Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele: sergini0 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/149218-desenele-mele-sergini0.html)

sergini0 01-03-10 22:18

1 Attachment(s)
Copyright:D. Cel putin o tentativa. Nu cred ca o sa mai pun de-acum in colo, mai bine le semnez.

Am facut o poză pentru că cel scanat era prea spălăcit iar haşura nu era aşa fină ca în realitate...
Attachment 1342898

sergini0 03-03-10 23:44

Re: Desenele mele: sergini0

M-am hotarat in sfarsit asupra masinii pentru 4Tuning Days. Am inceput schita de vreo doua trei ore si o tot bibilesc sa arate cat mai bine...

radu.3 04-03-10 13:23

Sergiu(dupa username banuiesc ca asa te cheama), bravo, ai progresat mult si te apreciez, BMW-ul ti-a iesit chiar foarte bine...DAR...crezi ca ne intereseaza faptul ca te-ai hotarat asupra masinii si ca ai inceput schita? Era normal ca daca ai anuntat ca te bagi, o sa te hotarasti asupra masinii si ca evident, o sa incepi schita. Mi se pare o vanatoare inutile de posturi, sincer, care nu isi are rostul.

mba 04-03-10 15:43

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3146026)
Sergiu(dupa username banuiesc ca asa te cheama), bravo, ai progresat mult si te apreciez, BMW-ul ti-a iesit chiar foarte bine...DAR...crezi ca ne intereseaza faptul ca te-ai hotarat asupra masinii si ca ai inceput schita? Era normal ca daca ai anuntat ca te bagi, o sa te hotarasti asupra masinii si ca evident, o sa incepi schita. Mi se pare o vanatoare inutile de posturi, sincer, care nu isi are rostul.

raducule daca nu te intereseaza ce face sergini0 .. de ce mai intrii pe topicul lui?? adica nu cred ca a fost un post offtopic ... doar pentru ca nu a pus un desen nu mai se pare vanatoare de posturi:))

sergini0...eu ma bucur pentru tine ca teai hotarat si ai si inceput.. eu de exmeplu nici nu am ajuns sa ma gandesc la el (deocamdata is prins cu 3du) .. si nici nu stiu cand o sa il fac...

bmw'u arata bine... doar ca trebuie o atentie muult mai mare la detalii ... incearca sa faci o hasura in care sa nu se mai vada urmele de la creion...

ai evoluat frumos ... dar mai ai inca un pic de lucru pana sa fie super

sergini0 05-03-10 09:43

@radu.3, nu eram hotarat daca particip pentru ca nu aveam timp sa fac desenul dar dupa ce m-am hotarat am postat ca sa nu ma mai intrebe nimeni in privat.
mba, mersi mult pentru aprecieri, si tu ai niste rendere foarte reusite, mai ales Golf-ul rosu/visiniu. In legatura cu hasura, momentan am niste creioane foarte proaste (6.5 lei set 5H-6B,12 creioane). Au grafitul foarte aiurea si au impuritati care lasa uneori puncte negre care nu se mai iau sau chiar zgarie foaia, mai ales H-urile, ca sa nu mai vorbim de hasura care nu e fina decat dupa o gramada de efort, iar daca dau mai mult de doua straturi incep sa zgarie. In maxim o luna (sper) vreau sa fac o achizitie mai consistenta: un set de 12 creioane simple Faber Castell sau Staedtler, un spray fixativ pentru grafit, un set de estompe (aka blending stump in engleza, foarte utila). La desenul pentru 4tuning days voi munci foarte mult ca sa fiu macar eu multumit de munca mea :lol:, mai ales ca particip doar cu un desen. Oricum cel mai important este ca participam toti, castigam experienta si dam toti ce-i mai bun din noi.

sergini0 10-03-10 11:24

Am terminat si am trimis mail-ul cu desenul azi dimineata, particip cu unul singur dar sunt multumit de ce a iesit:D. Cand am voie sa-l postez si pe forum? pe 13/14 martie?

Evoluzione 10-03-10 14:25

Cand o sa fie facute publice rezultatele ;)

sergini0 15-03-10 09:06

2 Attachment(s)
Atunci asteptam... :D

Acum ca au fost facute publice rezultatele imi public si eu desenul cu care am participat la 4tuning days, din pacate nu m-am incadrat in tema dar n-am crezut ca o masina de drift trebuie sa fie neaparat japoneza si sa aiba rollcage:|.
Attachment 1366612
Urmeaza un R8 la care am inceput doar schita, poza am facut-o acum 1 minut, in zona parbrizului si a spoilerului din fata le-am facut adineaori pentru ca aseara am uitat desenul pe birou si cand a venit fratemiu sa se joace azi dimineata n-a avut loc si a tinut mouse-ul pe desen X(X(X(. Erau oricum si niste linii ajutatoare care trebuiau sterse...
Attachment 1366611
Sper ca in maxim doua saptamani sa termin si R8-ul.

mirceasilvyu 15-03-10 18:39

Super mercedes-ul ...ma dat pe spate....

Masina adevarata

sergini0 15-03-10 22:52

Mersi pentru aprecieri.

tek_tm3 16-03-10 09:16

1.bravo cu mertzanu....eu daca eram in juriu faceam abstractie de tema(care una peste alta a fost stupida si puerila) si-ti dadeam un premiu.....
2.nu strica desenul cu "R8"....alege alt fundal...sau macar muta scrisul mai in spate(in ultimle 2 patratele si asa echilibrezi un pic si compozitia);)

sergini0 16-03-10 18:54

tek_tm3, mersi mult pentru aprecieri, in legatura cu R8-ul ma tem ca e cam tarziu deja am inceput sa hasurez si nu mai dau inapoi, oricum sper sa va placa :D.

silviun95 20-03-10 14:25

prea tare mercedes-ul ..il ador :X

sYdanyel 26-03-10 22:21

abia astept sa vad R8-ul , bafta !

sergini0 02-04-10 22:47

Am fost plecat week-end-ul trecut la munte si acum sunt plecat din tara, dar am reusit sa-l termin. Cu toate acestea, poza cu desenul arata (comparativ cu desenul) oribila. O sa fac o fotografie cu aparatul meu cand ajung acasa, cred ca e cel mai bine.

radu.3 03-04-10 07:50

Eram tentat sa zic ca toti zic asta, in poza e naspa, da pe foaie ii LUX LUX :lol:. Dar avand in vedere ultimele desene ale tale, sunt convins ca si acesta va fi la fel de frumos. Asa ca asteptam ;)

sergini0 03-04-10 12:08

Radu, faza e alta, ca imi cunosc aparatul si stiu cum iesea cu el o poza cu un desen de-al meu, si vad ce a iesit cu asta, si de-aia astept sa-i fac o poza cu el:D.

copolinox 06-04-10 20:38

Ce-a progresat pustiu asta , am citit de la inceput pana la sfarsit , si ... da se vad progrese . Bravos !

sergini0 07-04-10 18:18

1 Attachment(s)
O poza mai aproape de realitate (dar totusi departe), parere chiar obiectiva.
Stiu ca jantele nu arata prea bine.
Attachment 1407715
Am facut o achizitie importanta, in sfarsit mi-am luat un fixativ, un set de creioane cu mine de grafit Derwent 9H-9B, estompe, o ascutitoare cu smirghel, niste creioane woodless si niste batoane de grafit pentru cand ma voi apuca de portrete.

Cozmescu-Alin 07-04-10 21:27

Maaaaaaaaaxim:D

Foarte frumos domnule foarte frumos.Tine-o tot asa.

P.S. Hai pe mess:lol:

andreigam 08-04-10 10:09

desenezi chiar misto ! ai talent . Bravo ;)

Raulo97 08-04-10 17:32

No comm!:lol:;):DSuperr!

sergini0 08-04-10 22:11

Mersi.

copolinox 09-04-10 11:49

Bravos , dar se putea si mai bine , la jentzi , dar oricum e misto ;) data viitoare fa si tu un GrandCherokee ;;)

sYdanyel 09-04-10 15:03

tare rau r8 X::X:X:X:X:X:X::X:X bravo !

kenzor 09-04-10 22:07

" tar3 r@w erOPT ::X:X:X:;x;x;x;):) "
Acuma serios,ai talent.Bravo:)

sergiulik90 10-04-10 09:36

Misto rau Audi. :D La mai multe ! :)

sergini0 10-04-10 15:28

2 Attachment(s)
Prima mea tentativa cu tableta grafica, dupa un concept 2d(facut din lateral) pentru acomodare.
Jeep Wrangler cu un Wacom Bamboo Fun:
Attachment 1412654Attachment 1412656

mirceasilvyu 10-04-10 17:59

Super tare....Foarte fain.
Bafta la mai multe

sergini0 14-04-10 07:39

Urmatorul desen va fi un Ferrari F40, voi incerca sa fac primul meu desen color pentru ca mi-am luat niste creioane colorate bune, insa n-am mai incercat si mi-e sa nu stric schita dupa ce muncesc atat la ea :d. Va dura ceva pentru ca a inceput scoala si timpul meu liber e foarte limitat...

Criss 10 16-04-10 08:00

Cred ca va iesi foarte bine ferrariul f40..abia astept sa vad primul tau desen colorat.
Bafta!!

denees 16-04-10 14:23

Ti-a iesit bine. Imi place! Bravo!

sergini0 18-04-10 14:20

Mersi..
M-am apucat de F40, am facut o mica parte din schita, in urma achizitiei unui nou set de creioane cu mine de grafit am si uitat de masina rosie, vreau s-o fac in grafit pentru a testa creioanele, pana acum mi se par superbe, oricum nu aveam experienta in creioane colorate ca sa pot reda toate detaliile fotografiei...

andreigam 19-04-10 15:06

chiar ca asteptam sa vedem cum va arata

silviun95 19-04-10 15:09

nu mai oferii detalii..k asteptam si mai mult :D

sergini0 21-04-10 07:22

1 Attachment(s)
O parte din schita (cat am facut pana acum)....lipsa de timp...
Attachment 1432312
Daca observati vreo greseala care ar sari dati-mi un pont cat mai pot modifica, am impresia ca la roata din fata in partea din stanga jos trebuia sa fac linia curba putin mai larga iar pe cea de sus dreapta sa o rotunjesc un pic.
O sa modific si parbrizul pentru ca in stanga parca e prea joasa linia tavanului.
Cred ca o sa-l fac in grafit pentru ca vreau sa testez noul set de creioane. Urmatorul Ferrari il voi face rosu, promit :D.

silviun95 21-04-10 14:42

nu stiu ce sa zic despre greseli..parbrizul e prea jos in stanga..in rest e frumos..spor!

ANDR31 22-04-10 08:50

da, parbrizul mi se pare si mie cam ciudat, adica mi se pare ca linia de sus coboara prea brusc, dar in rest schita imi place cum arata :) spor la treaba in continuare.

sergini0 22-04-10 19:31

Mersi, au mai aparut modificari, intre timp am desenat Santa Maria del Grazie din Milano pentru un proiect la istorie legat de renastere, sunt multumit de schita, dupa ce-o hasurez o uploadez daca vreti.

sergini0 25-04-10 13:34

1 Attachment(s)
Schita intr-un stadiu mai avansat. E prima data cand adaug atatea detalii si volume unei schite. (~6h)
Attachment 1439123

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning