![]() |
Re: Ce ai alege intre o cursa ILEGALA si una LEGALA. Argumentati
din 2005 pana acum s-au schimbat multe...
|
Ilegala clar....este muuuuult mai sigura.
Iar cand spun ilegale ,nu ma refer la curse ziua printre masini. Deci...decat sa merg la legala gen Craiova si sa ating spectatorii cu oglinda,sau la Pitesti unde se frana in curba si fugeau spectatorii ca potarnichile..........mai bine noaptea la ilegale in locuri mult mai sigure. Fara sa mai vorbesc de bataia de joc de la legalele organizate anul asta. |
|
Si asta ...mai light pt ca nu erau spectatori
https://www.youtube.com/watch?v=5VaMg...layer_embedded |
Quote:
da pt ca acolo era intr-o tara civilizata ( ungaria ) ! uite in romania cum se fac cursele : https://www.youtube.com/watch?v=iWFAn...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=Qcg5AV7wkVw https://www.youtube.com/watch?v=gfqQJ...30D066&index=0 in fine accidente se pot intampla peste tot e vb si de noroc ! :) |
Quote:
La Calarasi 2008 am patricipat si a fost mai ok...macar erau garduri pe dreapta. |
sincer va zic le-as alege pe amandoua...de ce legala....fiindca sunt organizate majoritatea ziua.....adik cand te vede toata lumea...si de ce ilegala...fiindca sunt organizate atat noaptea cat si ziua si de ce sa nu faci si un pariu si sa iei si niste bani in plus...strica cumva...acu dak iti lovesti masina riscu meseriei;))
|
Legale intotdeauna!
E frumos si la ilegale, dar intotdeauna am preferat lucrurile petrecute intr-o maniera civilizata, intr-un cadru organizat! |
VOT LEGALE!
Dar,la ILEGALE e adrenalina,cel putin in Craiova. |
Quote:
eu am votat ilegale.. este o senzatie mai aparte. dar le prefer si pe cele legale mai mult din cauza politiei... |
Quote:
La ilegale noaptea daca scapi masina in cel mai rau caz te faci pe tine praf, la legale ai pe constiinta cel putin 1 om si in plus esti scos si vinovat de lege, ca de puteai tu sa controlezi explozia unui cauciuc sau mai stiu eu ce.... |
Sunt de acord cu ce a zis b-power prefer ilegalele pt ca majoritatea celor care vin la curse stiu ce ce se mananca. Spectatori sunt ,dar stiu unde sa stea sa nu puna in pericol pe nimeni .Ma uitam la Craiova se dadeau 2 bmw-uri de peste 200 de cai lumea era la start in lateralul masinilor la nici jumatate de metru daca pleca unu mai dea latu lua cel putin 2-3 persoane dupa el... in schimb daca ar fi organizat calumea si nu ai fi obligat sa semnezi declaratia ca organizatorul este exclus de orice vin in cazul unu accident as prefera legalele fara discuti
|
Quote:
La trecut - inainte se faceau curse frumoase legale si ilegale Prezent - Au fost multe dezamagiri legale(nu sunt rau,au fost si cateva reusite dar prea putin pt un public asa mare),iar ilegalele de azi iti trebuie timp mult intr-un timp asa de scurt sa faci ceva frumos sa-ti aduci aminte cu placere,prea multi "alde fote`n vant raceri" Pt viitor - se intelege ca tanjim la ceva mai bun Respect;) |
ILEGALA clar....nimic nu se compara cu adrenalina de atunci !! si nu stiu...parca nu sunt asa multi spectatori....
|
intr-o lume minunata: legalele :-)
"racerii" ajung in copaci...pilotii ajung campioni lumea relala: orice e mai bun decat nimic...:cry: problema la noi e ca pe strada toata lumea e dumnezeu...dar la evenimentele legale nu prea sa duc "soferii adevarati" fiindca acolo sunt si niste "diviceuri" ciudate ce nu prea pot fi fentate(cronometre) multi oameni(potentiali martori posibilei si probabilei umilinte) si mai sunt si oameni care stiu ce fac...oameni care vin la curse din pasiune nu ca sa impresioneze pustoaice de 17 ani:rolleyes2 attached files ;) :https://www.youtube.com/watch?v=Eo7FE...om=PL&index=13 |
aleg legala . riscuri mai mici , aceiasi distractie . pacat ca nu prea sunt
|
Quote:
|
legala, absolut. e mai bine organizata, nu trebuie sa stai cu ochii in patru sa nu te faca vreun "drifter" garaj, treburile decurc mai civilizat etc.. s-a adus vorba de lipsa adrenalinei la legale. mi se pare absurd si cred ca daca vii la curse pt adrenalina cursei cu politia in clasicul stil "fast and furious", vii degeaba. dar asta e doar parerea mea..
|
sincer la ILEGALE ...parca asta e MOTOUL curselor Ilegale cand faci ceva ce nu ai voie , nu vin TOTI gura casca cum vin la LEGALE se uita si isi da cu parerea ....faci ceva ...ce altii nu pot sa faca si nu au curaj ..este o alta viata ...este ceva mai .....REAL.....
intradevar sunt si riscuri ..dar este mult mai altfel decat ORGANIZAT ...te dai ...faci faima si reclama la DIFERITE firme si alte chestii ....sincer acuma AM OPTAT ILEGALE !!! |
tot la ilegale e mai frumos ma.....nu aveti cum sa spuneti ca nu...cand stam cu totii si deodata hai sa ne dam hai si toti pleaca :)) asta e pasiunea nu numai pe pista.... SO ILEGALE !
|
Quote:
|
eu prefer legalele daca vrei performanta daca vrei sa te distrezi merge si o ilegala
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning