Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006 (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/14716-etapa-campionatului-viteza-ko-racing-club-2006-a.html)

tristan 30-04-06 21:27

Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

Numai vorbe ca ala a castigat ca celalalt... hai sa vedem o poza... un filmuletz ceva... nimeni nimik?

ilie 30-04-06 21:35

Poza finish Skoda vs Type R

1 Attachment(s)
Finishu la liniutza 2 dintre Skoda si Type R. Poza zice tot :) La prima cursa nu stiu ca eram mai departe de start.

slayer 30-04-06 21:41

Re: Poza finish Skoda vs Type R

Quote:

Originally Posted by ilie
Finishu la liniutza 2 dintre Skoda si Type R. Poza zice tot :) La prima cursa nu stiu ca eram mai departe de start.

poza asta e facuta la vreo 5 metri dupa linia de finish....

ilie 30-04-06 21:49

Filmuletz Dacia 1310 Turbo vs Loganu meu

1 Attachment(s)
Am luat-o ca lumea, dar turbo face multe.:p Jos palaria :) Sper ca la etapele urmatoare sa mah apropii tot mai mult de performantele ei.... si de ce nu sa le si bat :D

ilie 30-04-06 21:58

Quote:

Originally Posted by slayer
poza asta e facuta la vreo 5 metri dupa linia de finish....

N-are sens sa ne certam pe aici... fiecare crede ce vrea... Cauciucurile care marcau finishu sunt cam in dreptul rotiilor din spate de la Type R. Nu puteam sa stau pe linia de finish ca era baiatul cu steagu. Daca asta inseamna 5 m asa sa fie, cum zici tu... Oricum Type R pe 400 m n-are ce discuta cu Skoda respectiva... :p

slayer 30-04-06 22:12

Quote:

Originally Posted by ilie
N-are sens sa ne certam pe aici... fiecare crede ce vrea... Cauciucurile care marcau finishu sunt cam in dreptul rotiilor din spate de la Type R. Nu puteam sa stau pe linia de finish ca era baiatul cu steagu. Daca asta inseamna 5 m asa sa fie, cum zici tu... Oricum Type R pe 400 m n-are ce discuta cu Skoda respectiva... :p

ai dreptate..pe 400 de m dar pe 250 asta e....eu zic ca cel care a condus civicul nu a scos totul din acel motor

GabiByte 30-04-06 22:48

Hehe pai daca e facuta cu 5 metri dupa finish atunci skoda castiga pentru distanta mai scurta de franare :lol:, glumesc, oricum eu am fost pe la mijloc si imi pare rau dar de acolo se vedea clar Civicu cum a trecut primul. In orice caz a fost misto, mai putin faza care o zis-o tipu care vorbea la microfon "fanii BMW sa treaca pe AUDI". A zis-o pentru ca habar n-avea ca M3 avea cu 77cp in minus 20kg in plus si 4 ani vechime fata de RS4, sa nu vorbim de km facuti cu ea. Sincer din cursele acelea doua chiar mi-am dat seama cat de bun poate fi BMWu.

criss 30-04-06 22:52

1 Attachment(s)
Dupa cum am anuntat Racing Syndicate a fost reprezentat de 3 masini:Honda CRX- locul 2 la gr. A2 ,Dacia Logan locul 3 la gr.A1,si Suzuki Swift

Am ramas dezamagiti fata de lipsa de seriozitate a organizatorului pt faptul ca modifica instant la fata locului regulamentul.
Am trecut peste faptul ca a modificat distanta de concurs si am venit pana la Cluj avand in vedere ca a fost prima cursa legala din jumatatea de vest a tarii ,si am avut urmatoarele surprize:

1.Nu s-a respectat incadrarea in grupe ,conform regulamentului masinile trebuiau incadrate dupa caii putere nu dupa un mod primitiv de cronometratre,concurentul avand astfel posibilitatea sa-si aleaga grupa in functie de cat apasa muscihu' lui pe acceleratie.

2.Cei de la grupa A1 au avut posibilitatea sa se dea 2 din 3 conform regulamentului,urmatorii au s-au dat odata eliminatoriu tot conform noului regulament intrat in vigoare dupa ora 12-13 :!: ,exceptie au facut cei care s-au purtat ca la piata(la negocieri)

3.Ca si bonus au mai fost si "compromisurile" prezentatorului care erau un fel de modificari peste modificarile modificarilor regulamentului

In rest toate bune si frumoase,vreme buna ,mititei etc.

Mandella 30-04-06 23:14

mai baieti!
multi vorbiti fara sa stiti prea multe
1 la mana skoda aia are motor 1,8 T , 4x4 ,din fabrica 150 cp + chip care o duce umpic mai sus
2 la mana astia care zic ca o fost sponsor mai bine se intereseaza inainte sa scrie tot felul de chestii pe forumu asta ca zvonurile circula repede si toti o sa credeti vrajelile astea pana la urma
in privinta castigatorului parerea mea octavia a castigat ambele curse , adevarat ca la mustata dar le-a castigat.Poza aia e facuta la 5-10 m dupa sosire deci nu inseamna nimic .Si in ultimul rand f probabil daca mai erau 20 m de linie castiga type R dar cum nu or fost....asta este. Ganditi-va si voi la cel cu octavia : te inscrii la curse, ai o masina buna , nu cunosti nici un organizator , castigi cursa si dupa aia vezi posturi cum ca ai castigat pt ca erai sponsor , sa nu-ti vina sa le rupi capu? ??
type R -masina beton ...........poate pe 400 m data viitoare.... poate nu

Kamicazze 30-04-06 23:26

Extraordinar ce se intampla aici, pe forumul asta!!!!!!
:)))

alexufo 01-05-06 00:29

asta este dar faza cu schimbarea regulamentului nu a fost corecta ..regulamentul nu se schimba.eu nu mai zic nimic ca apoi iar zice lumea ca noi avem treaba cu cei ce au facut etapa aceasta

si sa nu uitam . daca vreti sa organizati ceva nu mai jicniti concurentii cum a facut cel care era cu formularele "ai rabdare cu cotetu tau" ..cam asa a sunat ... si ma mir ca cel jicnit a tacut .
si daca promiteti libere numai ca sa tineti pt premiere spectatorii ...iar e urat.majoritatea au venit pt libere.

Detman 01-05-06 00:47

de mi-ar fi zis mie asa ceva... si eram acolo ... il faceam sa manance rezerva de la cotetul meu ... si ii ... "modelam cotetul" lui ...
totusi ... KO Racing... incearca sa faca ceva... dar nu le-a reusit pana acum...
se pare ca nu prea au chef de asa ceva??... sau ce se intampla ??

tristan 01-05-06 01:09

Lipsa de seriozitate...

Piry 01-05-06 01:11

probabil exista undeva dovezi clare in legatura cu cursa dintre "taipãr" si skoda dar cine stie...poate aia nu utilizeaza forumul. in rest toti se scot cum pot. ba ca poza e la 20 de metrii,ba ca e neclara poza ba ca nu stiu ce. eu refuz sa-mi exprim parerea in legatura cu aceasta cursa pentru ca nu am nici o dovada, cat timp nu am dovada nu povestesc. daca va intereseaza parerea mea persoanala ma puteti intreba personal. nu exista nici dovezi ca proprietarul skodei sa fi fost sponsor sau nu, dar totusi unii spun ca nu.

ce s-a intamplat cu adevarat acolo cred ca stim cu totii, fara sa tinem cont de ce SPUNEM.

tm8bnz 01-05-06 01:44

Quote:

Originally Posted by Detman
dar, Dacia are Turbo sau nu??
la intrebarea asta vreau sa imi raspunzi.

Dacia aia avea Turbo peste motor de 1.3 de DACIE cu set de 1.4 de DACIA PITESTI alezat din camasi pt a intra in bloc,alta chiuloasa,alt carburator,alta aprindere,alta volanta,alt esapament alta pompa de benzina,alta pompa de apa,alta galerie de admisie,alt ax cu came...mai continui ?

Pt cei care nu stiu nimic...si sunt multi care atarna pe forumu acesta,si la fel si pentru habarnistii de organizatori in funte cu "GiteKu uman" acel Guru al fortzei gravitationale,randamentul FIA pt un turo-compresor este de 60% asta inseamna ca daca TEORETIC vrei sa ii calculezi caii unui motor stock peste care montezi o turbina,inmultesti foarte simpu caii motorului cu 1.6.Acum daca omul isi face si alte modificari doar nu e dobitoc sa le spuna,doar sunt modificari ale motorului CLASIC,doar nu o sa imi declar ca fraieru caii care imi iasa pe dyno pt a fi incadrat la o clasa mai sus,deci prin urmare va las pe voi sa calculati cati cai avea Dacia aia magnifica cu motor de 1300 TURBO !

tm8bnz 01-05-06 02:01

Tuning nu inseamna 4 jentzi mai mari,niste spoilere si un cip ! Si daca omu isi scoate 200 cai dintr-un motor de 50,este MERITUL LUI.
Daca ametzitzii aia de organizatori ar fi intrebat,sau ar fi pus problema de adaosul unui Turbo la un motor clasic aspirat,firesc ar fi aflat ce are baiatu ala sub capota pt ca pt organizatori nu era tinut secret si procedau cum era firesc,cum am explicat mai sus.Dar spre marea dezamagire a concurentiilor nici macar din KW in CP nu au habar sa transforme !
Ce cauta Swiftu de 101 cai la A1 ? Ce cauta Astra GSI 16v de 150 cai la A2 ? De ce au lipit A3 pe un GTi de 129 cai,apoi dupa ce li so spus ca sunt dobitoci au revenit asupra deciziei ? De ce au vrut sa claseze Swiftu de 75 cai la A3 ?

Pt cei veniti din timisoara a fost un nod acru in gat care inca il mai simtzim,si cum so spus si mai sus...participarea noastra in continuare la acest concurs ramane sub semnul intrebarii !

smoke 01-05-06 02:41

respect pt masina.. promit sa ne intalnim candva de mai vii prin cj la curse..,

si respect pe sinceritate dacia 1300, .. desi tu .. cam trebuia sa vb cu cei de la A2 in sus.. ca este pregatita bine, io zic sa treceti peste probleme de orgnizare... peste.. alte vorbe su barfe, .. si sa reveniti pe la cj,... pt ca oricand... cred ca sunt oameni care sunt acolo doar de placere.. si pt masini . .. si publicul va apreciaza,....

all the best from SmokeDesign

AR06SVF 01-05-06 08:14

Tot respectul pentru Dacia de TM, ca stiu ca s-a chinuit mult sa ajunga la valoarea asta, si nu va mai luati de el ca e ok. Chit ca e la aceeasi clasa cu mine si ca ma face la orice ora, eu ii dau dreptate si nu am ce sa ii reprosez la aspectul sinceritate. Asta e, voi incerca sa mai fac cate ceva si eu, poate-poate.
A, stiftu de 75 de cai ce au vrut sa fie la A3, are 84, 16V, SOHC, 1298cmc. Si nu am putut sa-i conving ca nu au ce sa ma puna la A3 decat daca le-am zis "No bine, eu am plecat". Asta-i incadrare pe grupe, asta-i negociere? Ca la piata. Daca stiam care-i faza cu cronometratul nici nu treceam de 3.000 de ture.
Care e mai in tema sa-mi zica ce motor avea Rover-u de la A1?
Ar fi trebuit sa am ceva mai mult facut la cotetz si evitam toate discutiile astea. Poate m-ar fi incadrat la A4.
Si a doua oara cand am dat cu Roverul am avut impresia ca eu l-am facut cu o palma, nu invers. Parere subiectiva pentru ca vedeam din masina mea. Cine a fost la finish sa ma lamureasca. (prima din trei e clara) (a doua ?).
Oricum, cam la fiecare grupa au fost o masina sau doua in plus, parerea mea
...

tristan 01-05-06 08:51

"tm08bnz" are dreptate... dc sa fie incadrat la o grupa superioara? Daca seria motorului corespunde cu cea din talon atunci e OK...
E meritul lui ca are mai multzi cai si cine stie ce mult a lucrat la mashina....
Se pare ca si de aceasta data..(ca si anul trecut) cursele au fost .....cam slabutze.

intercooler81 01-05-06 09:31

Quote:

Originally Posted by slayer
eu zic ca cel care a condus civicul nu a scos totul din acel motor

Cata aderenta crezi ca poate avea o masina de 200 de cai cu tractiune fatza pe praful ala care era la start, si cata aderenta crezi ca avea o masina integrala?

cj98czh 01-05-06 11:17

Baietii din TM sunt indreptatiti sa critice organizatorii KO Racing care au avut destule scapari dar cei de la alte cluburi din Cluj nu, si spun asta pentru ca in loc sa critice ar putea incerca sa organizeze ceva....
Cel mai usor este sa critici dar cand trebuie facut ceva nimeni nu stie ce si cum...
Deocamdata cei de la KO sunt singurii care incearca si fac ceva ...mai bine mai prost dar fac...pe cand altii bat numai din gura....

smoke 01-05-06 11:47

o vb e in multime :

1) mai putina muzica.. am venit pt masini
2) care are sniper... shoot prezentatorul!!!!!!(personala)
3) era chiar greu sa fie foto de finish la fiecare cursa?????
4) si mai bine puneau o gagica.. la start.. si dadeau premii ceva ''striptease-uri'' personale... decat bataia aia de joc cu benzina...
5) in rest... io zic ca cu cele de mai sus iesea mai bine.. si.. cred ca ieseau si mai ieftin.. si nu ne bubuia atat capul prezentatorul

P.S: happy ca o fo moca.. si ca nu am ramas fara benzina pe pista :

, all the best from SmokeDesign,... si nu ultima data respect Timisoara

smoke 01-05-06 11:55

1 Attachment(s)
si va prezint cu putin noroc urmatoarea masina de linii la care se lucreaza la firma :D, sper ca de A2 ... in functie de buget

TM-84-DMX 01-05-06 12:27

Vreau sa invat si eu metoda masurarii cailor puterii prin urina...care are numarul gitecului uman sa il intreb?!:))

akimoto 01-05-06 12:28

Quote:

Originally Posted by Mandella
1 la mana skoda aia are motor 1,8 T , 4x4 ,din fabrica 150 cp + chip care o duce umpic mai sus
2 la mana astia care zic ca o fost sponsor mai bine se intereseaza inainte sa scrie tot felul de chestii pe forumu asta ca zvonurile circula repede si toti o sa credeti vrajelile astea pana la urma
in privinta castigatorului parerea mea octavia a castigat ambele curse , adevarat ca la mustata dar le-a castigat.Poza aia e facuta la 5-10 m dupa sosire deci nu inseamna nimic .Si in ultimul rand f probabil daca mai erau 20 m de linie castiga type R dar cum nu or fost....asta este. Ganditi-va si voi la cel cu octavia : te inscrii la curse, ai o masina buna , nu cunosti nici un organizator , castigi cursa si dupa aia vezi posturi cum ca ai castigat pt ca erai sponsor , sa nu-ti vina sa le rupi capu? ??

1 la mana, daca are 150cp se incadra la a3 130-160, deci ce-o cautat la a4 ?
2 la mana, daca chiar esti curios pot afla si numele sponsorului respectiv; mi-au zis baietii din Cluj care erau pe acolo dar eram prea nervos si n-am retinut
3 la mana, a treia tura cand m-am dat cu skoda si am reusit in sfarsit sa plec la egal cu el, omu a lasat gazu la jumatea cursei cand aveam deja avans, ca, cica, "nu mai avea rost, oricum te-am facut de doua ori"...pai si atunci de ce te-ai mai pus la start omule ?

sandrei 01-05-06 13:05

1 Attachment(s)
bai baieti...eu zic sa nu va mai certati pe topicul asta ca nu are nici un sens! pentru o mediatizare mai mare mai bine deskideti un topic general sa il urmareasca toata tara! organizatorii urmaresc tot ce se discuta aici dar nu va vor prezenta scuzele lor niciodata datorita mandriei prea mari! asa s-a intamplat de fiecare data cand au organizat ..sa va povestesc cum masina mea a fost incadrata anul trecut la a2 cu vestitul bmw de bihor ARO tot la a2? deoarece in talon lui ii scriau 120 de cai si mie 115. toata lumea care are putin interes pt lumea tuningului si al curselor auto se mai si documenteaza pt. a cunoaste starea generala a masinilor...dar poate unii nu o fac. Va las pe voi sa ghiciti care a fost rezultatul unei curse dintre Nissan Almera supranumit si Peugeot 206 cu 84 kw, calculati in cai de catre organizatori astfel 84x1,6=134 cai pe cand mai jos in talon scria mare si tare 115 cai ,cu vestitul bmw aro care in talon avea 120 de cai si cand li s-a spus ca e de alta categorie masina...au hotarat sa imi dea avans de 10 m la cursa...
ps: oricum per final,oricat strigam si suntem de nemultumiti in legatura cu organizarile KO RACING ,la clujeni ma refer,nu la cei din restul tarii,ar trebui sa ne calmam si sa ne gandim ca DOAR EI au fost in STARE sa ORGANIZEZE asa ceva si nu doar o data pe cand restul din cluj arunca cu noroi catre ei..MULTE "cluburi" se dorresc a fii in cluj si multe NU SUNT capabile de NIMIC..pana acum tot ce am vazut in cluj raportat la evenimente cu masini a fost mana KO RACING. indiferent de ce oameni sunt afiliati la club,la cat de urat se comporta,ca nu au habar de masini,ca au multe lipsuri la organizare,ca ii intereseaza doar $$..la final trebuie sa tinem minte ca doar ei au facut ceva pe aeroportul din cluj,pe cand multe alte asociatii si din restul tarii au evitat partea asta.asa ca,indiferent de invidie si respecte in orasul asta de rahat...doar ei au facut ceva...asa ce restul din cluj,mai bine sa stam si sa ascultam si sa induram! i'm out!!!

sandrei 01-05-06 13:06

asa ca aradenii si timisorenii sunt indreptatiti sa critice...pe cand clujenii sa stea si sa assiste!

1300Racing 01-05-06 15:47

super tare tare dacia mi a placut

GabiByte 01-05-06 16:19

cel mai ok probabil ar fi ca la intrarea masinii in competitie sa se faca pe baza unui dyno recent, dar chestia ii ca nu toti isi fac dyno si atunci vor fi mai putini participanti. Eu chiar ma indoiesc ca Skoda ar fi fost mai rapida decat Civic. Trebuie sa fie destul de bine tunata ca sa o depaseasca, oricum nu vreau sa ma bag in detalii tehnice. Oricum motorul de la Civic suna extraordinar, probabil cel mai bine dintre toate care au participat.

doru 01-05-06 16:26

felicitari celor de la rr tm

intercooler81 01-05-06 16:38

Quote:

Originally Posted by doru
felicitari celor de la rr tm

multumim ;)
Am dovedit ca avem masini performante, nu neaparat spectaculoase ca look sau muzica.

TM-84-DMX 01-05-06 16:40

Doru ,felicitari si tie pentru Alfa aia ,kiar ne-a impresionat pe toti !:)

doru 01-05-06 16:45

Quote:

Originally Posted by TM-84-DMX
Doru ,felicitari si tie pentru Alfa aia ,kiar ne-a impresionat pe toti !:)

multumesc sper ca data urmatoare sa vin cu ea umpic mai suparata,este inapoi la workshop

TM-84-DMX 01-05-06 16:49

Quote:

Originally Posted by intercooler81
multumim ;)
Am dovedit ca avem masini performante, nu neaparat spectaculoase ca look sau muzica.

Dc nu impresionante ca look ;hai mai bine sa il numim bun gust !;)

cioli17 01-05-06 17:11

Quote:

Originally Posted by GabiByte
cel mai ok probabil ar fi ca la intrarea masinii in competitie sa se faca pe baza unui dyno recent, dar chestia ii ca nu toti isi fac dyno si atunci vor fi mai putini participanti.

asta e o prostie . atunci unde se vede tuningul si munca depusa la masina ?
fiecare masina trebuia trecuta la grupa corespunzatoare din talon ...si sa se treaca la o grupa superioara doar daca are NOS , TURBO sau COMPRESOR

daca io am un bmw de 95 de cai si ii pun un filtru intru la A2 ? poi ce e cu tigania asta ?
si CEA MAI MARE IDIOTENIE a fost facuta de domnul Tibi Baias organizatorul ...adica se urca la tine in masina , te pune sa o tii in limitare si sa dai o tura cu el sa iti spuna el daca ai caii care scrie in talon ...omu vrea sa se plimbe cu masina sau ce ? o sa il numim TIBI the DYNO MAN de acuma

KO racing s-a facut de rusine in unele 'capitole' ...ce e bine este ca organizeaza asa ceva ...si atata timp cat sunt singuri din partea asta trebuie sa ne mulctumim cu ce avem ...cu organizare de cacao , cu niste oameni care nu au bun simt si nu dau dovada de fair play ...sau putem sta acasa - e alegerea tuturor

speram ca daca viitoare sa fie pe 400m ...asa ar fii mai multe sanse sa vina ceva masini din TM ( in mare parte clubul RR TIMISOARA ) www.roadrunners.ro

tristan 01-05-06 17:58

Pai atunci sa puna si V-tec la o categorie superioara... Nu?

cioli17 01-05-06 18:10

hahaha ..cinei de vina ca numa japonezele au putere litrica mare la motoarele aspirate si nu numai ? sa puna japonezele cu o clasa mai jos cas prea tari ? nu ? hahaha :D

vtec e alceva decat turbo ...

Corse 01-05-06 18:22

Quote:

Originally Posted by tristan
Pai atunci sa puna si V-tec la o categorie superioara... Nu?

iara vechiile discutii? of doamne cand o sa trecem de mentalitaiile astea?

ps: pt toti vtec-arii, mereti mah cu mufa scoasa ca poate asa nu mai apar discutii :))))) :P

tristan 01-05-06 18:26

Nu are rost sa discutam... "Positive manifold pressure is the way to nirvana" :lol:... va roade turbo sau supercharger? va e frica de turbo cand vine vorba de incadrarea pe grupe? asta e nu? lasa ca poate o sa va datzi si voi seama ce inseamna turbo.... :lol: tm08bnz stie :wink:

ZanDer 01-05-06 18:27

Quote:

Originally Posted by cioli17
asta e o prostie . atunci unde se vede tuningul si munca depusa la masina ?
fiecare masina trebuia trecuta la grupa corespunzatoare din talon ...si sa se treaca la o grupa superioara doar daca are NOS , TURBO sau COMPRESOR

daca io am un bmw de 95 de cai si ii pun un filtru intru la A2 ? poi ce e cu tigania asta ?
si CEA MAI MARE IDIOTENIE a fost facuta de domnul Tibi Baias organizatorul ...adica se urca la tine in masina , te pune sa o tii in limitare si sa dai o tura cu el sa iti spuna el daca ai caii care scrie in talon ...omu vrea sa se plimbe cu masina sau ce ? o sa il numim TIBI the DYNO MAN de acuma

KO racing s-a facut de rusine in unele 'capitole' ...ce e bine este ca organizeaza asa ceva ...si atata timp cat sunt singuri din partea asta trebuie sa ne mulctumim cu ce avem ...cu organizare de cacao , cu niste oameni care nu au bun simt si nu dau dovada de fair play ...sau putem sta acasa - e alegerea tuturor

speram ca daca viitoare sa fie pe 400m ...asa ar fii mai multe sanse sa vina ceva masini din TM ( in mare parte clubul RR TIMISOARA ) www.roadrunners.ro

sa itzi zic io o chestie cu luatu dupa talon ... daca in talon am motor de 1.7 si defapt io am 2.2 si ma baga la 1.7 ii corect ? deci tat nui bine ...
Oricum felicitari tuturor care au venit Road Runners, Racing Syndicate si nu in ultimul rand WSR scuze daca am omis pe cineva! a si ... vrem revansa :D

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning