![]() |
Re: How about piercing?
Quote:
|
loooooooooool ! :lol: :lol: :lol: sa vada devil asta va impusca pe aman=trei! :)))))))
|
[QUOTE]adik ce? tu ai acces ???? [/QUOTEpai nu e vb de mine ci de tatuaj/piercing in anumite zone unde sa aiba acces o pers...mai intim la asta ma refeream...
|
Quote:
|
devil+psycho=:love: 8) devilshlips=user de pe forum!
"amantrei"= nu ma refeream la tine mertz...ci la psycho,mustang si respectiva care trebuie sa dea acces pt a i se vedea piercingul ascuns :D |
Quote:
numai cei avizati cunosc si stiu... cum spuneam si acum o pagina "imi place piercingul ascuns" iulia te pup :* ;) |
heheee... vedeti? piercingul face o femeie mai interesanta, clar asta ;)
|
Quote:
|
MUHHAHAHA ....
I'am happy prietena mea si-a pus pierce in zona buricului Hehe cu toate ca initial am fost sceptic pot spune ca acuma chiar imi place si imi pare rau ca nu am sustinut-o de la inceput\ Multumesc celor care mi-au raspuns anterior ... o sa pun o poza ....saptamana asta sper |
:lol: doamne ce senzatii tari ai cand te saruti cu o tipa cu pierce in limba... te trec fiori :D
|
Quote:
am dat de una care imi facea atatia nervi pe motiv ca nu stia sa sarute...mama mama ... ce imi venea sa dau cu ea de pamant ! |
mustang...poate acelasi lucru zicea si ea de tine,ca nu stii sa saruti! nu tot timpul intalnesti fata care sa-ti convina cum saruta, ala era stilul ei,la altii placea la altii nu( printre care si tu)...:D .... interesant ar fi sa iti pui cercel in limba cu magnet ...oare ce s-ar intampla cand au amandoi magnet sau unu cercel normal:lol: :lol: :lol:
|
in primul rand tipa de care zic eu ... avea atunci 14 ani ...daca nu ma insel ... eu aveam 16 ... ma rog : nu asta e important !
depinde cum nimeresti magnetii...daca e sud cu sud...fizica :) |
Quote:
|
Quote:
|
... na comparatie..
ai VR6... smechera.. senzatie (sa zicem tipa) dak ai pus turbo .. (pierce) s-a cam terminat cu smecheria :D |
mie im plac fetele cu tatoo pe spate la noada si cercel pe limba :D
|
Quote:
adik intri pe turbo sistem :lol: |
imi place sa vad o tipa tatuata dar nu stiu daca mi-ar place ca prietena mea sa isi faca un tatuaj
|
pai... de ce nu?
unul discret asa, in zone doar de voi stiute... nu-i rau, nu? :) |
sa incep asa nu imi place prieciu in buric la fete :sad: nu stiu de ce pur si simplu nu imi place :-P in rest daca are in nas limba sau alte zone mai ascunse nu ma deranjeaza, tatuajul sa fie ceva finut si pus intr-un loc mai special ;) , iar eu sunt in tratate de incurajare pt ca vreu sa imi pun una in limba si una in sfarcu drept 8)
|
opa...haideti baieti cu incurajarile de rigoare:D mai ales pt cel din sfark:twisted: ... bineinteles poze apoi ca altfel nu vom crede;)
|
pe cel sfarc as fi curios si eu sa il vad :D:D:D:D:D ideea e sa ai curaj
|
don costelo, cu poza aia la avatar, nu ti-as arata nimic, esti periculos :D:D:D
|
1 Attachment(s)
.....un piercing mai vechi al unei pretene....trea sa facem amnadoua odata da nu sa mai putut la mine ....poate la vara :(....pana atunci eu zik k marfa
|
nice... ;) devil
pe mine m-a luat durerea numai cand am citit faza cu piercing-ul din sfarc... auci.... |
pierce-ul in buric arata bestial, p mine ma innebuneste, imi place la greu la greu....
|
.....si mie :oops: mi se pare cel mai marfa akolo , in nas dak e finutz (da nu mi`as face) si down there e tare rau i`m sure :twisted: .....
|
in nas da .... imi place s vad la altele .... corect dar nu cred k as avea curajul sa-mi fac e prea la vedere.... in buric mi se pare locul perfect ..... iar down there... nu stiu cat de comod poate fi ..... .....
|
......m`am referit din alte puncte de vedere k e tare :oops: comod sigur nu e ;).....
|
Tare as vrea sa vad si eu la o fata piercing acolo jos.Nu stiu cum as reactiona....in orice caz mi s-ar ridica temperatura.....:oops:
|
Quote:
|
As fi in stare sa ma risc sa vad asa ceva....Macar de la safe distance.
|
:lol:
ete unde s-ajunge de la pierce-uri... LA NEBUNI! auzi tu vase de sange sparte, chestii... pey mai bine te uiti la un film horror si dai o laba, mancand popcorn, nu? :D |
momo dementu'
ce parere putea sa prezinte el :D |
mi-am pus pirs in limba :D :peace: :dance: o sa incerc sa pun si poza inca nu ma pricep la forum :sad:
|
Quote:
felicitari.... bun venit pe forum sa fiu primu care iti spune ..:flower: ps: aici pui poze: Attach Files Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip MANAGE attachments ... mai departe le dai browsw...iar apoi upload si astepti dupa care revii la pagina principala si dai SUBMIT! :) |
ce saritor esti :)
|
dak eram eu la primul post nu8-mi spunea dekt bai fraiere, invatza sa postezi si p urma intra :D:D:D:D
hai k am fost rau :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning