![]() |
Re: General : SEAT vs RENAULT
Quote:
sincer, mi-ai stricat ziua..sunt cel mai trist colegu cu seatu ne spune si noua cu cate si ce fel de renaulturi a mers de nu i-a placut? |
Quote:
|
Chestia cu servodirectia mai usoara sau nu e extrem de relativa. Nu inseamna ca daca merge mai usor e si mai buna. Depinde despre ce masina este vorba. Daca este una de oras este de preferat ca servo sa mearga cat mai usor, daca este vorba de una care nu are ca scop principal "plimbatul" prin oras e bine sa fie putin mai greoaie, adica sa nu se miste la cea mai mica adiere de vant.
|
Ma eu am condus Clio 1.2 16V din 2003, si mi s-a parut foarte fun asa, directia foarte marfa, motorul se auzea destul de placut, etc...
|
pana acum vreo 2-3 zile seat era veriga slaba a grupului vag....acum e acelasi lucru.Nici nu mai stiti ce mai scrieti.Iar la capitolul jignit sper ca s-a luat administratorul si de voi caci eu mi-am luat un punctuletz mic. Si m-a certat sefu la fel cum ma certa mama cand eram baietel rau la scoala. In fine voi ati cam jignit in posturile recente. Ideea era sa comparam marca seat (si atat) cu marca renault. Strict . Acuma daca iti iei un logan chel nu te lauzi ca ti-ai luat renault (cel putin un om intreg la minte,adica mai putin de jumatatea proprietarilor de dacia.), la fel si cu seat.Iti cumperi unul si ce faci...zici ca e acelasi lucru cu audi?...sau vw? Nu frate ...seat e seat vw e vw. Sunt fabrici diferite sunt configuratii diferite . Renault vs SEAT ce ofera seat strict ... Si nu mai jigniti proprietarii de renault ca si-au cumparat renault ca e efect de turma si plm. Lasati-o moarta.Daca era efect de turma isi luau logan...si nici macar. Logan isi cumparau datorita bugetului. Iar seat daca iti iei sa nu crezi ca esti mai bun...dupa cum am spus nu exista "turma".
Quote:
|
Quote:
Aici depinde si de preferintele omului si la ce anume foloseste masina. Cum zicea cineva mai sus, daca cineva isi ia masina pentru oras/plimbari, prefera sa fie cat mai usor de condus, nu sa fie cat mai fun... Depinde foarte mult de scop si la urma si de gusturi... |
Quote:
Focus C-Max de exemplu iti ofera posibilitatea de a seta directia in 3 moduri: comfort, normal si sport parca. Sunt sigur ca deja au aparut suficiente masini cu optiuni similare. Nu stiu totusi daca cele 2 companii din versus au asa ceva pe vre-un model. |
Quote:
prietene , nu taticu mi-a luat masina . am luat-o eu . si numai eu stiu cat de mult si de cant timp imi doresc o masina "decenta" ( de vre-o 2 ani tot trag ca sa-mi iau masina) si daca stau sa ma gandesc mai bn , eu sunt mai "amarat" ca tine . eu am o masina sh , din 2000 cu peste 200k km la bord . si sincer o prefer pe asta decat ceva nou cu motor de 1,2 sau 1.4 . dar fiecare cu banii si cu gusturile personale . pt fanii renault : comparati dci-urile cu tdi-urile prezente pe seat . vad ca va legati doar de ce va convine , adica unde e renault mai "tare":lol: ( 1.2 , 1.4 , 1.6 > insa nici pe segmentul asta nu e asa de tare cum tot il laudati ) dieselurile din cate stiu ocupa peste 50%din piata |
Ce ti se pare asa tare un 1.9 TDI 105/115 CP ? Rupe gura targului sau cum ? :rolleyes2
|
fata de ce ofera renault , da , tdi-urile cam rup gura targului
|
Nu stiam ca motoarele TDI sunt facute de Seat... :lol: Zicea cineva la inceput, ii Seat vs Renault, nu VW sau VAG vs Renault.
|
Quote:
|
Quote:
Cele două mărci sunt comparate după toate caracteristicile: motorizare, confort, fiabilitate, imagine, dar fără a duce discuţia în zone total neimportante pentru noi atunci când suntem la volan. Mă îndoiesc de faptul ca vei conduce mai puţin confortabil un Renault de la tine de acasă până la mare dacă ai şti că motorul maşinii nu e produs în uzinele Renault ci în urma unei colaborări cu PSA de exemplu. Să lăsăm pseudoargumentaţiile stupide şi total inutile şi să vorbim doar daca avem ceva de spus şi mai ales dacă avem experienţa practică necesară, e rugămintea mea de când există secţiunea. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning