![]() |
Re:
Quote:
|
Pai vad ca deja o ai. Pt cei care vor aceeasi poza, calea este: https://www.4tuning.ro/forum/upload/t..._crazy_222.jpg
|
stefan, cam cand ajung tricourile alea la noi?
|
cel mai tare oltcit din romania? s-ar putea sa se supere unii p tine :lol:
|
Lasatil pe om ... asta e parerea lui ... Eu totusi sper si cred k o sa iasa ceva frumos .... Dar astept ziu in care o sa il termine si o sa vrea sa il vopseasca ......Poate ma mobilizez pana in Bucale si ii fac un Custom Paint Job ....si nu glumesc ... Se doresc cat mai multi membrii in Bucuresti ...
|
ms de link andrei :wink:
|
cu cea mai mare placere ;)
PS: vezi ca esti dator c`o bere.. si acum ma bate la cap ala de la care am confiscat stickerul ala :lol: |
cum ma lipesc si eu de un tricou? :wink:
|
Cred ca cel mai posibil la cursa la SV. Stefan iti poate spune sigur.
|
Re:
Quote:
sa stii ca stick-erul ala e la loc de cinste. ms fain inca odata pt el |
Re:
Quote:
apropo, vad ca ai trecut cu post-urile pe plus... bv |
Da.. m-am straduit :lol: merci frumos ;)
|
stai man linistit ca glumishi si eu putin ;)
|
no pb andrei, nu-s suparacios de felul meu :lol: :lol:
|
Tricourile le iei de la Stefan .... momentan el e in concediu dar tricourile se vor da la cursa pentru cei care sunt din afara orasului :D .... La Misto ... cum aveai posturi in minus ... cum le faci pe alea?
|
Maa.. toata lumea ma intreaba asta.. sincer.. nush :D ceva am facut totusi.. :lol:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
probabil :peace: |
as
ok...as vrea sa vad si eu un model de tricou ceva ....dar daca se paote un xxl
|
Da tu nai fost sambata Vladutz ..... nai auzit ce sa spus......k e emblema Crazy Drivers pe amndoua parti si in rest sponsori ..... Dak vrei un model inchipuieti un tricou negru ,marimea XXL , cu emblema Crazy drivers pe amandoua parti , si apoi pe restu tricoului ........PAUZA(nu avem sponsori)
:? :? :( :evil: |
Hello
Salut baieti....:D yo sunt mai nou pe site-ul asta ..si chiar in clubul asta....am citit aprox toate postarile de acilea ..si avand in vedere k sunt din botosani..si sunt si in acest club....:D as vrea si yo cam tot ce se poate da pe acilea......dak vreti vreo adresa ceva...da-ti un prv si va trimit toate datele..... :o
|
Re: Hello
Quote:
bun venit printre noi si la cat mai multa \"activitate\" |
Apoi ... vezi k mai este cineva din BT .... baiatu ala TND-Team ... mai vb cu el ... si Bine ai venit in club!
|
Ms Baieti pt primirea voastra calduroasa....si cu bratele deschise!! Orikum activitate am pt k nah...imi plac masinile si tuningul plus k is f interesat de oamenii din BT dar nu numai. Activitate o sa am probabil mai mult pe forumul d l pagina Crazy Drivers dar mai trek si pe acilea din kand in kand...:D
|
salut baieti :)
stefan ce faci omu'. ? ia zi iei gasca si vii pe 22 la legala in galati ? |
Man.. deci eu vin.. indiferent ca ploua, tuna, fulgera.. i`ll be there :twisted:
|
ma bucur sa aud asta :D
|
poate mergem in gasca ( ca membri crazy ... )
|
de ce nu:)
|
va astept(am) :)
stefan a mai fost si ne-am mai intalnit. poate v-a povestit cum e pe aici :) |
je stie :twisted:
|
Invitatie
FullSpeed Racing Pitesti are onoarea sa va invite la petrecerea aniversara de 1 an. Detalii in curand.
Asteptam raspunsul vostru! https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11702 |
sal
asteptam data exacta... si mai vorbim :)
|
data exacta este 12nov, deocamdata suntem in tratative cu locatia, dar data este stabilita.
|
sal
kred .. ca o sa ne strangem cativa si d prin clubu asta.. let`s Party !! La multi ani oricum si la cat mai multe evenimente placute si membri care sa faca ceva pt club.. bafta.. ne auzim mai incolo... mai e ceva pana atunci :P
|
va asteptam.
|
de ce o sa fie? ce program avetzi?
|
Ok..hai k-as faine..dar mai am si yo cateva ...pe care le-am modifikat un pik...s-ar putea sa le pun mai inkolo..pt k yo nu pot sa mai intru de akasa..pe forumu de aici....am pus cateva pe forumul nostru oficial....sa le vedeti akolo...si dak va plak.....va rog sa le puneti si aici..:D in cazul in care nu le-am pus yo inaintea voastra..:P
|
1 Attachment(s)
sticker
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning