![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
Quote:
|
nu neaparat sa o tunezi ..sa o desenezi ..o sa iasa super misto ..deja i`am inceput schitza ...
e complicat rau |
Andrei, ma bag eu.
Week-endul asta e gata. |
hai ...sariti p ea :D ... care p care ...
|
Re: x-ray-eyes
uite ma bag yo la astra ca-mi place masina...si offtopic ptr x-ray-eyes...cand te mai vedem la liniutze pe varianta sau p la vapor p-acol la iesire???k vad k nu mai dai semne de viatza:lol: ...mai faceai si tu cercuri prin intersectzii, burnout, chestii socoteli :o hai pun masina in curand, vedem ce zici si mai vb
|
Re: x-ray-eyes
Quote:
:) Astra e la facut ... am bagat ceva "in ea" care sa reziste la multzi calutzi si la f. multi km de acum in colo ... |
Re: x-ray
uite astra in viziunea mea...doar botu
https://img230.imageshack.us/img230/7959/wrccopybl0.jpg ..urmeaza sa-l fac complet cum e tunat de tine...pan atunci sa vad ce zici de asta:lol: zici ca faci cercuri cu tractziune spate..am auzit k ai ursache:o belea masina...poa o faci si p-aia racheta:lol: k merita |
oau ...tare frate ..dar nu prea mai seamana a astra ..oricum meseriasha rau ;)
|
kiar k nu prea seamana a astra... dar arata dragutz in desen ... nsut cu mar iesi in realitate
cu c ai colorato k nu pare de mana :D |
1 Attachment(s)
Uitati la VW Bus .. :D
Idei cu spoilare etc vopsea ... O sa incerc si eu:) |
1 Attachment(s)
uitati o skitza mik facuta de mine pt most_wanted
|
Stevendesign ..ala e photoshop toata ziua acolo..ai incercat prima oara sa dai cu creion colorat ...si dupa aia ai bagat brush`u
|
Eu sunt gata. In seara asta postez desenul. Astept pareri.
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti?
|
a iesit super frate ...dar ce ai modificat la ea ???? adica ce i-ai pus in plus ?
|
arata destul de bine... dc t kinui cu acuarelele?!
|
Nu mai am creioane. Asa ca...decat deloc mai bine nimic.
|
=)) cred k ala e pleonasm... eu mi-am luat culori azi :D
|
cred ca ma duc sa`mi iau si io culori :D .. am dat pe nishte creioane 2B 3B 4B 5B 6B + 1 creion mecanic de 0.35 + guma + ascutzitoare = 170.000 ...nu credeam ca ma ajunge atat :)))
|
asta numesti tu mult :D
super mafa... ti le-ai luat la set creioanele b!? |
Quote:
4 - 5 b pt contur sau Carioca neagra. si ca culori foloseste niste carioci cu vf mai lat nu ascutit ! Iese super :) |
2 Attachment(s)
Pot apela la voi pentru un proiect de tuning sau mai bine zis de readucere la viatza a unui Ford Cosnul din 73 ... poze nu am cu ea deocamdata dar am cateva de pe net sa va dati seama cam cum arata !! Este ceva serios .... in masina aceasta o sa se bage niste bani .... Noi ne gandeam la ceva genul Mad Max Interceptor .... sau Easy ride deci oscilam tocmai de aceea vrem sa apelam la talentul vostru ... pentru inceput as vrea sa stiu daca ca surade ideea de a lucra un body-kit unic si un interior pe masura .... Promit ca revin cu poze pe sapt asta .. Ca sa va faceti idee de cum arata masina le urc pe astea de pe google. Astept raspuns. Respect 4 all !
P.S. Coupe-ul nu cea in 4 usi dar fetele seamana .... P.S.2 Proiectul care-l vom alege va avea de castigat (pm me mess: mmariussorin) P.S.3 Nu este vrajeala in masina respectiva se vor baga neste marafetzi vom discuta pe parcurs .... |
pare interesant... o sa incerc ceva
|
Ma bag si eu. Sa vedem ce o iesi.
|
Quote:
|
aha... eu ma gandeam la creion mecanic dala in care poti pune orice fel d mina... pt ala se gasesc seturi de mine de toate duritatile ... dar cred k sunt si creioane la set :P
|
Quote:
crede`ma ca nici nu shtiam ca exista astfel de creion .. hai sa mai terminam cu off`topic`u :D ma bag sa fac masina lu SAD`u |
Doar Tase s-a "combinat" sa deseneze Astra ???
:( |
citeste un pic mai sus ...ultima idee :D ...acum astept sa imi vina culorile ...ca merita colorata :D ..s`a dus un paket de tzigari doar pe schitza :D ..cum ziceam la inceput ..e o masina greu de desenat ..spoileru cel putin e de coma ...dar se rezolova :D
pretzu e acelasi pt toti :D o tura cu masina :)))) |
Am sa incerc si eu sa vad ce iese din masina aia ...
Si hai ca ma ofer yo sa facem o tura cu masina ... Dar sar putea sa .... (numai iesi intreg) ... just joking .... |
n`ai inteles duma ..te prinzi greu ..si ai grija cum conduci pana iti iei permisu :D
|
Nu il mai da de gol ca "respectivul" conduce masina fara carnet ... Poate mai citeste vre un politist de la rutiera si ii faci belea ...
--Offtopic-- |
1 Attachment(s)
Cel mai jmeker desen , il voi duce la imprimat , si il voi pune pe 2 tricouri ... unu ptr mine , unu cadou ptr cel care il face mai beton ...
Adica ceva de genul : vezi poza de mai jos ! Si cam asha tre' sa iasa tricoul ... :) |
De ce ai ales o caricatura desproportionata ? Iti plac tie respectivele ...sau crezi ca is greu de rializat ?
--Offtopic-- |
... marfa ...
|
Quote:
:) |
Bine ca mi-ai zis Andrei ca eram cat pe ce sa ma apuc sa fac altu...:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un desen cu dedicatie speciala pi Vali B. :)
|
hahaha....e tare:)
da se scrie OLTCIT :) m-ai pus pe ganduri... astept o poza si cu un spate adecvat... fac un suc...alea alea...stii tu:) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning