusit asta dupa ce am luat o groapa intr-o curba. Fiind cu rotile virate, la revenirea rotii anvelopa a agatat aripa in mai multe locuri si a tras-o in jos :shock: .

Asadar, sambata, am mai ridicat-o. :x

Stanley 05-07-10 22:51

imi pare rau pt ce ai patit:sad: sper sa nu patesc si eu la fel.. dar am incercat sa ii dau un test, am virat rotile si m-am apasat cat am putut pe ea dar ii foarte rigida si nici vorba sa ajunga la aripa..dar la viteza, intr-o groapa nu stiu ce se poate intampla:???: a ta e mai joasa? cat de rigida ii a ta?

BC-20-LET 06-07-10 05:43

2 Attachment(s)
A mea la momentul ala era ca in poze. Daca te apesi pe ea, pe fata nu se lasa deloc, pe spate se lasa aproximativ 1 cm .

La mine problema sunt jantele (18x8.5J , ET 35 cu 235/40/zr18 ) . Sunt exact la limita. Daca as pune niste anvelope mai inguste, ca sa stea intinse, as scapa de problema cu atinsul dar as sparge jantele in cateva saptamani :lol: .

kelevradodo 06-07-10 10:03

Bravo arata foarte tare masina.tineo tot asa.de la ce firma sunt amortizoarele?

si inca o intrebare:cand aveai jantele de 10j pe spate aveai pe el cauciucuri de 245 stii cumva dak mergeau si mai mari?

Stanley 07-07-10 00:04

BC-20-LET - din poze nu se vede chiar foarte joasa.. incat sa fie periculos ma refer, dar cum ai spus si tu cauciucurile ar salva doar ca risti sa iti strici jantele:???:

kelevradodo - suspensiile sunt de la TA Tehnix (ii o firma ceva mai noua.. inca nu e foarte consacrata de aceea si preturile sunt mai mici in comparatie cu alte firme). Pe jantele cu 10J mergeau linistit si gume mai late doar ca mie imi placeau cele de 245 ca stateau intinse.. dar eu zic ca merge fara probleme si dimensiuni mai mari:D

soosy 07-07-10 09:10

pune jante de aliaj si atunci fa reglaje ca asa nu iti dai seama:)
astea is inguste si intra sub aripa...un sfat ar fi ca deja de pe acum sa tragi de aripi chiar de pui 10 sau 8j..

Stanley 07-07-10 17:51

nu cred ca voi latii aripile deoarece nu mai am de gand sa imi pun jante late cu buza mare.. cand voi strange niste bani m-am gandit sa imi cumpar niste OZ Superturismo pe 17".. cred ca ar fi cele mai ok pt masina mea, deoarece motorul e mic (1.6) si are nevoie de niste jante usoare:D acum depinde si ce oferte gasesc.

kelevradodo 30-08-10 14:38

sal am si eu o problema :sad:
tocmai ce sunt la mecanic si am facut o tura de test cu suspensiile cele noi de la ta tehnix si nu sunt multumit deloc.:evil:pe spate sunt mai tari decat pe fata si sunt ffff moi ptr niste suspensii sport.la tine tot asa a fost la inceput?se mai intaresc cu timpu?

Raulyto 01-09-10 17:26

Folia de pe geamuri dc ai dato jos:)?

Stanley 19-09-10 12:59

6 Attachment(s)
Bine v.am regasit pe toti!!:oops:
Nu am mai postat nimic de cateva luni pt ca masina nu a mai trecut prin ceva modificari majore:P Am urmarit doar evolutia masinilor vostre si va felicit pe toti pt ceea ce faceti si pt munca depusa:-)

kelevradodo - nu stiu ce asteptari aveai de la suspensia asta.. mie unu imi pare foarte rigida. Eu cand apas pe masina aproape ca nu se misca deloc. la tine cum e? Probabil ca o sa se comporte si la tine putin mai diferit dupa ce se aseaza bine.

Raulyto - folia am dat.o jos deoarece am fost oprit de politie si mi.a fost retinut talonul pt folia de pe fata. Nu imi place cum arata masina cu folie doar pe jumatate.. ori toata la fel ori fara folie:-) acum parca imi pare rau ca am dat.o jos dar imi place si asa cum arata:-P

Acum sa va prezit micile modificari care le.am mai adus masinii:
-Stopurile vopsite rosii;
-Pleoape.

Stanley 10-10-10 22:35

6 Attachment(s)
O poza de student :)))):)))):)))) si inca cateva cu masina:D

Stanley 03-12-10 15:08

4 Attachment(s)
Bine v-am regasit!:D Din nou a trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic.. In cele din urma am achizitionat o pereche de jante pe care le doream de mult timp si am mai facut si unele reglaje la suspensie:D Urmatoarele lucruri pe care le am in plan sunt: o pleoapa pt luneta, un eleron tip M si vopsirea oglinzilor in culoarea masinii:oops:
Pun si cateva poze.. masina este murdara pt ca ploua de cateva zile si nu apuc nicicum sa o spal:sad:

vladigrec 03-12-10 15:24

arata foarte bine asa !!! folii nu ii mai pui ?

ps: acolo se tine carnetul de student ? :))

:peace:

soosy 03-12-10 16:13

eu zic ca merita niste jante mai pe masura marcii:D

acuma depinde de buget;)
legat de planuri,pune folie pe geamuri si atunci pleoapa luneta ca va da mai bine

bafta

Detman 03-12-10 16:15

arata f bine masina cu noile jante si cu reglajele la suspensie. :D sa ai grija de ea. :)
ce jante sunt , ce model? cat au fost? :

Stanley 03-12-10 18:01

vladigrec - mersi!:oops: dupa ultimele reglaje nu mai incape nici acolo carnetul:))) urmeaza si foliile..

soosy - mersi!:oops: eu zic ca jantele sunt pe masura marcii.. vor urma si foliile cat de curnad sper:D

Detman - mersi pt aprecieri:oops: jantele sunt originale de Skoda Superb:-)

ar_66_rau 04-12-10 14:51

in sfarsit....iar roti :D:D:D.....frumos audi asta 80.....:)):))).....sa ai parte de el si hai odata cu eleronu ala de M :)):))))......
acuma fara glume,ai o masina ft frumoasa.....si gusturi "este".....dar punele in aplicare odata ;)....hai cu ffooliiiaaa :D:D.....te-am pupat

Stanley 04-12-10 15:38

20 Attachment(s)
Ticulee vine si folia, vine si eleronul dar mai incet asa:)))) mai batraneste:)))) ca nu prea am "timp" :))):))))

Poze noi cu masina curata!!!!!!!!!!!

b0gdy 05-12-10 15:40

frumoasa masina nota zece...de unde tiai luat pleoapele (daca leai luat de pe net) si cat ai dat pe ele?...

streanga_gabriel 05-12-10 16:00

seos ema...:) super arata aiudi;)...cu jantele vechi ce ai facut?..

Stanley 05-12-10 16:41

Multumesc pt aprecieri baieti!:-)
Pleoapele sunt primite de la un prieten.. dar la un moment dat am gasit exact la fel pe internet (la BAZAR) cu 150 de lei cred:D

Seos Gabi.. jantele vechi s.au vandut:oops: daca nu le videam iar ma apucau nebuniile si le puneam inapoi:))) macar acum stiu ca nu mai am altele:lol:

koala_boy 08-12-10 21:14

arata f bine cu jantele astea...parca cel mai bine...sau cu jante de A8 ar da iarasi bine...cere niste faruri de facelift si chiar si un volan ar schimba tare interiorul :D (tot de facelift)

Stanley 08-12-10 23:07

koala_boy - mersi de aprecieri colegu:oops: si eu cred ca, cu cele de A8 ar da mai bine dar deocamdata raman astea.. eventual primesc o alta vopsea:-).. la un moment dat am avut un folan de S in 3 spitze dar l.am vandut deoarece nu era intr.o stare perfecta.. cand voi avea ocazia sa prind unu intr.o stare buna la un pret bun cu siguranta il voi achizitiona:D

ar_66_rau 09-12-10 10:33

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 3881741)
koala_boy am avut un folan de S in 3 spitze

ticulee...fa-mi si mie rost de folan :))):))):)):))):)):):)))))

Stanley 09-12-10 10:50

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3882498)
ticulee...fa-mi si mie rost de folan :))):))):)):))):)):):)))))

Carcotasule!!:oops::oops: :)))):)))):)))))))) trecea neobservat:))))

clausweb 09-12-10 21:21

Fain arata masina ta! Ce model de jante sunt astea? Cat ai lasat masina? Ce suspensie ai?

Stanley 09-12-10 22:52

Multumesc:oops:
Jantele sunt originale de Skoda Superb:-)
Suspensia e reglabila de la TA Tehnix.. coborata nu stiu cat sa spun.. intre 6 si 7 pe undeva cred eu:-) .. mai merge coborata si in fata si in spate dar pt iarna si asa e prea mult.. la primavara mai fac alte reglaje:-)
Cu masina ta cum esti? Am vazut ca o ai la vanzare:sad: s.a intamplat ceva?

clausweb 10-12-10 18:14

Eu nu am mai facut mai nimica la ea, doar ca am mai pus folie carbon la interior si pe stalpi. Nu s-a intamplat nimica, as vrea sa o schimb cu seria 3 dar nu cred ca o sa mai reusesc daca se mareste taxa. Arata foarte fain jantele pe audi`ul tau. Cat ai dat pe suspensie?

Stanley 11-12-10 01:08

mersi colegu:oops: suspensia a costat 250 de euro:-)

bib_andrey 13-12-10 09:20

Da super bine cu jantele alea :shock:
Felicitari.
Bafta in continuare.

All times are GMT +2. The time now is 11:56.

- Copyright 2026 4Tuning