Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

GRIGO 20-07-06 22:38

Re: Masinile voastre desenate de noi

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
La asta va bagatzi ?
:P

pai cam ce vrei sa mai tunezi la ea ?

LKS 20-07-06 23:07

nu neaparat sa o tunezi ..sa o desenezi ..o sa iasa super misto ..deja i`am inceput schitza ...
e complicat rau

tase_astra 20-07-06 23:08

Andrei, ma bag eu.
Week-endul asta e gata.

Ace Axel 20-07-06 23:15

hai ...sariti p ea :D ... care p care ...

STEVENdesign 21-07-06 14:04

Re: x-ray-eyes

uite ma bag yo la astra ca-mi place masina...si offtopic ptr x-ray-eyes...cand te mai vedem la liniutze pe varianta sau p la vapor p-acol la iesire???k vad k nu mai dai semne de viatza:lol: ...mai faceai si tu cercuri prin intersectzii, burnout, chestii socoteli :o hai pun masina in curand, vedem ce zici si mai vb

X-Ray-Eyes 21-07-06 15:09

Re: x-ray-eyes

Quote:

Originally Posted by STEVENdesign
uite ma bag yo la astra ca-mi place masina...si offtopic ptr x-ray-eyes...cand te mai vedem la liniutze pe varianta sau p la vapor p-acol la iesire???k vad k nu mai dai semne de viatza:lol: ...mai faceai si tu cercuri prin intersectzii, burnout, chestii socoteli :o hai pun masina in curand, vedem ce zici si mai vb

Acum dau cercuri cu tractiune spate ...
:)
Astra e la facut ... am bagat ceva "in ea" care sa reziste la multzi calutzi si la f. multi km de acum in colo ...

STEVENdesign 21-07-06 23:22

Re: x-ray

uite astra in viziunea mea...doar botu
https://img230.imageshack.us/img230/7959/wrccopybl0.jpg

..urmeaza sa-l fac complet cum e tunat de tine...pan atunci sa vad ce zici de asta:lol: zici ca faci cercuri cu tractziune spate..am auzit k ai ursache:o belea masina...poa o faci si p-aia racheta:lol: k merita

GRIGO 21-07-06 23:31

oau ...tare frate ..dar nu prea mai seamana a astra ..oricum meseriasha rau ;)

Ace Axel 22-07-06 00:06

kiar k nu prea seamana a astra... dar arata dragutz in desen ... nsut cu mar iesi in realitate

cu c ai colorato k nu pare de mana :D

LooSeR 22-07-06 13:29

1 Attachment(s)
Uitati la VW Bus .. :D
Idei cu spoilare etc vopsea ...
O sa incerc si eu:)

Ace Axel 22-07-06 21:56

1 Attachment(s)
uitati o skitza mik facuta de mine pt most_wanted

LKS 24-07-06 09:25

Stevendesign ..ala e photoshop toata ziua acolo..ai incercat prima oara sa dai cu creion colorat ...si dupa aia ai bagat brush`u

tase_astra 24-07-06 17:03

Eu sunt gata. In seara asta postez desenul. Astept pareri.

tase_astra 24-07-06 20:41

1 Attachment(s)
Ce parere aveti?

GRIGO 24-07-06 20:54

a iesit super frate ...dar ce ai modificat la ea ???? adica ce i-ai pus in plus ?

Ace Axel 24-07-06 21:20

arata destul de bine... dc t kinui cu acuarelele?!

tase_astra 24-07-06 21:41

Nu mai am creioane. Asa ca...decat deloc mai bine nimic.

Ace Axel 24-07-06 21:55

=)) cred k ala e pleonasm... eu mi-am luat culori azi :D

LKS 24-07-06 22:18

cred ca ma duc sa`mi iau si io culori :D .. am dat pe nishte creioane 2B 3B 4B 5B 6B + 1 creion mecanic de 0.35 + guma + ascutzitoare = 170.000 ...nu credeam ca ma ajunge atat :)))

Ace Axel 24-07-06 23:07

asta numesti tu mult :D

super mafa... ti le-ai luat la set creioanele b!?

LooSeR 25-07-06 18:32

Quote:

Originally Posted by LKS
cred ca ma duc sa`mi iau si io culori :D .. am dat pe nishte creioane 2B 3B 4B 5B 6B + 1 creion mecanic de 0.35 + guma + ascutzitoare = 170.000 ...nu credeam ca ma ajunge atat :)))

daca vreu sa arate bine foloseste HB ( pt contur usor ) o guma alba moale,
4 - 5 b pt contur sau Carioca neagra. si ca culori foloseste niste carioci cu vf mai lat nu ascutit !
Iese super :)

Kolegosu' 25-07-06 23:44

2 Attachment(s)
Pot apela la voi pentru un proiect de tuning sau mai bine zis de readucere la viatza a unui Ford Cosnul din 73 ... poze nu am cu ea deocamdata dar am cateva de pe net sa va dati seama cam cum arata !! Este ceva serios .... in masina aceasta o sa se bage niste bani .... Noi ne gandeam la ceva genul Mad Max Interceptor .... sau Easy ride deci oscilam tocmai de aceea vrem sa apelam la talentul vostru ... pentru inceput as vrea sa stiu daca ca surade ideea de a lucra un body-kit unic si un interior pe masura .... Promit ca revin cu poze pe sapt asta .. Ca sa va faceti idee de cum arata masina le urc pe astea de pe google. Astept raspuns. Respect 4 all !

P.S. Coupe-ul nu cea in 4 usi dar fetele seamana ....
P.S.2 Proiectul care-l vom alege va avea de castigat (pm me mess: mmariussorin)
P.S.3 Nu este vrajeala in masina respectiva se vor baga neste marafetzi vom discuta pe parcurs ....

Ace Axel 26-07-06 04:22

pare interesant... o sa incerc ceva

tase_astra 26-07-06 09:20

Ma bag si eu. Sa vedem ce o iesi.

LKS 26-07-06 11:34

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
asta numesti tu mult :D

super mafa... ti le-ai luat la set creioanele b!?

pai ..pt nishte creioane ..mi s`a parut chiar mult...oricum nu`mi pare rau ca le`am luat ..ca`s super mishto ..B`urile ..nu poti sa zici ca au fost la set ..desi sunt aceeasi marca..da erau puse separat in rafturi :D

Ace Axel 26-07-06 11:46

aha... eu ma gandeam la creion mecanic dala in care poti pune orice fel d mina... pt ala se gasesc seturi de mine de toate duritatile ... dar cred k sunt si creioane la set :P

LKS 26-07-06 13:52

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
aha... eu ma gandeam la creion mecanic dala in care poti pune orice fel d mina... pt ala se gasesc seturi de mine de toate duritatile ... dar cred k sunt si creioane la set :P

crede`ma ca nici nu shtiam ca exista astfel de creion ..

hai sa mai terminam cu off`topic`u :D ma bag sa fac masina lu SAD`u

X-Ray-Eyes 26-07-06 15:34

Doar Tase s-a "combinat" sa deseneze Astra ???
:(

LKS 26-07-06 16:00

citeste un pic mai sus ...ultima idee :D ...acum astept sa imi vina culorile ...ca merita colorata :D ..s`a dus un paket de tzigari doar pe schitza :D ..cum ziceam la inceput ..e o masina greu de desenat ..spoileru cel putin e de coma ...dar se rezolova :D

pretzu e acelasi pt toti :D o tura cu masina :))))

Alkatraz 26-07-06 16:29

Am sa incerc si eu sa vad ce iese din masina aia ...

Si hai ca ma ofer yo sa facem o tura cu masina ... Dar sar putea sa .... (numai iesi intreg) ... just joking ....

LKS 26-07-06 16:57

n`ai inteles duma ..te prinzi greu ..si ai grija cum conduci pana iti iei permisu :D

Alkatraz 26-07-06 17:01

Nu il mai da de gol ca "respectivul" conduce masina fara carnet ... Poate mai citeste vre un politist de la rutiera si ii faci belea ...

--Offtopic--

X-Ray-Eyes 26-07-06 17:43

1 Attachment(s)
Cel mai jmeker desen , il voi duce la imprimat , si il voi pune pe 2 tricouri ... unu ptr mine , unu cadou ptr cel care il face mai beton ...
Adica ceva de genul : vezi poza de mai jos !

Si cam asha tre' sa iasa tricoul ...

Alkatraz 26-07-06 21:10

De ce ai ales o caricatura desproportionata ? Iti plac tie respectivele ...sau crezi ca is greu de rializat ?

--Offtopic--

LKS 26-07-06 22:48

... marfa ...

X-Ray-Eyes 27-07-06 11:07

Quote:

Originally Posted by Alkatraz
De ce ai ales o caricatura desproportionata ? Iti plac tie respectivele ...sau crezi ca is greu de rializat ?

--Offtopic--

Nu vreau sa iasa caricatura ... am pus desenul ala ca sa se inteleaga cam ce culori si umbre se folosesc , in rest gagica aia si scrisul sunt OK ... ca doar nu o sa pun masina mea cu rotile cracanate pe tricou ...

tase_astra 27-07-06 11:44

Bine ca mi-ai zis Andrei ca eram cat pe ce sa ma apuc sa fac altu...:))

AK-ZER 27-07-06 11:50

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Nu vreau sa iasa caricatura ... am pus desenul ala ca sa se inteleaga cam ce culori si umbre se folosesc , in rest gagica aia si scrisul sunt OK ... ca doar nu o sa pun masina mea cu rotile cracanate pe tricou ...

pai pan la urma ce vrei sa faci?.. pui mashina facuta realist shi o gagica stil manga langa ea + tag-ul de sus numa cu x-ray-eyes..? .. io zic k mai bine arata o caricatura(dar nu asha exagerata cu rotile) cu tag sus.. shi ar fi mai bine fara gagica (presupun k nici unu de-aici nu deseneaza in fiecare zi femei) sau sa o pui tu o fata k asta(sau chiar asta in photoshop) in desen..eu ma bag.. da inainte tb sa stiu exact ce iti tb. k dk nu deageaba o fac dk tu te gandeai la cu totul alceva.. eu ash putea sa-ti fac o mashina caricatura( ne-exagerata- vezi semanatura mea) shi un tag k lumea cu X-Ray-Eyes deasupra.. ma apuc de treaba numa sa spui exact ce shi cum. (caricatura/reala,cu tag /fara tag deasupra, coloarata/necolorata (culoare tb sa se potriveasca cu fata in caz k vrei fata.. sa dea impresia k e acelashi desen , nu 2 imbinate) mashina intacta/sau modificari dupa imaginatia noasta, shi asha mai departe.. ashtept feedback

Ace Axel 30-07-06 15:45

1 Attachment(s)
un desen cu dedicatie speciala pi Vali B. :)

valib 30-07-06 17:23

hahaha....e tare:)
da se scrie OLTCIT
m-ai pus pe ganduri...
astept o poza si cu un spate adecvat...
fac un suc...alea alea...stii tu:)

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning