![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
banuiesc ca banii nu io strans saracu de cand era copilash si tot io pus la pusculita , ca acuma sa isi ia M6 :) in curand il vedem cu altu :D
|
is curios ce mashina o sashi traga akuma :):):)
|
pai banuiesc ca ii repara M6`ele sau ii da altu, sau cine stie :P
|
orice ar fii o sa vedem in curand :D
|
Nah, am vazut azi un Nissan 300 SX albastru de toata frumusetea.. 2 tobe finale IMENSE si un sunet de milioane.. plus un turbo ... is socat @_@
|
question: Stie careva pe unde se afla lambo murcielago ala gri?
p.s. ieri am vazut ferrari testarrossa pe centru :D pozele le pun poate la sfarsit de saptamina. |
Acel Testarossa e in orash de catziva ani buni....in ultima vreme nu prea am vazut-o ...sincer incepeam sa ma indoiesk ka mai e pe aici ...se pare ca totushi mai e...:)
|
Quote:
|
Cand vrea sa suceasca niste capete sau cand incepe masina sa prinda mucegai... sau cand?
|
cand are chef sa mearga cu viteze de peste 280 km/h :P
|
Quote:
|
Cika am auzit d la un prieten care lucreaza la D&C ca au un lambo shi akolo care sta mai tot timpu sub prelata.....nici el nu a apucat sa il vada deci nush nici daca e Gallardo sau Murcielago sau vreun alt model.... si nu a putut sa imi zica nici al cui e...
|
mai este un LAMBO in orash , probabil de acela ii vorba
|
E posibil...desi cica nu prea e miscat din loc mai niciodata....il tot bateam la cap sa ma lase 2 min sa ii trag poze dar nu are cum sa ma duca inauntru dat find faptu ca e nou acolo si nu prea are voie nimeni la masina...orikum mai incerk...
|
da stiti de ce. Probabil masina e furata:)
|
Quote:
|
si Touareg`ul W12 are nr de AR ?
|
Quote:
da sa vad domle` ca ma uit pe net...si tot vad o masina ca aia. ce rost are s'o tii ascunsa? ;) |
poate la sofer nu ii plac vitezele ;))
|
Quote:
|
Quote:
da bagati mai si poze... :lol: :lol: ca io nu pricep asa nimica... |
am sa bag eu niste poze facute aici in oradea..poate chiar sambata cind ajung iaras dincolo :( ..doamne ce repede au trecut 2 saptamini :((
mah ce as vrea sa ii trag niste poze si la un lambo..mai ales la ala gri cu 700 cp. sper sa il mai vad pina simbata! |
El4m4nt mici sanse :P am eu poze le-am mai pus o data
|
asa e..dar in schimb am vazut ieri pe clujului un ferrari 360 challenge stradale galben..dar faza era ca mai era si tunat !!!! :D
cam asa arata ca si asta: http://www.czechferrari.cz/obrferrtun/f360chsrsd.html in ori ce caz nu am reusit sa il fotografiez ca venise din sens opus si nu am mai avut timp..pacat!! si am auzit de la un tip care lucreaza la "rar" sau cum ii zice.. si mia spus ca ieri sau inregistrat un lincol towncar stretch limo model nou si un infinity de teren pe care leam vazut astazi la o nunta inainte de a pleca. acum am ajuns acasa, maiine incerc sa pun pozele aici care leam facut cele doua saptamini.. gn8 |
hmmm nu ai obs ce numere avea ferrariul ?
|
ar4e numere de italia si sunt poze cu el pe topikul CLUJ
|
ce cauta la topicul cluj cand el a fost vazut in OR ?
|
daaaaa , numa in oradea o stat ala !
cand ai asa o masina , meri la ***ut in tata roomania , nu te gandesti ?:) bafta! ps:ai gasit pozele?:) |
10 Attachment(s)
fratilor i'm back din vacantza.....am tras si eu cateva poze pe unde am umblat....nu's masini din oradea, nu ca nu am vrea sa le avem,da' nah ata ete... enjoy!!!
|
10 Attachment(s)
ferrari oricum este rar..si mai era si versiunea "challenge stradale" care e si mai rara si in plus mai avea si un spoiler :D ce mam ofticat ca nu am reusit sa o pozez..
@ kupid0n, faine pozele. ce tare ca ai vazut noul 599 si enzo ^^ pun si eu cateva poze facute in ultimile doua saptamini: nu cred ca sunt multe noutati printe ele dar noah.. |
masina din ultima poza mi'ar trebui...
si cea langa care ai pozat. daca ar fi sa aleg intre cele doua...as alegea acea oldie`:) |
5 Attachment(s)
Part 2:
p.s. exista mercedes E32 AMG? O_o |
1 Attachment(s)
ferrari gtb (poza a 2'a) statea in mijlocul unei sali si in jurul ei erau "agatzate" celelalte bijuterii....superamericana, o formula din 28 una din 80 si ceva...da' ce sa va mai explik....va pun un filmuletz....sper sa mearga.. ;)
|
1 Attachment(s)
inca unul....
|
Wow, n1ce
pe ce trece timpul, tot mai mult imi place gtb-ul |
Quote:
Am vazut si eu in oras, dupa aia am verificat pe net. Pacat ca e diesel. |
exista AMG diesel??? :-o este si c klasse AMG diesel?? si dak da, ce motorizari???
|
Quote:
si cel mai bine cred ca rezolvi problema asa : google.com ;) |
c 30 cdi amg , am vazut unu` in Bucuresti .. deci exista :P
despre e amg diesel.. nu cunosc.. |
Exista multe mercanuri cu stema de amg pe el
dar aia nu inseamna ca trebuie sa si fie AMG. trebuie sa aiba si kit-ul, jenti, si aproape toate amg-urile au 4 exhausts. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning