Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Mustang 27-04-06 15:47

Re: How about piercing?

Quote:

Originally Posted by Psycho
undeva unde nu prea are access multa lume ;) .. buhahahahahah

adik ce? tu ai acces ???? :rolleyes2

Eugen_TL 27-04-06 15:51

loooooooooool ! :lol: :lol: :lol: sa vada devil asta va impusca pe aman=trei! :)))))))

Mertzanik 27-04-06 15:58

[QUOTE]adik ce? tu ai acces ???? [/QUOTEpai nu e vb de mine ci de tatuaj/piercing in anumite zone unde sa aiba acces o pers...mai intim la asta ma refeream...

Mertzanik 27-04-06 15:59

Quote:

sa vada devil asta va impusca pe aman=trei
cine e devil???si de ce ar face o ??asta ca sa stiu si eu ...

Eugen_TL 27-04-06 16:04

devil+psycho=:love: 8) devilshlips=user de pe forum!

"amantrei"= nu ma refeream la tine mertz...ci la psycho,mustang si respectiva care trebuie sa dea acces pt a i se vedea piercingul ascuns :D

orlando 27-04-06 22:49

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
adik ce? tu ai acces ???? :rolleyes2

mai mai da curios esti ma nene...
numai cei avizati cunosc si stiu...
cum spuneam si acum o pagina "imi place piercingul ascuns"
iulia te pup :* ;)

aleks 28-04-06 11:37

heheee... vedeti? piercingul face o femeie mai interesanta, clar asta ;)

2fastboy 30-04-06 22:43

Quote:

Originally Posted by don_costelo
incearca poate chiar o sati placa
daca nu il dai jos
dar eu nu mi-as mai pune !

bine faci :lol: m-am gandit mai bine si nu imi pun ca e aiurea :twisted:

don_costelo 08-05-06 07:21

MUHHAHAHA ....
I'am happy prietena mea si-a pus pierce in zona buricului
Hehe cu toate ca initial am fost sceptic pot spune ca acuma chiar imi place si imi pare rau ca nu am sustinut-o de la inceput\
Multumesc celor care mi-au raspuns anterior ... o sa pun o poza ....saptamana asta sper

momo 16-05-06 19:34

:lol: doamne ce senzatii tari ai cand te saruti cu o tipa cu pierce in limba... te trec fiori :D

Mustang 16-05-06 22:12

Quote:

Originally Posted by momo
:lol: doamne ce senzatii tari ai cand te saruti cu o tipa cu pierce in limba... te trec fiori :D

depinde de ... ea...si de limba ei...si de "talentul" ei de a saruta...
am dat de una care imi facea atatia nervi pe motiv ca nu stia sa sarute...mama mama ... ce imi venea sa dau cu ea de pamant !

Eugen_TL 17-05-06 12:38

mustang...poate acelasi lucru zicea si ea de tine,ca nu stii sa saruti! nu tot timpul intalnesti fata care sa-ti convina cum saruta, ala era stilul ei,la altii placea la altii nu( printre care si tu)...:D .... interesant ar fi sa iti pui cercel in limba cu magnet ...oare ce s-ar intampla cand au amandoi magnet sau unu cercel normal:lol: :lol: :lol:

Mustang 17-05-06 14:15

in primul rand tipa de care zic eu ... avea atunci 14 ani ...daca nu ma insel ... eu aveam 16 ... ma rog : nu asta e important !

depinde cum nimeresti magnetii...daca e sud cu sud...fizica :)

EvLSant0S 22-05-06 22:02

Quote:

Originally Posted by aleks
heheee... vedeti? piercingul face o femeie mai interesanta, clar asta ;)

heheee... vezi ? d`asta te iubim :D cum poti sa scoti tu ideile principale din ... 12 pagini de .. topic :)

don_costelo 23-05-06 17:09

Quote:

Originally Posted by momo

cred ca senzatia ti-o ofera tipa nu pierce-ul in fine...probabil tipa era bestiala si tu dai vina pe pierce:D

EvLSant0S 23-05-06 17:15

... na comparatie..

ai VR6... smechera.. senzatie (sa zicem tipa) dak ai pus turbo .. (pierce) s-a cam terminat cu smecheria :D

DAFTEK 23-05-06 19:22

mie im plac fetele cu tatoo pe spate la noada si cercel pe limba :D

momo 23-05-06 20:29

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
... na comparatie..

ai VR6... smechera.. senzatie (sa zicem tipa) dak ai pus turbo .. (pierce) s-a cam terminat cu smecheria :D

adik intri pe turbo sistem :lol:

don_costelo 25-05-06 22:26

imi place sa vad o tipa tatuata dar nu stiu daca mi-ar place ca prietena mea sa isi faca un tatuaj

aleks 26-05-06 13:05

pai... de ce nu?
unul discret asa, in zone doar de voi stiute...
nu-i rau, nu? :)

leyza 28-05-06 10:54

sa incep asa nu imi place prieciu in buric la fete :sad: nu stiu de ce pur si simplu nu imi place :-P in rest daca are in nas limba sau alte zone mai ascunse nu ma deranjeaza, tatuajul sa fie ceva finut si pus intr-un loc mai special ;) , iar eu sunt in tratate de incurajare pt ca vreu sa imi pun una in limba si una in sfarcu drept 8)

Eugen_TL 28-05-06 11:06

opa...haideti baieti cu incurajarile de rigoare:D mai ales pt cel din sfark:twisted: ... bineinteles poze apoi ca altfel nu vom crede;)

don_costelo 28-05-06 16:29

pe cel sfarc as fi curios si eu sa il vad :D:D:D:D:D ideea e sa ai curaj

aleks 01-06-06 00:20

don costelo, cu poza aia la avatar, nu ti-as arata nimic, esti periculos :D:D:D

d3vilish_lips 14-06-06 19:24

1 Attachment(s)
.....un piercing mai vechi al unei pretene....trea sa facem amnadoua odata da nu sa mai putut la mine ....poate la vara :(....pana atunci eu zik k marfa

momo 15-06-06 08:22

nice... ;) devil

pe mine m-a luat durerea numai cand am citit faza cu piercing-ul din sfarc... auci....

aleks 15-06-06 12:36

pierce-ul in buric arata bestial, p mine ma innebuneste, imi place la greu la greu....

d3vilish_lips 15-06-06 13:32

.....si mie :oops: mi se pare cel mai marfa akolo , in nas dak e finutz (da nu mi`as face) si down there e tare rau i`m sure :twisted: .....

BlueEyes 15-06-06 13:40

in nas da .... imi place s vad la altele .... corect dar nu cred k as avea curajul sa-mi fac e prea la vedere.... in buric mi se pare locul perfect ..... iar down there... nu stiu cat de comod poate fi ..... .....

d3vilish_lips 15-06-06 13:48

......m`am referit din alte puncte de vedere k e tare :oops: comod sigur nu e ;).....

dexter_20 15-06-06 20:10

Tare as vrea sa vad si eu la o fata piercing acolo jos.Nu stiu cum as reactiona....in orice caz mi s-ar ridica temperatura.....:oops:

Gabi 17-06-06 02:55

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Tare as vrea sa vad si eu la o fata piercing acolo jos.Nu stiu cum as reactiona....in orice caz mi s-ar ridica temperatura.....:oops:

Belea mare daca s-ar ridica temperatura, ca ar creste si tensiunea, s-ar sparge un vas de sange pe creier si ti-ar trece pofta sa-l mai vezi si a 2-a oara :lol:

dexter_20 17-06-06 09:09

As fi in stare sa ma risc sa vad asa ceva....Macar de la safe distance.

momo 19-06-06 13:25

:lol:
ete unde s-ajunge de la pierce-uri... LA NEBUNI!

auzi tu vase de sange sparte, chestii... pey mai bine te uiti la un film horror si dai o laba, mancand popcorn, nu? :D

aleks 19-06-06 13:33

momo dementu'
ce parere putea sa prezinte el :D

leyza 23-06-06 17:58

mi-am pus pirs in limba :D :peace: :dance: o sa incerc sa pun si poza inca nu ma pricep la forum :sad:

Eugen_TL 23-06-06 18:40

Quote:

Originally Posted by leyza
mi-am pus pirs in limba :D :peace: :dance: o sa incerc sa pun si poza inca nu ma pricep la forum :sad:

felicitari.... bun venit pe forum sa fiu primu care iti spune ..:flower:

ps: aici pui poze: Attach Files
Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip
MANAGE attachments ... mai departe le dai browsw...iar apoi upload si astepti dupa care revii la pagina principala si dai SUBMIT! :)

Mustang 23-06-06 23:48

ce saritor esti :)

aleks 25-06-06 16:20

dak eram eu la primul post nu8-mi spunea dekt bai fraiere, invatza sa postezi si p urma intra :D:D:D:D
hai k am fost rau :P

Eugen_TL 25-06-06 16:40

Quote:

Originally Posted by aleks
dak eram eu la primul post nu8-mi spunea dekt bai fraiere, invatza sa postezi si p urma intra :D:D:D:D
hai k am fost rau :P

daca erai si tu fata ...poate "buna" hmmmz nu se stie.... si asa sunt cateva,sa le respectam si pe astea nu?8)

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning