Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   BACAUL plin de camere de filmat (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14361-bacaul-plin-camere-filmat.html)

mertan 26-02-07 10:29

Re: BACAUL plin de camere de filmat

nu au mai pus astia camere... au avut bani numai de limitatoarele alea :))

aleks 26-02-07 14:39

le pun ei, nu scapa ocazia, citeam prin ziare.... ;)

marius_lox 27-02-07 20:13

sa stiti ca la podul de la narcisa sunt camere! un amic de-al meu a facut stanga dinspre milcov sa urce pe pod acum vreo 3 sapt si i-a venit felicitare cu poza:lol: !!

aleks 04-03-07 03:30

cred ca l-a fotografiat din loganurile politiei... sta inainte de pod pe dreapta pe sensul de mers spre bucuresti mai tot timpul cate un logan...

mertan 07-03-07 02:04

pai sa ne arate felicitarea. sa vadem din ce unghi o facut poza.

Boasa 09-03-07 15:49

Quote:

Originally Posted by BogdanAG (Post 771170)
Daca este straina iti vine pe adresa din pasaport adica, daca esti roman iti vine acasa, iar daca esti strain ai noroc, ca nu iti pot face nimic decat daca te opresc ei si iti dau amenda, ca permisul nu il pot retine pentru ca este un act oficial eliberat de o alta tara . ( stiu cine a intrat la volanul masinii din vama cand le-ai dat actele si ei te-au bagat in sistem ) Stiu asta pentru ca shi mie mi-a venit o amenda pe numerele de zoll.

Pe pasaportul meu scrie numai Bacau, si am un prieten care ia retinut permisul de italia pentru radar, adat examen si la recuperat

aleks 11-03-07 05:19

sigur k iti pot retine permisul eliberat de alt stat...
k nu se prea complica politia la noi cu asta, e alta poveste..

to_the_limit 11-03-07 20:07

In seara asta la intrare in BC dinspre Bogdan Voda cam cu 200m inainte de semaforul de la intrare in oras loganul bleumarin CEG era parcat pe dreapta si eu aveam cam 100km/h si nu la-m vazut.Nu ma oprit,nimic,ma pot astepta cu surprize in posta?

sageata 12-03-07 21:45

Quote:

Originally Posted by to_the_limit (Post 792608)
In seara asta la intrare in BC dinspre Bogdan Voda cam cu 200m inainte de semaforul de la intrare in oras loganul bleumarin CEG era parcat pe dreapta si eu aveam cam 100km/h si nu la-m vazut.Nu ma oprit,nimic,ma pot astepta cu surprize in posta?

incearca sa nu iei recomandate de la posta. au patit-o si altii. au semnat pt.ele, deci... au luat la cunostinta.

sageata 12-03-07 21:51

:lol: :lol: :lol: cea mai tare faza: loganul galben nu vroia sa ia clientii care credeau ca-i taxi. s-a plictisit si politaiul de cate ori i s-a deschis portiera si a plecat in legea lui.

aleks 15-03-07 08:38

da, l-am vazut pe bujor de vreo 2 ori in statia de taxi de la orizont, in fata la club 33, pt viteza si pt cei care fac stanga pe interzis spre medico-legal....

i-legal kid 21-03-07 19:31

unde ati vazut voi camere ca eu imi rup gatul uitandu-ma la stalpi si nu vad nici una

sageata 21-03-07 23:29

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 810542)
unde ati vazut voi camere ca eu imi rup gatul uitandu-ma la stalpi si nu vad nici una

cand o sa ne vina pozele o sa stim dar pana atunci tre sa mai faca primaria rost de bani deci rasuflam usurati deocamdata.

i-legal kid 21-03-07 23:33

am auzit de la cineva ca sunt vre-o doua chiar pe la piata centrala?

sageata 21-03-07 23:36

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 811150)
am auzit de la cineva ca sunt vre-o doua chiar pe la piata centrala?

eram in puscarie pana acum daca postau camere acolo. imi luau si carnetu si masina si casa.

aleks 22-03-07 09:39

sageata si i-legal, propuneri din alea, numai pe privat, va rog, e periculos sa faceti asta public, de asta v-am si sters posturile :)

sageata 22-03-07 14:23

pai atunci nu mai facem bancuri cu politisti, ca e pericol. am inteles.

krys 26-03-07 13:57

la piata centra nu e nimik eu stau in zona si nu am vazut nimik asa k stati linistiti

Boasa 26-03-07 19:40

Din cate stiu eu raportul camere - soferi (cel putin in proiect) e mai mare decat in Bucuresti

aleks 27-03-07 14:24

o sa bage camere si-n c_r in curand........

Boasa 27-03-07 14:48

pai o sa-si bage ca nu stiu ce se intampla la fundul lor :)

® Al3cS ® 27-03-07 14:53

sa vezi ce o sa fie in oras .... dak mai baga si camere. ...:( si asa pe la pranz ii teroare in oras.... mai baga si camere... o sa fie tot timpul asa

aleks 27-03-07 16:08

sensuri unice (ok, nu sunt locuri de parcare) interzis pe tot felul de strazi, limitari la 30 la ora, suspension killere ( sau cum dreq s-or numi saritoarele alea de la trecerile de pietoni, limitatoare de viteza park...), tot felul de camere, parca administratia actuala a luat-o pe campii, dintr-un pupincurism frenetic la adresa "cetatenilor onesti" care ii voteaza la viitoarele alegeri, si de grija carora mor ( like... not! )

® Al3cS ® 27-03-07 17:07

Cred k cu limitatoarele alea de viteza ... si-a deschis vre-un "om sarac" si "cinstit" o firma .... si nu avea prea multa activitate :) si ce sa faca el .... sa puna in bacau :) sa mai faca si el rost de niste bani "saracul" .. oricum ii trista treaba ... eu nu am mai vazut pe nicaieri in nici o tara asa ceva :| .... numai in ROMANIA se poate asa ceva :(

sageata 27-03-07 18:26

toate se leaga. camere, limitatoare si alte griji pe care le mai au pt soferi, masini multe, aglomeratie datorita celor de mai sus = consum mai mare de carburant, scumpiri, bani multi la bugetul statului roman (in buzunarul unora). camere = amenzi mai multe, politisti platiti degeaba, din banii nostri, evident, pentru o munca mai putina si o burta mai mare.

® Al3cS ® 27-03-07 21:43

App ... dak pun camere... politistii nu o sa mai stepe pe drmuri .... o sa steie in "casutele" lor si o sa le vina salarul :)) ... ce viata :-"

aleks 31-03-07 00:37

din ce am inteles, camerele le pune o firma privata, moca, dar incaseaza un procent mare ( ceva gen 30% din valoarea amenzii ) pentru ca "intretine sistemul"
stie cineva mai bine ?

varu21 31-03-07 21:44

mai...pe DN1 (Bucuresti Ploiesti) au fost puse de o firma privata.....dar au fost platite de catre MAI.....oricum...in doua luni si-au amortizat cheltuielile, din amenzi (surse 99% sigure).
Si vedeti ca acele camere de pe DN1 va filmeaza din spate, dupa ce treceti de ele, nu din fata....si de aia isi i-au foooooooooarte multi tepe

Francezu 31-03-07 23:56

...............

DAR exista si o solutie :D

http://www.phantomplate.com/

aleks 01-04-07 04:23

functioneaza doar pt camerele cu blitz.
nu-i cazul....

krys 02-04-07 14:29

dc ati mai vazut prin orash este un seria 7 q Man la numar si are pe nr din spate un plastik e ziceti folosete la ceva?

Boasa 03-04-07 15:02

stiu, era si un seria 5 cu LOL la numar si avea un plastic aplicat pe numarul din spate, insa nu stiu exact la ce foloseste

varu21 04-04-07 13:24

Nu foloseste. Din cate stiu eu, folosea la alea vechi care faceau poze. Astea, care te filmeaza, iti vad si nr la chiloti:))

Boasa 04-06-07 00:22

Din pacate Consiliul Local Bacau are in plan sa inchida centrul in weekend din cauza traficului, poluarii si cica si a curselor ilegale... :(

MON-u 08-06-07 11:08

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 932256)
Din pacate Consiliul Local Bacau are in plan sa inchida centrul in weekend din cauza traficului, poluarii si cica si a curselor ilegale... :(

am vb cu cineva din cadrul primariei bacau ieri(nu zic mai mult) si mia spus k in vara asta e un proiect serios in vederea punerii de camere video pe tot centrul,inclusiv pana sus la ura!cica pt a se preveni desfasurarea de curse ilegale si depasirilor de viteza excesiva pe timpul noptii cu urmari destul de grave(accidente)!Asa k baieti,! gata cu distractia treb sa ne cumintim(cel putin pe artera asta principala):cry: ;)

sageata 09-06-07 23:45

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 938809)
am vb cu cineva din cadrul primariei bacau ieri(nu zic mai mult) si mia spus k in vara asta e un proiect serios in vederea punerii de camere video pe tot centrul,inclusiv pana sus la ura!cica pt a se preveni desfasurarea de curse ilegale si depasirilor de viteza excesiva pe timpul noptii cu urmari destul de grave(accidente)!Asa k baieti,! gata cu distractia treb sa ne cumintim(cel putin pe artera asta principala):cry: ;)

vand prastii. pietrele sunt incluse in pret.

aleks 12-06-07 18:14

eu vand cianura ( pt initiatorii proiectului )

MON-u 12-06-07 21:50

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 941292)
vand prastii. pietrele sunt incluse in pret.

la ce pret vinzi prastiile?si cate kg de pietre sunt incluse in pret???:lol:

BogdanAG 13-06-07 15:23

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 821020)
App ... dak pun camere... politistii nu o sa mai stepe pe drmuri .... o sa steie in "casutele" lor si o sa le vina salarul :)) ... ce viata :-"

Hai sa ne facem politisti ... N-am auzit niciodata un politist sa dea amenda la alt politist ... :))) oamenii au innebunit ... Acum serios, sunt prea multe radare ... prea multi politisti umbla prosti prin oras si ne opresc pt centura de siguranta ... de parca poti sa mori daca nu ai centura la vitezele extraordinare cu care se circula ziua la noi in orash :)))) nah ... nimeni nu poate sa ii inteleaga ...

WoW 03-08-07 21:54

deja s-au instalat 4 camere de filmat pt supraveghere trafic 2 la tic tac (una in fata la amanet pe stalp si una pe stalpul cu semafor de la spital) plus se pare 2 pe mioritiei

dar cel mai nasol e cu cea de vis-a-vis de petromul de la stadion care are si radar. e un cutioi mare care se vede usor genul celor din anglia

urmeaza inca vreo 60 camere in oras....

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning