![]() |
Re: Ce'ai face daca....
Sunt feluri si feluri de prietni ... unii dintre noi poate au prieteni adevarati ... iar altii poate nu au prieteni adevarati ... asa ca depinde de fiecare in parte ce prieteni si-a adunat pe langa casa :) ... si cand zic prieteni ... putem fi chiar noi acei prieteni si la fel ar zice si ei la randul lor ... Concluzie ... depinde de fiecare ce om este :d Corect ?
|
Quote:
(sau poate ar face???) :lol: |
Quote:
|
Da, prietenii adevarati sunt buni in multe situatii, da' aici era vorba, daca nu ma insel, despre gagica si prietenii adevarati, nu ? :roll: :lol:
|
Da ! am si gagica si prieten adevarat ! ok ? :D
|
Amandoua au si +/- asa ca nu poti trai fara una dintre ele;)
|
am gresit postu mai sus sry...:P
|
Quote:
pe cine as condamna? pe el, k e un b#langiu c0rdit, k a vrut sa si-o traga cu femeia mea, si la modul cel mai nasol pt mine... i mean, ok, ti s pare k femeia mea arata f bine, si are toate calitatile, normal, k doar e femeia MEA, si k tu n-o sa ia niciodata asa ceva, dekt trisand ( ca si cum ti-ai dori un rolls si nu ti-ai putea lua unul dekt dak il furi), dar d aici si pana a ajunge la faze din astea... e cale lunga, si pt tine, cel mult un scuipat, e irosit si ala... am i wrong? |
...nup,aici sunt f de acord cu tine!eventual i-as zice si d-soarei una alta...k totusi e prea d tot,k sa pui botu' in halu' asta.daca kiar vrea,mai sunt barbati p lume,nu prietenul prietenului e unica solutie...(nu d park as fi d acord cu prostia asta k daca ala gindeste cu pul@,tre sa imi pun si io creierul p stand by)....stii tu vb aia a mea,k si femeile respira normal,p nas,nuuuu????:D :D :D
|
vai de capul de capu meu ce topicuri demne de www.sentimente.ro
|
as laso sa vd ce face dak pica la vrajala sau vine sa stam de vb
|
@turbo110: pai p "femei" asta se discuta... e sectiunea cea mai ciudata de pe forum, de aia si e tratata asa aparte :):):):)
|
Quote:
|
pai ea daca e atat de proasta de pune botu la ce zice lumea si nu are incredere in mine normal ca ea e de vina..asta ar spune ceva despre ce fel de persoana e ......daca s-ar combina cu una le-as propune sa ma primeasca si pe mine intre ele:p
|
Quote:
UN PRIETEN nu face asa ceva, EA dak crede ce zice lumea si nu pe me( nu tot ce zboara se mananca) sa ramana ku lumea.Ku el nici norok nici nik iar ea sa ramana ku lumea... Dak o iubesc cel mai bine ar ramane ku fata respectiva. Dar dak nu o iubesc as incerca sa vad un show si eventual sa si particip...:lol: :lol: |
mai a mea a facut asa ceva cu o tipa...la inceput cand mi-a zis mi s-a parut ceva tare' dar dupa ceva timp am inceput sa imi pun semne de intrebare....
oricum femei sa se uite la alte femei cum spuneti voi sunt mai multe decat credeti doar ca nu isi dau alama pe fata.. iar la faza cu prietenul de vrea sa-ti fure' prietena mi se pare absolut jalnica din partea lui aman2. in primul rand el e prietenm cu tine,nu cu ea iar daca vrea amante sa isi mute ochii in alta parte(macar atata efort)pt k doar e prietena ta k sunt destule. iar o tipa cu picioarele pe pamant nu ar face asa ceva parerea mea.se izoleaza face ce vrea dar ar putea face asa ceva decat daca nu ar fi asa tare afectata.daca chiar ar fi afectata la maxim eu zic k s-ar intalni eventual cu prietene d'ale ei pt a le cere parerea sau mai stiu eu ce |
avand in vedere ca am acoperire as da cu masina peste ei ...bineinteles nu pe trecerea de pietoni...
|
n-ai face-o.... pun pariu pe ce vrei tu ca nu ai face-o ;)
|
Quote:
on topic: eu mi am amenintat prietenul ca daca ma inseala vreodata ma reprofilez si mi gasesc o gagica...deoarece actiunea lui m ar scarbii de toti barbatii (nesinceri) de pe planeta...:lol: |
pai ..
CAZUL 1 : - pe el il bat rau - pe ea ... o bat rau - eu imi trag o palma ca am fost bou si am avut incredere - apoi iar o bat rau - si apoi ma calmez si il bat si pala dinou CAZUL 2 : o rog sa imi faca si mie cunostintza cu tipa : - daca e buna.. ne cunoastem mai bine :D - daca e nasoala.... tre avuta o discutie intre mine si pretena.. |
ce de bataie acolo....exista si alte metode...bataia nu m-i se pare o solutie civilizata
|
stiu ... aku rectific.. daca am nervi.. asa iese ca mai sus.. daca sunt calm .. am o discutie cu ea.. ca e dop si asculta la prostiile altora... cu tipu .... cat de calm as fi... il bat rau :))) cu ea.. depinde cat de mult conteza pt mine ... da slabe sanse de continuare
|
Quote:
la primul caz as le`as da foc la aman2.....desigur!!!! la al 2`lea.....ce as face dk as afla k prietenul meu ma inseala cu prietenul lui.....wow....direct : :chainsaw::chainsaw::2gun::2gun: |
lol sasha mai degraba ar trebui sa razi dak ar face cu prietenul lui:lol:
si cu bataia chiar nu e o solutie deloc buna.daca tot a inselat prin bataie devi inferior lor si te-ai face si de cacao. |
poi da cine a pomenit de bataie????am zis k le dau foc sa arda k sobolanii....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
hahahaha ea nu ii bate.. la da foc direct :)))
|
ce bataie tata?:) caterina oriunde ai fi ...panarama o faci de *** .. iar lui bravo ca ti-a deschis ochii ! daca fata ridica coada ce vina are baiatul desi mai sunt unii care imediat sar la baiat ...dar e posibil ca baiatul nici sa nu fi stiut ca ea are prieten ...in fine caterina puternica si cacao BAZA :)
|
are dreptate tuningboy...ce batai...ce injosiri?...le intorci frmos fundul si il feliciti pe respectivul pentru proasta alegere...
o sa doara mai tare asa, decat daca te vad amandoi ca te oftici...si stai si te gandesti...pentru cine te agiti de fapt?:rolleyes2 |
pffff nu as putea sa ma abtin.....sa nu`i *** 2 bate in gura...serios vb....orice accept dar pana la asta....tac si eo las de la mine...dar pana la asta...
|
asta inseamna ca te cobori la nivelul lor...ceea ce n ar prea avea sens...
asa le arati ca putin iti pasa... |
pai kiar imi pasa....in fine....fiekre cum poate...eu sunt sg k nu as putea sa ma abtin.....
|
eu chiar am avut o situatie de genu .... problema: se ia o EA + un EL = amor nebun 2 ani ..... intervine un eugen adica JE in postul de amant :) la care EA spune " EL nu mai e cum era ..si asa e plecat ..noi ne itnelegem bine ..ce spui merge mai serios" la care JE " ce-s nebun .. una care inseala va insela si a2a oara " adica ea pe mine ..asa ca s-a suparat ! :))) si acum am ignore de la ea ... cand ne vedem in oras mai vb asa nu prea mult .... dar barem mi-a multumit ca i-am impacat, ca EL s-a prins la un moment dat din cauza ei ca a fost PROASTA si daca eram bad boy ii ziceam multe pe fatza dar in gandul meu a fost " daca ai stii fraiere ce ai la usa ta ... poate o sa va fie bine de acum incolo " problema rezolvata : JE iesit ok din povestea asta ,EA cam naspa si EL la fel si acum se mai cearta cand isi aduc aminte :)))))
|
si ce ai vrut sa spui cu faza asta???k nu prea pricep...?
|
doar o povestioara la subiect .. una care il insela pe unu cu JE si cu happy end .... spusa la plictiseala desigur :)
|
Quote:
|
Cred ca e cel mai bine sa fii indiferent/a
Si kum a zis cineva mai sus ( TuningBoy ) pe unde o vezi o faci de kko ;) |
Well ... it happened to me :) ...
Numai ca gagiu' si-a luat-o ... iar tipa ... let's just say ca nu va mai primi din partea mea nici cea mai mica atentie ... nici macar o privire :) |
Pt cazul 1. As zobi capu aluia. Cred k l-as arunca de la balcon. Mai stau si la etaju 8. :D
In cazu 2. As fi surprins, neplacut of course. Da m-as impaca cu ideea k nu ma inseala cu un tip. Aia ar fi mai grav. |
pe el l-as bate si m-as desparti de ea:lol: :lol: :lol:
|
1. Nu ar fi foarta sanatos fizic pt el sa faca asta,iar ea ar fi =0 pt mine.
2. Nu cred ca ar fi foarte mare problema...poate intr-un final ajungem la un consens :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning