Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/146356-masina-mea-opel-calibra-psd.html)

Mozzo 02-08-10 13:18

Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul

....deci...pana acum nu am avut cont pe 4tuning da` sa stii ca mi`am facut cont,special sa`ti zic in felu` urmator......BAI ESTI NEBUN....de unde gasesti frate asa culori nu stiu...deci mi`ai tot zis ca o sa schimbi nuantza si alte cele da` nu m`am gandit niciodata ca o sa iasa asa ceva...SUPER..chiar m`ai dat pe spate....abia astept sa o vad gata si cu interioru montat :D...stii ca eu de mult am vorbit cu tine de o vopsea pt masina mea....GATA M`AM HOTARAT ma iei de manutza si ma duci sa`mi gasesc ceva SPECIAL :D...hai ca ne auzim si BAFTA....Night Team Racers Rulezzzzzz...

DriftingCalibra 03-08-10 00:45

4 Attachment(s)
Ce sa zic frate Mozzo :-s ca nu stiu ce as putea sa mai zic fiind rupt din toate unghiurile dar incep cu urmatoarele :
- Culoarea pe care o vrei ( si stiu care o vrei ) se poate face , combinatia ideala pentru a o face custom o stim.. testata :)
- Am vb. de masina ta cu baietii care sunt in colaborare cu noi si da,vor face discount la masina scazand transportul de la Restita la Bucuresti
- Garantia ca masina va iesi bine ( sunt eu ) in cazul in care te hotarasti sa mergi pe mana mea :)

Culoarea masinii este custom so................. asa sa fie !:)
Mai plantez cateva fotografii iar in 3 zile tot ce s-a lucrat la ea de cand a intrat in service si pana la finalizare. En`joy team:)

Attachment 1594115Attachment 1594116Attachment 1594117Attachment 1594118

FeS 05-08-10 13:04

Salut...super marfa masina si mai ales noua culoare...poti sa-mi trimiti si mie un PM cu codul culorii sau dc stii cumva codul de la culoarea de pe Ford Focus RS ???
Te intreb ca vad ca esti in domeniu...
Si ca idee poti sa-i intrebi pe baietii care ti-au vopsit masina cat m-ar costa si pe mine sa vopsesc un Opel Astra G?

iuly_007 05-08-10 13:16

pana la urma cat ai primit de la asigurare? nu-mi amintesc sa fi vazut in topic, dar daca totusi e scris pe undeva imi cer scuze :rolleyes2

DriftingCalibra 06-08-10 04:32

Fes : culoarea este custom ,deci cu siguranta identica nu va iesi :) Pretul pentru o vopsitorie integrala duce undeva la 4000 ron ,trebuie aleasa culoarea si vazuta masina.

Iuly : Asigurarea ma despagubit cu suma de 2.800 ron ( prin interventii telefonice ).

DriftingCalibra 06-08-10 04:47

3 Attachment(s)
Este foarte tarziu iar la fel de constient ca aceasta sunt si de faptul ca trebuie sa plec si la serviciu in 3h, dar si mai constient sunt ca in ultima perioada am tras la masina mai mult si mai bine, sper eu ca niciodata insa, cu toate acestea pot anunta :
PSD-ul ESTE DIN NOU PE STRADA IAR ASTA CONTEAZA FOARTE MULT !!!

Masina nu este finalizata asa cum mi-am dorit si cum ma asteptam insa, nu a mai vrut sa stea,cu cat statea mai mult in service cu atat lucrurile nu mai mergeau cum trebuiau sa mearga, in ultimele zile am intampinat probleme la partea electrica respectiv stopuri-faruri ( pentru moment functionabile insa trebuiesc verificata ) pragurile trebuiesc relipite si putin retusate. Mai sunt oglinzile de montat , asezat bara fata si chitibusuri insa cu toate acestea ruleaza.

Tin sa multumesc in mod special unei persoane.. pentru tot suportul oferit in derularea acestui proiect.. denumit de mine ( PSD-ul la guvernare ) :)) nimeni altul decat Serban MGS. Serban MGS fiind patronul service-ului ( MGS Auto ) loc in care PSD-ul si-a schimbat hainele ,incaltarile si a dat drumul la mers intr-un final fericit.Multumiri si lui Laurentiu alais Shrek pentru paint-ul oferit. Felicitari acestei echipe formate si cu siguranta cu toate ca sunt la inceput de drum vor fi sustinuti in totalitate de echipa Night Team Racers.

Sper ca in scurta vreme sa pun la punct toate detaliile.Pragurile sunt prioritare urmate de oglinzi,cheder parbriz si toate cele. Siguranta am sa va tin la curent insa las ca incheiere cateva poze,en`joy si ne auzim!

Attachment 1598290Attachment 1598291Attachment 1598292

Flow_Flexatu 06-08-10 09:15

foarte tareee :D nu am cuvinte..Felicitari ! cu siguranta cea mai tare calibra din tara si una din cele mai frumoase calibre din lume...;) deacuma sa-ti faci un loc pt.cupe :D numai bine.

Daniel_Toa 06-08-10 09:20

Stau si ma gandesc cata munca ai putut sa depui pentru a realiza aceasta bijuterie , foarte frumoasa si felicitari . Sper sa mai treci prin Turnu si sa ai nevoie de un cablu :) sa vad aceasta frumusete .

matiu13 06-08-10 09:37

BRAVO Tonny!nici nu ma asteptam sa iasa altfel!succes in continuare si sa mai dai un tel cand esti prin zona!!

DriftingCalibra 08-08-10 16:35

Multumesc tare mult baieti!

Flex : multumesc tare mult insa sunt constient ca mai sunt si alte Opel Calibra frumoase ca de ex. a lui adi , a ta a lui mozzo,mai e inca una verde,a lui veb-ul , claudiu si nu numai , fiecare este frumoasa in felul ei. Sa fim sanatosi si sa le ingrijim asa cum trebuie,sa fie curate si constant intretinute :)

Dany Toa : sa traiesti maestre, daca am sa mai trec pe acolo am sa te caut si gasesc cu siguranta , nu e mare orasul iar blocuri cu ( 4 etaje sunt putine ) iar masini ca a ta rare in acel oras sau chiar mai deloc :P

Matiu : Fratioare cand am sa ajung in Slatina cu ea sau fara ea am sa trec pe la tine cu siguranta doar stii bine ca asa am facut de fiecare data si m-as bucura sa gasesc si masina ta intr-o alta pozitie decat cea clasica , parcata cu botu la bloc. Mai misco!:)

PSD-ul 09-08-10 15:19

Postez cateva fotografii ca si titlu informativ, masina nu este finalizata , mai sunt ceva treburi de efectuat la ea. In scurta vreme voi spune lucrurilor pe nume si nu-mi voi stapani mintea sau sentimentele atunci cand voi scrie intreaga experienta pe care am traito de cand m-am apucat de masina si pana in momentul de fata, ce este drept ca si sarea-n ciorba ma simt bucuros atunci cand vad si conduc aceasta masina,pana la a avea "orgasm sentimental" in ea :)) mai este cate ceva de facut insa,incet,incet,ne perfectionam. En`joy that si-l astept pe fratele Cap sa se alature cat mai repede PSD-ului.

FeS 09-08-10 15:42

Deci culoarea aleasa e BESTIALA...apropo stiai ca "persoanele care prefera culoarea verde, dealtfel simbolul ecologistilor, sunt perfectioniste, autoritare dar totodata prietenoase. Desi sociabili, nu oricine poate deveni prietenul lor, acestia supunandu-i, involuntar, la o serie de teste" ...asta am gasit pe google :D

Referitor la masina...numarul pe spate o sa-l lasi acolo unde e acum sau il muti in bara?

PSD-ul 09-08-10 15:50

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 3574141)
Deci culoarea aleasa e BESTIALA...apropo stiai ca "persoanele care prefera culoarea verde, dealtfel simbolul ecologistilor, sunt perfectioniste, autoritare dar totodata prietenoase. Desi sociabili, nu oricine poate deveni prietenul lor, acestia supunandu-i, involuntar, la o serie de teste" ...asta am gasit pe google :D

Referitor la masina...numarul pe spate o sa-l lasi acolo unde e acum sau il muti in bara?

lol,salut Fes' ce sa zic hai sa vad cam cu ce-ai nimerit :

- Perfectionist sunt insa in anumite domenii , alea care ma ademenesc :)
- Autoritar cu nevasta-mea numai atunci cand sunt sub pat ( joke,si asta-i o treaba relati adevarata ) foarte prietenos prea real cu multi si chiar cu multi care nu merita :P
- Da, sociabil insa de cate ori te arzi e normal sa numai ai nevoie de prieteni sau sau ii supui pe noii la teste si teste :)

Numarul ramane acolo. Numarul este fixat / tripla Irmscher, nu degeaba am cautato 1 an de zile constient fiind ca si bara ar avea relativ loc dedicat de numar insa este insesizabil asta :)

vipermihai 09-08-10 17:10

cea mai frumoasa calibra din cate am vazut :shock:
culoarea m-a lasat cu gura cascata :rolleyes2

willy_d 09-08-10 17:35

foarte frumoasa,foarte foarte foarte ... de azi Calibra ta,este Calibra mea preferata! :) mult succes

jay_mgs 10-08-10 00:52

Salutari la toata lumea. Ne asteptam la ceva tare de la tine, dar ne-ai depasit cu mult!!! Vrem sa iti multumim ptr. tot si iti dorim 0 incidente si de ce nu si o cupa (2 cupe, 3 cupe..........:-)). Speram cat de curand sa reusim sa reintregim echipa NIGHT TEAM RACERS si cu cealalta calibra NTR-ul.
Toate cele bune de la noi.

sias 10-08-10 07:33

:shock: nu degeaba se vorbeste p'aici ca e cea mai frumoasa calibra!! este total adevarat, imi place culoarea cum se asorteaza cu jantele albe ( de invidiat) masina este o nebunie curata cum ai progresat cu tuning-ul la ea :shock: m-as dori sa o vad in realitate ...m-a lasat fara cuvinte , succes mai departe cu ea !!

ps : best calibra on 4tuning

alex.p7m 10-08-10 09:52

Quote:

Originally Posted by sias (Post 3575515)
:shock: nu degeaba se vorbeste p'aici ca e cea mai frumoasa calibra!! este total adevarat, imi place culoarea cum se asorteaza cu jantele albe ( de invidiat) masina este o nebunie curata cum ai progresat cu tuning-ul la ea :shock: m-as dori sa o vad in realitate ...m-a lasat fara cuvinte , succes mai departe cu ea !!

ps : best calibra on 4tuning

v`nselati amarnic dak aici ii dati un 10+ ... va zik si va invit s`o vedeti live .... e de 100+ :))) ... tony :-" nu te`am intrebat niciodata accepti drive test :D sau macar in dreapta :)))) acolo

speed line 10-08-10 11:49

Foarte tare masina cand se coace? :D

Mozzo 10-08-10 23:06

ce nu stiţi voi este ca PSD`ul are si interiorul refacut ;))....Tony arata la public si interiorul...de ce il ţii ascuns ;))....eu nu mai zic nimic de masina frate....este prea tare...asteptam 4tuning days si asteptam si masina lu` Adi (NTR`ul) ... BAFTA si Night Team Racers Rulezzzz :D

iviTe 12-08-10 02:14

super misto culoarea :shock: si masina bineinteles :lol:

electric_style 16-08-10 11:02

ne inteleg de ce nu mai esti inca sticky...?!? daca nici acum topicul asta nu e demn de sticky...no comment !:shock:

GJ 64 GAB 16-08-10 11:04

Thread-ul încă este Sticky !

electric_style 17-08-10 10:33

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3588594)

asa da...merita din plin !!! mult respect...:clap:

VaLeX 17-08-10 15:12

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3588594)

merita :)

PSD-ul 18-08-10 13:39

Multumesc baieti ,in scurta vreme voi posta povestea si poze cu masinuta cat se poate de cronologic,lipsa de timp ma impiedica pt. moment sa fac asta insa sambata-duminica Doamne ajuta sa reusesc en`joy :D

PSD-ul 25-08-10 00:22

Stiu ca am promis ca voi posta intreaga tevatura insa nu am avut timp de asta din nefericire deloc insa ce pot sa fac este sa anunt urmatoarele lucruri :
- Schimbare capete bara
- Schimbare pivoti
- Schimbare filtru ulei,aer,benzina
- Schimbare ulei
- Schimbare C.V
- Schimbare ulei C.V.
- Schimbare simeringuri C.V.
- Schimbare anvelope fata
- Geometrie roti
In scurta vreme toate cele.... en`joy

muntiu 02-09-10 09:04

daca eu ma tin de masina tu cred ca numai asta faci:D si se vede,arata extraordinar iar culoarea este superba

succes

PSD-ul 03-09-10 23:30

Multumesc frumos, cam asa ceva,e drept,in mai putin de 10 ore imi dedic o alta zi din viata doamnei:) .. la 10:00 fug cu ea la revizie si toate cele. Revenind evident cu poze.

PSD-ul 05-09-10 23:33

39 Attachment(s)
Pentru moment nu am reusit decat sa fac urmatoarele :
Multumiri MGS AUTO pentru disponibilitate si ajutorul oferit -> www.MGSAUTO.ro
- Schimbat filtru benzina
- Schimbat filtru ulei
- Schimbat ulei
- Schimbat inel etans
- Schimbat garnitura baie ulei cu antival + curatat sorb
- Schimbat filtru aer
- Curatat corp clapeta acceleratie
- Schimbat ulei
- Schimbat borne
- Echipat cutie viteze dar nu am apucat sa o montez
Si ceva poze cu interiorul ca nu am pus absolut deloc din ce-mi amintesc:)

Flow_Flexatu 05-09-10 23:44

Wooooow :shock: mai dat pe spate ca interioru ala ...extraordinar ce bine poate sa arate ...nu am cuvinte..cusutura aia alba + carbonu ala pe fetele de usi ..rupere bro' nici nu am stiut ca lucrezi si la scaune..cand imi ziceai de interior ma gandeam la consola centrala,stalp..etc.. ma inclin ;)

GJ 64 GAB 05-09-10 23:46

Superb interiorul .

PSD-ul 05-09-10 23:48

Multumesc baieti ... este chiar ok , mai sunt ceva lucruri de slefuit insa cum se stie asta nu se termina niciodata. .. mai avem de facut pregatiri destule :P
En`joy si sper ca in scurta vreme sa revin cu fotogradii de la schimbarea cutiei de viteze... aia-i treaba :D

Mozzo 06-09-10 02:09

In sfarsit ai aratat lumii si interiorul ;)) ...nu`ti mai zic ca`i tare masina pt ca ti`am tot zis....acum a ta este aproape gata....o asteptam si pe a lu` Adi...sa vedem...si hai pune`tzi mana si munciti ca se apropie 4tuningdays :D...

matiu13 06-09-10 06:04

bro' de cand asteptam pozele cu inteiorul!superb!!extraordinar!extrem de frumos!!!atat!!

CocoT 28 06-09-10 11:47

Felicitari pentru o asa masina!

AnDrEiCa 06-09-10 16:53

Ai gusturi foarte bune.Felicitari pentru masina si spoilere intregi ca acusi vine iarna:-)

PSD-ul 06-09-10 18:02

1 Attachment(s)
Multumesc Matiu, CocoT28,AnDrEiCa va multumesc pentru aprecieri. Multumesc Moozo pentru intreaga sustinere si pentru faptul ca esti membru Night Team Racers -> vizitati WWW.NIGHTTEAMRACERS.RO !

Pasiunea pentru masini de multe ori nu are limite insa cu siguranta pasiunea pentru masina personala a fiecarui iubitor este nesfarsita. Stiu ca pe aici exista multi care isi daruiesc 20% din gandurile de zi cu zi masinii,cum la fel de multi sunt si cei care 30%minim lunar din venituri investesc in masina.. iar ce ma bucura cel mai mult este faptul ca multi dintre cei enumerati mai sus,pasionatii,iubitorii si non - carcotasii au scris aici/acest thread.
Muncind in continuare la PSD pentru a sustine o cauza " dreptatea pe strazi " nu pot face decat sa ma inclin in fata ATENTIE " IUBITORILOR "
cu stima,Tonny!

Mihaiv_st 10-09-10 00:57

Felicitari,foarte frumoasa!!!

electric_style 10-09-10 02:04

demential interiorul ala:shock:!

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning