![]() |
19000 de mesaje!
|
si 500 de membri..merge treaba 8)
|
din aia 500 de membri cati sunt activi cum trebuie?asta e putin suparator,ca sunt multi dar,putini care isi dau interesel pt ce este aici...
|
da asa`i .. dar ce sa`i faci , nu`i potzi obliga pe totzi sa posteze nu?
|
Propun ca cei care s-au inscris si in ultimele 2 luni nu au scris nici un mesaj sa fie blocati sau user-ul lor sa fie sters. Nu are rost sa ne amagim cu 500 de useri dintre care ~ 300 inactivi!
|
Nu-i chiar asa. Poate intra doar sa citeasca. Un militian de exemplu nu va posta obligatoriu...Eu propun sa se sterga cate 1 user saptamanal dar numai dintre cei inactivi - care chiar nu mai intra deloc. In felul acesta, numarul userilor va continua sa creasca dar va deveni cu timpul mai realist :wink:
Oricum, la mai mare! |
Da da poti vedea cine a intrat si cand si cine nu a mai intrat de 45 de zile afara........
|
nu stiu daca e careva cu experienta de marketing, dar cu cat site-ul are multi vizitatori, cu atat atragi sponsorii. Voi vreti statistici reale, lasati-le ca nu sunt importante... cand cineva se duce la un sponsor si zice ca pe site are 100 membrii si altu are 900 de membrii, cine are mai multe sanse?
yo zic ca nu trebe sa le stergeti accounturile, stiu siteuri care au 5000 si kiar peste 10.000 de membrii si numai cateva sute activi ... la urma urmei daca ar posta toti 500 de membrii ... un singur topic ar avea peste 10 pagini in mai putin de 1 minut :D ar fi foarte greu sa navighezi... si veti vedea lucrul aceste pe parcus ce site-ul creste :) |
corect!!!! yo are dreptate :lol: :lol: :lol:
|
E si asta o idee... O s-o luam in calcul :P
PS: in 4 zile, 1000 de mesaje! Forumul are acum 20000 de mesaje!!! |
sa facem o statistica la fiecare saptamana intradevar nu are rost
dar din 11.2003 pana 02.2004 a trecut ceva si ar trebui reactualizat primul tau post, Gabi, nu ? \"1 tekno - 840* 2 Gabi - 410 3 ESPinoza - 367 4 ZoliaT - 336 5 pimp_lex - 268 6 K_gula - 244 7 catalin rs4 - 242 8 Amytal - 221 9 Turbo110 - 156 10 Geo - 76 11 DZ1 - 65 12 Morro - 63 13 TYE - 61 14 Stere - 58 15 Pilu - 41 16 BigMac - 41 17 rocker_no - 35 18 Marian20 - 34 19 mike.omega - 33 20 Xenon - 32 21 bogdan - 31 22 cecilia - 30 23 voinea - 29 24 zetemte - 29 25 TM 84 XXX - 28 26 XS[DNiED] - 28 27 fuscobal - 28 28 dracula - 27 29 bogdanlascu - 27 30 AcidMan - 26 31 Pacatosu - 24 32 B66EMO - 22 33 Hondarul - 16 34 b99sha - 16 35 serban ZENO - 15 \" ce zici ? |
ZMD: n-am facut la saptamana statistica. Acum, am scris dupa 4 zile, pentru ca am ajuns la 20000 de mesaje.
Statistica o fac la 2 saptamani :P |
stiu ca n-ai facut in fiecare saptamana si n-am zis asa. am zis doar ca are dreptate YO. :wink:
|
Haideti sa va dau si eu o statistica mai aparte :twisted:
Dimensiunea bazei de date: 1321.94 MB eh ? |
Asta ce vrea sa fie ? Traficu' facut ?
|
Nu cred ... ar trebui sa fie: filme, poze, userii, posturile ......si alte alea !
|
nu nu nu ... asta este dimenziunea bazei de date, daca aduni bit cu bit tot ce scrie aici pe forum ajungi la dimensiunea aia :wink:
|
e ceva, daca ma gandesc, posturile ocupa cel mai putin spatiu...cred ca spatiul e ocupat mai mult cu filme/poze.
Asteptam cu nerabdare aniversarea de 2GB!!!!! |
20000 de mesaje am facut... Cat crezi ca mai dureaza pana la 2GB? :D
|
foarte putin daca calcam la blana!!!
|
am observat ca cateodata imi deschide putin mai greu paginile de pe forum poate car trebui sa ne limitam la bagat poze etc.. :lol: :lol: :lol:
|
catalin nici mie nu se deschide cateodata
|
:lol: :lol: asta pt ca incarcam forumul cu prea multe poze.. :lol: :lol:
|
poate dk am sterge din subiectele mai vechi ..s-ar deschide mai repede..ce ziceti?? :):D
|
Quote:
|
dap, sigur nu ar ajuta cu nimic dar ......... fiecare cu ideile lui :D
|
ziceam si eu.. nu observi semnele :):):):):D:D:D:D trebuia sa pun mai multe??...poate tu te pricepi eu nu..asta e..
|
:poke: :punch: :ihearu: :yikes:
asa sunt eu ... trebuie sa imi atragi putin atentia... |
ok np !! ..am gresit recunosc..dk nu ma pricep la asa ceva :D:D
|
Subiectele vechi nu vor fi sterse, pentru ca atunci cand vine un user nou pe forum, un subiect vechi este de ajutor.
|
Posturile vechi nu se streg, poze puteti sa bagati in continuare cate vreti, daca se mai intampla ca, cateodata, destul de rar sa va dea o eroare 404 nu trebuie sa faceti altceva decat sa dati un refresh :wink:
|
Quote:
wow ce naiba e asta? mesajul asta e postat de mine si scrie ac e postat de fratimiu :? :? :? :? :? |
Probabil ramasese userul lui logat cand ai postat.
|
nu nene
eu dupa ce l-am scris am vazut si scria acolo useru meu dar acum dupa ce sia facut fratimiu user a aparut numele lui ....... sper sa nu se mai intampe treaba asta ca fac urat :boxing: :bat: |
:lol: :lol: :lol: vezi sa nu faci prea urat.... :lol: :chainsaw: :2gun: :bat:
|
sa nu care cumva sa va certati careva ca va mananc :( :o
|
Ar ajuta daca pozele ar fi mai mici totusi :)) adik ceva de genul 800x600 :) ar avea o marime de cel mult 200 Kb, fatza de 500 sau mai stiu eu cat :)
|
...sau 1 Mb... sau chiar mai mult.
|
DA, nu sunt vedenii, chiar m-am intors :D
and it's good to be back! |
atunci welcome back :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning