Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Spark 10-04-06 19:40

Re: Satu Mare ?

si ce faci cand esti nervos ? :-P
rupi asfaltu` ... :))))

Criwar 10-04-06 21:10

musc din el...:)...fac urat...si nu iese frumos...

Spark 11-04-06 12:16

atunci o sa avetzi mai multi cameramani ... :) :) :)
ca poate ma bag si eu ...

Spark 11-04-06 14:17

super mijto filmuletzu` ...
si eu am ceva filmuletze .. cand am testat prma data masina .. da` nu is cine stie ce .. asa ca nu merita sa le pun ...
si atunci ... a cui i acel bord cu top speed ? :)

Spark 11-04-06 15:42

mda ... bine ca i-o placut si lui ... :) :) :)
mai rar gasesti exemplare din astea ...

holdo 11-04-06 15:53

mey da ce sectorist de treba!!! :) ar putea sa ne inteleaga pel putin asa si astia de la circulatie :)

holdo 11-04-06 16:18

...in curand o sa pun si eu poze cu masinuta mea :) ...nu va asteptati la nush ce, ca e stock! dar merge fainut :)

holdo 11-04-06 17:19

...si sper sa puneti si voi poze! cu masinile voastre sau tot ce gasiti prin oras :)

Criwar 11-04-06 20:42

cat te-a costat NOS-ul juana_man?...se merita sa bagi pe asa masina nos? imi place pasiunea ta...si eu mi-as tuninga masina de as avea bani si multi altii...dar mai astept...poate poate la vara pica ceva :)...
poze..urmeaza...am ceva mai vechi dar era tare murdara masina :)...
poze cu masini de prin oras...dak le fac cu telu se vad f penal...si pana scot telu din buzunar o ia masina din loc :)...poate astia kre is la plimbare pe jos si vad masini parcate...fotograti baieti

Spark 12-04-06 10:39

mda ... stati sa imi iau intai tel cu camera .. ;)

ben23half 12-04-06 12:09

sa traiti frati vitezomani! deci pt cei care is tentati de o liniutza cu prietenii locul ideal a fosta gasit...sau paote il stit si voi! am dat cu holdo acolo o liniutza si e super locul.. iesirea din sm sper zalau...pe dreapta...linia aia lunga...ffff lunga! incercati si nu veti fi dezamagiti!

ben23half 12-04-06 12:24

SALIVATI CU POFTA dupa asa ceva???? eu da

7 Attachment(s)
ce imi place mie!!!.....voua va place?....sau am eu gusturi proaste la masini???

Criwar 12-04-06 13:43

juana_man are dreptate...se mai gaseste si pe aici poate cate unu care da repede tel la politie sau are ceva preten...si ei stiu totul...tot ce se discuta si nu e legal...in PM...sau pe mess...sa nu fie probleme...

Criwar 12-04-06 13:45

scuze de offtopic..dar dc draq ii ora la care postez cu 3 ore in urma orei actuale? ce ma poate enerva...

2 fast 4 U 12-04-06 13:46

Liniutze se pot face oriunde in sm!!!!ca loc este destul!!!tre sa ai tupeu sa te bagi si sa ai bulan sa nu vina garda peste tine.nu?iar pe amatiului s-ar putea lejer da ii nashpa drumu:((las ca gasim noi si un loc bestial de distractii:D

ben23half 12-04-06 14:00

da...se pot face liniutze oriunde...dar acolo e super locul..macar incercati mai...mergeti si vedeti...si mie holdo mi-a zis...si ne-am inteles si am mers sa vedem care e dif intre masinile noastre! daca vreti sa faceti in alta parte ghinion...

ben23half 12-04-06 14:01

mai....se stiu locurile astea de cei care fac liniutze...dar drumul asta e bun ca e ferit de trafic si poti sa mergi lejer cu 150 pt ca e linie ff lunga.....cam 3 km...ceva de genu

2 fast 4 U 12-04-06 14:08

Quote:

Originally Posted by ben23half
mai....se stiu locurile astea de cei care fac liniutze...dar drumul asta e bun ca e ferit de trafic si poti sa mergi lejer cu 150 pt ca e linie ff lunga.....cam 3 km...ceva de genu

da mah da este paznic si ala una doua anunta politia!!!!eu am mai patit-o acolo!!!!!noroc ca am scapat de ei!!!!!!da....joaca-te!!!

ben23half 12-04-06 14:12

pana vine politia acolo noi suntem in zalau!:)))

2 fast 4 U 12-04-06 14:19

Quote:

pana vine politia acolo noi suntem in zalau!:)))

Fi atent k eu nu i-am vazut decat cand o fo in curu meu!!!!!!Si nu am scapat de ei decat cand am intrat in camp prin grau si astia nu s-o mai bagat=))Mi-am distrus aproape toate suspensiile:)))...ca sa scap de o amenda:)))Na faceti cum vreti da sa nu ziceti supa aia ca nu v-am zis

ben23half 12-04-06 14:20

pai ce are....e forum de lucruri de genul asta! daca vroiam sa discut alte lucruri mergeam pe alt forum! vb de masini...de ce facem cu ele...sau NU? daca nu atunci nu mai zic nimik...daca se deranjeaza lumea de ce zic.!!!

ben23half 12-04-06 14:21

eu atat am spus ca am fost cu holdo acolo...daca tie aia ti se pare ca vreau sa ies in evidenta imi pare rau!

ben23half 12-04-06 14:29

aham...na acu inteleg de ce sunteti asa discreti..scuze baieti....eu nu sunt discret inca pt ca nu am patit faze de genu asta...! pardon....

2 fast 4 U 12-04-06 14:29

Quote:

Originally Posted by juana_man
ce grau visezi mah?????nu era cumva porumb??? :D:D:D:D si cine powla a stat in dreapta?????si la cine ai spalat masina nu cumva la me???da ! aventura beton ! 3 sapt n-ai mai iesit cu masina in oras :D:D:D

da mah da nu am vrut sa zic k cu tine sa nu rada astia de noi!!acuma mnoah....o fost faina aventura aia:))....cand o mai repetam??

ben23half 12-04-06 14:54

:)))....da nebuni sunteti si voi! da ce masina ai 2 fast 4 u?

raul_rebelul2005 12-04-06 16:33

Salutare,ce vreme de cacat....juana_man,vad ca ne-am tot dus la o miscare....in pwula mea....

ben23half 12-04-06 16:45

aha...inteleg...fain de el...540 i...toarce ca o mata trubata nascuta dintre un tigru si o pantera!!!

holdo 12-04-06 18:33

:) mama da ce activi sunteti!!! :) mai benny sa stii ca a fost fain! da acolo chiar este paznic, i-o l-am vazut era pe partea dreapta. Nush daca l-ai observat. Asa ca p-acolo nu-i de stat mult. salutare fratiilor!!!!!!

Tengu 12-04-06 19:23

Salutare la toti satmarenii !!!!!!!

Vreau sa va intreb daca nu cumva aveti ceva filmulete de la o cursa din 2004 luna august cam asa.... de la voi din SM. S-a tinut acolo langa somes si a fost pe 200m. Eu am luat locul 3 cu un mx6 rosu iar locul doi a fost calibra galben din BM si locul unu Subaru lui petrusca din BM.. Asi vrea si eu daca aveti careva filmuletele si in special MX6 versus BMW645i la care i-am tras-o de doua ori ...:)

Multumesc mult !

Ne vedem prin mai, pregatiti ceva pt RX7 :) !!!!!!!!!!!!

Bafta baieti,

SoundIdentity 12-04-06 21:19

mai mai motoarele voastre va dau eu muzici nu peste mult timp...............golitiva porbagajele sa incapa basii in ele.....

2 fast 4 U 13-04-06 00:51

Quote:

:)))....da nebuni sunteti si voi! da ce masina ai 2 fast 4 u?

Da am un 540i.....sau cel putin am avut:))..ca din 8 cilindri nu au mai ramas decat vreo 5:)))))))))))....mi-am facut de cap aici in timisoara:D...si credetima ca nu multi m-au putut lasa....nici macar vento-urile alb-albastre cu giro nu m-au putut ajunge:)))))))))...doar un impreza wrc cu turbo si NOS cu nr de MM:((((((((...Da ma bucur ca am ajuns sa fiu cunoscut de lume si in alte orase nu numa in sm:D

2 fast 4 U 13-04-06 00:53

Quote:

in veci!!!! nu ma mai bag cu u in car.... nici sa ma platesti!dupa faza ta din baia mare cu depasirea radarului...... si alea alea ma bucur k mai traiesc!!!altadata cand faci depasiri din alea anuntama sa-mi acopar fata k nu vreu sa ajung la pro tv - urmarire generala sau la tiri de la ora 19 .00.dupa faza aia cat ti-a stat masina in garaj ? :D:D:D

:))))))))))))))....dapoi cat sa stea:)))))))))..vreo 3 luni dupa care am vandut-o si mi-am luat BMW-u de la tine:D:D

holdo 13-04-06 15:36

oricum sper sa te intorci cu ceva acasa! cu micutul turbat! :) :) :)

Criwar 13-04-06 16:42

mah...voi nu aveti ce lucra toata ziua numah sa postati..deja m-am plictisit la cat am citit :)...v-am zis si eu sa va cenzurati cu detaliile...si v-am zis k este paznic kre anunta politia...asa-i holdo? nu ai vrut sa ma crezi...
pacat de vreme k iar nu se poate face nimik...nasol rau de tot...

Criwar 13-04-06 16:44

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
mai mai motoarele voastre va dau eu muzici nu peste mult timp...............golitiva porbagajele sa incapa basii in ele.....

te asteptam pe la noi :)...sper k ajungi pana la vara :)...oricum bafta...si sa iti mearga afacerea...sa umpli portbagajele satmarenilor cu muzik

Criwar 13-04-06 16:45

la Cj...m-as duce si eu dak as avea cu ce participa...:)...la 115 caluti nu tare are rost sa ma duc pana acolo...k nu scot nimik...dar ramane de vazut :)...orice e posibil in ziua de azi

Snoopy 13-04-06 18:40

hmmm Amatiu ii cam ingusta..mai sunt si parcate masini pe de o parte si dealta. Da de iesirea spre Carei( inainte de Dana ) ce ziceti..e mai lat kalumea..chiar daca in ultima vreme sa cam stricat in ultima parte. Apropo cine isi mai aduce aminte de Porche-u Gt2 galben din vara...facea seara ture intro vreme. Ma apuc sa caut ceva poze cu el.. Numa bine

Tengu 13-04-06 22:11

Quote:

filmari nu mai am k mi-am schimbat hardu :( dar am ceva poze cu masina ta!!marti ti-l trimit.

Mersi mult !!!!!!!!!!

Poate prin ceva minune faci rost si de ceva filme :) ....

p.s. tare golful ... !!!

Spark 14-04-06 20:27

Juana_man ... reprezintzi tu orasul pt noi ... ;)

Criwar 16-04-06 10:44

celor care sarbatoresc Sfintele Pasti astazi le urez Paste fericit...si sa nu beti prea mult :)...iar celor care poarta nume de flori..un sincer La Multi Ani...si sa ne vedem cu bine

All times are GMT +2. The time now is 00:13.

- Copyright 2026 4Tuning