![]() |
Re: Audi A3 2.0TDI 140cp cu soft Powertech
cat te-a costat soft+turbina mare+evacuare fara dpf, adica toata treaba?
|
Cand am facut-o eu cam 2000 cu totul.
Acum, pentru ca deja se stiu multe chestii extra datorita mie si lui Florin probabil totul costa 1000 si un pic. |
la ce performante a ajuns masina ta, nu e mult deloc(1000 si ceva..) se poate obtine mult mai putin cu bani mai multi, esti e acord cu mine?
|
Poti da 600E pe un soft, 300 min pe o evacuare de "firma" si inca 150-200 pe o admisie "rece". Nu depasesti 200cp pe motorul asta.
|
se pare ca diesel vs benzina si aici ma refer la castiguri de putere, este mult mai rentabil sa faci dintr-un diesel anost doar 140 cp, sa-l duci pe la ~250 cp ~500nm cu ~~1400 euro. sa incepi sa modifici un benzinar fie el si turbo(de aspirat nu incape discutia) te costa cu mult mult mai mult!
multi cand vad masina ta(nu ca ar fii nasoala) dar vad 2.0 tdi 140 cp(banuiesc) nici nu prea te baga in seama, iar cand vad flash-urile de rigoare se intreaba toti, ce mama draq se intampla...hahaha...frumoasa senzatie traiesti cand faci flashuri si la s 400, zic eu. |
Cheful de flashuri dispare odata cu cresterea puterii.
Dai flashuri cand te chinui sa prinzi 150 si nu vrei sa pui frana ca pierzi tot :D Sau poate e totul in capul meu :) |
Te asteptam din nou pe strazi sa dai flashuri ;)
|
refaci masina si pui acelasi 2.0 tdi pe ea ? banuiesc ca vor fi aceleasi modificari sau ne pregatesti ceva surprize ?
|
Va fi acelasi motor, sa speram cu alt grafic dyno :)
|
frumoase valori vad ca ai atins, domnule! ma bate gandul si pe mine sa fac insignia sa ajunga la ~260-270 cp, cu o reteta asemnatoare tie, dar inca nu ii da lumea de capat la dpf ed17. au fost motoare de x5 si x6 puse in cap si nu vreau iar sa fie cobai, sa mi se sparga mie in cap sa fiu f_t_t si cu banii luati, sa vad cum imi moare masina.
ai o masina cum si-ar dorii multa lume, care fuge destul de tare si care poate sa consume foarte putin atunci cand mergi normal. bv, felicitarile mele ;) |
cum pnm faceti voi cai ma cu 1400 de euro ca eu ajung la scoruri record desi eu tin si la aspectul masini interior exterior dar si asa sunt cu mult peste 1500 pt toti cei 219 cai ai mei pe ve pump
|
Diferenta intre VE-pump si PD :D ca si diferenta intre 8v si 16v si un bloc cu pistoane mai rezistente.Cu dezavantajul unei chiulase mai putin rezistente.
Pentru exterior exista CASCO pe vremuri.Acum au si aia o foame ca nu mai poti sa iti iei si tu ca tot omu un BBS, un carbon ceva acolo de foame. :( Te dai necunoscator acum?? :D |
Sal.,
Am si eu o intrebare la voi. As vrea sa fac si eu la masina din semnatura asa ceva la motor, adica 250 - 260 Cp. Momentan am doar CIP facut de TCM-turbo dar as vrea sa ma duc mai sus de ce poate ea acum. Are ceva daca am doar tractiune pe fata? Se poate pune puterea de 250 CP la asfalt avand doar tractiune fata sau trebuie sa fie 4 Motion.? Cat ar ajunge investitia ca din ce am citit in primul post pentru 256 Cp sa achimbat doar turbo si sa marit evacuarea si admisia . Ce a mai trebuit schimbat? Intercooler, Ambreiaj, Etc. Multumesc. Astept raspunsurile voastre |
Nu ai acelasi motor ca cele 2 masini prezentate aici.
Este alt motor, cu alte injectoare (problematice si fara modificari), cu alt ECU. Daca nu l-a modificat nimeni pana acum nu ai de unde sa stii ce riscuri presupun astfel de modificari si ce castiguri poti avea. |
Da inteleg.
BKP-ul nu la facut char nimeni? Si ai dreptate este riscant sa faci ceva, la care nu se poate garanta ca motorul nu face BUM. Multumesc oricum. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning