![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
nu au mai pus astia camere... au avut bani numai de limitatoarele alea :))
|
le pun ei, nu scapa ocazia, citeam prin ziare.... ;)
|
sa stiti ca la podul de la narcisa sunt camere! un amic de-al meu a facut stanga dinspre milcov sa urce pe pod acum vreo 3 sapt si i-a venit felicitare cu poza:lol: !!
|
cred ca l-a fotografiat din loganurile politiei... sta inainte de pod pe dreapta pe sensul de mers spre bucuresti mai tot timpul cate un logan...
|
pai sa ne arate felicitarea. sa vadem din ce unghi o facut poza.
|
Quote:
|
sigur k iti pot retine permisul eliberat de alt stat...
k nu se prea complica politia la noi cu asta, e alta poveste.. |
In seara asta la intrare in BC dinspre Bogdan Voda cam cu 200m inainte de semaforul de la intrare in oras loganul bleumarin CEG era parcat pe dreapta si eu aveam cam 100km/h si nu la-m vazut.Nu ma oprit,nimic,ma pot astepta cu surprize in posta?
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: cea mai tare faza: loganul galben nu vroia sa ia clientii care credeau ca-i taxi. s-a plictisit si politaiul de cate ori i s-a deschis portiera si a plecat in legea lui.
|
da, l-am vazut pe bujor de vreo 2 ori in statia de taxi de la orizont, in fata la club 33, pt viteza si pt cei care fac stanga pe interzis spre medico-legal....
|
unde ati vazut voi camere ca eu imi rup gatul uitandu-ma la stalpi si nu vad nici una
|
Quote:
|
am auzit de la cineva ca sunt vre-o doua chiar pe la piata centrala?
|
Quote:
|
sageata si i-legal, propuneri din alea, numai pe privat, va rog, e periculos sa faceti asta public, de asta v-am si sters posturile :)
|
pai atunci nu mai facem bancuri cu politisti, ca e pericol. am inteles.
|
la piata centra nu e nimik eu stau in zona si nu am vazut nimik asa k stati linistiti
|
Din cate stiu eu raportul camere - soferi (cel putin in proiect) e mai mare decat in Bucuresti
|
o sa bage camere si-n c_r in curand........
|
pai o sa-si bage ca nu stiu ce se intampla la fundul lor :)
|
sa vezi ce o sa fie in oras .... dak mai baga si camere. ...:( si asa pe la pranz ii teroare in oras.... mai baga si camere... o sa fie tot timpul asa
|
sensuri unice (ok, nu sunt locuri de parcare) interzis pe tot felul de strazi, limitari la 30 la ora, suspension killere ( sau cum dreq s-or numi saritoarele alea de la trecerile de pietoni, limitatoare de viteza park...), tot felul de camere, parca administratia actuala a luat-o pe campii, dintr-un pupincurism frenetic la adresa "cetatenilor onesti" care ii voteaza la viitoarele alegeri, si de grija carora mor ( like... not! )
|
Cred k cu limitatoarele alea de viteza ... si-a deschis vre-un "om sarac" si "cinstit" o firma .... si nu avea prea multa activitate :) si ce sa faca el .... sa puna in bacau :) sa mai faca si el rost de niste bani "saracul" .. oricum ii trista treaba ... eu nu am mai vazut pe nicaieri in nici o tara asa ceva :| .... numai in ROMANIA se poate asa ceva :(
|
toate se leaga. camere, limitatoare si alte griji pe care le mai au pt soferi, masini multe, aglomeratie datorita celor de mai sus = consum mai mare de carburant, scumpiri, bani multi la bugetul statului roman (in buzunarul unora). camere = amenzi mai multe, politisti platiti degeaba, din banii nostri, evident, pentru o munca mai putina si o burta mai mare.
|
App ... dak pun camere... politistii nu o sa mai stepe pe drmuri .... o sa steie in "casutele" lor si o sa le vina salarul :)) ... ce viata :-"
|
din ce am inteles, camerele le pune o firma privata, moca, dar incaseaza un procent mare ( ceva gen 30% din valoarea amenzii ) pentru ca "intretine sistemul"
stie cineva mai bine ? |
mai...pe DN1 (Bucuresti Ploiesti) au fost puse de o firma privata.....dar au fost platite de catre MAI.....oricum...in doua luni si-au amortizat cheltuielile, din amenzi (surse 99% sigure).
Si vedeti ca acele camere de pe DN1 va filmeaza din spate, dupa ce treceti de ele, nu din fata....si de aia isi i-au foooooooooarte multi tepe |
|
functioneaza doar pt camerele cu blitz.
nu-i cazul.... |
dc ati mai vazut prin orash este un seria 7 q Man la numar si are pe nr din spate un plastik e ziceti folosete la ceva?
|
stiu, era si un seria 5 cu LOL la numar si avea un plastic aplicat pe numarul din spate, insa nu stiu exact la ce foloseste
|
Nu foloseste. Din cate stiu eu, folosea la alea vechi care faceau poze. Astea, care te filmeaza, iti vad si nr la chiloti:))
|
Din pacate Consiliul Local Bacau are in plan sa inchida centrul in weekend din cauza traficului, poluarii si cica si a curselor ilegale... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
eu vand cianura ( pt initiatorii proiectului )
|
Quote:
|
Quote:
|
deja s-au instalat 4 camere de filmat pt supraveghere trafic 2 la tic tac (una in fata la amanet pe stalp si una pe stalpul cu semafor de la spital) plus se pare 2 pe mioritiei
dar cel mai nasol e cu cea de vis-a-vis de petromul de la stadion care are si radar. e un cutioi mare care se vede usor genul celor din anglia urmeaza inca vreo 60 camere in oras.... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning