![]() |
Re: speedster vs ????????
Quote:
baai, ciudat esti tu! :lol: :lol: cand mai mergem la o pizza??:D |
Quote:
:arrow: Cand ma arede evo ma vindec pana atunci vindec eu!:lol: |
Quote:
:lol: Mie mi-au dat mi de lectii. Si eu cu BMW pot pleca cu EVO sau cu STI in paralele, trebuie doar sa exersez. Din mers ... adica cu handicap vrei sa spui, dar daca-ti propune din mers de la 220-la 250? Hai sa vorbim de curse ca reprizele sunt pt dieseluri si big block americane. Consider superior Subaru la plecare in fata lui Mitsubishi pentru ca viata asta ne arata si daca studiem teoria tot asta rezulta la kg si puteri egale cu aderenta egala. Subaru are cea mai eficienta transmisie 4x4 pentru start. Cand il vad pe Andrei batut de un evo si pe mine surclasat de un Evo am sa imi schimb pozitia. Nu contesut EVO e misto eram f aproape sa-mi iau si eu unul dupa STI dar am vrut ceva mai util si am luat Forester. Daca voi le considerati egale insemana ca nu aveti simturi si cunostinte suficient de fine. |
....Da Radule dar e mai buna pizza in Buc...asa ca te astept
Pana la vreo 270 cred ca pot sa rulez si eu.....cutia fiind in 6.... "O masina daca fuge,fuge si din mers si de pe loc..." asa cum bine zicea cineva ...:-) RECUNOSC CA,CU START DE PE LOC MA BAT 90% DIN MASINILE CU CARE MA DAU SI NU MI-E FRICA SA RECUNOSC!!!!!!!!!!!!.....ALTORA LE E FRICA SI SA SE DEA!!!!!!..... P.S- SA NU SE FACA CONFUZIE,NU E VB DE PEPY DEOARECE NOI NE-AM DAT SI A FOST O CURSA FOARTE FRUMOASA |
pt. braila o provocare ceva?
|
Pepy.....am gasit cum sa ne dam cu start de pe loc....si sa plec mai bine ca tine.........
NE DAM CU SPATELE.....ASA O SA AI TU TRACTIUNE "FATA" GLUMESC....BAFTA LA BRAILA SI OPEL-UL SA CASTIGE DIN NOU...EU MA DUC LA NUNTA....:-( |
Andrei cu slikuri de 200, autoblocant, suspensie, ambreiaj bune racing si repartitie corecta a maselor poti incerca si de pe loc.
Sei va face toate astea. |
sebi, ce motor avea a4 ala care s-a intors cu noi?
|
Ai raspunsul PM!
|
da, merci mult.
|
....referitor la ce ziceai...am condus astra lu Bogdan...si mai am un priten in orasul Roman care are autoblocant Quife....si sincer NU E MARE BRANZA... Eu am cantarit masina si vreau sa-ti zic ca am cam 65% din masa totala a masini pe fata..si tot degeaba.Cu autoblocant derapeaza AMANDOUA ROTILE SIMULTAN.....
Si totusi exista o solutie.....chiar si pentru fata...insa sincer nu prea ma zbat .. |
Quote:
|
Andrei dar un boost controller care sa dea presiune mica pe 1-a si a 2-a ... sau sa o urce progresiv nu te-ar ajuta ? Din cate vad eu tu pierzi la plecare mare parte din puterea data de motor .
|
Asta ar fii singura solutie cred. Eu stiu ca merge facut 100% cu un ECU standalone dar nu stiu daca un simplu boost controller rezolva treaba (automatizat).
|
Electronic boost control de la APEXi stie sa faca treaba asta si nu costa cat un ECU . Iti invata treptele cutiei si tu poti programa ce si cum sa se intample acolo cu boost-ul. http://www.boostcontroller.com/index...97b99fd1485705
injector pulse monitoring and gear specific boost control !!! iar pretul e super tare ! |
OFFTOPIC
Quote:
Apexi AVC-R Boost Controller ".................. Drag racers may want to utilize the Gear based boost control function ............................" LoL am postat in acelasi timp (un pic dupa) Lucian |
Se poate face din soft in functie de sarcina, adica sa nu traga mai repede decat...
Se poate face un sistem pe senzori de abs daca ii ai care atunci cand simte diferenta intre rotatia rotilor fata si spate scade progresiv avansul pana diferenta ajunge la un x% stabilit prin teste. Boost controlerul variabil nu e o solutie si asprat pleci prost la treapta 1. Solutia ideala este repartizare mai buna a greutati, suspensie excelenta de curse cu spatele mai sus, geometrie buna, roti late foarte intrate sub caroserie, nu scoase inafara exagerat. Slikc si autoblocant montate pe o cutie cu treapta 1 lunga de minim 90km/h. Asta e reteta garantez ca va pleca ideal. |
Da Sebi am incercat..referitor la puterea progresiva...sunteti aproape de adevar si tu si Lucian......probabil ca am sa incerc mai des si cu start de pe loc insa pentru moment ...doar adversari cu 2wd....
.....Ne vedem ..... |
suficient, dar daca pui roti pe 19 e posibil sa pleci intr-un fel
|
speedster vs....r1? 8)
|
Quote:
Pai un R1 din cate stiu eu are undeva la 180 cai.......crezi oare ca poti compara o masina cu o astfel de putere??? cred ca discutia asta nu are sens |
R1 il faci doar cu masina cu peste 600 de cai la roata care sa plece FT bine... Iti trebuie un 9.8-10.2 pe 1/4 mile ca sa fii in fata lui pe 400m. La viteze de peste 250km/h e mai usor sa i-o dai ca nu-l ajuta aerodinamica deloc. |
e o replica pe ton de gluma, lasati baiatu in pace :), s-a intimplat aseara cursa cu pricina si a fost foarte tare!!!!, la 160km/h m-a depasit pe o roata :)
|
Daca vrea R1 o poate incerca cu o Busa de 1300 putin modificata ... :P
|
Quote:
oricum...la prima tura a plecat cu motorul....8) |
yap , pe a 1-a a stat cu el ....
acuma nush ce-o fi fost dar... in fine, cert e ca a fost misto rau de tot :D pepy, da-mi id`u tau sa-ti dau filmele de aseara :D |
Am si eu o hayabusa- daca vrea de fun sa incerce.
respect oricum pentru soferul de motocicleta- adevarat AS- pe bune Quote:
|
[email protected],
as e putzin spus... era zeu :) |
YZF 1000 R1
vit max 277.2 0...400m 10"3/222.7 400m...0 12"3/192.5 putere138.85/9600 cuplu 10.60/8500 consum -/17.1 12.7 franare in m de la 60km/h 36.7 franare in m de la 100km/h masa 193.8 Daca incepeti cu chesti din astea cu motocicletele va spun ca riscati sa ajungeti in zona pescarilor si vanatorilor, fapt care pe mine m-a determinat intr-o oarecare masura sa ma distantez de uni motociclisti. |
stie cineva vrun porche carera4s?
tare as vrea o cursa cu masina asta... |
tre sa fie unu sa te dai cu el....
bravo.. pentru masina... super tare... tot asa . ;) la cat mai multe CUPE si curse castigate ! |
Quote:
|
Quote:
|
sti-ul verde.. mai este?
as vrea sa ma dau cu el ca am auzit ca trage foarte bine. |
E f tare masina!
|
daca e vb de STI-ul pustiului ala de are vreo 14 ani....trebuie sa gasesti si un sofer....ca simultan .....sa conduci 2 masini...mai greu :-)
Altceva noutati.....ai castigat...ai mai pierdut...? |
in principiu nu prea mai am cu ce sa ma laud.. nu au mai fost curse spectaculoase..
|
Urmeaza sa fie!
|
Quote:
Ai incercat sa te dai cu M3?Cam cum stai cu el ? Carrera4S si-a luat-o grav de la BMW si de la un Evo8..daca ai facut masinile astea ,nu cred ca mai are rost sa incerci Porsche!Bafta cu masina !;) ....Scuze am dat Quote la mesajul gresit,voiam sa il citez pe Pepy :"> |
am incercat cu mai multe m3-uri... si pina acum nu am avut probleme cu nici unul...dar eu tot as vreea o cursa cu un porsche..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning