![]() |
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
Marti ai raspuns ... pana marti suntem plecati in "concediu" de betzie ...
:D |
distractzie placuta:)) si revenire ushoara
|
stopuri clare pentru cielo / nexia puteti gasi pe undeva ?
|
da, o sa le avem pe stoc in curand, in premiera in Romania. inca nu stiu nici eu cum arata si la ce pret, dar cam intr-o luna o sa fie.
|
Ms Ceres , frumoase poze k mi-am amintit :)))) cred ca ar trebui sa facem o liniutza pe jos amandoi ca sa mai dam jos din micile noastre achizitii :).
O sa mai trec peste o luna cand apar stopurile vreau 2 perechi |
Quote:
pleoape stopuri nu gasesc dar am stopuri clare (crom sau negru) pe la 150 euro +tva |
As vrea sa stiu si eu daca exista stopuri alb clar cu leduri pt BMW E39 din 2003.Am mai fost pe la voi si am facut comanda dar nu am mai primit nici un raspuns,am venit cand mi s-a spus pe 3 respectiv 4 ianuarie si era inchis.telefon nu a m primit desi mi s-a spus ca voi fi sunat.Daca se poate sa imi raspundeti aici,ca sa evit o noua vizita soldata cu esec:) thx
PS.Pt ca nu am avut raspuns din partea voastra am apelat la cineva din suceava care mi-a trimis stopurile a doua zi dar nu se potrivesc pt ca sunt doar pt modele pana in 2000.Ulterior mi-a spus ca nu exista inca pt 2003.Astept un raspuns aici cand aveti timp.Merci |
din pacate nu exista decat ptr BMW E39 din '96-'00
|
2 Attachment(s)
salut ceres! mi-am luat o astra.... nu ma intreba ce-a fost in capul meu de-am dat golfuletul gti... dar mi s-a pus pata pe o bara fata... exact ca cea din imaginile de mai jos. din pacate nu mai dau de dragos, cel cu fibra, de langa billa... ai idee daca mai lucreaza? poti sa-mi dai si mie alt nr de-al lui? chestia e ca vreau musai bara asta... daca nu mai face el, ma poti indruma catre altcineva care poate lucra asa ceva doar uitandu-se la poze? multumesc mult si astept un mesaj privat.
|
Andrei sau Ceres , aveti distantiere pt roti , vreau sa scot rotile mai in afara , si dak aveti idee cineva care poate sa imi lateasca aripile fatza spate , ( ori prin adaugare fibra sau alt material , ori prin alte metode ) astept un raspuns . bafta ( P.S. pt cielo )
|
Quote:
1,8 cm pe roata , 3,6 cm pe axa , 2 bucatzi , la 100 Euro la care ai reducere de 10 % . |
Daca vrei sa umflii putin aripile te pot trimite la cineva in Buc care are o presa speciala ptr asa ceva (vezi A6 alb -AXL). Daca vrei ceva mai late de atat se pot face umflaturi din fibra, iar distantiere la comanda (pana la 6 cm pe roata)
|
ptr motor de 1.2 avetzi ceva:))))
|
Ceasuri suplimentare de la autogauges aveti ? sau puteti aduce?astea ar fi codurile:
27001SW3-7-PSI 2727SW3-7 27091SW3-7 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa ceva sunt toate din aceeasi gama http://www.autogauge.com.tw/web/products/products.asp
|
Quote:
|
Quote:
2 litri de benzina si un chibrit :twisted: |
taxii taxiii are cineva taxii pe aicii??????? sau macar interior de asa ceva ????
|
Am o Nova...cine ma ajuta?..cu tot ce se poate.....
|
si raspunsul meu cand vine?
|
Quote:
Azi pe seara il ai ... Merci. |
7 Attachment(s)
Am gasit ceva:
-Raid Amber look-47euro+TVA/buc -Raid Carbon look-34euro+TVA/buc -Raid Nigth flight-40euro+TVA/buc -Raid Plasma look-25euro+TVA/buc -Raid Silber look-25euro+TVA/buc -FK serie 1 -34euro+TVA/buc -FK serie 5 -34euro+TVA/buc |
7 Attachment(s)
Si mai este :
-Fk serie 7 - 40euro+TVA/buc (ceasul se aprinde in 7 culori diferite DOAR fundalul) spor la cumparaturi... |
salut, intrebare grea si un raspuns aproape 100% negativ, dar hai sa incerc. Cumva gasim stopuri clare/fumurii pe leduri pentru Mazda6 Type 1 model 2003/2004 ?
|
Quote:
|
pacat, oricum mc de raspuns
|
1 Attachment(s)
salut!
la ce pretz poti sa`mi aduci pleoapele de mai jos: http://www.mattig.de/content/index.p...roduct_id=4336 si in cat timp?? merci! |
Se pot aduce in MAXIM 3 sapt. (din momentul in care ai dat comanda )la pretul de 60Euro...
|
sal...ma intereseaza si p mine pretzurile la http://www.isotta.com/eng/prodotti.p...4&overdown=514
si la http://www.isotta.com/eng/prodotti.p...4&overdown=513 si in cat timp le putetzi aduce...ms |
2 Attachment(s)
Momentan putem oferi o alternativa :
-Type X (inox cu silencer)-89Euro+TVA -Tenzo R(inox si titaniu) -199Euro+TVA Mai sunt inca cateva zeci de modele,pretul lor variaza intre cele 2 modele prezentate mai sus si le ai in Maxim 3 sapt. din momentul in care ai dat comanda. |
body kit-uri pentru o corsa C...nu asta nou noutz...ala din 2005...se poate face vre-o lista la voi la firma?...modele..preturi...etc
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pt seat toledo,1.6. ai ceva?
un kit de admisie>? |
Quote:
|
Quote:
Da. Filtru aer K&N in cutie - 77 Euro + TVA Filtru aer conic universal Pilot) - 32 Euro + TVA Ptr altceva trebuie sa fi mai exact ce vrei. |
Quote:
De la 86 Euro + TVA |
Quote:
praguri,bara fata,bara spate ai? merci |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning