![]() |
Re: AG-xx-VLO
super misto facute pasajele.o sa iasa o masina pe cinste!
dar am si eu 1 intrebare:ce jante sunt alea? |
am o intrebare si sper sa nu te deranjeze...cat te-a ajuns vopseaua cu tot cu lac si manopera etc.??? sa imi fac o idee...imi poti raspunde si pe PM daca vrei...
|
Puya_BSX multumesc .
marius3030 Ats cup se numesc . Dacia Sport BR 10 TCM vopseaua ma dus 400 lei vopsea 3l 3 cutii de intaritor 1de diluant consumabile 80 lei fibra , chit si altele . Vopsitul l-am facut eu |
1 Attachment(s)
poze spion.velo te tii de prostioare??????
|
cat te duce capota din fibra ca as vrea si eu una si daca facem amandoi poate e mai ieftin! :-?
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine masina ...dar ar trebui sa ii dai si tu o vopsea ...ar arata mult mai bine!!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare !!!.....asteptam pozele finale ... succes
|
Ce sunt oglinzile alea rosii , de pe ce model , vin frumos pe masinutza.:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Mihai_MHI bara spate sau fata ?
micutu11 multumesc. Goose oglinzile suntde pe golf dar le voi vopsi negre. In astepatare niste anvelope noi si o revopsire a jantelor. |
Nu ai vrut tu al dreaq sa cobori lampile alea mai jos.....:(
|
Bravo mah imi place ce vad ;)
8) |
Bravo ma ..Imi place cu a iesit!
|
1 Attachment(s)
Frana de mana ..... in lucru ....
|
Ce ma te dai la rally cu ea??:lol: misto conceptia:-P sunt curios sistemul cum e:-P
|
Quote:
a iesit bine "curuletu masinii" ;) |
B-11-AYG aproximativ acelasi sistem doar ca pompa de frana are un mic avantaj fata de pompa de ambreiaj :D
b08ygs nu i-ti trece tie prin cap ce o sa fac , sistemul e probat deja , mai astpt o singura piesa de la strung |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe cat sunt ats-urile?
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu frana aia de mana ca mai e un client care asteapta....:P
|
sti cumva dak se gasesc pe 14?sau astea pe 15 se potrivesc pe supernova?si la ce pret le gasesc?
|
poze mai pui si uu 8)
|
23 Attachment(s)
Quote:
|
Frumos "taxi"!
La bara faţă mai poţi lucra? La partea din mijloc nu prea stă bine, stă parcă un pic săltată spre radiator. Bara spate şi chederul de la streaşină cānd le pui? |
Salutare VLO .. iti vad masina aproape in fiecare zi si pot sa spun ca ador jantele care le ai pe ea . Momentan pot spune doar ca nu imi place partea din spate a masinii pentru ca nu ai bara si toba se vede prea iesita :( .. dar se poate rezolva :D
Iti doresc multa bafta cu ea pentru ca merita . |
Domnu' Velo arata bine daciuta, dar cred ca ar arata mai bine cu bara de fier pe fata sau cu una de CN3 d'aia din 3 bucati;)
|
3 Attachment(s)
La Multi Ani si un an nou cat mai bun!:lol
Cateva cadouuri de la Mos Craciu : -coducte de frane -cablu kilometraj -vitezometru -2 claxoane bosch |
Cineva a primit un KR..:))
|
pana la urma pui 1.8?kr?:-?
La multi ani!Si un an nou fericit cu multe impliniri!!! |
A iesit frumos masinutza pana acuma mai ales jantele un motor 1.8kr ar fi tare oricum un an nou fericit tuturor
|
a iesit bestiala masina se vede ca e bine lucrat.bafta incontinuare
|
AG-xx-VLO
3 Attachment(s)
Mersi baieti :D
|
babele care mai stau si ele la barfa si care vor fi nedespartite mult timp:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |