![]() |
Re: s13 ca18det...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce iai facut?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un mic update...
si apropo.. tot cu CA18det-ul :D |
2 Attachment(s)
more... half cage
|
3 Attachment(s)
intre timp am mai lucrat la ceva...
aprox 60 de grade... ca mai mult nu ma lasa masina, roata atingand lonjeronul, si contraaripa |
felicitari!
foarte tare! ce jeante frumoase ai pe spate??? |
Spor la munca Razvan si sa ne vedem cu bine la Iasi 8) Ai facut treaba buna cu unghiul :)
|
ms.. ms...
azev A 10j r17 |
azev a 10j oh my god foarte tare jeantele
vreau mai multe poze trimitemi si mie pe pm de unde leai achitionat |
pai le-am luat de la un amic... sunt set complet, 8j fata si 10j spate...
|
dar mai sunt 4x114.3???
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu am mai postat de mult, dar nici nu am mai facut mare lucru la masina. vara asta am mers ceva cu masina, o sa pun ceva poze cu masina si unghiurile in actiune,
apoi am cam avut ceva probleme la instalatia electrica a masinii, ajungand aproape sa iau foc la ultima etapa de la Iasi. |
1 Attachment(s)
si acum m-a apucat febra taiatului... sudatului, lungitului...
in urma mai multor experiente placute, si a unei ambitii personale, vreau sa mai ingineresc un pic unghiurile de virare, dar si set-up-ul suspensiei, astfel incat sa compenseze lipsa cilindreei.... momentan doar fata |
8 Attachment(s)
pozele astea sunt cu masina dupa ce era sa ia fos instalatia, am taiat si am anulat tot ce nu tinea de functionarea motorului ca sa pot sa ma dau.
|
noutati avem....
etriri in 4 pistonase care acum asteapta discuri de skyline si inca o inventie... poze soon |
2 Attachment(s)
reconditionare etrieri
|
news...
inventia inca nu a avut loc din cauza conditiilor de lucru inexistente(asteptam vremuri mai calde) dar am decis ca etrierii de 200sx nu sunt chiar potriviti, asa ca am luat un set de frane de skyline, cu etrieri, discuri si placute, second bineinteles insa in conditie excelenta, si la un pret mai mult decat atractiv... o sa pun curand si poze... |
Cand o scoti in teste da-mi un telefon. :)
|
2 Attachment(s)
teaser
|
1 Attachment(s)
cu toate ca nuam mai postat de mult, e si din cauza ca nu prea am mai mers cu masinu...
sfat: motorul CA18DET suporta linistit in configuratii de fabrica presiuni de 1.3-1.5 bar... dar nu si 1.7bar. drept dovada la prima "scapare" s-a dus garnitura de chiulasa si odata cu ea si chiulasa intre pistonul 3 si 4 |
Good to know:joy:
Cu turbonoz mergi? |
Quote:
eu am tot auzit ca daca stai prea mult in 1.3 face poc :) ...tu cat timp/km ai avut 1.3-1.5 bari ? |
Nu stiu exact daca e turbonoz. stiu doar ca e de la un tip din germania, copie la h-dev.
la1,3am mers destul... cam 2 ani dar ca km vro 3000 dar eu cand ies cu masina merg cu ea, nu o menajez |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning